GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γελούν στην Φινλανδία...

Από το tvxs.gr Μας πήρε στο ψιλό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τις παλινδρομήσεις του Γιώργου Παπανδρέου την...

Από το tvxs.gr

Μας πήρε στο ψιλό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τις παλινδρομήσεις του Γιώργου Παπανδρέου την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το είπα-ξείπα του δημοψηφίσματος. Μιλώντας στην Φινλανδία περιέγραψε με σκωπτικό τρόπο τα ήξεις αφήξεις του πρωθυπουργού προακλώντας τα γέλια του ακροατηρίου.
«Συμφωνήσαμε το βράδυ της Τετάρτης για το δημοψήφισμα», λέει ο...
κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στη συζήτηση της κυρίας Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί με τους κυρίους Παπανδρέου και Βενιζέλο στις 2 Νοεμβρίου στις Κάννες, "συζητήσαμε ακόμη και το ερώτημα" συνεχίζει και καταλήγει καγχάζοντας : "αλλά όταν ξυπνήσαμε το πρωί της Πέμπτης μάθαμε ότι το δημοψήφισμα ακυρώθηκε".

13 σχόλια

  1. Είσαστε όλοι μια χαρά φάτσες.

    Ε, ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ?
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. European Union ████████████████████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που νάξερε ο κ. Σόιμπλε,

    τί παράσιτα δημοσιογράφους πληρώνουμε μέσω της κρατικής ΕΡΤ.

    Θα του επεφταν και τα υπολοιπα, απο τα λίγα του μαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου,αν ο Ελληνικος λαος κανονιζε αυτος τα του οικου του,αν οι Ελληνες ηταν πραγματι ο "κυριαρχος λαος" που αποφασιζει αυτος για την τυχη του ,τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ αυτη την τραγωδια και κωμωδια συναμα που βιωνουμε τα τελευταια δυο χρονια...

    Ολα τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα
    οπως πριν..
    Ωραια, καποιοι τυπαδες με 2.500 κ.ε τζιπαρες και καποιοι αλλοι με ανω των δωδεκα μετρων σκαφος "αναψυχης" θα πληρωναν κατι φορους αλλα για αυτους δεν τρεχει και τιποτα.(Ασχετα αν ειναι λιγουρια και γαυγιζαν ΟΜΑΔΙΚΑ και συντεταγμενα ΤΟΤΕ εναντιον της κυβερνησης,οι αλιτηριοι)..

    Γεγονος παραμενει οτι δεν θα ξεραμε τα .."σπρεντς" που πηγαν στις 2500 μοναδες (απο 130 που ηταν) ,δεν θα ξεραμε ΔΝΤ ,δεν θα ξεραμε κανενα Γερμανο κυβερνητη/επιτροπο ,που αντι να ερχεται καθε τρεις μηνες εδω του δωσαμε μια θεση στη βουλη να μην ..πηγαινοερχεται ο κακομοιρης ,οπως με περισσο θρασος δηλωσε το ηλιθιο βλακογιοργο.

    Θα ειχαμε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες ..
    Θα ειχαμε εστω 20% ΦΠΑ (και οχι 23% απο 19% που ηταν) αντε 6% ΦΠΑ (και οχι 13% απο 5% που ηταν) και κυριως δεν θα ειχαμε γινει ρεζιλι διεθνως..

    Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο, ΕΛΛΗΝΑ πρωτιστως,και μια κυβερνηση με καποια λαθη? ωραια ,αλλα μην ξεχναμε οτι "δουλευε" με πορωμενα πασοκοσκυλα στη δημοσια διοικηση που ακομα "αφηστε τα να καουν για να φυγει η δεξια' σε τετοιο σημειο φτασαν τα τζογλανια, τα μισαλλοδοξα καθικια!!

    Δυστυχως δεν κυβερναει ο Ελληνικος λαος .. ΔΕΝ αποφασιζουν οι Ελληνες ,αλλα καποιες συμμοριες που ελεγχουν με τα συγχρονα οπλα καταστολης,τα ΜΜΕξαπατησης ηλεκτρονικα και εντυπα, (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,αλαφουζαιοι και λοιπες συμμοριες ) σε συνεργασια και με ξενα κεντρα μηδε της Κοζα νοστρα εξαιρουμενης..
    Αυτες οι συμμοριες επεβαλλαν για πρωθυπουργο ενα ηλιθιο διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι το διαβοητο βλακογιοργο και επεδοθηκαν σε μια ανευ προηγουμενου λεηλασια του "ελληνα λαου" οπως ειπε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Τωρα αγαπητοι μου θα περιμεναμε τις προσεχεις εκλογες του Μαρτιου,οπου η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) πιθανωτατα θα ξανα εκλεγοταν ..
    Και θα ζουσαν αυτοι καλα και μεις καλλιτερα..
    Ενω τωρα τραβαμε ενα ανευ προηγουμενου Γολγοθα..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο,δεν προκειται να παθει τιποτε..
    Απεναντιας δηλωσε ,οτι θα ..ειναι παρων για να ..βοηθησει!!!

    Φανταστειτε τωρα!! Αν ειναι δυνατον να εχει επαφη με το περιβαλλον αυτο το θλιβερο ΑΜΕΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας παρακαλώ μη βρίζετε τον Γιώργο...αυτός σαν καλός ηθοποιός
    παίζει τον ρόλο του...ηλίθιοι είναι
    όσοι δεν ξεχωρίζουν το θέατρο από
    την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 1965 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ισχυς τους η μαλακια του λαου.
    αν ποτε γινουν εκλογες,
    ο λαος,
    ενημερωμενος απο το μεγκα-σκαι,
    απελπισμενος απο την ανεργια,
    τσακισμενος απο την αγωνια της επιβιωσης,
    ξεφτιλισμενος απο το συνεχες γαμισι και ξυλο,
    ξεγελασμενος απο τα ψιχουλα που θα του πεταξουνε λιγο πριν τις εκλογες,
    θα ψηφισει το νεο λαμπερο προσωπο που θα εγκρινουν οι φραγκατοι.

    οσοι αντισταθηκαν θα δειχνουν φτωχοι,μιζεροι, ηττημενοι..

    και ο αδουλωτος λαος μας ψηφιζει μονο τους νικητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΑΚΑ..ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ.

    Μ Α Λ Α Κ Α .
    --------------------------------
    ''Δεν θέτω θέμα αλλά 8 αρχηγοί καραδοκούν στο ΠΑΣΟΚ''
    -------------------------------

    Ο Πάγκαλος και η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

    ''Τίποτε δεν αποκλείεται, εγώ δεν θέτω θέμα, αλλά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί'' ήταν οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του Πάγκαλου στο πρωινό της ΝΕΤ, για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι ο Γ.Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Για τον Θ.Πάγκαλο το δημοψήφισμα όχι μόνο ήταν λάθος αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ''ήταν ανάθεμα για την Ευρώπη''.

    Ο Αντιπρόεδρος αποκάλυψε επίσης πως σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί βιβλίο του με τίτλο ''Μαζί τα φάγαμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα παπαγαλάκια της επώνυμης και ανώνυμης δημοσιογραφίας προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη στις επιθυμίες της Μέρκελ , του Σαρκζύ, της Λαγκαρντ, και των άλλων πεφωτισμένων της δεξιάς που κυριάρχησαν και νοιώθουν ανακουφισμένοι από την απομάκρυνση του Παπανδρέου που μέχρι σε ένα σημείο έκανε ότι τους ζητούσαν,και θέλουν οι αγορές να είναι πάνω από τους λαούς που υποφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος σου φταιει που ξυπνησες το πρωί;

    Ας συνεχιζες τον υπνο σου


    φουκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην σας ξενίζει Ευρωπέοι. Ξέρετε πιανού γιός είναι ο γώγος ; Του παπά ανδρέα που είπε προεκλογικά το 95 θα κάνει την ΑΤΑ καλύτερη και προκαλούσε τον Μητσοτάκη να πάρει θέσει γι΄αυτό. O μητσοτάκης σιώπησε ενώ αυτός ήταν ξεκάθαρος, εάν εβγαινε πρωθυπουργός θα την έκανε καλύτερη. Για τους νεώτερους που δεν το γνωρίζουν το λέω. Βγήκε στις εκλογές του 95 και μετά από 2 μήνες με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την κατάργησε και όπιος εργοδότης τολμούσε να δώσει αύξηση, την ΑΤΑ, διώκονταν ποινικα.
    Δεν ξέρετε ρε Ευρωπέοι τι σημαίνει Νεοέλληνες. Μαζοχιστες, κορόιδα αλλά τους παπαρχίδες και καραμαλέγκους τους έχουμε κωρόνα στο κεφάλι μας. Αμ πως παίζουμε εμείς οι μάγκες οι Νεοέλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υ.Γ. Λάθος το 85, όχιτο 95. Ρε μας τρώει ο κόλος μας. Θέλουμε να μας κλέβουν τα το ευχαριστιόμαστε. Λαός Μαζόχας μην το ψάχνεις. Κλέψτεμας Γύφτοι το ευχαριστιέμαστε σαν λαός αλάείμαστε και μάγκες να μην ξεχνιώμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση