GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπολογισμός...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Τώρα που η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία της χώρας τελείωσε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Τώρα που η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία της χώρας τελείωσε, θα ήταν χρήσιμο και σκόπιμο να επιχειρήσουμε μία πρώτη και σίγουρα πολύ πρόχειρη αποτίμηση. Την χαρακτηρίζουμε πρόχειρη διότι κανείς ή ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα όλα εκείνα τα γεγονότα του παρασκηνίου που συνετέλεσαν σε καθοριστικό βαθμό ώστε να γίνει υπαρκτό γεγονός και πραγματικό δεδομένο η χρεοκοπία της χώρας και κατά συνέπεια να καταστεί αναπόφευκτος ο θανάσιμος εναγκαλισμός της πατρίδας μας με τα γεράκια του διεθνούς καπιταλισμού και συνεπακόλουθα με την δυστυχία και την εξαθλίωση.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναδείχθηκε νικητής των εκλογών και ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας στις 4 Οκτωβρίου 2009, παραιτήθηκε δε και...
απεχώρησε από την θέση του Πρωθυπουργού στις 11 Νοεμβρίου 2011.
1. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 τα Spread των 10-ετών Ελληνικών Ομολόγων έναντι των Γερμανικών ήταν στις 129 μβ. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 το αντίστοιχο spread των Ελληνικών Ομολόγων ήταν 2.656 μβ.
2. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι δύο (2) κυριότεροι δείκτες του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, δηλαδή ο Γενικός Δείκτης και ο δείκτης FTSE βρίσκονταν στις 2.593,43 και 1.372,44 μονάδες αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι αντίστοιχες τιμές ήταν 755,650 και 296,310 μονάδες.
3. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ βρίσκονταν στα 20,02 και 15 ευρώ αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ ήταν 2,09 και 5,65 ευρώ αντίστοιχα.
4. Τον Οκτώβριο του 2009 η ανεργία αυξάνονταν με ρυθμό 9,8%. Τον Αύγουστο του 2011 η ανεργία αυξήθηκε με ρυθμό 18,5%.
5. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2009 (αναθεωρημένο) ήταν 127% του ΑΕΠ. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2011 προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 198,3% του ΑΕΠ.
Τι μας λένε τα παραπάνω;
Επί Πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου το κόστος δανεισμού και για το Ελληνικό Κράτος και για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις έγινε δυσβάστακτο και πρακτικά οι χρηματαγορές θα παραμείνουν κλειστές για το σύνολο της Ελληνικής Οικονομίας για αρκετά χρόνια. Το Χρηματιστήριο πηγή εύρεσης φθηνού χρήματος για την ανάπτυξη επιχειρήσεων διαλύθηκε. Οι τιμές των προς υπό ιδιωτικοποίηση ακμαίων και ισχυρότατων κρατικών εταιρειών υπέστησαν πρωτοφανή απαξίωση, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι έτοιμες να χαριστούν, να πουληθούν σχεδόν δωρεάν. Μοιραία η ανεργία και το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Και όλα αυτά εν ονόματι κάποιας εκστρατείας για την μείωση του ελλείμματος, η οποία γίνεται υπό την οικονομική επιτήρηση της περιβόητης τρόικας.
Η χώρα εντάχθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου στο μνημόνιο με διαδικασίες και συνθήκες οι οποίες πρέπει για λόγους δημοκρατικής νομιμότητας να διερευνηθούν από Ανεξάρτητη Υπερκομματική Επιτροπή. Η δικαιολογία ότι η ένταξη έγινε για να διορθωθούν οι χρόνιες διαρθρωτικές στρεβλώσεις της Ελληνικής Οικονομίας που προκάλεσαν το δημοσιονομικό πρόβλημα και κατά συνέπεια την αδυναμία δανεισμού, πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά. Η διερεύνηση είναι απαραίτητο να γίνει διότι οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού από τα παραπάνω στοιχεία τα αποτελέσματα είναι ολέθρια, άρα και οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται λίαν επιεικώς εθνικά καταστροφικές.
Για την στήλη είναι δεδομένο ότι οι πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου πήγαν την Ελλάδα πίσω. Στην δεκαετία του 1960-1970. Τότε που η μετανάστευση ήταν η μοναδική διέξοδος στην εξαθλίωση και την μιζέρια που ταλάνιζε τις μεγαλουπόλεις και την Ελληνική επαρχία. Τέτοιες στιγμές θα ξαναδούμε σύντομα.
Όταν διαψευσθούν στην συνείδηση της μεσαίας τάξης και τα τελευταία εγχειρήματα (όπως πχ η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου) δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής ανόρθωσης, θα είναι η πικρή ώρα που θα κατανοήσουν όλοι ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα μοιάζουν σε τίποτε με τα χρόνια της οικονομικής αναγέννησης και προόδου που θεμελιώθηκαν στις στρατηγικές οικονομικές επιλογές των αείμνηστων Α. Παπανδρέου και Γ. Γεννηματά την περίοδο 1993-1995. Θα είναι τότε που ακόμα και οι πλέον καλοπροαίρετοι θα κατανοήσουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κατέστρεψε μία χώρα και μία παράταξη!

18 σχόλια

  1. Καλα τα πηγαινες,σωστα οσα επισημανες ,απολυτα δικιο σε οσα ειπες ,και λιγα ειπες ..
    Μας τα χαλασες στο τελος.
    Οπου λιγο πολυ χειροκροτας τον ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου τον ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Την καταρα του Εθνους..

    Ας ειναι κι ετσι.
    Δεν ειδα τι τιμωρια προτεινεις για αυτον τον ανεκδιηγητο φιογκο που εξαπατησε 3 εκατ πολιτες και τους πηρε την ψηφο τους..
    Να πουμε εκτελεση δια απαγχονισμου?
    Η κατι αλλο που θα καλμαρει και λιγακι το μισος και την αηδια του "ελληνα λαου" απεναντι σε αυτο το ηλιθιο διανοητικα αναπηρο καθαρμα ?? τον διαβοητο βλακογιοργο?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα κατι δεν παει καλά.
    Φωνάζουν όλοι γιά προδοτικη συμφωνία με την ΕΕ
    τΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΗΝ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΦΗΦΊΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥς ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της θείας ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ...ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;

    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ της ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    του λαμόγιου ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ;

    ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΕΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΒΑΡΝΑ
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ....


    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΙ
    ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ
    ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ με του gay του ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμως κ.Τζων μας, για να σου δώσω να μου τον "πνίξεις", απαιτώ Α' ποιότητα από σένα...

    Θέλω να μου τον "πνίγεις", ακριβώς όπως το κάνεις και του Φαήλου και των άλλων "αγοριών", με τα εθνικιστικά "τσουτσούνια" του Δικτύου 21 και της ΠΟΛ.ΑΝ.

    Αλλιώς δε σου "δίνω", όσο κι αν με παρακαλάς, δεξιά παλιοαδερφή της Συγγρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευκαλίωνας
    ==
    Δεν ακουσα ειπες τιποτα?

    Ρωταμε,τι τιμωρια προτεινεις για αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα το διαβοητο βλακογιοργο?

    Εκτελεση δια απαγχονισμου η λυντσαρισμα α λα "αδελφο" σκυλαραπα κανταφι?

    Μεταξυ μας εγω προτιμω το δευτερο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δούμε πως θα φύγει πάνω στο εξάμηνο ο "δικός" σου ο Σαχλαμαράς, μαζί με το Φαήλο, ΑΝ κυβερνήσει που δεν το βλέπω...

    Ο άλλος ο "κουρασμένος" της Ραφήνας κρύφτηκε στο λαγούμι του και φοβάται να ξεμυτίσει από κει... Δεν βγάζει ούτε άχνα ο γελοίος δεξιός σας Πορδηπουργός!!

    Αυτός, ο καρπαζο-εισπράκτωρ του ΕΛΚ και των Μερκοζί, θα φύγει μαύρα-μεσάνυχτα, ο γελοίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τζων τζων με το μυαλό της μπάρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι και να κάνει ο Σαμαράς το διανοητικά καθυστερημένο απόβλητο βλακογιώργο έχει πάρει ήδη την θέση του στο καζανάκι της ντουαλέτας με τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και κυρίως ..η πραγματικότητα ΠΑΣΟΚ, μαλάκα!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ ....... μαλακισμένε ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικοί μιλάνε ακόμα για τον κουρασμένο της Ραφήνας, για το διανοητικά ανάπηρο βλήμα των βορείων προαστείων έχουν να πούν τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..η πραγματικότητα - ΘΑΥΜΑΣΕ !-
    ΠΑΣΟΚ, μαλάκα!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Τζων, εγώ σου προτείνω να πας να κάνεις και λίγο "πιάτσα" κατά Ραφήνα μεριά... γιατί ο "κουρασμένος" και μπουκωμένος", "επανιδρυτής"-καταστροφέας του Κράτους, νοιώθει λίγο μοναξιά, που δεν τον "παίζετε" τώρα, εσείς τα "καλά παιδιά" της Συγγρού!!!

    Δεν είναι σωστό να "παίζεις" μόνο με τον Φαήλο και τον Σαχλαμαρά, έτσι δεν είναι?

    Ο άλλος απ'τον καημό του, τρώει ένα ταψί γαρδούμπες στην καθισιά και η Νατάσσα όλο τον μαλώνει τον καημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ολιγοφρενής και ψυχασθενής γόνος ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της Κατοχής, κ. Τζων μας, αυτή η Δεξιά γριά βρωμο-αδερφή, πάει να μας τουμπάρει με "λογικά άλματα" (στο κενό), για να απενοχοποιήσει τον "κουρασμένο" και "μπουκωμένο" επανιδρυτή (και την καταστροφική του για τη χώρα κυβέρνηση), από τις "νόμιμες και ηθικές", "σεμνές και ταπεινές" έργα και ημέρες του...

    Προσθέτει, η παλιο-αδερφή της Συγγρού, στο χρέος του 2009, που άφησε ο "Κουρασμένος" "Επανιδρυτής"-Καταστροφέας, τα λεφτά που παίρνουμε εδώ και δυό χρόνια, από τους μηχανισμούς ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ (!?!?!?!!!), διότι με το χρέος που μας άφησε ο κ. Γαρδούμπας της Ραφήνας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ!!!!

    Έτσι σκέφτεστε εκεί στη Συγγρού, στα διαλείμματα, όταν δεν κάνετε τσιμπ...?

    Έ, κ. Τζων μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εν τω μεταξυ εμφανιζεται το εξης εξαιρετικα γελοιο και γραφικο :
    καποια πασοκοσκυλα νομιζουν οτι οτι οταν λεμε οτι η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξοντωθει χωρις οικτο και χωρις ελεος ,νομιζουν λεμε ,οτι εννοουμε και αυτα τα σαπροφυτα !!!%%
    Ρε ουστ ρε ζωα απροσαρμοστα!!

    Ποιος ασχολειται μαζι σας ρε τσιολια??

    Εσεις ψοφιμια ειστε ,απλα εχετε -κακως,ΚΑΚΙΣΤΑ-δικαιωμα ψηφου..

    Με μια υποσχεση διορισμου των παιδιων.αδελφων,κουμπαρων και δεν συμμαζευεται χωροφυλακα ,ριχνετε την ψηφο εκει "που σας συμφερει"..

    Αει στο διαολο τζογλιανια που εχετε και .."ιδεολογια"!!!
    Ουστ γαμω τη φυλη σας πουστρονια..

    babis kai tetoia poystrakia..

    Ουστ ρε

    απαξιω να μιλω μαζι σας ζωα με σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της "θείας" ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση