GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατατέθηκε η αίτηση της «Ελευθεροτυπίας» για το άρθρο 99...

Αίτηση στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσαν το πρωί της Παρασκευής οι εκπρόσωποι της εταιρε...

Αίτηση στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσαν το πρωί της Παρασκευής οι εκπρόσωποι της εταιρείας Χ.K.Τεγόπουλος, που εκδίδει την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα, την παραμονή της καταβολής του δώρου των γιορτών και της...
48ωρης απεργίας που είχαν κηρύξει οι εργαζόμενοι, η διοίκηση της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» κατέβαλε το παράβολο των 2.000 ευρώ για υπαγωγή, βάσει του πτωχευτικού κώδικα, στο άρθρο 99.
Από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στις Ενώσεις Τύπου στη Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.» πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Σε συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να καλέσουν την εκδότρια της εφημερίδας να ξεκαθαρίσει προς τους εργαζόμενους εγγράφως και δημόσια μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2012 τις προθέσεις της.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση