GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mr Perfect Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στην O2 Arena και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των τελικών της ATP Tour στο Λονδίνο. Ωραία μέχ...

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στην O2 Arena και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των τελικών της ATP Tour στο Λονδίνο. Ωραία μέχρι εδώ! Τίποτα παράξενο! Άλλωστε είχε πανηγυρίσει άλλες φορές με σφιγμένη τη γροθιά την επικράτηση με αντίπαλο τον "αιώνιο" αντίπαλο του.
Ο Ελβετός επικράτησε 6-3, 6-0 του Ναδάλ σε εξήντα λεπτά! Αυτό κι αν είναι περίεργο. Τόσο μονοδιάστατος αγώνας με...
νικητή τον Φέντερερ σπάνια συμβεί. Ο Ναδάλ έβλεπε τα μπαλάκια να περνούν.
Ακόμα και ο 30χρονος κάτοχος του τίτλου εξεπλάγην από την εξέλιξη του αγώνα. "Ναι, είναι ένα αποτέλεσμα που προκαλεί έκπληξη. Εύχομαι στον Ράφα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του ομίλου. Είναι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που έπαιξα απόψε", δήλωσε ο Φέντερερ κατά την αποχώρηση του και ενώ γνώρισε την αποθέωση.
Είναι μόλις η τρίτη φορά που εμφανίζεται το αποτέλεσμα 6-0 στους 26 αγώνες που έχουν δώσει από το 2004 μέχρι σήμερα: Το 2007 ο Φέντερερ πήρε το τρίτο σετ και τον τίτλο στο Αμβούργο σε χωμάτινη επιφάνεια και ακολούθησε η επικράτηση του Ναδάλ σε τρία σετ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2008.
Ο Φέντερερ είχε επτά άσους και 28 winners, ενώ ο Ναδάλ τελείωσε τον αγώνα με τέσσερις winners. Ο Ισπανός που ορίστηκε αρχηγός στον τελικό του Davis Cup με αντίπαλο την Αργεντινή, θα πρέπει να νικήσει τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα την Πέμπτη (23/11) για να πάρει την πρόκριση για τους "4". Ο Φέντερερ θα παίξει με τον Μάρντι Φις.
Πηγή: sport 24

6 σχόλια

  1. ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΑΥΤΟ
    Πρόεδρε ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα, ειδικός δεν είμαι αλλά κάποια φαίνονται από μόνα τους. Η Μαρσέιγ δεν έπαιξε μπάλα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος. Και ερωτώ. Γιατί δώσατε τον Μήτρογλου και πήρατε τον Τσιμπούρ; Πέρυσι ο βαλβέρδε αυτή η μαϊμού άλλαζε τον φέτφα με τον Φοστέρ μέχρι που τον καθιέρωσε και βλέπουμε πόσο δίκαιο έχει, βέβαια είναι και οι μάνατζερ που τα ακουμπάνε προφανώς στην μαϊμού. Φέτφτα εάν σε βάλει τσόντα ξανά κλότσα προς την εστία του Ολυμπιακού αγόρι μου μην δέχεσαι από την μαϊμού να σε ξευτιλίζει.
    Πρόεδρε Μαρινάκη. Κυνήγα τους συμβούλους σου και διώξε την Μαϊμού. Εσύ έδωσες λεφτα και ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μου επιτραπεί να γράψω αυτό. Θα το γράφω μέχρι να φθάσει στα αυτιά του Προέδρου. 1/11/2011
    Πρόεδρε κ. Μαρινάκη
    Είσαι πλαισιωμένος από μαλάκιδες τεχνικούς συμβούλους . Απομάκρυνε τους ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ. Δεν γνωρίζω πολλά για την τεχνική του ποδοσφαίρου προκειμένου να βγει στο παιχνίδι κάτι το εντυπωσιακό αλλά θα σταθώ σε αυτό που βγαίνει, σε αυτό που φαίνετε. Ο βαλβέρδε είναι βλάκας και πρόστυχος . Βλάκας φάνηκε από παλιά που πήγε ο Ολυμπιακός στην Κύπρο και έπαιξε και ο γάτος ο βαλβερδε είχε έξω τον Άντζα, έφαγε 3 μπαλάκια και από τότε δεν ξεκινούσε ο Ολυμπιακός παιχνίδι χωρίς τον Άντζα. Βλάκας στο πρώτο παιχνίδι με την Ντορτμουντ είχε έξω μέχρι το 75 λεπτο τον Ιμπαγάσα από τότε με αυτόν ξεκινά πάντα τα παιχνίδια. Βλάκας διότι δεν γίνετε ρε ηλίθιε να μην βάζεις τον τερματοφύλακα και περισσότερο ένα παιδί όσο ταλέντο και να είναι να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που του χρειάζεται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχεις και επιθετικούς από την αντίπαλη ομάδα λιγοστούς στην ικανότητα ή απογοητευμένους από την εξέλιξη του παιχνιδιού και να τον χρησιμοποιείς βασικό σε παιχνίδι φωτιάς . Πρόστυχος διότι για μένα δεν δικαιολογείτε να αφήνεις από πέρυσι τον Φέτφα ένα παιδί που υπόσχετε πολλά και να βάζεις τον Φοστερ μέχρι να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει και στην συνέχεια βασικό. { ΦΕΤΦΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΓΟΡΙΜΟΥ . ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ }. Σ ε αυτό βρίσκω ότι επειδή το ξέρη ότι θα δουλέψει για ένα διάστημα ότι αρπάξει διότι είναι και οι μάνατζερ και παίζονται πολλά συμφέροντα . Ο τσιμπούρ βεβαίως έχει βάλει γκόλ αλλά πόσα έχασε, γιατί να τον πάρει η ομάδα ; Πρόεδρε απομάκρυνε από δίπλα σου τους ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ συμβούλους που σε περιβάλουν και κλώτσησε τον βλαμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ είναι το ισχυρό σύμβολο που αποκαλύπτει τη θεϊκή αγάπη, γι’ αυτό και είναι ο όλεθρος του ΣΑΤΑΝΑ, ο οποίος ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ όλες τις θρησκείες του κόσμου και όλες τις χριστιανικές αιρέσεις προκειμένου να διαβάλλει και να εκφυλίσει τη σχέση του ανθρώπου με το Θεό και το συνάνθρωπό του. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ παραπέμπει στην παντοδυναμία παντοδυναμία της αγάπης του Χριστού, γι’ αυτό και ο διάβολος μπροστά του «φρίττει και τρέμει μη φέρων καθοράν αυτού τη δύναμιν».Ο ΣΤΑΥΡΟΣ παραπέμπει στην παντοδυναμία παντοδυναμία της αγάπης του Χριστού, γι’ αυτό και ο διάβολος μπροστά του «φρίττει και τρέμει μη φέρων καθοράν αυτού τη δύναμιν».παντοδυναμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε τι τους κανουν τα ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ - ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση