GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου της Proton ζητούν οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες...

Την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου υπεξαίρεσης στην ελληνική τράπεζα Proton Bank φέρονται να απαιτούν, σύμφωνα με την Deutsche Welle, οι Γ...

Την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου υπεξαίρεσης στην ελληνική τράπεζα Proton Bank φέρονται να απαιτούν, σύμφωνα με την Deutsche Welle, οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες, υπενθυμίζοντας ότι η εν λόγω τράπεζα έχει χρηματοδοτηθεί από το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να ρίξει τάχιστα άπλετο φως στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700 εκατ. ευρώ στην...
ελληνική τράπεζα Proton Bank.
«Αναμένω την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από την ελληνική κυβέρνηση. Δεν είναι επιτρεπτό να χρηματοδοτούν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι εγκληματικές συμπεριφορές», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος δημοσιονομικών θεμάτων της CDU, Κλάους-Πέτερ Φλόσμπαχ.
«Κάποτε δεν θα έχουμε ερείσματα για την υποστήριξη της Ελλάδας»
Επίσης, σημειώνεται πως σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Rheinische Post του Ντίσελντορφ, ο κ. Φλόσμπαχ υπογραμμίζει: «Εάν αποδειχθεί ότι οι ελληνικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν αποτύχει σε τέτοιο βαθμό, κάποτε δεν θα έχουμε ερείσματα για την υποστήριξη της Ελλάδας». Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ελληνική τράπεζα στηρίχτηκε τους προηγούμενους μήνες με 900 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.

3 σχόλια

  1. πασοκ-νδ-ντορα-κουβελης
    ειναι εκβιασιμοι
    και με την προτον
    και με την ζημενς

    οι γερμανοι θα τους αναγκασουν να υπογραψουν τα παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den to kleinete to kolomagazaki kalytera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πάλι μισοδουλειές!

    Κάποτε θα πρέπει οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, με σθένος να αρθρώσουν το ανάστημά τους, και να απαιτήσουν από τους ιδιώτες ιδιοκτήτες της τράπεζας της Ελλάδας να φανερώσουν τα πλασματικά χαρτιά των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ τους, πάνω στα οποία προικοδοτούν την ασυλία και εξασκούν τον ελέγχουν στους, στους υποχείριους λεγεωνάριους πολιτικο-οικονομολόγους και διαχειριστές των ακάλυπτων επιταγών τους!

    ΟΥΤΕ από του Λόδρδου Μπάιρον το μυαλό θα πέρασε ποτέ η σκέψη, ότι ΟΧΙ μόνον η περιουσία του ΑΛΛΑ και τη ΖΩΗ του κάποιοι ιδιώτες τραπεζίτες θα τη χρησιμοποιούσαν σαν ενέχυρο υποθήκης της Λευτεριάς της Ελλάδας και των αξιών της ανθρωπότητας, ΟΥΤΕ από του Έρικ Σλίμαν το μυαλό θα πέρασε ποτέ η σκέψη, ότι ΟΧΙ μόνον το ενδιαφέρον του για την ταύτιση της μυθολογίας με την ιστορική πραγματικότητα, ΑΛΛΑ και τα ευρήματα των ανασκαφών του θα γινόταν αξιοποιήσιμο κεφάλαιο αεριτζίδικου ΧΡΕΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ κι ότι τα ολοκαυτώματα των Ελλήνων για τη διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα αξιοποιούνταν από τους ιδιώτες τραπεζίτες στην Ελλάδα ΚΑΙ για μελλοντικές παρεμβολές υπόθαλψης αστάθειας σε Έθνη Κράτη και μεταξύ πολιτικών συμμαχιών.

    Μεγάλη η χάρη για την ανοχή της ύπαρξής βαρβάρων μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ της Οικουμενικής Ανθρωπότητας!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ από εδώ και πέρα! ΑΛΛΑ και αναδρομικά θα πρέπει να ανταποδώσουν από τα χαρτοφυλάκιά τους ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΞΙΟΧΑΡΤΑ!

    Οι λαοί της κάθε χώρας είναι με τους ΥΓΕΙΕΙΣ πολιτικούς, που τολμούν να πουν την αλήθεια διαπαιδαγωγώντας χωρίς απόκρυψη της γνώσης! και προτροπή συμμετοχής στο ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση