GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στιγμές πολιτικής αλητείας (οι…ιστορικές)

Του Θανάση Νικολαΐδη ΕΙΧΑΝ λόγους και έσπευδαν . Έγραψαν την ιστορία τους του (βρόμικου) ‘89 και τους κατέγραψε ο μέσος έλληνας ο πονηρός, ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΙΧΑΝ λόγους και έσπευδαν. Έγραψαν την ιστορία τους του (βρόμικου) ‘89 και τους κατέγραψε ο μέσος έλληνας ο πονηρός, που δεν σηκώνει πονηριές. Είχε τον στόχο του ο κ. Μητσοτάκης, είχαν τον σκοπό τους τα (λεγόμενα) αριστερά κόμματα, η εξής «Συμμαχία της Αριστεράς και της Προόδου». Συνεργάστηκαν με τον…διάβολο, αλλά σήμερα ούτε καν μεταξύ τους συνεργάζονται.
ΟΙ «ιστορικές στιγμές» που περνάμε είναι στιγμές πολιτικής αλητείας. Με τα κόμματα να αμύνονται, τους αρχηγούς να,,,
 μας δουλεύουν και...
 την αριστερά (της Αλέκας και της Λιάνας, του Τσίπρα και της παρέας του) να’ χει πάρει τα…βουνά. Παίζουν το παιχνίδι τους πάνω στην Ελλάδα που ξεψυχάει και είναι τραγικό. Με τον δικομματισμό ανήσυχο πως τελειώνει και τους αρχηγούς περιδεείς, μη ξεπεταχτούν δυνάμεις (π.χ. τεχνοκρατών) και «υποκατάστατα» που θα τους εξουδετερώσουν.
ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ την χοντροπετσιά τους καλυμμένη με το επίχρισμα του ευαίσθητου. Μιλάμε για αρχηγούς που επιμένουν, επιτελείς που τους σπρώχνουν και για πολιτική αλήτικη. Τους έριξε τη μάσκα η ανάγκη για θέματα που δεν τα’ χαν φανταστεί. Θα’ ρχονταν, με το…καλό, οι εκλογές κι όλα θα έτρεχαν όπως τα ξέρουμε. Σε συνθήκες απόλυτης ελευθερίας για πολιτικό βρισίδι και με εικόνες κλασικές. Θα ξαμολούσαν το ασκέρι τους οι «μεγάλοι», θα κοκκίνιζαν τις πλατείες οι ΜΑΜΕίτες, θα μας έθαβαν στις αρνήσεις τους οι ΣΥΡΙΖέοι και θα’ πεφταν τα ψηφαλάκια. Για να γίνουν εξουσία, «δόξα», χρήμα και προνόμια.
Η ΤΥΧΗ η…ρημάδα δεν τους βοήθησε και η διεθνής συγκυρία τους έβαλε στην πρέσα. Ωστόσο, αν «του έλληνα ο τράχηλος κ.λπ.», τον πολιτικό του (σάρκα εκ της σαρκός του) δεν τον ξεγελάς. Θα σου σερβίρει το ψέμα για αλήθεια, το φανταστικό για πραγματικό, με κόλπα και τρικλοποδιές (θυμήσου εκείνο που ο Θεός έπλασε ένα έλληνα απέναντι στον έλληνα για να τσακώνονται μέρα νύχτα και να ησυχάσει η ανθρωπότητα).
ΑΥΤΗ είναι η πολιτική τους, αυτοί και οι πολιτικοί μας. Δεν δίνουν πεντάρα για την Ελλάδα κι αν επισυμβούν τα απευκταία κι έρθει η καταστροφή, θα «εγκαταλείψουν», ευτυχισμένοι και εξασφαλισμένοι-πνιγμένοι στα αγαθά των προνομίων τους. Γι αυτό, λοιπόν, να τους σταμπάρουμε συνολικά και ατομικά και να τους δώσουμε δρόμο. Στις εκλογές, και όχι με γιούχα και…γιαούρτια.

16 σχόλια

  1. Το ερώτημα δεν είναι το ποιος θα μπεί στη κυβέρνηση.

    Τον επελεξαν οι ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ και το αμαρτωλό κατεστημένο,με γνώμονα το κομματικο τους συμφέρον και την καλυψη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ΝΔ για τα σκάνδαλα και παραβλέψεις.

    Ο κ.Παπαδήμος είχε ενεργότατο ρόλο στην λειτουργεία και εποπτεία των Ευρωπαικών τραπεζών, οι οποίες στην προσπάθειά του για υπερκέρδη δεν επένδυσαν στην ανάπτυξη αλλά στην κατανάλωση. Αυτός λοιπόν ο κύριος που θα έπρεπε να έχει το νου του στις στρεβλώσεις του καπιταλισμού έκανε τον κινέζο όσο οι τράπεζες έπαιζαν τα παιχνίδια τους. Και τώρα θα λύσει το πρόβλημα που δημιούργησαν οι Τράπεζες αποδίδοντας δικαιωσύνη υπέρ του Ελληνικού Λαού ? Όταν ο τόπος φλέγεται το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται ανθρώπους που με αυτοθυσία θα πέσουν στις φλόγες και όχι εμπριστές. Ο Παπαδήμος ήρθε για να προετοιμάσει τον δρόμο εξόδου μας από το ευρώ και την επαναφορά μας στη δραχμή. Είναι ικανός και έχει την τεχνική κατάρτιση να το κάνει.

    Επομενως,
    ο Παπαδήμος θα συνεχίσει το εργο των προηγούμενων κυβερνήσεων με νέες προυποθέσεις, την καλυψη των σκανδάλων την ατιμωρησία των υπευθύνων, την μειωση μισθών και συντάξεων, την μή φορολογηση οσων φοροδιαφεύγουν και την πιο σκληρή φορολογηση αυτων που συνήθως πληρώνουν.

    Μην περιμενετε ανακαμψη, επενδύσεις και μειωση ανεργίας.

    Ποιος είναι τρελός να πάρει στα σοβαρά μισότρελους υπουργούς σαν το Χρυσοχοίδη, "οικονομολογους" σαν το Βενιζέλο και συνταγματολόγους σαν τον Λοβέρδο για να επενδύσει στη Μπανανία.

    Το καλύτερο που θα μπορούσε να κανει ο Παπαδήμας είναι να διορίσει υπουργό οικονομικών τον Καρατζαφερη, και προπαγάνδας τον Μανωλίδη,

    και η 6η δόση θα καταναλωθεί/κατασπαταληθεί απο τους ιδιους που σήμερα κατηγορούν τους προηγούμενους και τον Ελλ. λαό φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλάβαμε εννοείς οτι εκτός απο την συνωμοσία εναντίον του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα έχουμε και τώρα συνωμοσία κατά του καθυστερημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή διαπιστώσεις ΑΛΛΑ πρόταση για αντίδραση εκ μέρους του δημοκράτη ψηφοφόρου επί της ουσίας ΚΑΜΙΆ, Ποια Δημοκρατία έχει κατά νου ο καθένας είναι ζήτημα πολιτικής παιδείας και ανάληψης ευθύνης για την προστασία της! "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη πίκρα της ψήφου του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τ Ε Λ Ο Σ - πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για την παρένθεση Γ.Α.Π...

    Ο Πρωθυπουργός που έφερε την χώρα στην χειρότερη στιγμή της από την μεταπολίτευση και μετά ΕΠΕΣΕ.

    Οι συνεχείς "ΖΑΡΙΕΣ" του , που του καθόταν καλά τόσες φορές (Αρχηγία στο ΠΑ-ΣΟΚ , Εκλογές "Λεφτά υπάρχουν" , Δημοτικές εκλογές , Εσωκομματικά παιχνίδια κλπ κλπ) την τελευταία φορά του κάθισαν ΚΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι.

    Το "άσο-δυο" που πήρε ρίχνοντας την ζαριά -δημοψήφισμα ήταν η καταστροφή του.

    Δεν μας στεναχωρεί καθόλου η απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία , δύσκολα θα βρεθεί Πρωθυπουργός που να πάει την εικόνα της χώρας πιο κάτω στο παγκόσμιο στερέωμα...


    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ
    ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ + +
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!
    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο νάνος της πολιτικής στην φωτογραφία έκανε κάτι που κανείς μεγάλος πολιτικός στην Ελλάδα δεν έχει κάνει. Υπάρχουν πινακίδες δρόμων που λένε οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά καμία δεν λέει ¨ Οδός ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Τζανή Τζανετάκη ¨ Μάλιστα. Υπάρχει στην παραλιακή οδό του Γυθείου και κανείς από τους κατοίκους δεν πήρε μαύρη μπογιά να τη σβήσει. Αυτός ο νάνος της πολιτικής που η χούντα τον έδιωξε από το πολεμικό ναυτικό γιατί δεν ήξερε ως κυβερνήτης υποβρυχίου να το παραβάλει στον μόλο, τον έβαλε ο Δρακουμέλ να κυβερνήσει την Ελλάδα. Μάλιστα αυτός ο γλύφτης μας κυβέρνησε. Καλά να πάθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γι αυτό, λοιπόν, να τους σταμπάρουμε συνολικά και ατομικά και να τους δώσουμε δρόμο. Στις εκλογές, και όχι με γιούχα και…γιαούρτια".

    Το παραπάνω δεν το βλέπετε για πρόταση (μου), αγαπητέ κυριε Κωνσταντίνε Ν. Αθανασιάδη;

    "Όπως στην Τουρκία της Τσιλέρ κ.ά. που τους...πέταξαν σε μια μέρα (εκλογής);", θα συμπλήρωνα.
    Με εκτίμηση
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικολαΐδη γιατί αποκρύπτεις ότι στην κυβέρνηση του τζανή-μπεη(!!!!!, τρομάρα του)συμμετείχε και το αυριανιστικό πασοκ, στο οποίο τότε (ή μήπως και τώρα;) συμμετείχες, και μάλιστα ως μέλος κλαδικής, με ανείπωτη μισαλλοδοξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ανταρσία απειλείται το ΛΑΟΣ λόγω πανικού Μπουμπούκου!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ανταρσία στο ΛΑΟΣ από τον πανικό κυρίως του Μπουμπούκου που επιτέλους μετά από τόσους αγώνες εφτασε κοντά στο να γίνει υπουργός υπό τις εντολές του ΓΑΠ και του Παπαδήμου.

    Και εκεί που ο Μπουμπούκος και η Μπουμπούκα πρόβαραν τουαλέτες για την ορκωμοσία ήρθε το αναπάντεχο που τον οδήγησε σε πανικό.
    Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να ακολουθήσει για άλλη μια φορά τη γραμμή Σαμαρα και να προτείνει για τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας εξωκοινοβουλευτικά στελέχη και όχι βουλευτές του κόμματός του όσον άφορα τις δυο ή τις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στο κόμμα του.

    Όπως είναι φυσικό αυτό προκαλεί έντονες αντιδράσεις σε βουλευτές του ΛΑΟΣ που βλέπουν τη θέση τους στη νέα κυβέρνηση να χάνεται.

    Οπότε καταλαβαίνεται την αγωνία του Μπουμπούκου τις επόμενες ώρες ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα αν καταλαβα καλα το ηλιθιο βλακογιοργο,που παριστανε
    τον .."πορδηπουργο" και τωρα παριστανει τον.."προεδρο' της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια την εβγαλε καθαρη..
    Ουτε δικες ,ουτε ευθυνες για τον διεθνη διασυρμο της Ελλαδος,ουτε ΚΡΕΜΑΛΑ για την παρ ολιγον χρεωκοπια της..

    Ε!? Λοιπον?!?!
    Ποιος αλλος θα φοβηθει καποια τιμωρια και δεν θα κανει τα ιδια??

    Το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ ΕΠΡΕΠΕ να εκτελεσθει δια απαγχονισμου..
    ΚΑΙ για παραδειγματισμο..

    Αλλα ποιος να το κανει?

    Α! ρε μακαριτη Παπαδοπουλε που εισαι?!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε (ανώνυμε) πολίτη, περί "αυριανικού πασοκ" και "κλαδικής" συμμετοχής μου...
    Εκτός αν ενοχλείστε που αρθρογραφώ (επί 25 χρόνια) (και) στην Αυριανή, τότε, με την...αδειά σας, να σταματήσω.
    Δείχνετε να με ξέρετε, αλλά εγώ πώς να σας αναγνωρίσω (με την...κουκούλα)-το παιχνίδι είναι άνισο.
    Γι αυτό, φανερωθείτε (με το πραγματικό σας όνομα και τη foto σας,ει δυνατόν) μήπως και σας γνωρίζω.
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία μας.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέν μας λές ρε Νικολαίδη αυτό το διανοητικά ανάπηρο μαλακιστήρι που βγαίνει σήμερα και δηλώνει γιός του Ανδρέα τί σχέση έχει στην πολιτική που ακολουθεί σάν πρωθυπουργός με αυτή του πατέρα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απάντηση στην απάντηση της 11 Νοε 2011 12:36:00 μ.μ.
    Ονομάζομαι Νίκος Πολίτης, Θανάση, και δεν με γνωρίζεις.
    Ούτε κι εγώ σε γνωρίζω, παρά μόνο από τα γραφόμενά σου στην καταρρίψασα το καραμανλισμό(!!!....). Φωτογραφίες μου, από όσο θυμάμαι είχαν δημοσιευθεί από την κατάληψη του ΕΜΠ το '73 ανάμεσα στα τόσα άλλα παιδιά που βρισκόμαστε στο προαύλιο του Ιδρύματος, και δίναμε αγώνα (όπως τελικά αποδείχτηκε) για να γίνουν "άνθρωποι" τα δαμανακιστήρια, τα ανδρουλακιστήρια και τα λοιπά μαλακιστήρια. Οι εν λόγω φωτό θα πρέπει να υπάρχουν στα αρχεία του σπουδαστικού της Ασφάλειας, όποτε μπορείς να τις ζητήσεις από εκεί. Άντε γειά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Νίκο, τώρα άρχισα να καταλαβαίνω και σε συγχαίρω για την αντιδικτατορική σου δράση, οποιασδήποτε βαθμίδας και έντασης. Ωστόσο,
    1. Μπορεί, νομίζω, κάποιος να αρθρογραφεί οπουδήποτε (αρκεί να διατυπώνει ελεύθερα την άποψή του), κρατώντας την αξιοπρέπειά του.
    2. Κι εσύ, Νίκο, (αν μπορείς και αν τα...καταφέρεις) ψάξε και για τον δικό μου φάκελο στο σπουδαστικό της ασφάλειας επί χούντας. Αυτά τα αμετανόητα τσακάλια του καθεστώτος μας έστειλαν "ζωγραφισμένους" στον στρατό και δεν τους το συγχωρώ.
    Νομίζω πως συνεννοηθήκαμε και σ' ευχαριστώ για την αναπόκρισή σου καιτην επικοινωνία μας.
    Με εκτίμηση
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τ Ε Λ Ο Σ -
    πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ......ΤΕΛΟΣ


    ΣΗΜ. Κλάψε όσο θες
    τελειωμένε παΣΤΟΚΕ
    ΣΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ________ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου, ρε Θανάση. Νερό και αλάτι όλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε τι σκεφτηκαν να κανουν οι ανθρωποι για να ξεπουλησαν μια χωρα!!!!
    ρε τι σου ειναι αυτοι οι μασωνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση