GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση τραπεζιτών και "πράσινα μαχαιρώματα" στον κυριακάτικο Τύπο....

Από το http://www.greekmme.gr/ @Η ΝΕΑ Κυβέρνηση όπως είχαν προφητεύσει αρκετά blogs εδώ και ένα 48ωρο θα εμφάνισε μεγάλα ποσοστά αποδοχής ...

Από το http://www.greekmme.gr/

@Η ΝΕΑ Κυβέρνηση όπως είχαν προφητεύσει αρκετά blogs εδώ και ένα 48ωρο θα εμφάνισε μεγάλα ποσοστά αποδοχής στις...δημοσκοπήσεις και δεν έπεσαν έξω αφού το ζεστό ψωμάκι της μεταβατικής παρουσίας σερβίρεται στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ χωρίς όμως να λησμονούμε ότι μέσα σε 110 ημέρες μπορεί να συμβούν σημεία και ...τέρατα όπως να διασωθούν οι τράπεζες από τον τραπεζίτη Πρωθυπουργό και να...χρεωκοπήσουν οι πολίτες. Αρχικά το 'Εθνος της Κυριακής' γράφει από το εκδοτικό του μάτι ότι "Η πρώτη δημοσκόπηση για τον νέο Πρωθυπουργό-Ψήφος ελπίδας και εντολή για τολμηρές αποφάσεις-79,15 υπέρ του Λουκά Παπαδήμα και 76,4% να πάρει τολμηρές αποφάσεις ενώ το 54,15 μιλάει για θητεία και... μετά τις 19 Φεβρουαρίου-Πως έγινε Πρωθπουργός με τις 96 ώρες από τη Βοστώνη στη Αθήνα", οπότε μάλλον το σερβίρουν ζεστά το ψωμί για να μην διεξαχθούν εκλογές...
@Τώρα η 'Real News' προβλέπει ότι 'Ηχηρό μήνυμα από την βάση του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου-Διώχνουν τον Γιώργο και από αρχηγό όπου το 58,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ζητά την αποχώρησή του από την Προεδρία του και επικρατέστεροι Βενιζέλος και Λοβέρδος". Αρχισε δηλαδή η κούρσα της διαδοχής. Στον κόσμο του το 'Αρθρο' που προσθέτει ότι "Ο κίνδυνος χρεωκοπίας και τα χρόνια προβλήματα θα παρατείνουν την θητεία της Κυβέρνησης Παπαδήμου- Συγκυβέρνηση διετίας-Μεγάλο Κυβερνητικό συνασπισμό ακόμα και μετά τις εκλογές εξετάζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ".
@To 'Πρώτο Θέμα' συμπληρώνει με τη σειρά του ότι "Η συνταγή Παπαδήμου για να μείνουμε στο Ευρώ-ΟΧΙ νέοι φόροι και μειώσεις μισθών και συντάξεων για τους πολίτες (αν θέλουμε το πιστεύουμε κ. εκδότα)- ΝΑΙ απολύσεις στο Δημόσιο, ανάπτυξη και μικρό Κράτος-Ενώ αμετανόητοι πολιτικοί ροκανίζουν ήδη την Κυβέρνησή τους". O 'Ελεύθερος Τύπος' από το κύριο θέμα του εξηγεί ότι "ΤΟ νέο μνημόνιο δοκιμάζει τις αντοχές του πολιτικού συστήματος-Αναταράξεις στα κόμματα από το πείραμα Παπαδήμου, ακονίζουν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ και μάχη μέχρις εσχάτων Παπανδρέου με όλους, Τζαρτζαρίσματα μεταξύ Λαικής Δεξιάς και φιλελευθέρων για την συμμετοχή στην Κυβέρνηση ενώ ο Δένδιας λέει ότι η ΝΔ δεν πάσχει απο αγυκλώσεις του παρελθόντος..."
@TO 'Παρόν της Κυριακής' προβλέπει ότι "Μέχρι τον Γενάρη θα είναι παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος-Τον διώχνουν και από το κόμμα-Βενιζέλος και Λοβέρδος οι κύριοι διεκδικητές, ο Ρέππας υποψήφιος με την στήριξη του Παπανδρέου, Ο ρόλος των Χρυσοχοίδη και Παπουτσή-Σαμαράς: ρίξαμε τελικά τον Παπανδρέου.....". Το 'Βήμα της Κυριακής' υπογράφει ότι "Πως έφυγε ο Παπανδρέου, πως συμφώνησε ο Σαμαράς, πως φτάσαμε στον Παπαδήμο- Όλο το παρασκήνιο της αλλαγής, ήρθε η ώρα να φωνάξουμε τον Λουκά λένε οι μυστικοί διάλογοι-Το 73% λέει ναι στο νεο Πρωθυπουργό και το 78% λέει ναι σε Κυβερνήσεις συνεργασίας.."
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Οι επιπτώσεις του Λουκά Παπαδήμου στο πολιτικό μας σύστημα-Κόμματα και θρύψαλα όπου η Ε.Ε. επιθυμεί συνέχεια στο γάμο και με μελλοντική συγκυβέρνηση, φυγόκεντρες τάσεις στη Ν.Δ. με την αντιμνημονιακή πολιτική, επένδυσε στο θεσμικό σύστημα της εξουσίας ο ΛΑΟΣ.." Η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει ότι "η κρίση, η ευκαιρία, οι παγίδες-Οι προτεραιότητες Παπαδήμου και η κρίσιμη εβδομάδα επιστολών". Τέλος η ιστορική 'Βραδυνή' καταλήγει σε συμπεράσματα όπως ότι "Οι μεγάλες αλλαγές σε εφάπαξ και επικουρικές-Οι ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν από τον Ιανουάριο΄.

15 σχόλια

  1. Η ντόπια διαπλοκή αντί να παιδεύεται να φτιάξει κόμμα προτίμισε να καπελώσει και τα δύο κόμματα με κάποιον της αρεσκείας της.
    Στη συνέχεια θα τον δοκιμάσει (όπως τα νέα προϊόντα) με την ανόλογη διαφήμιση (δημοσκοπήσεις) και άν περπατήσει θα τον βγάλει στη βιτρίνα(δηλαδή υποψήφιο).
    Μάλλον δέν μας έχουν για βλάκες αλλά είμαστε, αφού τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ντόπια διαπλοκή αντί να παιδεύεται να φτιάξει κόμμα προτίμισε να καπελώσει και τα δύο κόμματα με κάποιον της αρεσκείας της.
    Στη συνέχεια θα τον δοκιμάσει (όπως τα νέα προϊόντα) με την ανόλογη διαφήμιση (δημοσκοπήσεις) και άν περπατήσει θα τον βγάλει στη βιτρίνα(δηλαδή υποψήφιο).
    Μάλλον δέν μας έχουν για βλάκες αλλά είμαστε, αφού τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λειψός χωρίς τον Marathon Man
    και χωρίς την περσινή γκλαμουριά ο φετινός Μαραθώνιος-Γύρος της Αθήνας........ αχ !! γαβ !!
    ..χιχιχι

    Μπορεί στο σημερινό Μαραθώνιο και στα 5 και 10 χλμ. που γίνονται αυτη τη ώρα στην Αθήνα, να ξεχωρίζει η συμμετοχή του πρέσβη της Ιαπωνίας ο οποίος θα τρέξει με μπλουζάκι που θα αναγράφει στις δύο πλευρές του το σύνθημα «ευχαριστούμε Ελλάδα» και «κουράγιο Ιαπωνία», ως συμβολικό μήνυμα στους συμπατριώτες του για τα δεινά που έχουν υποστεί από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν τη χώρα του και μπορεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες να υπάρχουν και πρόσωπα έκπληξη από τον χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής, της επιστήμης καθώς και επιχειρηματίες... αλλά φέτος δεν υπάρχει η αίγλη και η γκλαμουριά που υπήρχε πέρσι μιας και ο μεγαλύτερος δρομέας της χώρας, ο Marathon Man, θα απουσιάζει:


    Βέβαια όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φώτο, εκτός απ' τον Marathon man θα λείπει και ο μαιμού καθηγητής (ποιος θυμάται άραγε πια την ιστορία με το δήθεν καθηγητηλίκι στην Αυστρία...) και η πλουσιοπάροχα αμοιβόμενη πρέσβειρά μας στον ΟΟΣΑ:

    Τέλος απ' το φετινό μαραθώνιο δεν λείπει μόνο ο Marathon Man αλλά και το ζευγάρι της γκλαμουριάς,ο Μπουμπούκος και η Κυρία Υπουργού:

    Εποχές κι αυτές που περάσαμε με τον ΓΑΠ... θα μας λείψει το γέλιο που ρίχναμε..

    αχ ___________________σνίφ..σνίφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμόθεος Σημακαμπάνας13 Νοε 2011, 1:16:00 μ.μ.

    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΒΛΆΚΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις 'κείνο το ανδρουλακιστήρι, πολύ δεν άργησε να γράψει πάλι κανα κατεβατό της παρλαπίπας;
    Και τούτη τη φορά στην απ' έξω τον άφησε το άτιμο το κατεστημένο...
    Ποιός θα μας γλυτώσει τώρα;;; Πώς θα μπορέσουμε χωρίς αυτόν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λόγια του Γάλλου προέδρου ήταν ως εξής:
    Oi φλώροi EINAI:
    O Σαμαράς αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    Ο Κώστας Σκανδαλίδης αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    O Τσίπρας αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    KAI O Mαααλλλλλλαααακκααας μας Ο Παπανδρέου !!
    -Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας στις Βρυξέλλες !!!- "MARI-XOY-ANNA" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΔΡΑΧΜΗ.
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπολίτες που είστε πατριώτες θα πρέπει να δράσουμε άμεσα.Όσοι είμαστε δεξιοί ας οχυρωθούμε γύρω από τη Χρυσή Αυγή και το Κόμμα των αποστράτων που πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στη Βουλή και όσοι είστε αριστεροί γύρω από το Σύριζα και το ΚΚΕ.Εδώ τα βρήκε ο Καρατζαφέρης με τη Δαμανάκη του ΠΑΣΟΚ και τον Αρούλη-Σαλώμη της ΝΔ και δεν μπορούμε να τα βρούμε όσοι θέλουμε την πατριδα μας ελεύθερη από Μνημόνια και τραπεζίτες-μέλη της Τριμερούς Επιτροπής...///ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!///ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ!///ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ!///ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα λόγια του Γάλλου προέδρου ήταν ως εξής:
    Oi φλώροi EINAI:
    O Σαμαράς αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    Ο Κώστας Σκανδαλίδης αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    O Τσίπρας αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
    KAI O Mαααλλλλλλαααακκααας μας Ο Παπανδρέου !!
    -Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας στις Βρυξέλλες !!!- "MARI-XOY-ANNA" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me to etsi me to 8elw thn ellada mas thn kanate mpoyrdelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ψηφοφοροι θελουν παπαδημους,σημιτηδες,καραμανληδες,παπανδρεου..
    αν δεν τους θελουν,να το δειξουν στην καλπη.
    σιχτιρ πια γκρινιαρηδες δουλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ!!! ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @1:53:00 μ.μ
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν Ω Ρ Ι Τ Ε Ρ Α ΑΠΟ ΤΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Α Κ Υ Ρ Ο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο παπαδημος ειναι το παιδι για ολες τις δουλειες...
    οι μαλακοελληνες ακομα μια φορα εμπιστευονται εναν παπαρα γιατι δειχνει ευπρεπης,ευρωπαιος κλπ..δηλαδη τον σημιτη...
    θα χρειαστει κιαλλος τρομος,κιαλλη χρεωκοπια για να καταλαβουν..

    θα ψοφησετε της πεινας χαζοελληνες τραγουδωντας τον υμνο του ευρω..

    σε γνωριζω απο την κοψη
    του ταγερ την τολμηρη
    σε γνωριζω απο την οψη
    του λιγουρη πασοκτζη

    απτα δανεια βγαλμενη
    της ΕΟΚ τα ιερα
    και σαν πρωτα ταισμενη
    χαιρε ω χαιρε γκλαμουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση