GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι βούλιαξε το ALTER. Διαβάστε τους μισθούς κροίσων που έπαιρναν golden... δημοσιογράφοι και στελέχη!

Από το http://planet-greece.blogspot.com/ Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι ...

Από το http://planet-greece.blogspot.com/

Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε, στο planet-greece, πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o... χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε....
Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να ενημερώσουμε πως έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αληθινές αιτίες της χρεοκοπίας του ALTER δεν είναι όλα αυτά που...
 δημοσιεύτηκαν και διέρρευσαν από τον Γ. Κουρή για τις σπατάλες του καλού του συνεταίρου  Κ. Γιαννίκου (όπως η πληρωμή από τον σταθμό της προσθετικής στήθους γνωστής παρουσιάστριας, τα ακριβά αυτοκίνητα που παραχωρούσαν σε διευθυντές ακόμα και σε κάποιον που ενώ είχε αποχωρήσει από την εταιρεία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο κλπ). Οι αιτίες του κακού βρίσκονται αλλού.
Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με  έσοδα και εισπράξεις ανθηρές. Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Και βέβαια η φούσκα δεν άργησε να σκάσει με θύματα εμάς τους εργαζομένους. Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη 2005-2009 οι αμοιβές που δόθηκαν σε διευθυντικά στελέχη και μέλη ΔΣ ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά. Μόνο για το 2009 οι αμοιβές ανέρχονταν σε 5.523.430€. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα χρόνια κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν έδωσε σημασία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται μια εταιρεία από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 2000 και μετά να μην έχει δώσει μέρισμα στους μικρομετόχους της αλλά να σκορπίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά στα μέλη του Δ.Σ. που τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχοί της. 
Εμείς θα τολμήσουμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά για το έτος 2009 τις σκανδαλώδεις αμοιβές των μελών του ΔΣ, των διευθυντικών στελεχών και των τηλεοπτικών αστέρων (δεν ξέρουμε βέβαια, αν εσείς θα τολμήσετε να τις δημοσιεύσετε). Δικά σας λοιπόν τα σχόλια για τις αμοιβές της ντροπής.
ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000€ (μεικτά) ο καθένας. 
Τα μέλη του ΔΣ  το έτος 2009 ήταν Κ. Γιαννίκος, Γ. Κουρής, Α. Κουρής, Β. Κοσμόπουλος, Χ. Πεχλιβανίδου, Α. Κοντοδήμου, Ξ. Βαλέττας.
ΑΜΟΙΒΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως:
Κοσμάς Σφαέλος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000€  και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500€. Σύνολο  652.500€. Είναι να αναρωτιέστε όλοι τι έκανε αυτός ο διευθυντής και άξιζε τόσα πολλά. Εμείς πάντως ξέρουμε και θα αναφερθούμε σύντομα στο έργο του.
Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας, 420.000€. «Φύλακας άγγελος» όχι του ALTER αλλά του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της  Κ. Γιαννίκου. Μέσω της «Συμμετοχικής Επενδυτικής Θεαμάτων» φαίνεται να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Γιαννίκου στην θεατρική επιχείρηση ΕΛΛ.ΘΕΑ .
Βασίλης Κοσμόπουλος, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ 420.000€. Εκτός της αμοιβής του  έπαιρνε και αμοιβή μέλους Δ.Σ. Συνολική αμοιβή  720.000€. Ο «Διπλός ρόλος» θέλει και διπλή αμοιβή.
Στέλιος Πανταζόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, 520.000€, Θεοφύλακτος Οικονομίδης, Οικονομικός Διευθυντής 100.000€, Δημήτρης Στολίδης Προϊστάμενος στην Οικονομική Διεύθυνση 85.000€, και οι τρεις τα «αγαπημένα» παιδιά του Γιαννίκου.  Αθανασία Γοργόλη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000€.
Δεν ήταν κακή αμοιβή για κάποια που ξεχνούσε να πατάει το πόδι της στον σταθμό και ασχολούταν συνεχώς με την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρούσε στην Σίφνο. Να είναι τυχαίο άραγε ότι πριν ξεσπάσει το τσουνάμι στον σταθμό οι Πανταζόπουλος, Γοργόλη και Στολίδης  παραιτήθηκαν για να συνταξιοδοτηθούν και να πάρουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους;
ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα  παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.
Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.
 Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.
Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)
Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ.  Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι  ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια; 
Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας  περίπου 420.000.000€; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές  και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η  οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε  εμάς τους πολλούς.  Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος  μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle
                                                                        Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER
Υ.Σ  Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή  πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

13 σχόλια

  1. Σωστά ! "Η Ευρώπη δεν είναι ΗΠΑ" ! Αλλά ΣΤΕΛΝΟΥΝ τους ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους ... ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ! Παράδειγμα για την Ευρώπη ; Η ... ΕΛΛΑΔΑ ! Από ΠΟΤΕ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;; Λες να είναι το ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ του '44, Γεώργιος Παπανδρέου ο επωνομαζώμενος "ΠΑΠΑΤΖΗΣ", με τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γεώργιο Παπανδρέου ο ονομαζώμενος "ΨΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΝΤΖΗΣ" (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ! Θέλεται και άλλα ονόματα ; π.χ. ΕΒΕΡΤ, Μητσοτάκης και αρκετοί άλλοι της ΑΝΘΕΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΓΕΡΜΑΝΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΤΣΟΛΙΑΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε εργαζόμενοι αλλά τώρα;

    λιγο αργα δεν είναι;

    Οταν εισεπραταν, ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΑΤΕ αυτους τους μισθους απο το πουθενά, ηταν καλά,

    τώρα που εσκασε το κανόνι, αρχίσαν τα καρφώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι φίλε 17 Δεκ 2011 9:44:00 μ.μ.

    απο τον Δεκεμβρη του 44

    Απο τις αρχές του 43, οταν έσπασε το ρωσικό μετωπο και η υποχώρηση των Γερμανών ηταν προφανής,

    τότε ο Παπανδρέου εκλήθη εις Καιρον για να οργανώσει μετα των Αγγλων την εισβολή στην Ελλάδα,

    εισβολή λέγω διοτι αφού κοροιδεψαν την ηγεσία του ΕΑΜ, αφου τους αφησε στην ελπιδα και προσμονή μαζί και ο Ποπωφ,

    ωθησαν τα πραγματα στα ακρα ωστε να ξεσπάσει εμφύλιος και να τον χρεώσουν στο ΕΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει κανείς διαβάζοντας αυτό το άρθρο...
    Οι "επαναστάτες" του real fm οι αντιμνημονιακοί και μαχητές των συμφερόντων του λαού και ο ζουγκλιάρης ο "αδέκαστος" αλλα όχι αδέκαρος όλα αυτα τα χρόνια ρομπεν της αρπας είναι οι μεγάλες δημοσιογραφικές προσωπικότητες αυτού του τόπου;
    Η Νικολούλη...610000 ευρώ ;ο Τράγκας ο αρχικαπετανιος του ανταρτικου με έδρα το Παρίσι 300000ευρω; ο επίτιμος ουφολόγος 720000 ευρω; o mister real 1000000 ; ο προστάτης των απανταχου συνταξιούχων ποσα έπαιρνε;
    Τελικά στην Ελλαδα στην ομορφοτερη χώρα του πλανητη ζει ο πιο βρωμερος τρισαθλιος και λωποδυτης λαός.
    Ενας λαός σταρχιδιστης και παρτακιας με πολιτικά ρεμάλια για κυβερνήτες μεγαλοαπατεώνες και κλέφτες του δημόσιου πλούτου που περιφερονται σαν τις πουτανες με ενα ποτηρι στο χέρι στα in clubs υποστηριζόμενοι από ενα στρατό από πουστηδες που εχουν εισβάλει παντού.
    Τι αλλο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την χώρα εκτός απο την ολοκληρωτική καταστροφή της; και το δυστυχημα ειναι ότι κλαψουριζουν όλοι αυτοί που θησαυρισαν μεσα από αυτο το σαπιο σύστημα για να μην χασει την αξία η περιουσία τους που με τοσο κόπο απέκτησαν!!!!και όχι αυτοί που δεν εχουν ουτε ενα ευρω να παρουν ψωμί και πληρώνουν τα γαμησιατικα όλων αυτων των κρετίνων και των λαδωμενων λομοκοντορων.
    Αυτοί περιορίζονται να βρίζουν την μοιρα τους την φτώχεια και ανέχεια τους θυμωμένοι και οργισμενοι με το πολιτικό συστημα και τους πολιτικους και οχι με ολους αυτους τους χρυσοκανθαρους που το στηριζουν και προσπαθουν με καθε μεσο να το διαιωνίσουν μεταφέροντας τις αιτιες καταστροφης σε αυτους που ακόμα μας δανειζουν έστω και για δικό τους όφελος την στιγμή που θα μπορουσαν να μας καταστρεψουν ολοσχερως.
    Οι καιροί ειναι χαλεποι και ο ορίζοντας γκριζος καποια στιγμη θα καταλαβουν οι πολλοι αυτοί που σημερα δοκιμαζονται με τον χειροτερο τρόπο ποιοι είναι οι " κυριοι" υπαίτιοι αυτης της καταστασης που επικρατεί στην χώρα και θα αντιδράσει με τον πρεποντα τρόπο προς όλους.
    Σε ολα τα πράγματα υπάρχει ενα τελος και σήμερα ειναι ορατό από ολες τις μπαντες καλα θα κανουν να προσεχουν πλέον όλοι γιατι η οργή δεν κανει διακρίσεις ΞΕΣΚΙΖΕΙ ότι βρίσκει μπροστα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε πρέπει να πληρώσει τις πουστιές του ο Κουρής.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΓΙΚΗς ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Κ-Ω-Λ-Ο -ΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ !

    ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kύριε Γιαννίκο και κ.Κουρή... Δεν έχετε ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ μέσα σας!

    E, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    Με το αμαρτωλό ALTER που σας ανήκει, δεν διστάσατε με το θράσος που σας διακρίνει, να επιχειρήσετε να εξαπατήσετε τη δικαιοσύνη ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, απαιτώντας με τρομοκρατία και εκβιασμούς εις βάρος των εργαζομένων σας, να μπεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99 !!!

    Πρακτικά, η υπαγωγή στο άρθρο 99 σημαίνει ότι οι πιστωτές θα αποδεχθούν ένα «κούρεμα» του χρέους των 550 εκ. ευρώ του σταθμού, σε ποσοστό που θα κυμαίνεται από 30 ως 60%. Παράλληλα, η αποπληρωμή θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ στο διάστημα αυτό που η εταιρεία θα προσπαθεί για την ρύθμιση των οφειλών της, δεν θα κινδυνεύει με κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων.

    Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα...πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τα 4 βάθρα της δημοκρατίας βρωμανε απαίσια σήψη και αποσύνθεση.
    Ενα κρατος βόθρος και χωματερή με ολα τα αποβλητα σε μείξη.
    Ολες οι εξουσιες εχουν διαβρωθεί, οι αρχές και οι αξίες στον καδο των αποριμματων, οι ικανοτητες είδος προς εξαφάνιση, επιπλέουν τα σκατα και οι φελλοί.
    Καποιοι σκατωμενοι πατοκορφα επαγγέλονται τους σωτηρες της καθαρσης του εξαγνισμού και της διασωσης μαζί με μια κουστωδια που τα σκατα εχουν προχωρήσει ακομα και εσωτερικά στην ψυχη τους μια και τα προσωπα τους εχουν χαθεί από την βρωμια κα την σαπιλα.
    Η Ελλάδα δεν χρεωκόπησε αυτό θα μπορουσε να αντιμετωπιστεί σε βαθος χρόνου με δουλεια και αναπτυξη σε υγιεις και στέρεες βάσεις ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ από μια ολιγαρχικη τάξη που ήθελε και θελει τα παντα και από παρατρεχαμενους τους που κουνανε την ουρα τους οταν τους πετανε ενα ξεροκόμματο.
    Ψαχνουν για φοροφυγαδες στον λαό την στιγμή που οι ιδιοι ειναι φοροφυγαδες εχοντας off shore εταιρειες για την αποφυγη και διαφυγή φόρων.
    Ψαχνουν για μεγαλοκαταθετες που φυγαδευσαν τα λεφτα τους απο την Ελλάδα ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΝΙΑΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! Κατα τα άλλα ο μεγαλος φοροφυγάς είναι ο ηλεκτρολογος ο υδραυλικος ο συνταξιουχος ο μισθωτος ο εργατης ο ανεργος ο μικροκαταστηματαρχης που δεν μπορει να πληρωσει το νοικι του και απειλειται με εξωση το ΤΕΒΕ του που ποτε δεν θα παρει συνταξη.
    Η θεωρία πάρε λίγα από πολλους παρα πολλα από λίγους σε πλήρη εφαρμογή. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ η ΕΛΛΑΔΑ και η κοινωνία, διεύρυνση πελατολογίου!!! με το ζόρι.
    Μια φορά σπάει η σταμνα πηγαίνοντας στην βρύση τότε τα νερα δεν μαζεύνται και τα κομματια κόβουν σαν ξυραφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,Ο ΤΣΙΡΟ(ΑΥΡΙΑΝΗ)Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,Η ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΕΠΩ.Ο ΡΙΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣΔ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΩΤΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΕΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ(ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ)ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΡΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ(ΑΝΔΡΕΑ)ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΒΙΛΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΨΩΜΙΑ/ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΙΞΕΙΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ/ΑΛΑΦΟΥΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε διαχειριστή αν δεν συμμετείχες στο Αποκαλυπτικό δελτίο που υποθάλπτει μακρυχέρηδες Τρά(γ)κες θα ήσουν ο αριθμός 1 μπλόγκερ γιατί τολμάς και μιλάς και για περγαμότα σούπερ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημερα εκανε την εμφανιση της ο νεα οργανωση του δρ Κουτσουκου

    Του σούργελου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το άρθρο είναι ο ορισμός του λαϊκισμού, της προπαγάνδας και της κίτρινης δημοσιογραφίας

    Μπράβο σας που αναπαράγετε τέτοια... διαμάντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολοι ατοι πληρωνοντουσαν απο την μη καταβολη του φπα τι εχει να πει για αυτο ο λαλιστατος ΑΥΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση