GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες..."

Από το  olympia.gr Α. Σαμαράς : “Είχα πει επίσης ότι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση – δηλαδή πόσα δανειζόμαστε, πότε και με πιο επιτόκιο θα...

Από το olympia.gr
Α. Σαμαράς: “Είχα πει επίσης ότι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση – δηλαδή πόσα δανειζόμαστε, πότε και με πιο επιτόκιο θα τα επιστρέψουμε – από τα μέτρα πολιτικής που τη συνοδεύουν. Εμείς από την εποχή του αρχικού Μνημονίου ακόμα, διαφωνήσαμε με τα μέτρα πολιτικής, ή μάλλον με κάποια απ’ αυτά, με το μείγμα πολιτικής. Όχι με την αρχική δανειακή σύμβαση.
Εσείς κ. Σαμαρά, έχετε αφήσει τον λαό έντεχνα, εδώ και ενάμισυ χρόνο, να πιστεύει πως είσαστε “αντι-μνημονιακοί” και πατριώτες και...
θα “αναδιαπραγματευτείτε” και χίλια δυο.
Και τώρα κ. Σαμαρά μας λέτε πως δεν λέτε όχι σε εκείνη την αρχική δανειακή σύμβαση. Οταν εκείνη η αρχική δανειακή σύμβαση (όχι το Μνημόνιο, η δανειακή) προβλέπει:
  • πως “με την παρούσα ο δανειολήπτης (η ελλάδα) παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από την ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο και τα περιουσιακά του στοιχεία”, δηλαδή από την ασυλία που μας δίνει η εθνική μας κυριαρχία(άρθρο 14, παρ. 5)
  • πως το δάνειο υπάγεται στην δικαιοδοσία του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, δηλαδή να μας τρέχουν οι δανειστές για κάθε διαφορά που θα προκύψει, στα δικά τους δικαστήρια και όχι στα δικά μας (άρθρο 14, παρ. 1)
  • πως η ελλάδα δεσμεύεται με όλη της την περιουσία μέχρι να επιστραφεί στους δανειστές το σύνολο των δανεικών, δίνοντας μάλιστα στους δανειστές απόλυτη προτεραιότητα(αρθρο 4, παρ. 2)
  • ένα επιτόκιο ελάχιστα μικρότερο από το επιτόκιο των αγορών, δηλαδή ένα επιτόκιο, όχι στήριξης, αλλά τοκογλυφικό, λες και πήγε το ελληνικό δημόσιο να πάρει κάνα στεγαστικό δάνειο (άρθρο 5)
  • πως θα πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου μας κανονικά χωρίς καμμία αξίωση για μείωση ή συμφηφισμό με απαιτήσεις που μπορεί να έχει η ελλάδα από τους δανειστές όπως είναι η επιστροφή του κατοχικού γερμανικού δανείου και οι πολεμικές αποζημιώσεις (άρθρο 7)
  • πως μπορούν να ισχύσουν όλες οι επαχθείς ρήτρες της σύμβασης, και να μας πάρουν οι δανειστές και τα σώβρακα που προβλέπουν οι ρήτρες αυτές, έτσι και η ελλάδα δεν μπορέσει να καταβάλλει οποιοδήποτε ποσό κεφαλαίου ή τόκων, δηλαδή οποιαδήποτε δόση ή τμήμα της. Α, ναι, θα μας στείλουν έγγραφη ειδοποίηση μια βδομάδα πριν, ώστε να έχουμε κατεβάσει τα σώβρακα μόνοι μας (άρθρο 11)
  • μισό δις ευρώ μόνο για έξοδα “παραστάσεως”, για τον φάκελλο δηλαδή του δανείου, δηλαδή “αέρα πατέρα” (άρθρο 5, παρ. 2)
Εσείς κ. Σαμαρά μας αφήνατε ως λαό να πιστεύουμε πως όλα αυτά, που είναι μέρος της δανειακής σύμβασης και όχι του Μνημονίου, θα τα διαπραγματευόσασταν. Και τώρα μας λέτε πως δεν λέτε όχι σε εκείνη την αρχική δανειακή σύμβαση;
Και τότε τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαπραγμάτευση που είχατε κατά νου να κάνετε κ. Σαμαρά, αν όχι όλα αυτά τα παραπάνω; Τι;
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Βεβαίως οι περισσότεροι γνωρίζαμε πως όλα αυτά ήταν μέρος της δανειακής, και όχι του Μνημονίου. Το Μνημόνιο εξάλλου το περίφημο ήταν ένα παράρτημα εκείνης της αρχικής δανειακής. Και όπως πάλι οι περισσότεροι γνωρίζαμε εκείνη η αρχική δανειακή σύμβαση δεν πέρασε ποτέ για κύρωση από τη βουλή. Απλώς έβαλε από κάτω την υπογραφή του ο Παπακωσταντίνου. Ενας ούτε καν εκλεγμένος με μια υπογραφή παρέδωσε την εθνική μας κυριαρχία, με μια σύμβαση που τώρα ο κ. Σαμαράς αναγνωρίζει και αποδέχεται.
ΥΓ2. Τις παραπομπές σε συγκεκριμένα άρθρα και παραγράφους εκείνης της αρχικής μνημονιακής δανειακής τις πήρα από την εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου και του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο Εννέα 98,9
ΥΓ3. Εδώ η ομιλία στη βουλή

15 σχόλια

  1. Μα καλα τωρα!!
    Πιστευει κανεις οτι το ηλιθιο βλακογιοργο θα .."παραιτηθει"????

    Ω! Νομιζω οτι ειναι "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ" ,αν καποιος πιστευει κατι τετοιο!@!@@

    Το ηλιθιο βλακογιοργο θα παραιτηθει ΜΟΝΟΝ επαναλαμβανω ΜΟΝΟΝ αν το πιασει καποιος απο το λαιμο ..

    Το ηλιθιο βλακογιοργο ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ τα "χαρτακια" των συμμοριων που το διορισαν "πορδηπουργο"..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτα λυρατη ο Σαμαρας. Τωρα που πρεπει να παρει ευθυνες πανω του, εχει χεστει πανω του ο σκατιλας!!!

    Ουστ !!!ξεφτιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοτα λυρατη ο Σαμαρας. Τωρα που πρεπει να παρει ευθυνες πανω του, εχει χεστει πανω του ο σκατιλας!!!

    Ουστ !!!ξεφτιλα!!!

    Κοτα λυρατη ο Σαμαρας. Τωρα που πρεπει να παρει ευθυνες πανω του, εχει χεστει πανω του ο σκατιλας!!!

    Ουστ !!!ξεφτιλα!!!

    Κοτα λυρατη ο Σαμαρας. Τωρα που πρεπει να παρει ευθυνες πανω του, εχει χεστει πανω του ο σκατιλας!!!

    Ουστ !!!ξεφτιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τελευταία 24ωρα ο κ. Σαμαράς δεν εκπροσωπεί πλέον μόνον τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τον γνήσιο Ελληναρά. Αυτόν που δεν δέχεται νερό στο κρασί του, αλλά και που είναι διατεθειμένος να κάψει ακόμα και το ίδιο του το σπίτι άμα γνωρίζει ότι με την ίδια φωτιά θα καεί και το σπίτι του γείτονα. Ο ακραίος, ανεγκέφαλος και καταστροφικός εθνικισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ο άνθρωπος που έχασε κάθε σεβασμό και έστειλε στα σκουπίδια την ελληνική διπλωματία για το μακεδονικό, και που δεν διστάζει μέσα στην τρέλα και τον ατομικισμό του να πυρπολήσει οτιδήποτε βρίσκεται στο διάβα του. Ο κ. Σαμαράς είναι ο υπέρτατος ηγέτης της ακινησίας, του συντηρητισμού, αυτού του είδους Ελληναρά που εδώ και δύο αιώνες σχεδόν λυμαίνεται κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, και αλλαγής νοοτροπίας προς τα ιδεώδη του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και τη συλλογική συνείδηση. Είναι ο άνθρωπος που συσπειρώνει όλους τους Ελληναράδες της χώρας και εμπνέει με την άρνησή του στα πάντα. Είναι το κακομαθημένο παιδί που αναγνωρίζει μόνο τα δικαιώματά του και καμία υποχρέωση. Είναι ο άνθρωπος της «κατσίκας του γείτονα». Να ψοφήσει! Μία ολόκληρη χώρα να κατρακυλήσει στην φτώχια, τον εξευτελισμό και την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο, αρκεί ο ίδιος, και με τη βοήθεια της Παναγίας πάντα, να γίνει εξουσία. Όπως είπε και η Γερμανίδα βουλευτής Φον Κράμον, «στα ελληνικά, ο συμβιβασμός είναι βρισιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέφτουν και οι μάσκες του Σαμαρά

    Σαμαράς: «Εγώ εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν υπογράφω»

    Ναι, ε; Και τι δηλαδή τι θα πράξετε εσείς ρε καλόπαιδα;

    Πως θα κρατήσετε την περηφάνια σας μην υπογράφοντας το νέο μνημόνιο;
    Το κουτόχορτο της επαναδιαπραγμάτευσης ήδη σας το έτριψαν στην μούρη οι δυτικοί.

    Άρα τι άλλες επιλογές έχετε;
    - Να οδηγήσετε την χώρα σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία;
    - Επαναφέροντας την δραχμή;
    - Σπέρνοντας φτώχεια και δυστυχία στην χώρα;

    Γιατί δεν μας το λέτε ξεκάθαρα;
    Πως επιλέγετε να ... είστε πρώτοι στο χωριό παρά δεύτεροι στην πόλη;
    Να ξέρουμε με τι προδότες έχουμε να κάνουμε; (όχι ότι ξεχνάμε το λαμπρό προδοτικό παρελθόν σας)

    Καλά ρε, δεν ντρέπεστε καθόλου...Τουλάχιστον η Αλέκα, αν και γυναίκα, είχε τα απίδια να βγεί και να πεί "έξω από το Ευρώ" και ας "ζήσουμε αναλόγως των δυνάμεών μας" δηλαδή .... με δραχμή και μιζέρια.

    Εσείς με τι απίδια θα πείτε "δεν υπογράφω" το νέο μνημόνιο;...
    Γιατί αλλιώς τι;
    Τι είστε αποφασισμένοι να πράξετε;
    Τι σας απομένει να πράξετε;

    Ή ψεύδεστε ασύστολα ή ετοιμάζετε μεγάλη εθνική προδοσία!

    Η πολιτική της ΝΔ ισοδυναμεί με την πολιτική της υπερήφανης δραχμής που ξεδιπλώνεται σαν φίδι κολοβό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TA ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
    ΑΝΤΙ,ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ
    ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΓΙΑ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΛΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παπανδρέου καθυστερεί …να γίνει ιστορία!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την λέξη “παραίτηση” δεν την είπε.

    Επιβεβαιώνεται έτσι το παιχνιδάκι που πάνε να παίξουν οι ΠΑΣΟΚοι με την διαπλοκή αυτές τις κρίσιμες ώρες. Να παραμείνει δηλαδή ο Παπανδρέου στο παιχνίδι και να διαπραγματευτεί βάζοντας και όρους από πάνω.

    Η θέση της ΝΔ είναι καθαρή. Να παραιτηθεί πρώτα ο Παπανδρέου για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες είπε ο Σαμαράς. Και ποιες θα είναι αυτές οι “διαδικασίες”; Ό,τι λέει το Σύνταγμα, όχι δηλαδή παζάρι με τον Παπανδρέου, αλλά συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

    Στο πλαίσιο του παιχνιδιού που παίζουν οι ΠΑΣΟΚοι διαρρέουν ήδη ότι υπάρχει συμφωνία για τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, τον Δήμα αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών, τον Βενιζέλο αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και τον Αλέκο Παπαδόπουλο υπουργό. Δηλαδή μας λένε ότι ο Βενιζέλος δεν θα αλλάξει

    Ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν μπει ακόμα σε καμία συζήτηση για τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης. Περιμένουν σταθεροί.
    Μην ακούτε λοιπόν αυτά που διαδίδουν

    _______________________________________
    Για να δείτε τι μυαλά κουβαλάνε ακόμα οι ΠΑΣΟΚοι ο Καστανίδης δήλωσε πριν από λίγο ότι για να παραιτηθεί ο Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί και ο Σαμαράς
    από τη ΝΔ !!!.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΑΚΑΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ !

    O βασικός στόχος, η διάρκεια και ο Πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας πρέπει να συμφωνηθούν, πριν την παραίτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης (μήπως θέλει να είναι κι αυτός
    υπουργός ; )
    ..χα χα χαααα

    Αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι τελειώσαν και ως κυβέρνηση και ως κόμμα (προσεχώς) προσπαθούν να διαπραγματευθούν την τελευταία στιγμή μέσω καναλιών και παπαγαλακίων.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Η' ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ,
    Η' ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλαίσιο επτά σημείων για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο GAP... στους μαλάκ@@
    ----------------------------------------
    Πλαίσιο επτά σημείων στο οποίο θα κινηθεί η νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, λαμβάνοντας την ομόφωνη στήριξη των υπουργών.

    Μεταξύ των επτά σημείων που έθεσε ο πρωθυπουργός είναι η άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης, η κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού πριν από το τέλος του 2001 και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη διασφάλιση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων μετά το «κούρεμα».

    Οι υπουργοί έφυγαν απ' το υπουργικό συμβούλιο έχοντας την αίσθηση, απ' αυτά που τους είπε ο ΓΑΠ, ότι ήταν το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο με αυτή τη σύνθεση και αυτόν Πρωθυπουργό...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καλά τόσο μαλάκ@@ είναι
    οι Υπουργοί ;

    Και την περασμένη Πέμπτη την ίδια ακριβώς αίσθηση είχαν: Ότι ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί...

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!
    ΑΛΗΤΗ!!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?????

    ΑΛΗΤΗ!!!!!
    ΕΡΠΕΤΟ!!!!
    ΠΑΣΟΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣTO ΑΓΓΛΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ TAKE IT OR LEAVE IT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ
    ______________________

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    _____________________

    ΛΕΡΩΜΈΝΟ
    πληρωμένο αρχίδι της ΠΙΠΟκράτους και του ΚΩΛΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ


    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?????

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΕΡΠΕΤΟ !!!!

    ΠΑΣΟΚΕ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που μετέδωσε ο Σκαι, το 66% των Ελλήνων θέλει εκλογές! Ενδιαφέρεται κανείς για το τί θέλει ο λαός;; Ποιόν υπηρετούν οι κυβερνήσεις τελικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση