GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Giorgo,έφαγες κατσάδα". Ο τουρκικός Τύπος για το ελληνικό ναυάγιο...

Από το tvxs.gr Με εκτενή ρεπορτάζ καλύπτει ο Τύπος στην Τουρκία την πολιτική κρίση στην Ελλάδα και τις αντιδράσεις και τους κλυδωνισμο...

Από το tvxs.gr

Με εκτενή ρεπορτάζ καλύπτει ο Τύπος στην Τουρκία την πολιτική κρίση στην Ελλάδα και τις αντιδράσεις και τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε η πρόθεση Παπανδρέου να καταφύγει σε δημοψήφισμα για την νεα δανειακή σύμβαση με την τρόικα. «Έφαγε την κατσάδα και έκανε πίσω» γράφει χαρακτηριστικά η...
Μιλιέτ αναφερόμενη στην σύνοδο των Καννών.
Η Hurriyet γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες παραθέτοντας φωτογραφία του κ Παπανδρέου με την κ Μέρκελ με τον τίτλο « Σε στάση προσοχής» και τον πλαγιότιτλο « Η πικρή θέση στην οποία περιήλθε ο γείτονας» . Η εφημερίδα γράφει ότι ο Έλληνας π/θ μετά την προειδοποίηση που δέχθηκε χθες στην Σύνοδο Κορυφής των G-20 ότι «δεν θα δώσουν ούτε φράγκο» αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Η εφημερίδα τονίζει ότι σήμερα αναμένεται η διεξαγωγή της ψηφοφορίας για ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Η εφημερίδα σε άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο για την στάση που τήρησαν τρείς γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οδήγησαν στο να πάρει πίσω ο κ Παπανδρέου το θέμα του δημοψηφίσματος.
Η Milliyet αναφέρεται στις εξελίξεις στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Έφαγε την κατσάδα και έκανε πίσω» . Η εφημερίδα δημοσιεύει την ίδια φωτογραφία του κ Παπανδρέου με την κ Μέρκελ σημειώνοντας ότι ο κ Παπανδρέου ήταν πολύ ανήσυχος κατά την συνάντηση αυτή. Η ίδια εφημερίδα στις εσωτερικές σελίδες γράφει για την Σύνοδο Κορυφής των G-20 σημειώνοντας ότι η Σύνοδος πραγματοποιήθηκε υπο την σκιά της «ελληνικής τραγωδίας» .
Η Radikal γράφει για τις εξελίξεις στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Πισωγυρίσματα στο θέμα της παραίτησης».
Η Sabah στην πρώτη σελίδα γράφει ότι οι πληροφορίες πως ο κ Παπανδρέου θα παραιτηθεί προκάλεσαν χθες μεγάλο χάος. Ο Παπανδρέου τελικά παραιτήθηκε από το δημοψήφισμα και έκανε πίσω την τελευταία στιγμή από την παραίτηση.
Η Zaman γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Μετά την αντίδραση της Ευρώπης η Ελλάδα παραιτήθηκε από το δημοψήφισμα»
Η Yeni Safak γράφει για τις εξελίξεις στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Έφαγε την κατσάδα και στην συνέχεια τα άλλαξε» . Η εφημερίδα σημειώνει ότι στην περίπτωση που δεν εξασφαλιστεί ψήφος εμπιστοσύνης , η κυβέρνηση θα διαλυθεί .
Η Yeni Safak στην πρώτη σελίδα αναφέρεται στις χθεσινές εξελίξεις με τον τίτλο «Ιστορική αλλαγή από τον Γιώργο» .
Η Vatan γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Ο Γιώργος έκανε τις αγορές να χορέψουν συρτάκι» .
Η Turkiye στην πρώτη σελίδα γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα οδήγησε σε πολιτική κρίση» .
Η Taraf σε σχετικό δημοσίευμα της στην πρώτη σελίδα υπογραμμίζει ότι ο Παπανδρέου δεν θα προβεί σε δημοψήφισμα για την βοήθεια.
Η Star στην πρώτη σελίδα αναφέρεται στις εξελίξεις με τον τίτλο « Κλονίζεται η κυβέρνηση Παπανδρέου»
Η Haberturk δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα την φωτογραφία του κ Παπανδρέου με την κ Μέρκελ και δίπλα φωτογραφία του Τούρκου π/θ Ερντογάν με την κ Μέρκελ με τον τίτλο « Ο Θεός να μην φέρει κανέναν στην θέση αυτή» επισημαίνοντας ότι ο Ελληνας π/θ στάθηκε σε στάση προσοχή μπροστά στην Μέρκελ ( ενώ ο Ερντογάν φαίνεται άκρως άνετος)
Η Cumhuriyet γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Η Αθήνα υπέκυψε»
Η Bugun γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Είχε αποτέλεσμα η απειλή «δεν δίνουμε ούτε σεντ» και ο Γιώργος τα γύρισε» Η ίδια εφημερίδα στις εσωτερικές σελίδες σημειώνει ότι η Ελλάδα έχει χρήματα μέχρι τον Δεκέμβριο.

6 σχόλια

  1. Εργολαβια εχει παρει το ΜEGA,ο ΑΝΤ1,το ΑΛΤΕΡ ΒΑΝΚ και το ΣΤΑΡ με την Τατιανα παρακαλω και τον Μαλλελη, τον Α.Σαμαρα. Οι μετοχοι των καναλιων που τυγχανει να ειναι μετοχοι και των τραπεζων εκνευριστηκαν με το δημοψηφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζων τζων έχει πάρει εργολαβία την ψυχαγωγία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gkiorgo ντιπ για ντιπ ,χαιβαν καρντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην γράφετε ρε ξέκολα μαλακίες. Έχετε να πίτε κάτι για το θέμα ρίχτετω αλοιώς κάντε το μπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

    Άσχετα με το ποιο σκεπτικό δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας χθες βράδυ, γιατί ψήφο εμπιστοσύνης δώσατε και να αφήσετε κατά μέρος τις μικρότητες που η αντιπολίτευση από την μια άκρη μέχρι την άλλη σας έχει περάσει στο μυαλό με το πες πες, καθώς μέχρι εκεί φτάνει και πολλές φορές τα καταφέρνει, ένα έχω να πω.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ! ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.!
    Γιατί έχοντας μια κακομοιριασμένη Αντιπολίτευση απέναντι και εναντίων σας σταθήκατε όρθιοι και κάνατε το σωστό! Και αυτό να το ολοκληρώσετε με κάθε θυσία για όλους και προπαντός για τους έχοντες.
    Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά το δούλεψε να φας, και κλέψε νάχεις, μας έχει καταστρέψει.
    Και η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, και μέσα από τα σκατά που βρεθήκατε, σας περιμένει με αγωνία στο μέλλον να σταθείτε στα πόδια σας καθαροί και κρατώντας την από το χέρι να προχωρήσετε μπροστά για την απελευθέρωση της
    Από τους κάθε λογής τοκογλύφους, από τα κλειστά επαγγέλματα, από την κακοδιοίκηση, από τους αεριτζήδες και τους κλέφτες που ζούνε και πλουτίζουν σε βάρος ολόκληρου του Λαού, πολλές φορές με τα παραθυράκια που δεν έχετε κλείσει,
    και που έχει σαν αποτέλεσμα πρώτα από όλα να φαίνεστε εσείς ως υπεύθυνοι και για πολλούς και συμμέτοχοι.
    Καθήκον σας πρώτα από όλα είναι η Δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα να λειτουργεί σωστά και στην ώρα της, και έτσι και οι πολίτες θα ξέρουν τι τους γίνετε γρήγορα και θα προγραμματίζουν την ζωή τους με πολλαπλά οφέλη για το κράτος.
    Και προπαντός στον τομέα που οι δίκες αφορούν διεκδικήσεις του Δημοσίου να έχουν με νόμο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να ζητήσετε από την Βουλή, από όλους και όλες να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ.
    Και στον ίδιο νόμο και οι δίκες για τα Δημόσια Έργα, γιατί και εκεί το πράγμα δεν πάει άλλο, δεν επιτρέπετε ένα έργο να καθυστερεί επειδή κάποιος δίκια ή άδικα έκανε μια προσφυγή εναντίον της κατασκευής του, έχει δεν έχει δίκιο το πράγμα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο και έτσι να μην βαλτώνει η οικονομία της χώρας.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..και η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    συνεχίζεται.


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του Κανταϊφι Παπανδρέου
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.


    Πάντως.
    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
    Απο το μέτωπο της Αθήνας.
    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    του Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση