GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη παράνομων υλοτόμων που "ρήμαζαν" τις βελανιδιές στο δάσος Κουρί...

Από το  almyrosinfo.gr Στη σύλληψη δύο παράνομων υλοτόμων , την ώρα που " ρήμαζαν " κυριολεκτικά τις αιωνόβιες βελανιδιές στο Κο...

Από το almyrosinfo.gr

Στη σύλληψη δύο παράνομων υλοτόμων, την ώρα που "ρήμαζαν" κυριολεκτικά τις αιωνόβιες βελανιδιές στο Κουρί, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από καταγγελία πολιτών.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρείου 2011, πολίτες που έκαναν τον περιπατό τους στο Αισθητικό Δάσος, άκουσαν ήχους από...
αλυσοπρίονο και κοπή ξύλων. Αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει!
Ένας από αυτούς ειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή Αλμυρού ότι προφανώς παράνομοι υλοτόμοι βρίσκονται επί τω έργω μέσα στο Δάσος! Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παπαϊωάννου "η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε εγρήγορση μετά τα πρόσφατα περιστατικά παράνομης υλοτομίας που είχαν παρατηρηθεί στο στολίδι του Αλμυρού και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία".
Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση και όταν έφτασαν στο σημείο είδαν τους δύο άντρες, ο ένας να κόβει τους κορμούς και ο άλλος να τους φορτώνει στο τρέϊλερ.
Ο ένας συνελήφθη άμεσα, ο δεύτερος πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει...
Σύμφωνα με το Δασαρχείο Αλμυρού, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία του αυτοφώρου και η Εισαγγελέας κατέθεσε μήνυση και προχώρησε σε κατάσχεση των μεταφορικών μέσων και των εργαλείων (αλυσοπρίονο) των παράνομων υλοτόμων. Τα φορτωμένα -στο τρέϊλερ- ξύλα ήταν βάρους 400 κιλών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 2 είναι ημεδαποί και κάτοικοι της περιοχής Αλμυρού

* Στην αρχική φωτογραφία βλέπετε το φορτωμένο τρέϊλερ των συλληφθέντων έξω από το Α.Τ. Αλμυρού. 

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΡΗΜΑΞΑΝ" ΚΑΙ "ΡΗΜΑΖΟΥΝ"
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα η αστυνομία θα είναι υπεύθυνη και θα αστυνομεύει και τα δάση (ενω δεν υπάρχει επαρκής αριθμός ατόμων για καλή αστυνόμευση στις πόλεις ), ενω μέχρι τώρα την ευθύνη την είχαν τα Δασαρχεία με τους δασοφύλακες ???

    Μην εκλπλήσεστε .
    Ο κόσμος δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο και το έχει στα ξύλα που πολλά προέρχονται από παράνομη υλοτομία . Τα Σαββατοκύριακα , συναντώ πολλά αυτοκίνητα με τρεϊλερ που έχουν φορτωμένα ξύλα . Το ότι αυξησαν τους φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης και του χρόνου θα έχει την ίδια τιμή με το πετρέλαιο κίνησης και λιγότερους φόρους θα εισπράξει το κράτος και η παράνομη υλοτομία θα γιγαντωθεί.
    Τώρα αν οι οικονομικοί φωστήρες πιστεύουν το αντίθετο , η αποτυχία των μέτρων λιτότητας που αύξησαν αντι να μειώσουν το χρέος , είναι μια απλή τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα του 2011 ο ΟΑΕΕ είναι "Ο ΛΟΓΟΣ" για να κλείσει μια επιχείρηση, πρίν κάν ακόμα ανοίξει ! Κάτι πρέπει να γίνει.. είναι ΚΛΕΨΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ αυτό που συμβαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση