GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου: «H εξουσία στο λαό...»

Σκληρή κριτική στις συντηρητικές κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών και τους χειρισμούς τους όσον αφορά στην κρίση χρέους άσκησε, κατά την ομ...

Σκληρή κριτική στις συντηρητικές κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών και τους χειρισμούς τους όσον αφορά στην κρίση χρέους άσκησε, κατά την ομιλία του στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου.
«Στην Ευρώπη σήμερα, κυριαρχούν οι συντηρητικές κυβερνήσεις, και πρόκειται για τους πρωταίτιους της αποτυχίας. Έχουν απογοητεύσει την Ευρώπη και τους λαούς της. Έχουν...
 απογοητεύσει τους λαούς μας», επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.
Υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη να διασωθούν οι δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε η Ενωση και να δημιουργηθεί μια Ευρώπη ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, «μια Ευρώπη που θα είναι η Ευρώπη των λαών για τους λαούς», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι δεν αρκεί η δημοσιονομική πειθαρχία, καθώς, όπως εξήγησε, αν εκλείψουν τα κίνητρα για την ανάπτυξη «θα βυθιστούμε όλοι μαζί σε μία όλο και βαθύτερη ύφεση». Γι' αυτό το λόγο, πρόσθεσε, απαιτείται μία ευρωπαϊκή στρατηγική ανάπτυξης.
Αναφερόμενος στην περίοδο της διακυβέρνησής του, ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι δεν δίστασε απέναντι στις δυσκολίες που όρθωναν οι αγορές, λαμβάνοντας ακόμα και επώδυνα μέτρα για τους πολίτες προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα.
Κατηγόρησε ακόμη τη συντηρητική Ευρώπη ότι εθελοτυφλούσε και δεν ήλεγξε την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση, όταν οι σπατάλες της, όπως είπε, «εκτόξευσαν το έλλειμμα στο 16% το 2009 και όταν το συνολικό χρέος της Ελλάδας σχεδόν διπλασιάστηκε κατά τη διάρκεια των πεντέμισι ετών διακυβέρνησης από τη συντηρητική παράταξη».
Ο πρώην Πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε για μία ακόμη φορά της πρότασή της του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς όπως είπε, στόχος του ήταν «να αναδιανεμηθεί η εξουσία» και «να δοθεί εξουσία στο λαό της Ελλάδας ώστε να εκφράσει τη βούλησή του».
«Επιθυμία μου ήταν να δώσω τη δυνατότητα στο λαό της Ελλάδας να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον μας και αυτό το καίριο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι «η προσπάθεια πέτυχε, εφόσον τα κόμματα σχημάτισαν ευρύ συνασπισμό».

26 σχόλια

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα ; Ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των με τον Νόμο σου αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο μπουχέσα; Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο δόλιος ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε. Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι τόσο μαλάκιδες που έχουν αρχηγό τον ποδηλάτη. Α!!!! ρε Ευρώπη πως κατάντησες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The only thing worse than a liar
    is a liar that's also a hypocrite!


    Goodbye George,
    let's go now "ξεκόλλα ρε"
    and . .thanks for the memories


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπανδρέου: «H εξουσία στο λαό...»

    Αν η εξουσία ανήκει στο λαό,
    βρε διπρόσωπε, ελεινέ ψεύτη και κλέφτη,
    τότε ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να πας να βρεις νύχτα τον Dominique Strauss-Kahn για να ξεπουλήσεις την πατρίδα μας, να μας υποδουλώσεις, να μας εξαθλιώσεις και να μας αφήσεις απένταρους και νηστικούς στο κρύο;


    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά είναι ο Τζέφρυ: Όλους μας δουλεύει κανονικά σε λίγο θα βάλει και ζιβάγκο ...

    1} κατάφερε να κάνει τον Σαμαρά ΡΌΜΠΑ ξεκούμπωτη και που είστε ακόμα!! στης 19 φεβρουαριου θα του βγάλει και την ρόμπα..

    2} κατάφερε να είναι ακόμα αρχηγός σε 153 μαλάκες στην βουλή ...

    3} Μας χρεοκόπησε και μας λέει μαζί και οι 153 μαλάκες του, ότι μας έσωσαν, και δεν τον έχουν βάλει ακόμα ζουρλομανδύα για παραδειγματισμό..

    4} έβαλε στην εξουσία αυτούς που καλούσαν τούς χουντικούς, τους χρυσαυγήτες, τους Βασιλόφρονες να τους ψηφίσουν και τους έκανε και υπουργούς, Ένα γομάρι, Ένα τσεκουράτο, και Ένα Μπουμπουκο, ΚΑΙ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ !! ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!

    5}Έκανε πρωθυπουργό έναν μάγειρα. αυτός δεν μαγείρεψε τα στοιχεία να μπούμε στο ευρώ; αυτός δεν ήταν σύμβουλος του στα οικονομικά ΜΕΡΧΙ ΣΤΙΣ 10-11-2011!!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ; Ο Γιωργάκης οι υπόλοιποι 10.999.999 Ελληνες αν είμαστε 11.000.000!!!! εεεεεεε

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ; Ο Γιωργάκης οι υπόλοιποι 10.999.999 Ελληνες αν είμαστε 11.000.000!!!! εεεεεεε

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    26 Νοε 2011 4:33:00 π.μ.

    ==
    Εχεις χασει ..επεισοδια.
    Αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι το ηλιθιο βλακογιοργο .."πιο μαγκας".

    Σου συνιστω να δεις μια (παλια) ταινια με τον Ρομπερτ Ρεντφορντ :
    "Ο υποψηφιος" (The Candidate)..

    Ειμαι σιγουρος θα ..αναθεωρησεις.

    ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ,(χωρις αμφιβολια) ειναι η Hamilton,η Αμερικανικη διαφημιστικη/προπαγανδιστικη εταιρεια που πλασσαρισε στην Ελληνικη αγορα αυτο το
    ΣΚΑΤΟ-ΠΡΟΙΟΝ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια εδω και δεκαετιες..

    Και εσχατως αυτο το διανοητικα αναπηρο ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!!

    Νομιζεις οτι ψηφιζοντας αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ ,νομιζεις λεω ,οτι εισαι .."δημοκρατικος" και .."προοδευτικος" ρε μαλαμα μπουρτζουφλα...

    Δεν εισαι "δεξιος" ρε τσακαλε αμα ψηφιζεις γουρουνια παγκαλους και τουρκουγλους.. και λοιπα αληταρια..
    ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ!! Πιστεψε το..
    Ειναι "μαιτρ" του ειδους..
    (φυσικα εσυ δεν δεχεσαι οτι σε εξαπατησαν! Ποιος παραδεχεται οτι εξαπατηθηκε?? Ο καθε ενας ειναι εξυπνοτερος των αλλων.. Τωρα το γιατι η κοκα κολα δαπαναει κατι τρις δολλαρια ετησιως σε .."διαφημισεις" αυτο δεν σε απασχολει..ετσι δεν ειναι?? )

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός σου δίνει το δικαίωμα ρε καρνάβαλε να παριστάνεις ακόμα τον εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού; O τυχωδιοκτισμός, η σκιζοφρένεια και η μεγαλομανία του να είναι μόνιμα πρωθυπουργός κάπου τον έχουν κλατάρει τόσο πολύ που παραληρεί ακόμα και μπροστά στους Ευρωπαίους αν και τον έχουν όλοι γραμμένο στα γεννετικά τους όργανα. Δέν έχουμε γλυτώσει απο αυτόν αλλά το μόνο ευχάριστο είναι πρωθυπουργός της χώρας με την ψήφο του λαού δέν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξαναβγεί άν δέν βρεθεί κανένας να του φυτέψει μιά σφαίρα στο άδειο του κρανίο ευχαριστημένος να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΑΠ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.
    ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργάκη,
    (τι "καμάρι και "τιμή" αλήθεια να σε αποκαλούν με υποκοριστικό),
    άσε τα διεθνιστικά κηρύγματα και κάνε μας καμμιά ενημέρωση γιά τις
    "ιερές μπίζνες" της οικογένειας σου.

    Γιατί αν κάτι από αυτά είναι αλήθεια,πρέπει να ξανανοίξει εδώ και τώρα το Γουδί.

    Ο λαός ξύπνησε και σας πήρε χαμπάρι
    Γιωργάκηηηηηηηηηηηηηηηηη,
    δεν τόχεις αντιληφθεί?

    Μόνο κάτι γραφικοί,κάτι φανατισμένοι και κάτι χρυσοβολεμένοι σε ακολουθούν πλέον.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΕΣ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΙΡΙΤΙΚΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ? ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΤΗΧΕ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΙ ΑΠΛΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΕΚΑΛΗΦΘΗ ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΥ ΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα, χα, χα...
    Έχει πλάκα ρε σεις ο GAP(=το απόλυτο κενό, αγγλιστί).
    Έτσι και κατεβούνε με τούτη τη περιπτωσάρα για αρχηγό ούτε οι ξαδέρφες τους θα τους ψηφίσουν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΏΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΠΕΡΟΥΚΑΚΗΔΩΝ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ".
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΛΑΚΕΔΕΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ ΣΚΩΛΗΚΕΣ, ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός μόνο μετά απο μιά πολύ γερή σφαλιάρα σε εκλογές θα συνέλθει οριστικά ακόμα βρίσκεται στο 43% του 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός ο άνθρωπος μάλλον δεν είναι καλά...

    Μπορεί να έπεσε και να χτύπησε όταν ήταν μικρός, και οι δικοί του να μή δώσανε τη πρέπουσα σημασία, νομίζοντας ότι δεν είναι τίποτα... θα περάσει!

    Έλα όμως που δεν περνάει και πρέπει τώρα να πάει στο γιατρό;;;

    Ο κουρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γάμη@@ όλη την Ευρώπη
    και συνεχίζει να υπεραμύνεται του "δημοψηφίσματος" Ρούλη Καστανίδη
    & Πετσάλνικου !!!

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατακρίνει την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης όσον αφορά την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αλλά για αυτοκριτική στην δική του κυβέρνηση ούτε λόγος!

    Για μία ακόμη φορά, ξεχνώντας τις συνέπειες που προκάλεσε η απόφασή του στη χώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου υπεραμύνεται για το δημοψήφισμα. Μάλιστα, συνάντησε .....θερμό κλίμα μιλώντας σήμερα στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.( ΛΗΣΤΕΣ είναι, δεν είναι παίξε-γέλασε και αυτά τα ρεμάλια της Διεθνούς Καντάϊφι-Άσαντ-Μουμπαρακα και λοιπά αιμοσταγή )
    _____________________________________________
    Η Ευρώπη γκρεμίζεται και ο Παπανδρέου υπεραμύνεται του δημοψηφίσματος..

    Εδω ο κοσμος χανεται και ο ΓΑΠ απλωνει τραχανα στο συρμα ? Μαλλον ζει σε αλλο πλανητη ?

    Ρε ανυπαρκτε τωρα τι παπαρες μας λες ??

    Οσο καιρο ησουν δουλος των αγορων κ των εταιρων δεν τα σκεφτηκες ??
    Εμπνευση σου ηρθε ξαφνικα ??

    Αλλα εισαι ο πρωτος που θελει ξυλο, μαζι με τον αδελφουλη σου !!!

    Είναι πολύ γιγαντιαίος ηγέτης !
    Ηγετάρας !
    Θεός !!!

    Τι λέω Θεός ?
    Ημίθεος και βάλε...

    Τελικα αυτος ο Μαλακας δεν ειναι απλα ηλιθιος, αλλα κατ εξακολουθηση ηλιθιος.

    Μαζεψε τον ρεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!

    Ο άνθρωπος είναι μαλάκας με περικεφαλαία.

    Ήθελα να ήξερα τι κάθονται και τον ακούνε.

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

    ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πού είναι ρε τα παπαγαλάκια του στα διάφορα Πασοκικά σκατομπλόγκ που φωνάζουν οτι δικαιώθηκε ο πουτσομαλάκας ηγεταράς τους και κράζουν σάν προδότες κάποιους βουλευτές του;;
    Ελάτε γράψτε και εδώ τίποτα άν σας βαστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!"

    Αύριο πρωί- πρωί, μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Αδώνιδως Μπουμπούκου, και τόσων άλλων μπουμπουκιών....

    Ε, είναι για γέλια η όλη κατάσταση μάγκες μου!!!

    Ιουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βριζετε εδω,
    αλλα στην καλπη
    νδ-πασοκ-λαος-ντορα-κουβελης
    παιρνουν 90%
    μαλλον τους ψηφιζουν οι αρειανοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός ο λαός, που αναφέρεται ο παραπάνω βλαξ, ο οποίος θα του δώσει και την εξουσία οσονούπω...

    Αυτός ο λαός ευθύνεται για την εξουσία που του έδωσε...

    Αυτός ο λαός, ας το σκεφτεί καλύτερα από 'δω κι' εμπρός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aυτός ο λαός 11:20 ψήφισε αυτό το ΟΥΦΟ πρίν απο 2 χρόνια με 45%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτός μόνο μετά απο μιά πολύ γερή σφαλιάρα σε εκλογές θα συνέλθει οριστικά.
    Ακόμα βρίσκεται στο 43% του 2009..........
    ____________________________________________
    Αυτός ο άνθρωπος μάλλον δεν είναι καλά...
    Μπορεί να έπεσε και να χτύπησε όταν ήταν μικρός, και οι δικοί του να μή δώσανε τη πρέπουσα σημασία, νομίζοντας ότι δεν είναι τίποτα... θα περάσει!
    Έλα όμως που δεν περνάει και πρέπει τώρα να πάει στο γιατρό;;;

    Γάμη@@ όλη την ...Ευρώπη και συνεχίζει να υπεραμύνεται του "δημοψηφίσματος" Ρούλη Καστανίδη & Πετσάλνικου !!!

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατακρίνει την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης όσον αφορά την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αλλά για αυτοκριτική στην δική του κυβέρνηση ούτε λόγος!
    Για μία ακόμη φορά, ξεχνώντας τις συνέπειες που προκάλεσε η απόφασή του στη χώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου υπεραμύνεται για το δημοψήφισμα. Μάλιστα, συνάντησε .....θερμό κλίμα μιλώντας σήμερα στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.
    - (σοσιαλ ΛΗΣΤΕΣ είναι, δεν είναι παίξε-γέλασε και αυτά τα ρεμάλια της Διεθνούς Καντάϊφι-Άσαντ-Μουμπαρακα και λοιπά αιμοσταγή $$$$$$$$).
    _____________________________________________
    Η Ευρώπη γκρεμίζεται και ο Παπανδρέου υπεραμύνεται του δημοψηφίσματος..

    Εδω ο κοσμος χανεται και ο ΓΑΠ απλωνει τραχανα στο συρμα ?
    Μαλλον ζει σε αλλο πλανητη ?
    Ρε ανυπαρκτε τωρα τι πα πα ρες μας λες ??
    Οσο καιρο ησουν δουλος των αγορων κ των εταιρων δεν τα σκεφτηκες ??
    Εμπνευση σου ηρθε ξαφνικα ??

    Αλλα εισαι ο πρωτος που θελει ξυλο,
    μαζι με τον αδελφουλη σου !!!

    Είναι πολύ γιγαντιαίος ηγέτης ! Ηγετάρας !
    Θεός !!! Τι λέω Θεός ?
    Ημίθεος και βάλε...

    - Τελικα αυτος ο Μαλακας δεν ειναι απλα ηλιθιος, αλλα κατ εξακολουθηση ηλιθιος.
    Μαζεψε τον ρεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!

    Ο άνθρωπος είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
    Ήθελα να ήξερα τι κάθονται και τον ακούνε.

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΛΗΤΗΣ
    ρε
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η....μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τόσο εύκολα μωρέ ξεχάσατε την... εκτροχιασμένη οικονομία και το γενικό μπάχαλο που παρέδωσε την ημέρα των εκλογών ο "καταλληλότερος"(!!!) και ευτυχώς βρέθηκε ένας άνθρωπος που ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίσει τα... "γαλάζια σκατά"? Αλλιώς θα είχαμε σβήσει σαν χώρα ήδη πριν δυο χρόνια? Και όταν εκείνος καθάριζε τα σκατά τους(!) αυτροί κάθονταν απέναντι και έκαναν και... κριτική! Τώρα έχουν το θράσσος να λένε ότι "αυτός δημιούργησε το πρόβλημα"! Τρέλλα πουλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ηλίθιε 26 Νοε 2011 2:27:00 μ.μ. στο 160% του ΑΕΠ ανέβασε το χρέος ο σκατόμυαλος σου μέσα σε 2 χρόνια, 160% παρά το μνημόνιο, παρά τους φόρους, παρά την ακρίβεια, παρά τις περικοπές σε όλα παρά παρά παρά ...
    100% το είχε αφήσει ο καταλληλότερος
    Ξύπνα βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση