GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μανιφέστο" και από 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταγγέλλουν "ανατροπή" Παπανδρέου...

12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο Χάρης Καστανίδης και βουλευτές τους οποίους συνάντησε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Παπανδρέου, έδ...

12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο Χάρης Καστανίδης και βουλευτές τους οποίους συνάντησε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Παπανδρέου, έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο-παρέμβαση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς και τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ ως κεντρικού πολιτικού κορμού της.
Στο κείμενό τους (που δόθηκε στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη), οι 12 βουλευτές μιλούν για ανατροπή του Γ. Παπανδρέου εκ των έσω (αναφερόμενοι στην αποχώρησή του από το πρωθυπουργικό αξίωμα) και ζητούν να...
 υπάρξει μία νέα ιδρυτική διακήρυξη της κεντροαριστεράς.
Η Κεντροαριστερά, τονίζεται μεταξύ άλλων στο κείμενο, «οφείλει να διαμορφώσει ένα νέο αξιακό σύστημα. Μόνο έτσι θα μετακινηθούμε από τον "πολιτισμό της κερδοσκοπίας" που επέβαλαν οι αγορές, προς τον "πολιτισμό της αλληλεγγύης"... και «στο εγχείρημα για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς πρέπει να συμβάλλουν όλοι όσοι κρατούν αποθέματα πίστης στις δυνατότητες του έθνους και των ελλήνων πολιτών. Όλοι όσοι εξακολουθούν να βλέπουν τον κόσμο με τα μάτια αυτού που επιθυμεί να ανατρέψει κάθε τι δυναστικό και απαξιωτικό για την ανθρώπινη ύπαρξη και όχι με τα μάτια του κυνικά συμβιβασμένου. Καλούνται να συμμετάσχουν αυτοί που αντιλαμβάνονται την πολιτική ως τη διαρκή μάχη για τη βελτίωση της ανθρώπινης μοίρας και όχι αυτοί που την αντιλαμβάνονται ως τεχνική της εξουσίας, δόλιων προσωπικών συμβιβασμών και απονομής προνομίων».
Το ΠΑΣΟΚ, σημειώνουν οι βουλευτές, κλήθηκε μόνο του να διαχειρισθεί τη χειρότερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας μας και να πληρώσει πάλι μόνο του την πιο οδυνηρή αντίφαση της ιστορικής διαδρομής του. Εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει, στο πλαίσιο της τωρινής κυβέρνησης συνεργασίας, μια πολιτική εμπνευσμένη από τους δανειστές και ενδεχομένως σωτήρια μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας, αλλά με πολλά στοιχεία που βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση προς την ιδεολογική και προγραμματική φυσιογνωμία του.
Τώρα, υπογραμμίζουν, οφείλει να απαντήσει στη δική του ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική κρίση, θεμελιώνοντας με νέους όρους την ταυτότητά του ως κόμματος της Κεντροαριστεράς. «Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να υποδείξει προοδευτικές λύσεις για την κρίση και για το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας. Χρειάζεται να συγκροτήσει τη φυσιογνωμία του ως κεντρικού πολιτικού κορμού της Κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα να διευκολύνει τη διαμόρφωση ενός αστερισμού προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, που θα δίνουν τη δυνατότητα σχηματισμού ενός κυβερνητικού συνασπισμού της Κεντροαριστεράς».
Καταλήγοντας οι 12 βουλευτές δηλώνουν ότι "θα δώσουν μάχη παντού, σε όλες τις οργανώσεις και τα συλλογικά όργανα του Κινήματος, χωρίς να επηρεάζονται «από τις εφήμερες μάχες για την εσωκομματική εξουσία». «Ας προσέξουμε όλοι να μην μετατρέψουμε το ΠΑΣΟΚ, με τη συνήθεια της βιαστικής φιλοδοξίας, σε ένα ρημαγμένο τοπίο εκκαθάρισης προσωπικών στόχων. Η εξουσία, η ηγεσία, οι θέσεις ευθύνης εύκολα κατακρημνίζονται, όταν είναι αδειανές από την αγωνία και τις ιδέες για το μέλλον των ανθρώπων και των κοινωνιών», σημειώνουν με νόημα παρεμβαίνοντας στη συζήτηση περί διαδοχής που άνοιξε για τα καλά μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη.
«Όποιος καθυστερεί την πορεία της χώρας προς τα εμπρός και τις διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ ή δεν καταλαβαίνει ή έχει κρυφή ατζέντα», επανήλθε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι οΓ. Παπανδρέου «δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη».
Το κείμενο υπογράφουν οι:
Γιουματζίδης Βασίλης, βουλευτής Πέλλας
Δημητρουλόπουλος Τάκης, βουλευτής Ηλείας
Θεοδωρίδης Ηλίας, βουλευτής Πέλλας
Θεοχάρη Μαρία, βουλευτής Καρδίτσας
Κασσάρας Γιώργος, βουλευτής Δωδεκανήσου
Καστανίδης Χάρης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης
Κυριακοπούλου Μαρία, βουλευτής Αχαΐας
Μιχελογιαννάκης Γιάννης, βουλευτής Ηρακλείου
Μίχος Λάμπρος, βουλευτής Β' Αθηνών
Παραστατίδης Θεόδωρος, βουλευτής Κιλκίς
Τεκτονίδου Κυριακή, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης
Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, βουλευτής Αχαΐας

12 σχόλια

  1. OI..OI..MAN΄Μ...

    Τι άλλο θα δούμε!

    Εμφανίστηκε και ομάδα Καστανίδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι άθλιοι ... της εξουσίας!"....

    "ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ."
    _____________________________________________
    Τα κυβερνητικά αεροσκάφη για ένα χρόνο μόλις, που μεταφέρουν υπουργούς στο εσωτερικό και εξωτερικό κοστίζουν στον Ελληνικό λαό
    5.803.398 ευρώ............

    Αυτό προκύπτει από απάντηση σε ερώτηση του υπευθύνου του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Δράμας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα και αφορά το χρονικό διάστημα Μάρτιο του 2010 μέχρι Απρίλιο του 2011.

    Χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο λαός και μάλιστα για μετακινήσεις σε πόλεις που γίνονται 3 και 4 πτήσεις κάθε μέρα από .......αεροπορικές εταιρείες.
    Ιδού μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
    Α/Α ΑΝΑΧΩΡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ VIP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΣ
    1. 7/4/2010 8/4/2010 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΓΚΥΡΑ 28.088ΕΥΡΏ
    2. 25/4/2010 26/4/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥ 47.749
    3. 3/6/2010 3/6/2010 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ ΛΟΥΞΕΜΒ 47.047
    4. 22/6/2010 23/6/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ 82.859
    5. 10/9/10 11/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 62.495
    6. 13/9/10 13/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 49.154
    7. 22/9/10 23/9/10 ΥΠ.ΟΙΚΟΝ ΒΕΡΟΛ-ΦΡΑΝΚ 54.771 8. 5/11/10 5/11/10 ΥΠ.ΠΡ.ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 12.639 9. 22/2/11 23/2/11 ΥΠ.ΕΠΙΚΡ ΔΑΜΑΣΚΟΣ-
    DOXA 84.966
    10. 10/3/11 11/3/11 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 59.687
    11. 23/2/11 24/2/11 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΡΩΜΗ-ΒΡΥΞ 51.962
    12. 23/4/10 25/4/10 ΥΠ.ΟΙΚ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 145.738 13. 1/4/10 1/4/10 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 43.536 14. 1/6/10 2/6/10 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΣΕΡΑΓΕΒΟ 47.700
    15. 23/9/10 23/9/10 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 56.176
    16. 17/11/10 17/11/10 ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞ ΠΑΡΙΣΙ 47.047 17. 13/12/10 14/12/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛ 49.174

    Αν είναι δυνατόν για μονοήμερη μετακίνηση υπουργού στο ΠΑΡΙΣΙ να πληρώνουμε περίπου 50.000 ευρώ, όταν το ακριβότερο εισιτήριο κοστίζει 500 ευρώ. Αυτό είναι πρόκληση για ένα λαό που δοκιμάζεται τόσο σκληρά.

    Όταν μια κυβέρνηση καλεί το λαό σε αβάσταχτες θυσίες και την ίδια στιγμή επιδίδεται σε προκλητική σπατάλη, είναι αναπόφευκτο ότι θα έχει το χείριστο τέλος.

    ΟΛΕ !! ΠΑ$$$$$$$$$$$$ΟΚ... ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύγκρουση της οικογένειας Παπανδρέου με τους δελφίνους και τους επικριτές του Γιώργου!

    Βαθιά προσβεβλημένη αλλά και πολιτικά απαξιωμένη αισθάνεται η οικογένεια Παπανδρέου μετά και από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και από ορισμένες άκομψες πρωτοβουλίες πρωτοκλασάτων στελεχών. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συγκάλεσε αργά χθες το βράδυ οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο παρέστησαν -πέραν των μελών της οικογένειας- και δύο - τρείς έμπιστοι, στενοί του συνεργάτες.

    Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκαν όλες οι απόψεις και διατυπώθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια για το τι ακριβώς θα πρέπει να πράξει από δω και πέρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

    Κατά διάρκεια την πολύωρης συζήτησης κυριάρχησε η ανάλυση των όσων είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης ενώ ο κ. Παπανδρέου εξήγησε και φαίνεται να ξεκαθάρισε ότι «σε αυτή την φάση είναι εξόχως δύσκολο αλλά και επικίνδυνο να διαγραφεί ο υπουργός Ανάπτυξης για την προσβλητική του συμπεριφορά τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και σε ολόκληρη την κυβέρνηση και το κίνημα».

    Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι αναζητήθηκε άλλος τρόπος να δοθεί απάντηση στον υπουργό ο οποίος- όπως επεσήμαναν πολλοί εκ των παρευρισκομένων- έχει 16 δισ. ευρώ στα συρτάρια του από το ΕΣΠΑ και δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως μέχρι σήμερα. Αυτό είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία στο οποίο θα επικεντρώσουν όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να απαξιώσουν αλλά κυρίως για να ακυρώσουν την κριτική που άσκησε ο κλ. Χρυσοχοίδης.

    Σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του κ. Παπανδρέου από την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον χρόνο που θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία υπήρξαν διαφορετικές απόψεις.

    «Δεν φεύγεις τώρα. Μετά από αυτό που έκανε ο Χρυσοχοίδης δεν είναι δυνατόν να παραιτηθείς. Αν το κάνεις θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δηλώσεις από στελέχη και ενδεχομένως και Υπουργούς. Θα είσαι απολύτως ευάλωτος!» φέρεται να του είπε ο Ανδρίκος Παπανδρέου. Παράλληλα διατυπώθηκε και η άποψη ότι αποκαθιστώντας με κάποιο τρόπο τα πράγματα και φυσικά το όνομα Παπανδρέου -μετά από συμφωνία με τους κ.κ Βενιζέλο και Λοβέρδο- θα μπορούσε να δρομολογήσει την έξοδο του η οποία μάλιστα θα ήταν δυνατόν να σκηνοθετηθεί ώστε να μοιάζει ηρωική στηριζόμενη σε ένα καθ’ όλα πλασματικό ιδεόγραμμα της υπό κατάρρευση πολιτικής του προσωπικότητας!

    «Ο πρώην Πρωθυπουργός οσονούπω θα αναλάβει πρωτοβουλίες και πολλά ζητήματα θα πάρουν τον δρόμο τους, αλλά και ορισμένοι θα μετανοήσουν για τον τρόπο που αποφάσισαν να διαχειριστούν την εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ» σημειώνει με νόημα στενός φίλος του κ. Παπανδρέου σε όσους ρωτούν για τα μελλούμενα…

    Πάνος Ράσσιας
    Από το: newpost
    -------------------------------------
    ΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ..ΑΥΓΟ !
    ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !!

    ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ..ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχει ρεύμα...

    Υπάρχει και η ηλεκτροπληξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας πληροφορώ ότι την στιγμή που όλα τα ΜΜΕ στράφηκαν κατά του ΓΑΠ εγώ κατευθείαν άλλαξα και ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ !!!
    ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ .ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ !!
    Πάντοτε κάποιους εξυπηρετούν αλλά ΠΟΤΕ τον Ελληνικό λαό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, ο Χάρης Καστανίδης δεν ήταν εκείνος που εισηγήθηκε στον Παπανδρέου να ανακοινώσει το δημοψήφισμα;;;
    Ανεξάρτητα εάν κακώς ο Παπανδρέου υιοθέτησε την εισήγησή του με τα γνωστά αποτελέσματα, που κλόνισαν τη σοβαρότητά του, δεν απαλλάσσει τον κ. Καστανίδη από τις ευθύνες του.
    Όταν, όμως επιμένει στο λάθος του ο κ. Καστανίδης, τότε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αρχηγός!
    Γιατί το δημοψήφισμα είναι κατ’ εξοχή δημοκρατικό , αρκεί να το έλεγε ο Παπανδρέου στους Ευρωπαίους ηγέτες ΠΡΙΝ αποφασίσουν. Όχι μετά.
    Το «μετά» μας εξέθεσε.
    Και ο κ. Καστανίδης επιμένει στο «μετά».
    Το «πριν» θα καθιστούσε το Γιώργο Παπανδρέου, ισόβιο Αρχηγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ

    θα γίνει δλδ σαν το κεφάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφίστε τους ΝΕΚΡΟΥΣ:

    Γιουματζίδης Βασίλης, βουλευτής Πέλλας
    Δημητρουλόπουλος Τάκης, βουλευτής Ηλείας
    Θεοδωρίδης Ηλίας, βουλευτής Πέλλας
    Θεοχάρη Μαρία, βουλευτής Καρδίτσας
    Κασσάρας Γιώργος, βουλευτής Δωδεκανήσου
    Καστανίδης Χάρης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης
    Κυριακοπούλου Μαρία, βουλευτής Αχαΐας
    Μιχελογιαννάκης Γιάννης, βουλευτής Ηρακλείου
    Μίχος Λάμπρος, βουλευτής Β' Αθηνών
    Παραστατίδης Θεόδωρος, βουλευτής Κιλκίς
    Τεκτονίδου Κυριακή, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης
    Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, βουλευτής Αχαΐας,

    ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΙ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ;;;;;;;;;; ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ "ΚΑΗΚΑΤΕ".
    ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση