GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΒΛΑΚΕΙΑ, ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη tsougarisgnomi@gmail.com Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες την κατάσταση της ψωροκώσταινας και είναι να αυτ...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη
tsougarisgnomi@gmail.com

Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες την κατάσταση της ψωροκώσταινας και είναι να αυτοκτονήσουμε ΟΛΟΙ με το θράσος των πολιτικών, των τέως των …. νυν, και άντε μη το πάω σε «αει και εις τους αιώνες των αιώνων».
Η Ελλάδα της «κρίσης», των αλλεπάλληλων χαρατσιών, της φτώχειας και της κακομοιριάς, η Ελλάδα που ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, είναι πεδίον δόξης λαμπρό για το κάθε λαμόγιο πολιτικό η παρατρεχάμενο.
Μας κατάντησαν ένα λαό «ΚΑΤΑΚΟΙΤΟ», να μας πίνουν το μεδούλι και να μην κουνιόμαστε.
Να ανακοινώνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και νέα μέτρα οι σωτήρες οι δικοί μας, νέα χαράτσια, και ενώ...
οι ευρωπαίοι τα χαρακτηρίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, εμείς τα δεχόμαστε και χώνουμε το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη γιατί λέει φοβόμαστε.
Φοβόμαστε μη μας κόψουν το ρεύμα, φοβόμαστε μη μας κατασχέσουν τα σπίτια, φοβόμαστε γενικώς.
Αντί να φοβούνται οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, φοβάται ο λαός.
Πόσο ΒΛΑΚΕΣ είμαστε τελικά;Τους αφήνουμε να μας ξεζουμίζουν και να βγαίνουν όλο θράσος και να μας κοροϊδεύουν, και εμείς δεν κουνιόμαστε από τη θέση μας.
Δεν τους στέλνουμε στο γέρο διάολο ΟΛΟΥΣ μαζεμένους, Έλληνες και Ευρωπαίους.
Ναι ΕΚΕΙ πρέπει να τους στείλουμε, αν και ο οξαποδώ δεν θα τους δεχτεί.
Πόσο ΒΛΑΚΕΣ είμαστε οι έλληνες τελικά;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα πρέπει να είμαστε σε απερίγραπτο βαθμό βλάκες τη στιγμή που δεχόμαστε ότι πιο δοκιμασμένο και άχρηστο από το παρελθόν να μας «εκπροσωπεί».
Αναρωτιέμαι αν έφτασε στα αυτιά των πολιτικών ο θόρυβος από το «κόχλασμα» όχι της αγανάκτησης (αρκετά η κοροϊδία με τους αγανακτισμένους του χαβαλέ) αλλά της ΟΡΓΗΣ.
Οι ντομάτες και τα διάφορα που σας εκσφενδονίζουν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που πραγματικά σας ετοιμάζουν «κύριοι».
Τα καταφέρατε με την ανικανότητα σας να μας κάνετε κτήνη.
Τα καταφέρατε να μας κάνετε να διψάσουμε για ΑΙΜΑ.
Βλέπετε, τόσο καιρό πίνετε εσείς το δικό μας.
Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό.
Κρυφτείτε τώρα εσείς και οι νόμοι σας.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Σπείρατε ανέμους και τώρα θα θερίσετε θύελλες.

9 σχόλια

  1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ Από το : newpost


    Συσκέψεις στο Καστρί,
    συναγερμός στη Συγγρού
    για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου..........................

    Πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο οι αναφορές ενίοτε και οι καταγγελίες για τις δραστηριότητες του αδελφού, του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παπανδρέου.

    Όταν ακόμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είχε παραλάβει ογκώδη φάκελο σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου.
    Οι στενοί του συνεργάτες τότε είχαν συστήσει ψυχραιμία και μυστικότητα προκριμένου να μην λάβει το θέμα διαστάσεις στα ΜΜΕ.

    Στην συνέχεια έρχεται ο κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα μέσα στην Βουλή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου για παράνομο πλουτισμό. Όποιος μάλιστα τόλμησε να γράψει ή να κάνει αναφορές σχετικά με το θέμα απειλήθηκε με μηνύσεις εκ μέρους του κ. Νίκου Παπανδρέου.

    Τα πράγματα ηρέμισαν και σε μεγάλο βαθμό το θέμα αποσιωπήθηκε.

    Στο μεταξύ μετά την άδοξη και ταχύτατη πτώση του Γιώργου Παπανδρέου το θέμα φαίνεται να επανέρχεται και μάλιστα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία διοχετεύουν στον Τύπο διαφόρων τύπων πληροφορίες οι οποίες δεν είναι διασταυρωμένες αλλά και είναι εξόχως δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις.

    Σε κάθε περίπτωση όμως η οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού δεν παύει να ανησυχεί.
    Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι πραγματοποιούνται συχνά-πυκνά συναντήσεις στο Καστρί προκειμένου να μην επανέλθει το ζήτημα στην δημοσιότητα.
    Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε για ανυπόστατο μύθο ενώ κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι τα $$$$$$$$$$.λεφτά είναι πολλά !!!

    Κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι το ζήτημα θα έχει συνέχεια αφού πολλά από τα κατά καιρούς δημοσιευμένα στοιχεία έχουν φτάσει και στην Συγγρού και η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει την ψηλάφηση του θέματος.

    α.......χά !
    Η Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ...

    ΣΙΔΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης, O Ανδρουλάκης και η KOK-AIN: Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά, η Αριστερά, η KOYMOYNIΣTIKH Αριστερά, Eγώ, Eσύ, ... στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ. Είναι μια πρόοδος !!!! ΠOΣO EXEI O TONOΣ KOK-AIN ;;; NA Πάρω θέλω !!!!
    ...---..-.-.-....--.----.-...----.-.-....-....-
    Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

    Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
    O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
    Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

    ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!
    AYTOΣ EINAI: "Nεοταξικός φασισμός" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 2769 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο χρόνια μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση της Ελλαδος απο τον τσογλανοπαρεα του ΓΑΠ ο μεγας μαλακας βλαμμένος θυμηθηκε τον Ελληνικο λαό και το δημοψηφισμα ως την υπατη μορφη δημοκρατικοτητας και εκφρασης της λαικης βούλησης.
    Οταν πεταγε αετο απο τον Οκτωβριο 2009 εως τον Απριλιο του 2010 δεν θυμηθηκε τον λαό για δημοψηφισμα σχετικα με την υποταγη μας στο ΔΝΤ;
    Οταν παιζανε παιχνιδακια με τα ομολογα και τα Τ10 και οικονομουσαν οι υμέτεροι ο λαός ήταν αλλου για τον μέγα ηλίθιο.
    Οταν έστελνε την κοντομαμή τον Πακωνσταντίνου αυτόν τον συγχρονο χατζατζαρη να υπογραφει δανειακες συμβάσεις υποδουλωσης που ήταν τα δημοψηφισματα;
    Όταν μετεφερε το ιδιωτικό χρέος των τοκογλύφων ραντιέρηδων αεριτζήδων στην ΕΕ ζητώντας στήριξη από τους λαούς της Ευρώπης τα δημοψηφισματα τα είχε γραμμένα εκει που δεν πιάνει μελάνι.
    Οταν παραμυθιαζε ασυστολα με ατελειωτα ψεμματα και χωρις καν να αισθανεται το γουρουνι ασφαλώς τον λαό τον είχε γραψει εκει περι μελάνης.
    Οταν τα 270 τα εκανε 430 δις παλι τον λαό τον είχε γράψει σχετικα.
    Οταν κοπροσκυλιαζε από νησι σε νησι σαν αναισθητο καθαρμα την στιγμή που λαός έβραζε στο ζουμι του παλι τα περι μελάνης.
    Οταν έπνιγε τον λαό στους φόρους ο χατζατζαρης με τις ευλογίες του απροσαρμοστου μαλακα παλι τα περι μελανης.
    Επειδη και οι ξενοι καταλαβαν οτι ειναι ενα ξεπουλημενο καθαρμα και μαλακας ολκης άρχισαν να σφιγγουν τα λουρια με συνέπεια ο λαος να εξαθλιωνεται μεσω των μετρων που απαιτουσαν και ο μαλακας να κανει διακοπες με το κολαν και κανο που να πνιγοταν ο αθλιος.
    Βεβαια ο λαος δεν ηταν πουθενα μονο πληρωνε ζουσε και ζει στην ανεργία καταχρεωμένος χωρις ελπίδα και προοπτικη ενω ο ηλιθιος και υποτακτικοι τσογλανοι εκθειαζουν το εργο της καταστροφης ως μεγα πολιτικό έργο τετοια πουσταρια ξεδιαντροπα παλιολαμογια είναι οι πασοκοφασιστες.
    Μεχρι την στιγμη που πηγε στις Καννες όπου πεσανε τα προσχήματα και του ειπαν καταμουτρα ποσο μεγαλος και επικινδυνος μαλακας είναι.
    Τοτε ξυπνησε το πατριωτικό του συναίσθημα και σκεφθηκε το δημοψηφισμα ως τρόπο διαφυγής ο αληταρας.
    Σε ενα λαό που επι δυο χρόνια ξεσκιζανε χωρις να τον ρωτησουν τωρα που ηρθε το αυγο στον κωλο την εκανε σαν την πιο χυδαια καριολοπουτανα της γης, αφηνωντας μια κυβερνηση οπου μεσα μπηκανε και φασιστες με σφραγιδα εκτος των οψιμων φασιστων του πασοκ και υπο εκβιαστικα διλληματα αποφάσεων σε ακραίες καταστασεις.
    Απόρω με αυτούς στο πασοκ το βαθυ το πατριωτικό του κώλου, υπαρχει ρε κανενας σας με τσιπα να τον φτύσει το καθαρμα στα μουτρα και να του πατησει κανα δυο πατητες μπας και το στοκαρισμενο μυαλο του πεταξει τίποτε σοβαδες και καταλαβει ο παλιοπουστας τι εκανε σε αυτο τον τόπο; Υπάρχει ρε ρεμαλια που ψηφιζατε μονοκουκι ολες τις πουστιες που του υπαγορευαν και βαυκαλιζοσταν ότι κανατε το καθήκον σας ρε τενεκεδες;
    Υπάρχει ρε καθαρματα κανενας; παλιοκοτες ξεπουλημενοι τεμπελχαναδες παλιολαμογια σκατοαπατεωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως γράφεις,όλοι "ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΙ"είναι
    αλλά δεν το έχουν καταλάβει.
    Η Ελλάδα είναι η αρχή του τέλους
    λόγω εσωτερικής παθογένειας.
    ΚΟΜΜΑΤΟΚΥΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.
    Ο αδύναμος κρίκος,αυτών που μας
    διαφεντεύουν.
    Θα γράψω άλλη φορά περισσότερα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση