GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρώ-λαμπαδηδρομία...

Γελοιογραφία από την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Ιντιπέντεντ

Γελοιογραφία από την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Ιντιπέντεντ

7 σχόλια

  1. τελικα μονο δυο κομμστα υπαρχουν

    ΔΕΞΙΑ=ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ=ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    διαλεγεις και παιρνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός επιτελείου του Γ. Παπανδρέου η Ρ. Βάρτζελη.
    Σοβαρά ρήγματα στο στενό επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέχρι τώρα γενική γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου και ίσως η στενότερη συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου έχει βρεθεί εκτός των κρίσιμων συσκέψεων, στις οποίες δεν....προσκαλείται πλέον – χαρακτηριστικό δείγμα η κρίσιμη σύσκεψη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.

    Άλλοι συνεργάτες και έμπιστοι άνθρωποι του κ. Παπανδρέου, καθώς και κυβερνητικά στελέχη χρεώνουν στην κυρία Βάρτζελη σειρά κακών χειρισμών, ενώ της καταλογίζουν ότι έχει και κακές σχέσεις με υπουργούς και γενικά έχει δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας για τις κινήσεις της.

    Άλλοι παράγοντες της καταλογίζουν ότι αποστασιοποιείται και με δική της επιλογής, καθώς «το καράβι βουλιάζει», όπως αναφέρουν. Μεταξύ των άλλων, που της χρεώνουν πάντως είναι και η επιλογή και προώθηση του Ηλία Μόσιαλου στην κρίσιμη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, επιλογή, που αποδείχθηκε οδυνηρή για τον κ. Παπανδρέου – ο εν λόγω υπουργός Επικρατείας έσπευσε προ εβδομάδων να ενταχθεί σε εσωκομματική ομάδα, κατά παράβαση της πολιτικής και κομματικής δεοντολογίας, που τον ήθελε υπεράνω τέτοιων διεργασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαρκοζί: «Τρελός» και «καταθλιπτικός» ο Γ. Παπανδρέου.
    __________________________
    «Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί το Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η....
    εφημερίδα Le Parisien.

    Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, αμφότεροι οι ηγέτες έκριναν πως ο Ελληνας Πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.

    Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των κουβουκλίων μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.


    - Μά τώρα καταλάβαται φίλε κ. Σαρκοζί ότι ο Παπανδρέου είναι τρελός καί καταθλιπτικός ?
    Μετά άπό 2 έτη συνεργασίας τώρα τόν καταλάβαται ?
    Δέν ξαίρεται ότι εχει τό D.N.A. τού πατέρα του τού παπού του, πού ήταν το γνωστό όνομα [παπατζής].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χαμένες... ζαριές του Γ. Παπανδρέου.

    του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Η απόφαση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση της 26ης-27ης Οκτωβρίου ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της εμπιστοσύνης της διεθνούς κοινότητας προς το πρόσωπό του. Είναι ξεκάθαρο σε όσους έχουν τη δυνατότητα να μιλούν με πηγές στην Ουάσιγκτον, στο Βερολίνο, στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες πως κατέστη μη αξιόπιστος συνομιλητής μόλις ανακοίνωσε την απόφασή του, χωρίς να ενημερώσει τους δανειστές που επέλεξε ο ίδιος για τον ελληνικό λαό. Και πρόκειται για τους ίδιους δανειστές που εκπλιπαρούσε τους τελευταίους μήνες να του "κουρέψουν" το χρέος και να τον στηρίξουν πολιτικά.

    Η ζαριά του κ. Παπανδρέου, που του επέβαλαν... συγγενείς και συνεργάτες του, ήταν η τρίτη πλέον λανθασμένη απόφαση που έλαβε στην πολιτική του καριέρα και στη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας - η πρώτη και χειρότερη που θα καταγραφεί στην πολιτική του ιστορία ήταν η προσφυγή, χωρίς κανέναν σχεδιασμό, στον μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Η δεύτερη ήταν η με πάθος υποστήριξή του στο φιλοτουρκικό και ρατσιτσικό Σχέδιο Ανάν, που θα προσέφερε για πάντα την Κύπρο στον έλεγχο της Τουρκίας.

    Εάν με την ανακοίνωσή του για το δημοψήφισμα ο κ. Παπανδρέου στόχευε σε εκβιασμό των δανειστών, στις Κάννες αντιλήφθηκε ότι η απόφασή του ήταν πολιτική αυτοκτονία. Σήκωσε το περίφημο... πιστόλι, που προφανώς το κουβαλά μαζί του από τον Φεβρουάριο του 2010, και αντί να πετύχει Μέρκελ και Σαρκοζί, το τοποθέτησε στον κρόταφο και πυροβόλησε το κεφάλι του.

    Δεν νομίζω ότι από την εποχή του Αμερικανού πρέσβη Πιουριφόι, που ανέβαζε και κατέβαζε τις κυβερνήσεις της Δεξιάς έτσι για πλάκα, έχει ταπεινωθεί άλλος πρωθυπουργός όσο ο κ. Παπανδρέου. Η καγκελάριος της Γερμανίας και ο πρόεδρος της Γαλλίας του είπαν να επιστρέψει στην Ελλάδα, να ακυρώσει το δημοψήφισμα και να πάει στο σπίτι του. Η εντολή που έλαβε ήταν να υποστηρίξει πάση θυσία σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, διαφορετικά το επόμενο βήμα θα είναι η πτώχευση.
    Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, ο κ. Παπανδρέου δεν προσέφερε τίποτα στη χώρα. Ας ελπίσουμε ότι φεύγοντας δεν θα αφήσει μόνο ερείπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ....ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....ΜΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΝΟΣ, φαλιρισε την αλλατινη.
    παπαδοπουλος, διορισε την θεσπρωτια.
    παπαδημος, πλαστογραφος στατιστικων στοιχειων.
    βενιζελος, λαθρεμπορος σκοπιων.
    μητσοτακηδες, λαθρεμποροι ροδεσιας,ιραν/ιρακ.
    καρατζαφερης, πλασιε τσοντας
    κουβελης,οπως λαβρεντιαδης
    DREAM TEAM!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση