GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει ήδη στείλει επιστολή ο Σαμαράς στην Μέρκελ και τους άλλους για τις "εγγυήσεις"!...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Όπως μεταδίδει το κρατικό ΑΠΕ, με τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα, Τόμσεν, Μορ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Όπως μεταδίδει το κρατικό ΑΠΕ, με τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα, Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού.
Στην συνάντηση που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις  και τα ανοικτά ζητήματα κυρίως τα σχετικά με τις εγγυήσεις για την εκταμίευση της έκτης δόσης και η πορεία για...
 την εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε στους εκπροσώπους της Τρόικας ότι έχει κάνει πέντε ενέργειες που συνιστούν πλήρη και θεσμική έκφραση και δέσμευση της ΝΔ ότι θα εφαρμόσει την ευρωπαϊκή συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου:
Πρώτον, ότι έχει τοποθετηθεί δημοσίως από το βήμα της ελληνικής βουλής.
Δεύτερον, ότι έστειλε επιστολή στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα όπου αναλύει τις θέσεις του μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον κ. Λουκά Παπαδήμο και επαναλαμβάνει τις δεσμεύσεις του. Η επιστολή απευθύνεται και στους ηγέτες των κομμάτων άρα και προς την κ. Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί.
Τρίτον, ότι δεσμεύτηκε για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου στην σύσκεψη με το νέο πρωθυπουργό υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τέταρτον, ότι δέσμευση συνιστά και η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Πέμπτον, ότι στην ίδια κατεύθυνση λειτουργεί και η κατ΄ αρχήν έγκριση του προϋπολογισμού του 2012.
Στο πλαίσιο αυτό άφησε με σαφήνεια να εννοηθεί ότι οι ενέργειες αυτές είναι αρκετές και δεν σκοπεύει να βάλει επιπλέον υπογραφή. Φεύγοντας πάντως ο κ. Τόμσεν όταν ρωτήθηκε για το αν θα ζητηθούν από τον κ. Σαμαρά επιπλέον έγγραφες δεσμεύσεις απάντησε: "κανένα σχόλιο".
Ποια είναι απ' όλα αυτά η είδηση την οποία δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα; Το δεύτερο σημείο στο οποίο αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς έχει ήδη στείλει επιστολή με την οποία αναλαμβάνει τις δεσμεύσεις που του ζηούν οι ξένοι! Προς τι λοιπόν όλο το άλλο πολιτικό θέατρο;;

4 σχόλια

  1. O Βενιζέλος «νίπτει τας χείρας» του, υποδεικνύοντας ο Σαμαράς δεν βάζει την διαβόητη υπογραφή !! XO XO XO !!!
    Ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αρνούμενος να υπογράψει με την φράση: "ο λόγος μου είναι αρκετός" !! XA XA XA XA !!! GO !! - SOFORT !! - SUPIDO !! Τσακίδια !! - Yπόγραψε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρηκαμε για το νεο ρε μαστορα.Οταν ελεγε απο τη μια ο,τι εμεις τιμουμε την υπογραφη μας και θα τηρησουμε τις δεσμευσεις και αποτην αλλη ασκουσε αντιμνημονιακη πολιτικη,αν αυτο δεν λεγεται δουλεμα τοτε πως αλλιως να το πουμε;Αληθεια με τον αβραμοπουλο και τα υπολοιπα στελεχη του στη κυβερνηση θεωρει ακομα το κομμα του ως αντιπολιτευση;Και οταν και ΑΝ θα γινουν εκλογες τι θα κανει μ'αυτους,θα ξανασυστηνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλάαααααααααααακααααααααααααααα
    του PRESS-ΠΑΣΟΚ....
    ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑ


    Καρχιμάκης: Με Παπανδρέου στις εκλογές...
    για να βουλιάξουμε ακόμα πιο πολύ... ΟΛΕ! ΟΛΕ!
    _______________________________________________
    Στήριξη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να παραμείνει στο τιμόνι του κόμματος παρέχει σε συνέντευξή του σε Κυριακάτική εφημερίδα ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος κ. Μιχάλης Καρχιμλάκης.

    ___________________________________________
    Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών..

    Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν της Κυριακής.
    -----------------------------------
    Περισσότεροι από 8 στους 10 (81,9%) θεωρούν ως θετική εξέλιξη την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    _________________________________
    Ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει η ΝΔ στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

    ____________________________________
    Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 24,6%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,8% και το ΚΚΕ με 8,5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΔΟΣΗ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕ(ΝΓΚΕΛΕ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΌ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΚΑΤΗΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ. Σημειωμενοι από τον θεο όπως λέγανε και οι παλαιότεροι.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΒΓΆΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΟΤΘΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΠ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση