GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

K. Σκανδαλίδη, έχεις γράμμα...

...Χάθηκαν 10 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν  για την σίτιση των απόρων και των αστέγων στην Ελλάδα  Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης ...

...Χάθηκαν 10 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν 
για την σίτιση των απόρων και των αστέγων στην Ελλάδα 

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ήταν από τους πρώτους που αντέδρασε στο άκουσμα της έλευσης επιτρόπων και ξένων τεχνοκρατών στα υπουργεία για την επίβλεψη και συνεπικουρία του διοικητικού έργου της κυβέρνησης. Για τα πατριωτικά αντανακλαστικά ο κ. Σκανδαλίδης παίρνει "Άριστα 10", καλύτερο βαθμό πια από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη που απώλεσαν τα επιχειρήματα υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Στα λοιπά, υπουργικά του καθήκοντα, ο υπουργός μάλλον θα καταλήξει κάτω από τη βάση. Κι αυτό γιατί ο...
Επίτροπος για θέματα Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Ντ. Τσόλος, αναφέρει «όσον αφορά στο σχέδιο του 2010, μια σειρά από διοικητικές ανεπάρκειες εμπόδισαν την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων από την Ελλάδα, η οποία αξιοποίησε μόνο το 47,3% των διατεθέντων πόρων, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 96,8% στα 20 συμμετέχοντα κράτη μέλη».
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος Επίτροπος κατονομάζει για αναλγησία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση του προγράμματος διανομής τροφίμων, αναφέροντας ότι οι διοικητικές ανεπάρκειες άφησαν ανεκμετάλλευτα περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 20 εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στην Ελλάδα τον περασμένο χρόνο για την σίτιση των απόρων. Σύμφωνα με υπολογισμούς των ευρωβουλευτών της ΝΔ, το ποσό αυτό αντιστοιχεί με ένα καθημερινό γεύμα επί έναν συνεχόμενο χρόνο σε εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας για περίπου 3.000 άπορους συμπολίτες μας, δυναμική που αντιστοιχεί στο 1/3 περίπου της προσπάθειας της Εκκλησίας της Ελλάδας, η οποία διανέμει καθημερινά περίπου 10.000 μερίδες φαγητού από 195 συσσίτια ανά την χώρα.
Σημειώνεται επίσης, ότι από το 2012 προβλέπεται δραστική μείωση του προϋπολογισμού του προγράμματος διανομής τροφίμων, απόρροια της απόφασης του Γενικού Δικαστηρίου της 13ης Απριλίου 2011. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το 2012 θα διατεθούν από κοινοτικούς πόρους μόλις 4,8 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν τον σκοπό αντί των 20 εκατομμυρίων σήμερα, ενώ οι άστεγοι στη χώρα μας ξεπερνούν σήμερα τις 20.000, σημειώνοντας αύξηση μόνο τον τελευταίο χρόνο κατά 25%. Ωστόσο, η Επιτροπή δεσμεύεται να παραμείνει κινητοποιημένη για την εξεύρεση λύσης το συντομότερο δυνατό, παρά τις αντιδράσεις του Συμβουλίου, ώστε να επανέλθουν τα σχετικά κονδύλια σε υψηλότερα επίπεδα.
Ο κ. Σκανδαλίδης, δεν θα δεσμευτεί σε κάτι;;

17 σχόλια

  1. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΟΣ!!
    Ενα τρελλος Παπαδοπουλος χρειαζεται ΤΩΡΑ!!!

    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ..

    Τι να λεμε τωρα ρε παιδια..

    Τι σαμαρας και μαλακιες..
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ξαναδουμε δωρα (Χριστουγεννα,Πασχα,Αδειες ) που θεσπισε ο αειμνηστος Ιωαννης Μεταξας???

    Πιστευει κανεις κατι τετοιο??

    Ειναι δυνατον το ΙΚΑ και λοιπα ασφαλιστικα ταμεια ,να ειναι .."αποκουμπι" για τα γεραματα,των χιλιαδων εργαζομενων??
    Πιστευει κανεις κατι τετοιο??

    Ο αειμνηστος Ιωαννης Μεταξας τα θεσπισε αυτα ..
    Ποιος αλλος θα τολμουσε να κανει κατι τετοιο??

    Ο γλοιωδης "γερο" παπατζης γ.παπανδρεου?
    παππους
    (ουτως ειπειν,γιατι αυτη η οικογενεια ειναι "γαμιομαστε"),του σημερινου ηλιθιου βλακογιοργο..
    Το .."πρωην πορδηπουργο"!!!

    Το αποσπερμα της μαργκαρετ τσαντ και του ελληνοπολωνου αντρει μινεικο παπανδρεου..
    Λεμε τωρα..
    Εκτελεσεις ,εκτελεσεις,εκτελεσεις..
    Εστω "great purges"!! του φακινγκ σταλιν,του κουκουεξω..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

    Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
    O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
    Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

    ΑΛΛΑ: "... η ντόπια (NTOΠA) μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 2769 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 09:05, Ε! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΝΕ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΦΙΛΕ, ΒΛΕΠΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ) ΤΟΝ ΚΛΑΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ???
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ 'Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ Ή ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ?? ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΄΄ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ΄΄. ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΖΩΝ, ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΚΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσε να λέει...
    ______________________________
    Αηδία:..... Ξαναπροσέλαβε ο Βενιζέλος
    τον εβραίο-gay (σύμφωνα με τον ίδιο)
    και απόφοιτο Λυκείου σύμβουλο που τον συνοδεύει σε ταξίδια σαν ιδιώτης..
    ______________________________________________
    Θυμάστε την υπόθεση με τον διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βενιζέλου
    (ο Βενιζέλος το έχει μαζί του από την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού επί Σημίτη),
    Ηλία Βεργίτση,
    που αποκάλυψε η Ζούγκλα του Μάκη ;

    Θυμάστε ότι ήταν ο υπάλληλος του Βενιζέλου που πόζαρε γυμνός, σαν Seile Sistigrev (που αν το διαβάσουμε ανάποδα βγάζει το: vergitsis elies) σε φώτο που ανέβαζε σε σελίδες για ομοφυλόφιλους και ζητούσε συγκατοίκους για μερικές μέρες απ' το εξωτερικό χωρίς αποδείξεις και μαλακ@@@ ;
    Θυμάστε πως η Ζούγκλα αποκάλυψε ότι έλεγε για τον εαυτόν του ότι είναι ένας φιλικός gay, εβραϊκής καταγωγής ;
    Θυμάστε πως μετά την αποκάλυψη "παραιτήθηκε" ;

    Θυμάστε πως μετά όταν ο Βενιζέλος πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βεργίτσης, ξαναπροσλήφθηκε δίπλα του ;
    Θυμάστε πως ξαναέκανε την πατάτα τέλη Σεπτεμβρίου ;
    Θυμάστε την υπόθεση με την γκάφα του, που του ξέφυγε το ΔΤ όπου ρωτούσε τον Βενιζέλο πως να χειριστεί την υπόθεση της υστερίας του
    Π. Οικονόμου ;
    Θυμάστε πως ο κ. Βεργίτσης τότε, στις 29/9/2011, είχε υποβάλλει ξανά την παραίτησή του;

    Ε αν τα θυμάστε ξεχάστε τα!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο αυτοπροβαλόμενος σαν εβραίος gay,
    κ. Βεργίτσης την μεθεπόμενη μέρα ξαναδιορίστηκε... απ' τον Βενιζέλο!

    Προφανώς ο κ.Βενιζέλος δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τον αγαπημένο του gay εβραίο υπάλληλο, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι κάνει καλά τη δουλειά του και γι αυτό χαίρει της εμπιστοσύνης του Υπουργού.
    ____________________________________________
    Εμάς το πρόβλημά μας δεν είναι ότι είναι gay, ούτε ότι είναι εβραίος, ούτε ότι ξεφτιλίζει τον Βενιζέλο, ούτε ότι όλοι μαζί ξεφτιλίζουν το θεσμό του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

    Το πρόβλημά μας είναι ότι ένας απόφοιτος Λυκείου συνοδεύει, προφανώς για να συμβουλεύει και προς Θεού όχι για κανέναν άλλο λόγο, τον Βενιζέλο σε ταξίδια όπου κρίνεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

    Και μάλιστα τον συνοδεύει σαν ιδιώτης... όπως στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία όπου ο Αυτοκράτορας έκανε ότι ήθελε:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αυτά για να πάρετε μια γεύση αηδίας
    και εμετού για το ποιοι και με ποιους μας κυβερνάνε...
    κατά τ' άλλα τους πείραξε ο Ζαχόπουλος που πήγε να πηδήξει κάποια υπάλληλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ξοφλημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 25 Νοε 2011 12:30:00 μ.μ.
    TIS MAMASOU EINAI KSOFLIMENO
    VROMOMOUNOPANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 9:59 έχω νέα να σου πώ!
    Οι μάγκες, οι άνδρες που φορούν και δοξάζουν τα παντελόνια που φοράνε τα βγάζουν πέρα χωρίς τη βοήθεια της "μαμάς".
    Το μόνο που αποδεικνύει η άθλια συμπεριφορά σου είναι το αντίθετο.
    Εσυ δεν έχεις μάνα ρέ;


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βόγλης ο Κηφισεύς!!!!!!!!
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. edo sto press ginete tis poutanas ke o VOGLIS O KIFISEUS louzete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Κώστας Σκανδαλίδης ένα παιδί παπά φτωχόπαιδο που πήγε στο Πολυτεχνείο και που μετά από χρόνια όταν ήταν Υπουργος πήρε το πτυχίο του Μηχανικού, όχι οτι του το δώσαν χαριστικά καθόλου δεν το υπονοώ, βλεπετε τοσα χρονια πασχιζε να μας σωσει να φέρει τον Σοσιαλισμο στην Ελλάδα και δεν ευρισκε καιρό για μελέτη και οταν πια ηταν Βουλευτής ή Υπουργος βρήκε χρονο διαβασε και τα κατάφερε.
    Εν τω μεταξύ οι συμφοιτητές του που δεν ασχολήθηκαν να μας σώσουν αλλά τελειωσαν γρηγορα γρηγορα βρήκαν δουλειες πλουτισαν και σήμεραν μπαινουν στην εργασιακή εφεδρεία για να γευτουν τα καλά της εργασίας τους βολεμένοι με τις Συνταξαρες που θα τους δώσει ο Κουτρουμάνης, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης αγωνίζεται ακόμη με ένα πενιχρό μισθουλάκο και μια ψευτο βουλευτική Συνταξουλα και ισως και με κάτι μικροοικονομίες που του άφησε ο παπας πατέρας του να μας σώσει.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση