GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσχώρησε και ο Σκανδαλίδης στον Βενιζέλο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Συνεχίζεται η κινητικότητα στο ΠΑΣΟΚ ενόψει εξελίξεων. Ο Ευ. Βενιζέλος προωθώντας την υποψηφιότητά τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Συνεχίζεται η κινητικότητα στο ΠΑΣΟΚ ενόψει εξελίξεων. Ο Ευ. Βενιζέλος προωθώντας την υποψηφιότητά του κάνει επαφές με κορυφαία στελέχη όπως ο Δημ. Ρέππας και ο Κ. Σκανδαλίδης. Ο τελευταίος, σύμφωνα με...
 σίγουρες πληροφορίες, "προσχώρησε" και αυτός στο στρατόπεδό του.

4 σχόλια

  1. Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα:
    Ψαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

    [Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

    Ε,,,,ναι !
    ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ... για " αρχίντια κρέππα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατε σε εκλογες και θα σας κανονισουμε στην καλπη ολους σας γιατι.
    Σε καθε δηφισαμ μας αλλαζατε την Παναγια μεχρι να ψηφισετε θετικα ή αρνητικα δεν εχει σημασια.
    Στο τελευταιο πανυγυρι που στησατε στην Βουλη διαμυνησατε στον Προθυπουργο να μην ξαναφερει τιποτα προς ψηφιση γιατι δεν θα περασει ζητωντας να αναλαβει πολιτικες πρωτοβουλιες χωρις να τισ προσδιοριζετε. Καλωσ-κακως αυτη την προτοβουλια πηρε για να σας βγαλει απο πανω σας τον βραχνα
    γιατι για εκλογες ουτε κουβεντα αφου το βουλευτιλικι ειναι πανω απ'ολα γνωριζοντας οτι κανενα κομμα δεν δεχεται κανενος ειδους συνεργασια. Αρα τον σπρωξατε προς τα εκει και τωρα του την πεφτετε ολοι μαξι σαν τα κορακια. Οσο για τους υπολοιπους, αφου αναθεματιζανε την ευρωπη και τις αποφασεις της τωρα αγωνιουν να μην τις χασουν οι αθλιοι. Αφου απειλουσαν για ειδικα δικαστηρια γιατι λεει ναι σε ολα στους ευρωπαιους τωρα βγηκανε στα κεραμυδια που εστω μια φορα τους ειπε οχι. Τωρα τι παθανε ολοι ξαφνικα?? που πηγε η εθνικη ανεξαρτησια?? θα τους την χαρισουν μολις αναλαβουν δινοντας τους μονο τα λεφτα χωρις ορους??? Αθλιοι ολοι σας, εδω θα ειμαστε και θα σας κρινουμε σε καθε βημα σας απαιτωντας οσες μπουρδες μας ταζατε μεχρι χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές
    _________________________________
    «Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ’ αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

    Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

    «Η ΝΔ ήταν η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία στην ΕΕ», ήταν το σχόλιό του.

    «Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ακέφαλη, ποιος θα διαχειριστεί το ζήτημα της δανειακής σύμβασης;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται λαϊκή εντολή.

    Οπως είπε, η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και πως η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση για το μνημόνιο που τη συνοδεύει. «Αλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση, άλλο πράγμα οι πολιτικές που τη συνοδεύουν», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση