GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν: Τρεις μήνες απλήρωτοι οι 800 εργαζόμενοι του «Πόρτο Καρράς»...

Απλήρωτοι επί τρεις μήνες είναι οι 800 εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα « Πόρτο Καρράς », στη Χαλκιδική, οι οποίοι από την Παρασκευή...

Απλήρωτοι επί τρεις μήνες είναι οι 800 εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Καρράς», στη Χαλκιδική, οι οποίοι από την Παρασκευή πραγματοποιούν κυλιόμενες 48ωρες απεργίες και χθες έκαναν πορεία και διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας απαιτώντας τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με την...
Ελευθεροτυπία, η συμμετοχή στις απεργίες είναι καθολική. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας, επισημαίνει ότι η εταιρεία οφείλει συνολικά στους εργαζόμενους περίπου 3.000.000 ευρώ και σημειώνει πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωση.

Όπως επισημαίνει, υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής που χρωστάνε δεδουλευμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής υπολογίζονται γύρω στις 5.000. Επειδή, ωστόσο, δεν υπάρχουν σωματεία δεν γίνονται καταγγελίες ή κινητοποιήσεις.
Καταγγέλλει, επίσης, ότι η μη πληρωμή των δεδουλευμένων οφείλεται σε σχεδιασμένη επίθεση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε βάρος των εργαζομένων και αναρωτιέται πώς είναι δυνατό να μην έχουν να πληρώσουν όταν τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής είχαν αύξηση 13% στην πληρότητα και 5% στον τζίρο τους.

3 σχόλια

  1. και με τι θα πλήρωση τους εργαζομενους το porto καρράς; Με τοις μύγες που χτυπούσανε το καλοκαίρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάνε να ζητήσουνε τους μισθούς τους από αυτούς που ρημάξανε τον τουρισμό με τοις απεργίες τους και τοις μαλακίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 7.06 και 7.09
    Και πιος σας ειπε οτι δεν ειχε κοσμο το εν λογο ξενοδοχειο. Η χαλκιδικη ΒΟΥΛΙΑΞΕ το καλοκαιρι που μας περασε.
    Μην γραφετε οτι μαλακια σας ερθει.
    Ουτε οι απεργιες την πειραξαν ουτε τιποτε αλλο. Αντιθετως λογω της αυξησης των τιμων στα πλοια η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ανεβηκε κατακορυφα.
    Οποτε προτου γραψετε οτι παπαρια σας ερθει, Σηκωθητε απο τον καναπε σας και αφηστε τον υπολογιστη και το MEGA.
    Ενταξει αγαπητα κομματοσκυλα.
    Και την τελικη επειδη μαλλον χοντροκολαραδες δημοσιοι υπαλληλοι ειστε, ΕΛΑΤΕ λιγο στην θεση των εργαζομενων του ξενοδοχειου.
    Παπαρες, ε παπαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση