GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητεί η Βάσω Παπανδρέου....

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε η κυρία Βάσω Παπανδρέου. Προσερχόμενη  στη Βουλή, ζήτησε  να κάνει δήλωση, στην οποία...

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε η κυρία Βάσω Παπανδρέου. Προσερχόμενη  στη Βουλή, ζήτησε  να κάνει δήλωση, στην οποία...
 είπε: «Η χώρα αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας. Καλώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με χρονικό ορίζοντα της διασφάλισης του πακέτου των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και αμέσως μετά να προκηρύξει εκλογές».

20 σχόλια

  1. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 τον αναλογούντα φόρο 350.000.000, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει λυσσάξει το κορίτσι μας που δεν την έχουνε υπουργοποιήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΑΣΩ Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ. ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SPIEGEL. ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ' ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 'ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ'.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ 10ΕΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΟΦΙΛΟΙ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΜΕΤΑ (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ') ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oχι κυρια μου, αρκετα μας καταταλαιπορισατε εσυ και η παρεα σου καθε τοσο και λιγακι. Καμια κυβερνηση εθνικης σωτηριας να μην δεχθει ο Προθυπουργος και να παει ή σε δημοψηφισμα ή σε εκλογες. Εσυ ζητησες πολιτικες πρωτοβουλιες την επομενη της συνοδου χωρις να τις προσδιοριζεις. Ε! αυτη την πολιτικη προτοβουλια πηρε ο παπανδρεου και επειδη δεν σου αρεσει μας τσαμπουνας τωρα συγκυβερνησεις. Εκλογες καλλιτερα να πατε ολοι στο σπιτι σας αφου σταθηκατε ανηκανοι να στηριξετε μεχρι το τελος.160 εδρες σας δωσαμε αχρηστοι και τις καταξεφτιλισατε να την κοπαναει ο ενας μετα τον αλλο εδω και δυο χρονια με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει τιποτα σωστα και ολοκληρωμενα αφου τον ειχατε τον ανθρωπο στην μπριζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Ουστ λοιπον απο εδω και βοηθηστε την δεξια να ανεβει και να πατε και μαρτυρες στα ειδικα δικαστηρια που θα στησουν να τον βαλετε μεσα και απο πανω. Δεν εγινε εφικτο με τον πατερα του θα το καταφερουν τωρα με τον γιο με την δικη σας βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο σας κυρια Παπανδρεου!
    Προλαβετε τον πριν ανατιναξει τη χωρα το αμερικανακι με την παρεα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ 65!

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ!

    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 'ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ' ΣΤΟ ΛΑΟ ;
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε Βάσω ότι έγινε- έγινε.
    Τώρα πήγαινε στο σπίτι σου σιγά- σιγά μαζί με όλους τους άλλους σωτήρες μας...

    Άντε, να δούμε τι θα κάνουμε από 'δω και πέρα...

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΚΙΟΡΑ Η ΒΑΣΩ. ΕΧΕΙ ΜEGA-ΠΛΑΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά,πολλοί διαφωνούν,αρκετοί ανεξαρτοποιούνται,αλλα όταν βγαίνει ο Παπανδρέου να μιλήσει όλοι χειροκροτούν! Η τους κουρδίζουν, ή κάποιοι μας κοροιδεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ?????????????ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τσουνάμι απ' το πήδημα Βενιζέλου
    απ' το καράβι!
    Μίλησε με Σόιμπλε, κάρφωσε ΓΑΠ
    και κλειδώθηκε στο νοσοκομείο!

    [Ο τίτλος δεν είναι σενάριο αλλά η αλληλουχία των γεγονότων:
    Μόλις ο Μπένυ πήρε τα μηνύματα από τους δικούς του, πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε στον οποίο προφανώς και είπε πως δεν ήξερε τίποτα προκειμένου να έχει τη στήριξή τους για την επόμενη μέρα και στη συνέχεια έπεσε στο κρεββάτι του πόνου προκειμένου να μην μπορεί κανείς εύκολα να τον κατηγορήσει ότι βρίσκεται πίσω απ' τις εξελίξεις...]

    Βγάζει την ουρά του απέξω ο Μπένυ διαρρέοντας απ' το νοσοκομείο (όπου θα μείνει και σήμερα για προληπτικούς λόγους) ......ότι δεν ήταν ενήμερος για την πρόθεση του ΓΑΠ να ζητήσει δημοψήφισμα..

    - Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Καϊλή και ζητάει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
    Όχι στο δημοψήφισμα, ναι σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής -όχι Παπανδρέου, δηλαδή- λέει η Εύα Καϊλή.σε επιστολή ανεξαρτητοποίησης πού έστειλε 15:00 στον Πρόεδρο της Βουλής.

    - Ο Λοβέρδος πήδηξε ήδη με δήλωση σάλτο μορτάλε απ' το καράβι!!!!
    "Είναι λάθος το δημοψήφισμα και δεν θα γίνει ποτέ !" δήλωσε ο Λοβέρδος!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    + ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ κάνει και τον νταή !!!

    "Αν θέλουν ας με ρίξουν όσο θα είμαι στις Κάννες"... για να μείνω κατευθείαν στο εξωτερικό......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΘΕΙΑ, ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση