• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

  Από εμάς εξαρτάται αν... θα τους αφήσουμε!

  Γράφει Γιάννης Πρεβενιός
  e-mail: prevejohn@yahoo.gr

  Το'χει η μοίρα του Ελληνισμού στην μακρόχρονη ιστορία του να βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλες δυνάμεις που θέλουν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης. Ναι μοιάζει καταραμένος αυτός ο τόπος μια και αναρωτιέται κανείς γιατί είναι πάντα "στόχος" αλλά συνάμα είναι και ευλογημένος γιατί στο τέλος τα καταφέρνει και επιζεί.
  Ο λαός μας στο πέρασμα του χρόνου βγήκε νικητής ενάντια στους Ξέρξες, στους...
  Ρωμαίους, στους Τούρκους, στους Βούλγαρους, στους Ιταλούς και στους Γερμανούς οι οποίοι χάρη μίας χούφτας Ελλήνων έχασαν ένα ολόκληρο πόλεμο.
  Η τελευταία επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός ήταν καλά προσχεδιασμένη από την δεκαετία του 80' και οι εισβολείς χρησιμοποίησαν ντόπιους "Eφιάλτες" για να στήσουν τα δόκανα και τις παγίδες για να εγκλωβίσουν την Ελληνική κοινωνία.
  Η υποβάθμιση της παιδείας, η πολιτιστική αποχαύνωση και η εισαγωγή ξενόφερτων προτύπων ζωής μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης ήταν μέρος του σχεδίου το οποίο συμπλήρωσαν οι προτροπές για αλόγιστες δανειοδοτήσεις (διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια κ.τλ.) και η αίσθηση της ατιμωρησίας για τον άκοπο και γρήγορο πλουτισμό ο οποίος έφτασε στο σημείο να είναι σημείο καπατσοσύνης και μαγκιάς για τα λαμόγια που αποτέλεσαν το γαϊτανάκι της κάθε λογής εξουσίας!
  Να επισημάνω ότι ακόμα και οι ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με τις γνωστές παρενέργειες (εγκληματικότητα, ανασφάλεια, πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση, και εργασιοεκμευτάλευση) είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου.
  Έτσι φτάσαμε να ζούμε τις μέρες αυτές το αποκορύφωμα του δράματος στο οποίο μια χούφτα εγχώρια πολιτικά "ανδρείκελα" θέλουν να μας καρφώσουν τα καρφιά της υποτέλειας και της εξαθλίωσης καθιστώντας μας "πληβείους' μέσα στην ίδια μας την χώρα!
  Το εύλογο ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί συμβαίνουν αυτά; Τελικά είμαστε τόσο σημαντικοί που όλοι συνωμοτούν εναντίον μας;
  Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή (Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία κ.α) αλλά και τα άσχημα πολιτικοοικονομικά γεγονότα που βιώνει η χώρα μας είμαι πεπεισμένος ότι όλα έχουν σχέση με τις ενεργειακές πηγές τις επόμενη εικοσιπενταετίας! Ξένες επιστημονικές δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι σύντομα θα εξαντληθούν τα αποθέματα πετρελαίου στις χώρες του αραβικού κόλπου οπότε οι μεγάλες πετρελαϊκές (και όχι μόνο) εταιρίες ετοιμάζουν το "έδαφος" για την μεταφορά τους στην πλούσια (από κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου) περιοχή μας!
  Φυσικά θέλουν πρώτα να δημιουργήσουν συνθήκες εξαθλίωσης όλων μας για να μας εξαγοράσουν με το μικρότερο κόστος. Στους ντόπιους προδότες που συμμερίζονται και υλοποιούν τα σχέδια τους υπόσχονται πολλά χρήματα τα οποία θα απολαμβάνουν κλεισμένοι σε φρουρούμενες και απροσπέλαστες περιοχές (όπως οι Εμίρηδες) ενώ για μας τον λαό η ζωή μας θα είναι ίδια με αυτή των νομάδων των Βεδουίνων που περιφέρονται εξαθλιωμένοι στις αχανείς ερήμους της Αραπιάς!!!
  Από εμάς εξαρτάται αν .. θα τους αφήσουμε!!!

  Υποσημείωση 
  Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τον ωμό εκβιασμό του κ. "Λεφτά υπάρχουν" δείχνουν το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι!!!
  Ελπίζω οι "σύντροφοι" του να αντιληφθούν επιτέλους τον ρόλο του ιδίου, αλλά και όλων όσων αποτελούν την ηγετική ομάδα του κόμματος τους!
  Περίεργο!... εντελώς τυχαία ... κάποιον ξαφνικά τον έπιασε η κοιλίτσα του ... και κρύφτηκε στο νοσοκομείο!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  8 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2011, 6:33:00 μ.μ.

  Καμία σχέση. Τα αποθέματα πετρελαίου επαρκούν για άλλα 100 χρόνια τουλάχιστον. Έχετε λαλήσει όλοι. Φαγωθήκατε τα φύγει ο ΓΑΠ τώρα θα φάτε καλά. Έρχονται μαζικές απολύσεις. Εις υγείαν κωλοζώα.

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2011, 6:44:00 μ.μ.

  ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΞΕΥΤΥΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΦΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2011, 7:04:00 μ.μ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ !
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2011, 7:05:00 μ.μ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

  Ανώνυμος είπε... 13 Νοε 2011, 7:36:00 μ.μ.

  Ο λαός μας οταν είχε βγεί νικητής ενάντια στους Ξέρξες, στους Τούρκους και στους Γερμανούς ήταν σύσωμος και νοιαζόταν για
  ενα πράγμα και μόνο, την πατρίδα του!

  Ο λαός μας τότε αγωνιζόταν χωρίς κουκούλες, δεν έχαιρε κανενός ασύλου και ουτε "εθουλουσίως υποκινούμενος" έτρεχε να κρυφτεί.

  Είμαστε άραγε ο ίδιος λαός ακόμη; Υπάρχει ελπίδα;

  --Βόγλης

  Ανώνυμος είπε... 14 Νοε 2011, 8:39:00 π.μ.

  Τζων, που είσαι μανάρι μου?
  Τώρα που κάνεις πιάτσα?
  Μετακόμισες από τη Ρηγίλης στη Συγγρού?
  Γιατί θέλω να έρθω από κει, να σου κάνω ένα καλό... κοκό από πίσω...,
  δεξιά παλιοαδερφάρα ξεσκισμένη...

  Γιάννης Δ. Πρεβενιός είπε... 9 Απρ 2012, 1:32:00 μ.μ.

  Αφιερωμένο στο δειλό κομματόσκυλο 14 Νοε 2011 8:39:00 π.μ.

  Οι μπαχαλάκηδες του διαδικτύου (άρθρο του Γιάννη Πρεβενιού)

  Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.

  Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη "παρακρατικοί" και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!

  Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!

  Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφοραblogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!


  Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι "πρακτορίσκοι" κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!

  Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι "Μπαχαλάκηδες" του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια ...

  1ον δεν πείθουν!
  2ον εκθέτουν το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο!
  3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!

  Ανώνυμος είπε... 9 Απρ 2012, 1:36:00 μ.μ.

  Αλητήριε 14 Νοε 2011 8:39:00 π.μ. διάβασε και το παρακάτω να ξεστραθωθείς ...

  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_108.html

  Item Reviewed: Από εμάς εξαρτάται αν... θα τους αφήσουμε! Rating: 5 Reviewed By: Press01