GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές τώρα...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/    Παρακολουθούμε μεγάλες στιγμές. Μετά την επαναδιαμόρφωση της εγχώριας οικ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
  
Παρακολουθούμε μεγάλες στιγμές. Μετά την επαναδιαμόρφωση της εγχώριας οικονομικής πραγματικότητας που επέβαλε το μνημόνιο από την Παρασκευή του βράδυ παρακολουθούμε και την κατάρρευση του Γιώργου Παπανδρέου. Μία κατάρρευση που προήλθε μετά από εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ. Με απλά λόγια ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πέσει θύμα ενός εσωκομματικού προνουντσιαμέντου και αγωνίζεται αυτή την στιγμή να περισώσει την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ και...
αν μπορέσει και την Πρωθυπουργία.
Θα ξεκινήσουμε από το πρώτο. Το μνημόνιο άλλαξε την εγχώρια οικονομική πραγματικότητα άρδην.
Ποιος ήταν ο αρχιτέκτονας της μνημονιακής πολιτική; Ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε ποιες εγχώριες δυνάμεις στηρίχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου για να επιβάλει την μνημονιακή πολιτική του; Στο πολιτικό-οικονομικό σύστημα που κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ
Τον πρώτο καιρό όλα ήταν ειδυλλιακά. Οι κατ’ εξοχήν εκπρόσωποι αυτού του συστήματος οι τραπεζίτες δήλωναν δημόσια την πίστη τους και την προσήλωση τους στην πιστή τήρηση και εφαρμογή του μνημονίου. Αποτέλεσμα; Σήμερα κι αυτοί οι ίδιοι τραπεζίτες δηλώνουν σχεδόν δημόσια ότι αντιτίθενται στις πολιτικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου στην οικονομία.
Ο λόγος; Το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων όπως το επιβάλουν οι συμφωνίες της 21ης Ιουλίου και της 27ης Οκτωβρίου, σε συνδυασμό με τον έλεγχο των δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών από την Black Rock κατ’ απαίτηση της Τράπεζας της Ελλάδας και της ΕΚΤ, αυξάνουν σε υπέρμετρό βαθμό τις ζημιές του τραπεζικού συστήματος. Οι ζημιές αυτές θα καλυφθούν από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με χρήματα που θα καταβάλουν μέσω μνημονιακών μηχανισμών η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, προσθέτοντας τα παραπάνω κεφάλαια στο Χρέος της χώρας.
Όλα τα παραπάνω βήματα -που τα ΜΜΕ ονομάζουν επανα-κεφαλαιοποίηση- επιβλήθηκαν από την μνημονιακή επιλογή στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την κρατικοποίηση των τραπεζών. Ουσιαστικά οι τραπεζίτες στήριξαν εν τη αφέλεια τους το μνημόνιο και τώρα συνειδητοποιούν ότι έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Αποδίδουν τις ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου και του ζητούν οι μετοχές που θα εκδοθούν και θα δοθούν ως ενέχυρο για την καταβολή των μετρητών από ΕΚΤ και ΔΝΤ, να είναι προνομιούχες και όχι κοινές. Με αυτό το τρυκ θα διατηρήσουν τον έλεγχο των τραπεζών οι σημερινές διοικήσεις και δεν θα διοριστούν νέες κρατικές διοικήσεις. Αυτή, σε συνδυασμό με το ξεκρέμασμα του Γιώργου Παπανδρέου από την κα. Μέργκελ και τον κ. Σαρκοζί, είναι η κύρια αιτία της διάλυσης της μνημονιακής συμμαχίας και της εσωκομματικής αναταραχής στο ΠΑΣΟΚ.
Με απλά λόγια. Όλη η φασαρία γίνεται για το ποιος θα ελέγχει το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Οι σημερινές διοικήσεις ή το Ελληνικό Δημόσιο που θα επωμισθεί το νέο χρέος το οποίο θα προκύψει από τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών. Δηλαδή επί της ουσίας η τρόικα που θα βάλει σήμερα τα χρήματα.
Θα μου απαντήσει κάποιος καλοπροαίρετος… Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δίκιο αφού θέλει να θέσει τις τράπεζες κάτω από τον έλεγχο του κράτους.
Λάθος τεράστιο!
Ποιος έδωσε στις Ελληνικές Τράπεζες περίπου 70 δις ευρώ εγγυήσεις; Ο Γιώργος Παπανδρέου.
Που θα προστεθούν αυτές οι εγγυήσεις αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες; Μα φυσικά στο Δημόσιο Χρέος. Δηλαδή στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.
Συνεπώς έχουμε τον ελληνικό Λαό να επωμίζεται χρέη περίπου 130 δις ευρώ (100 δις ευρώ από εισφορά σε μετρητά σε ομόλογα και εγγυήσεις από κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου) και 30 δις ευρώ λόγω του κουρέματος των ομολόγων και της έρευνας των δανειακών χαρτοφυλακίων από την Black Rock, για να πάρει ένα τραπεζικό σύστημα που καταρρέει.
Η δική μας θέση. Το κούρεμα των ομολόγων έπρεπε να έχει γίνει πέρσι. Οι τράπεζες τότε ήταν ισχυρότερες από ότι εφέτος διότι είχαν πολύ μεγαλύτερη ρευστότητα κι έτσι το κούρεμα δεν θα τις επηρέαζε όσο σήμερα. Οι σημερινές κλειστές λόγω της ύφεσης επιχειρήσεις πέρσι λειτουργούσαν, άρα και τα δάνεια τους που σήμερα η Black Rock θα τα θεωρήσει δικαίως προβληματικά πέρσι εξυπηρετούνταν κανονικά. Η δική μας αντί-μνημονιακή θέση δικαιώθηκε από την ίδια την ζωή. Οι τραπεζίτες που πέρσι στήριζαν το μνημόνιο, εφέτος λόγω του μνημονίου χάνουν τις τράπεζες τους.
Λίγο μας νοιάζει! Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν! Λυκοφιλία με λυκοτόμαρα τους είχαμε χαρακτηρίσει σε παλαιότερο Δευκαλίωνα. Για εμάς είναι αδιάφοροι οι καβγάδες που γίνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και δεν μας απασχολεί η τύχη του Γιώργου Παπανδρέου. Εμάς μας απασχολούν η πορεία της χώρας μας και η τύχη του Λαού της. Και η λύση είναι μία εδώ και καιρό και την έχουμε σχολιάσει. Σταθήκαμε όρθιοι την χειρότερη ώρα, τώρα ήρθε η ώρα της επίθεσης: Εκλογές Τώρα!

17 σχόλια

  1. ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ @@ ,
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΞΑ ΜΕ ΒΕΛΗ !
    ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ.
    ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ 100 ΜΕΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.03 απάντηση.. ΟΧΙ

    Η επαναδιαπραγμάτευση τώρα αρχίζει.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Λες και παίρνουν γραμμή μόνο από τον Καρατζαφέρη. Τώρα που έμεινε έξω από το μεγάλο παιχνίδι, αφού κανείς δεν το εμπιστεύεται, κάνει πάλι κωλοτούμπα και εμφανίζεται ως … “αντιμνημονιακή δύναμη” εναντίον του “μνημονιακού Σαμαρά”.
    Είναι επίσης προφανής από χθες το βράδυ η προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να εμφανίσουν όσα έγιναν χθες το βράδυ ως προϊόν ενός “συμβιβασμού του Σαμαρά”.

    Ας δούμε λοιπόν τι αποφασίστηκε επί της ουσίας στην χθεσινοβραδινή σύσκεψη του Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Παπανδρέου, όπως ήδη εξηγήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση :

    1. Ο Παπανδρέου, επιτέλους φεύγει …επισήμως. Τώρα αυτά που λένε διάφοροι ότι «θα ξαναγυρίσει» κλπ είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Να ξαναγυρίσει που ; Σε ένα κόμμα που κρατούσε με άπειρους εκβιασμούς; Ο Παπανδρέου τέλειωσε και το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στο τελικό αδιέξοδο – σκεφτείτε μόνο την οργή του Βενιζέλου που δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

    2. Άμεσα εκλογές προκειμένου να εκφραστεί η βούληση του Λαού και να εκλεγεί μια ισχυρή κυβέρνηση. Ο στόχος του Σαμαρά ήταν οι εκλογές να γίνουν όσο πιο γρήγορα το δυνατόν και τελικά ύστερα από τις διαπραγματεύσεις των αντιπροσωπειών των δυο κομμάτων βρέθηκε ότι η καταλληλότερη ημερομηνία είναι η 19 Φεβρουαρίου. Δηλαδή η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο και η νέα κυβέρνηση είναι στην κυριολεξία μεταβατική.

    3. Κανένα νέο μέτρο. Από τη ΝΔ δίνεται η διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, αλλά ότι αντιθέτως θα γίνει και διαπραγμάτευση για να αλλάξουν προς το καλύτερο για τον λαό όσα έχουν ήδη ληφθεί.
    Να ληφθεί υπόψιν πως οι συζητήσεις για τα νέα μέτρα του 2012 θα γίνουν τον Ιούνιο.
    Άρα θα τα διαπραγματευθεί ο Σαμαράς.

    Με άλλα λόγια τώρα αρχίζει η επαναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά.
    Και θα ολοκληρωθεί όταν η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση.

    Επίσης δεν τίθεται συζήτηση για τα συνοδευτικά μέτρα. Η ΝΔ θα ψηφίσει μόνο την δανειακή σύμβαση. Ούτε φυσικά δέχεται εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

    Όσοι λοιπόν εκ δεξιών και εξ ευωνύμων ανησυχούν μήπως ο Σαμαράς έγινε «μνημονιακός» μέσα σε μια νύκτα, ας ησυχάσουν. Οι «κόκκινες γραμμές» δεν αλλάζουν μέσα σε μια νύκτα.

    Κι ας μην παραβλέπουμε πως ο Παπανδρέου κατέστρεψε την χώρα.
    Ότι όλα πλέον πρέπει να γίνουν από το μηδέν.

    Κι ας μην ξεχνάμε: Ξεκινώντας από μια μοναχική πορεία, ο Αντώνης Σαμαράς κατέληξε κινηματικά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
    ___________________________________________
    Πριν από δυο χρόνια κανείς δεν θα φανταζόταν ότι θα φτάναμε σε αυτήν την στιγμή. Μέσα από τα μεγάλα ρίσκα της σύγκρουσης με την Ντόρα και την Αγία Οικογένεια, του ΟΧΙ στο Μνημόνιο και του συνεχή πολέμου με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ο Σαμαράς προβάλλει σήμερα ως η μόνη υπολογίσιμη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Θέλουν, δεν θέλουν.

    Γράψαμε κάποτε ότι ο ρόλος που επέλεξε για τον εαυτό του δεν ήταν αυτός του «επίδοξου ηγέτη των συγκυριών» αλλά ενός «σύγχρονου ηγέτη της μορφοποίησης» μιας κοινωνίας σε παρακμή.
    Μέσα από επώδυνες πολιτικές επιλογές, με βαθιά επίγνωση του κοινού καλού και το δικό του timing, επιχειρεί την επανεκκίνηση εκείνων των μηχανισμών που θα αναγεννήσουν την ελληνική κοινωνία.

    Σταθερά ακλόνητος στην ευρωπαϊκή προσήλωση της χώρας, οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου να αποσυρθεί στην λήθη της ιστορίας. Και εξαναγκάζει όλους όσους τον εγκαλούσαν για τις ανυποχώρητες θέσεις του προς όφελος του ελληνικού λαού, να παρακαλούν τώρα για την συναίνεση του!

    Σίγουρα δεν έγιναν όλα άψογα. Σίγουρα υπήρξαν λάθος κινήσεις, εκτιμήσεις και υπολογισμοί.

    Πως άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν ξεκινά εκ του απόλυτου μηδενός ένας τιτάνιος αγώνας με ένα πολιτικό προσωπικό για το οποίο δεν μπορεί να πει κανείς τα καλύτερα λόγια ;

    Αλλά για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, μιλάμε για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής.

    Ο αγώνας για τη νέα μεταπολίτευση μόλις ξεκίνησε.
    Κι εμείς τουλάχιστον παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι σ΄αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μιλουσε για τα εξαπτερυγα του μνημονιου(Ντορα+Καρατζαφερης) και πηγε ο ξεφτιλας και υπεγραψε τα παντα. Ψευτης και υποκριτης περι επαναδιαπραγματευσης. Ουστ ξεφτιλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειπε ο Παπανδερου, το δηλωσα οτι δεν επιθυμω να ειμαι επικεφαλης της νεας κυβερνησης ποσο ποιο καθαρα να το πω για να το καταλαβει ο Σαμαρας???
    Αυτον λοιπον τον ξεροκεφαλο και Εθνικηστη Σαμαρα θελουν οι διαπλεκωμενοι να κανουν προθυπουργο. Και μεταξυ αυτων ειναι και αρκετοι Βουλευτες του Πασοκ. Θα πεσει φουμο που θα παει συνεφο. Θα μας τον κατσετε στο κεφαλι που θα μας τον καστετε να σας αφησουμε τουλαχιστον με ποσοστα ΣΥΡΙΖΑ για να μαθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΟ,
    ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λαε υπομονή το ξεπούλημα τελειώνει. Οι τούρκοι με την απιστευτη αλαζονεία τους θα κανουν την μεγάλη μαλακία που περιμένει εναγωνίως η ρωσική αρκούδα. ¨ολα τα σχεδια απο τους ευρωπαικούς γύπες θα πανε στράφι. Μολύβι και αίμα θα είναι η τιμωρια των σαδιστων ευρωπαίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΝΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΙ"ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ";
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Νοε 2011 10:37:00 π.μ.
    ΑΜΗΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρα είναι φιλομνημονιακή, εξαπτέρυγο της κυβέρνησης και του Γιωργάκη ε γυαλάκια?
    Δέ πειράζει οτι θα στηρίξεις την μελλοντική κυβέρνηση σωτηρίας σε δική σου συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, πειράζει η τεράστια ασυνέπεια λόγων και έργων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Παπανδρέου ΤΕΛΟΣ .
    ______________________________________________
    Καταεξευτελισμένος υποχρεώθηκε να παραδώσει την εξουσία.

    Πάμε για τα άλλα… τώρα.
    Όχι απλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά τώρα αρχίζουν όλα….

    Άν δείτε τον Σαμαρά να υπογράφει αυτά που φαντάζονται…, τότε να “πέσουμε όλοι στα πατώματα….” Όχι όμως με την ιδέα ότι μπορεί να συμβεί, να βάζουμε πλερέζες…

    Μην προδικάζετε απολύτως τίποτα.

    Γιατί πάντα πρέπει να αναγνωρίζουμε στρατηγικές και τακτικές υψηλού επιπέδου μόνο στους άλλους?

    Ο Σαμαράς τί είναι ?
    Ο αφελής πολιτικός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τον σύρει ο ένας και ο άλλος ?

    Δηλ. άντεξε μέχρι τώρα και ξαφνικά υπέκυψε στα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά???

    Τελικά, μερικοί σχολιαστές μιλάνε για προπαγάνδα απίστευτου βαθμού, αλλά μάλλον
    δεν αντιλαμβάνονται πόσο οι ίδιοι επηρεάζονται απ΄αυτή.

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ:
    Η θετικότερη εξέλιξη είναι οι εκλογές που θα γίνουν.
    Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον λαό μας να καθορίσει την πορεία του.

    Μέχρι τις 19 Φεβρουρίου θα δούμε ξεκάθαρα και τις προθέσεις και τις πράξεις του Σαμαρά.
    Αν φανεί συνεπής με αυτά που μέχρι τώρα μας έλεγε τότε θα πρέπει να τον επιβραβεύσουμε και με την ψήφο μας. Αν δεν φανεί συνεπής, υπάρχουν και άλλα κόμματα.

    Γι αυτό λοιπόν μην γκρινιάζετε όσοι γκρινιάζετε.
    Θα μας δωθεί η ευκαιρία να αποδώσουμε δικαιοσύνη μέσα από τους θεσμούς του πολιτεύματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. * ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΣΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ & ....Β Ο Γ Κ Α Σ


    Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Παπανδρέου ΤΕΛΟΣ .
    ______________________________________________
    Καταεξευτελισμένος υποχρεώθηκε να παραδώσει την εξουσία.

    Πάμε για τα άλλα… τώρα.
    Όχι απλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά τώρα αρχίζουν όλα….


    ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ.. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - PRESS

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ...ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ
    ΟΣΟ ΘΕΣ....

    ΠΛΕΟΝ - ΠΙΑ
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ..ΕΙΣΑΙ ΛΗΓΜΕΝΟΣ
    ΓΡΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΛΕΙΩΜΕΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕ ΛΑγΕ.........
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.

    ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MEGA-ΛΟΔΗΜΟΣΙΟΔΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΚΑΗΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΝΑΡΑΣ ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ.

    Η ΚΥΕΒΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ MEGA-ΛΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.


    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση