GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλογερική απληστία...

Γράφει η Λώρη Κέζα Πριν πούμε οτιδήποτε για την προφυλάκιση του ηγουμένου πρέπει να θυμηθούμε συνοπτικά την υπόθεση. Υπάρχει λοιπόν μια λ...

Γράφει η Λώρη Κέζα

Πριν πούμε οτιδήποτε για την προφυλάκιση του ηγουμένου πρέπει να θυμηθούμε συνοπτικά την υπόθεση. Υπάρχει λοιπόν μια λίμνη εκεί ανάμεσα σε Ξάνθη και Ροδόπη, που ανήκει στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου. «Ανήκει» με το γνωστό αποδεικτικό, το τουρκικό φιρμάνι που διασώζεται εδώ και χίλια χρόνια. Παρένθεση: το ελληνικό κράτος αποδέχεται την γνησιότητα των χρυσόβουλων γιατί σε τέτοια θεμελιώνεται η περιουσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Τουρκία. Που σκάλωνε το ιδιοκτησιακό: το ελληνικό κράτος θεωρεί όλες τις παρόχθιες εκτάσεις δημόσια γη. Ορίστηκε λοιπόν μια δίκη για να δουν ποιος θα...
νικήσει, το χρυσόβουλο ή οι διατάξεις για τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της λίμνης;
Το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις και η λίμνη πέρασε επισήμως στην ιδιοκτησία της Μονής. Το μόνο κέρδος που θα μπορούσε να αποκομίσει ήταν να συνεχίζει να εισπράττει λεφτά από τους ψαράδες! Η περιοχή προστατεύεται από τη σύμβαση Ραμσάρ και δεν μπορεί να οικοδομηθεί. Είναι ένας τόπος τόσο όμορφος ώστε ο άθεος περιηγητής ίσως πιστέψει ότι υπάρχει Θεός. Ιδανικός τόπος για στοχασμό και προσευχή. Φευ, μόλις η Μονή έγινε ιδιοκτήτρια της λίμνης, αποφάσισε να την ξεφορτωθεί. Την επέστρεψε στο κράτος με αντάλλαγμα κτήριο 20.000 τ.μ. στους Θρακομακεδόνες και έκταση 8.600 στρέμματα στην Ουρανούπολη. Ακίνητα τα οποία πήγαν σε υπεράκτιες εταιρείες.
Από όλη αυτή τη διαδικασία λείπουν έγγραφα απαραίτητα για τις μεταβιβάσεις, παραλείπονται πράξεις όπως η έκδοση των αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και γίνονται τηλεφωνήματα από το παπαδοπαίδι του Καραμανλή: «βάλτε ένα χεράκι να βοηθήσουμε τον γέροντα». Ο γέροντας, που δεν είναι και τόσο γέροντας (πενηνταπεντάρης είναι σήμερα) μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου. Ο ηγούμενος Εφραίμ είχε ρυθμιστικό παράγοντα στην πολιτική ζωή αλλά η απόφαση για την προφυλάκισή του δεν αφορά ούτε τον πολιτικό του ρόλο, ούτε τη δημοτικότητά του στους κοσμικούς κύκλους, ούτε την επιρροή του στους Ρώσους.
Στο δια ταύτα: Το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ για τις κακουργηματικές κατηγορίες που τον βαρύνουν, για ηθική αυτουργία σε απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και έκδοση ψευδών βεβαιώσεων. Δεν θα μιλήσουμε καθόλου για το θεατρικό παιχνίδι που περιλάμβανε σάκχαρο και δισκοπάθεια. Αυτό που εκπλήσσει είναι η μαζική αντίδραση υπέρ του κατηγορούμενου. Θα προσπεράσουμε το νομικό κομμάτι, θα ξεχάσουμε τα έγγραφα που χάθηκαν, τις διαδικασίες που προσπεράστηκαν, τις πλαστογραφήσεις που έγιναν. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όμως το όλον, τη σύλληψη του σατανικού σχεδίου της ανταλλαγής μιας λίμνης με ακίνητα που αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Για ποιόν ακριβώς λόγο μόνασε ο ηγούμενος Εφραίμ; Άραγε για να πλουτίζει, για να βάζει χέρι σε περιουσίες, για να αδικεί τους πολίτες; Είναι παράδοξο που οι πιστοί σπεύδουν να συγχωρήσουν την απληστία, τη διάθεση να τα φάει όλα_ έστω προς όφελος της Μονής. Κανονικά όλοι αυτοί που μπαινοβγαίνουν στις εκκλησίες, όλοι αυτοί που σταυροκοπιούνται και επισκέπτονται τον Άθω έπρεπε να είναι επιφυλακτικοί με κάποιον που δεν δείχνει κανένα σημάδι εγκράτειας. Ο ηγούμενος Εφραίμ έδρασε ως φαταούλας και τούτο δεν συνάδει με τις αρχές της πίστης του. Αν οι θαυμαστές του δεν μπορούν να καταλάβουν τη δικανική πλευρά της υπόθεσης ας σταθούν στην ιδιότητα: είναι ηγούμενος ουχί έμπορος του Κολωνακίου.

10 σχόλια

  1. Ρε παπά βρήκες και τον ΒΕΛΌΠΟΥΛΛΟ συμπαραστασει με τον ΚΑΡΑ..ΤΖΑΦΥΡΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡ..


    Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέροντα πες τους ότι μια οφ σορ κάνει καλώ στο ΖΑΧΑΡΟ..{έχω ζάχαρο και κάνω Ινσουλίνη πέντε χρόνια}

    Γέροντα πες τους ότι το μοναστήρι θέλει μονό για πετρέλαιο τον χρόνο 480.000 ευρα..

    Γέροντα πες στους ότι το μοναστήρι υπάγετε, στο δημοσίου δικαίου, αρα δεν υπάρχει αδίκημα δημόσιο με δημόσιο..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ !!! ΤΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΜΕ;

    Γέροντα πες στους Αντίχριστους ότι όλα τα κάνουν οι Εβραίοι 666χ666 για να χτυπήσουν την Ορθοδοξία ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ , είσαι η εκκλησία και όχι ο ΧΡΙΣΤΟΣ που πέθανε απεναρος και παγωμένος ενω εσυ χουχουλι το εχεις το μαγαζι..

    Γέροντα τι ομάδα είσαι;

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφυλάξτε τα παιδιά σας από τους παιδεραστές ιερείς,δασκάλους, γυμναστές. Οι βιασμοί που δεν καταγγέλλονται είναι πολλαπλάσιοι των λίγων που βγαίνουν στο φως. Πείτε τους πως και το πρώτο "αθώο" άγγιγμα να σας το λένε. Εξηγήστε τους τι συμβαίνει και κάντε τα να μη φοβούνται. Εγώ ενός παπά του είχα αδειάσει στο κεφάλι ένα καντήλι με λάδι στο ιερό και δεν έβγαλε τσιμουδιά. Όλοι οι παιδεραστές τρέμουν το φανέρωμα και το πρώτο τους μέλημα είναι να φοβίσουν και να εκβιάσουν τα παιδιά. Μιλήστε ανοιχτά και μπροστά σε φίλους τους γι' αυτά, κάντε τα να σας εμπιστεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε λές βλακείες, αν δεν είσαι
    εντελώς πουλημένος.

    Έχει τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 23/12 ημερα του Εφραιμ του Απατεωνα. Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι συνομιλητές καλημέρα σας,
    Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη εάν μου επιτρέπετε στην καταχώρηση της Κας Λώρη ελπίζοντας να βοηθήσω λίγο στην ποιο άρτια κατανόηση του όλου ζητήματος .Και αρχίζω ανάποδα :
    Η τελευταία παράγραφος ( για ποιον ακριβώς λόγο κ.λ.π……….) με βρίσκει απολύτως σύμφωνο για να μην πω ότι θα έπρεπε να είναι ποιο αυστηρή .Όλα όμως τα προηγούμενα θα πρέπει να τα δούμε από διαφορετική σκοπιά . Όντως η λίμνη και οι παραλίμνιες εκτάσεις ανήκουν ( άνηκαν ) στην μονή .Διότι τα φιρμάνια και τα χρυσόβουλα κύριοι συνομιλητές αναγνωρίζονται από όλους τους διεθνείς φορείς ( ΟΗΕ Κ.Λ.Π) ως τίτλοι ιδιοκτησίας . Η διεθνώς επικρατούσα θεωρία περί ‘’ ΔΟΡΥΑΛΩΤΟΥ ΓΗΣ ‘’ αυτό λέει .Υπάρχει συνεχεία του κράτους κύριοι ( λέγω κράτος και όχι έθνος , έχει σημασία αυτό ) είτε στην καφαλη υπάρχει Έλληνας είτε Τούρκος είτε Βυζαντινος.Πανω σε αυτήν την παραδοχή στηρίχτηκε η ανάπτυξη της Ευρώπης ( πριν ήταν Φεουδαρχικό το σύστημα .Πως πήραν την γη οι πολίτες;).Εαν ο καθένας από εμάς ψάξει τα περουσιακά του στοιχεία σε μεγάλο βάθος θα δεί ότι από κάποιον αλλόφυλο έχαν αγοραστεί / παραχωρηθεί είτε με φιρμάνι είτε με χρυσόβουλο . Αλώστε τα δικαστήρια αποφάσισαν όντως ότι η λίμνη ανήκει στην μονή μαζί με τις παραλίμνιες εκτάσεις από την εποχή του Πασοκ ακόμη ( Δρυς , Φωτιάδης ) .Τα παραμύθια περί αποπομπής της απόφασης είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε .Την απόφαση ο Φωτιάδης δεν την απέπεμψε αλλά την υπέγραψε ζητώντας παράλληλα να γίνει ένας τυπικός έλεγχος ξανά ως προς την συντακτική της πλευρά .Έτσι για να μην τον πούμε και αναλφαβητο.Αυτη είναι η αλήθεια .Όλα τα αλλά είναι μα……….ιες!!!!
    Επί χρόνια οι εκμεταλλευόμενοι τις παραλίμνιες εκτάσεις δεν είχαν τίτλους ιδιοκτησίας , δεν μπορούσαν να τις μεταβιβάσουν αυτές τις εκτάσεις στα παιδιά τους , και μετά από κάθε χρήση έπρεπε να πάρουν την άδεια της μονής για την επομένη χρηση.Ο Καραμανλής Εθνικά και πονηρά σκεπτόμενος επέτυχε δυο πραγματα.Πρωτον έκοψε την φόρα σε διάφορα στοιχειά ( Μουσουλμάνοι κ.λ.π ) για αξιώσεις επί των εκτάσεων και δεύτερον ως πονηρή γάτα ήθελε να πάρει ψήφους μεταβιβάζοντας τις κυριότητες των παραλιμνίων εκτάσεων στους ‘’ ακτήμονες ‘’ καλλιεργητές .Έδωσε τα ακίνητα του Ολυμπιακού χωρίου και πηρέ την λιμνη.Εδω που τα λέμε τα ακίνητα του Ολυμπιακού χωρίου δεν έκαναν ούτε για χώρος αφοδεύσεως .Έτσι που τα είχαν καταντησει.Ποιες άξιες δισεκατομμυρίων μας λένε. Σε μία οικονομική συναλλαγή το κάθε μέρος προσπαθεί να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό όφελος .Εάν ο καλόγερος βρέθηκε καλλίτερος στις Μπίζνες από τους πολιτικούς γιατί θα πρέπει να τον βάλουμε φυλακή; Άλλα χαιβάνια θα έπρεπε να είναι στην θέση του .Εδω κυκλοφορούν ελεύθεροι ‘ολοι οι μιζαδόροι στον καλόγερο εξαντλήσαμε την αυστηρότητα μας; Τωρα για το θέμα της Ουρανούπολις δεν ξέρω εκεί τι γίνεται με τις αρχαιολογίες .Θα προσπαθήσω να ενημερωθώ και θα επανέλθω.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.


    ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα ειναι αδυνατο να τα βγαλεις περα με τους αλητες/αλητισσες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ειναι ΤΟΣΟΙ πολλοι η μεταλασσονται αυτα τα ελεεινα μπασταρδα??

    Απαντας στον ενα του βουλωνεις το στομα.. Εξαφανιζεται ,νομιζεις!
    Την αλλη μερα βγαινει καποιο αλλο σκυλι/σκυλα της ιδιας αλητοσυμμοριας και σου λεει τα ιδια !!
    Ημαρτον ρε πουστηδες/πουτανες!!!!

    Ας μπουμε στη βασανο να "δωσουμε και αξια " σε αυτη την
    Λώρη Κέζα..
    Να της απαντησουμε της τσουλας που παει να μας τρελλανει για ενα θεμα που εχουμε γραψει 100 και πανω σχολια ...

    Υπάρχει λοιπόν μια λίμνη
    ==
    Δεν ειναι λιμνη. Ειναι ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ βρε ζωον !!
    Ποια η διαφορα?? Η Λιμνοθαλασσα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ βασει Συνταγματος ενω η "λιμνη" ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!
    Γιαυτο οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια την απο-χαρακτηρισαν απο λιμνοθαλασσα σε λιμνη. Γιατι σκοπευαν να την πουλησουν οι αλητες...

    που ανήκει στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου. «Ανήκει» με το γνωστό αποδεικτικό, το τουρκικό φιρμάνι που διασώζεται εδώ και χίλια χρόνια.
    ==
    Εκτος απο το φιρμανι υπαρχει και η .."παραδοση" Που παει απο στομα σε στομα απο γενεα σε γενεα : Οτι ειναι "βακουφικο" δηλαδη ανηκει στην εκκλησια..

    Που σκάλωνε το ιδιοκτησιακό: το ελληνικό κράτος θεωρεί όλες τις παρόχθιες εκτάσεις δημόσια γη.
    ==
    Ενω συμφωνα με "χαρτια" η μονη εμφανιζεται να "εκχωρει" τα δεκαδες χιλιαδες στρεμματα γης παραλιμνιως σε ακτημονες προσφυγες της Μ.Ασιας!!
    Τα εκχωρει!!Τα ΔΩΡΙΖΕΙ!! αρα ειναι δικα της...
    Αλλιως να σου "εκχωρησω" δωρησω και εγω τον πυργο του Αιφελ!!
    Και οχι μονον! Και τη Ακροπολη αμα θες, μαι ντιαρ...

    Ορίστηκε λοιπόν μια δίκη
    ==
    Εκοντες ακοντες συρθηκαν στα δικαστηρια αμφοτεροι.

    Το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις και η λίμνη πέρασε επισήμως στην ιδιοκτησία της Μονής.
    ==
    Η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ. Σωστα τα αλλα

    Φευ, μόλις η Μονή έγινε ιδιοκτήτρια της λίμνης
    ==
    ΛιΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ θα σε ..μαλωσω μαλακισμενη!!!~!

    αποφάσισε να την ξεφορτωθεί.
    ==
    ΟΧΙ . η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια θελησε να την παρει για να την πουλησει,αφου ηδη την ειχε κανει "ως εκ θαυματος" λιμνη!
    Και αρχισε τις "επαφες" με τον Εφραιμ..

    Συμφωνησαν τις μιζες ,τα "δωρακια" ολα στην εντελεια.
    Αλλα χασαν τις εκλογες λαο σκυλιασανε γιατι θα χαναν τις μιζες..

    Και η συνεχεια στο επομενο..
    Τωρα τσατιστηκα με την σκυλα..
    Και θα αρρχισω να βριζω πρωι πρωι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχω παρατηρημένο:
    Κάθε τόσο, το press-gr δημοσιεύει από ένα άρθρο αυτής της πληρωμένης πένας, θεωρώντας προφανώς ότι υπηρετεί την ...πολυφωνία.
    Το προηγούμενο άρθρο αυτού του ανήθικου γύναιου, ήταν για τα τανκς που μας δώριζαν οι ΗΠΑ και δεν έπρεπε σύμφωνα με την σοφή γνώμη της να τα πάρουμε. Και βέβαια, διότι πως θα αγοράζαμε κι άλλα γερμανικά ΑΧΡΗΣΤΑ Leopard, χωρίς πυρομαχικά, με αυτοδιαλυόμενες ερπύστριες και άλλα φαιδρά.
    Τώρα πιάνει πάλι την γραφίδα της για να ανοίξει τον οχετό της και να θίξει τον π. Εφραίμ.
    Δεν θα σταθώ στα νομικά, τα οποία άλλος αναγνώστης ανέλυσε λεπτομερώς.
    Απλώς θα πω ότι ΠΡΙΝ τα οθωμανικά φιρμάνια υπήρξαν τα αυτοκρατορικά χρυσόβουλα, και οι Τούρκοι απλώς αποδέχτηκαν την προϋπαρχουσα κατάσταση.
    Όσον αφορά τώρα το διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε με το ένταλμα που έβγαλε ένα πουλημένο πορνίδιο, ουδείς σώφρων μπορεί να πιστέψει ότι οι διοικούντες δεν γνώριζαν ότι ο π. Εφραίμ είναι εξομολόγος του Πούτιν και θα έπρεπε να κινηθούν πολύ προσεκτικά.
    Η όλη κίνηση είναι απόδειξη ότι η προφυλάκιση, για μια κλειστή υπόθεση, έγινε με σαφή πολιτικά και διπλωματικά κίνητρα.
    Ο τουρισμός, οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και η διπλωματική μας στήριξη πιθανότατα θα υποστούν καίριο πλήγμα, η αξία του οποίου υπολογίζεται σε αρκετά δις.
    Ποιος θα αναλάβει αυτό το κόστος και την ζημία της χώρας;
    Οι εντολοδόχοι σας μήπως "κυρία" Κέζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Ποιος Αλήτης ή ποια Αλήτησα σκέφτηκε να καταργηθεί η έκπτωση που έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος που στο κάτω κάτω έχει δοθεί έναντι μισθολογικής αυξήσεως σε εποχή που η ΔΕΗ αδυνατούσε λόγω οικονομικής δυσκολίας να δώσει αυξήσεις στο προσωπικό της;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θα βάλει την υπογραφή του σε ένα τέτοιο ανοσιούργημα;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, που και αν ακόμη δεν υπήρχε θα έπρεπε να θεσμοθετηθεί τιμής ένεκεν, ΓΙΑ εκείνους που το πρωί ή το μεσημέρι ή το βράδυ φεύγοντας από το σπίτι για την δουλειά δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν πίσω να δούνε τα παιδιά τους τη σύντροφο τους, τους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού τους, καθώς γατζωμένοι σε μια κολώνα πολλές φορές βλαστημούν ολημερίς την μάνα και τον πατέρα που τους γέννησε;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που σε καθημερινή βάση είναι αγκαλιά με καλώδια των 150.000 VOLT στους σταθμούς των 150.000 VOLT και τρέμει το φυλοκάρδι τους μην γίνει κανένα λάθος, καμιά κακή στιγμή από κούραση, από απροσεξία, από την έγνοια τους να γίνει η δουλειά γρήγορα για να φύγουν από εκεί μέσα από του χάρου τα δόντια, από το τρομερό μαγνητικό πεδίο που τους αλλάζει τα κύτταρα τους, από τύχη, και γίνουν κάρβουνο;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που στα ορυχεία της ΔΕΗ τρώγοντας κυριολεκτικά τον Λιγνίτη μας «αδειάζουν» την γωνιά γρήγορα γρήγορα συνοδεία μαυροντυμένων και πενθούντων;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από εκείνους που ανοίγοντας ένα σταθμό των 6,6-20-22 ΧΙΛΙΑΔΩΝ VOLT η βρώμα, η στάθμη του όζοντος από την ηλεκτρόλυση της ατμόσφαιρας έχει φτάσει σε απαγορευτικά ύψη αλλά πρέπει όμως οπωσδήποτε να μπούνε μέσα για να κάνουν κάποιους χειρισμούς σε ηλεκτρικούς διακόπτες των παραπάνω VOLT και που ανά πάσα στιγμή με ένα σπινθήρα μπορεί να γίνουν κάρβουνο;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που κάθε χρόνο χάνουν και καμιά ΔΕΚΑΡΙΑ συναδέλφους σκοτωμένους μπροστά στα μάτια τους και λένε άντε και στα δικά μας, αλλά όχι σαν τους πολλούς στα γηρατειά αλλά σε μια ανάλογη στιγμή στο χώρο δουλειάς;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που κάθε χρόνο κατά δεκάδες καθηλώνονται σε ένα κρεβάτι τραυματισμένοι, σακατεμένοι, καμένοι, γιατί στην έγνοια τους να τελειώσουν την δουλειά τους και να δώσουν γρήγορα την λύση στο πρόβλημα, στην βλάβη που δουλεύουν για να πάρει ο κόσμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα ηλεκτρικό ρεύμα δεν τήρησαν επακριβώς τους κανόνες ασφαλείας προσωπικού καθώς αν τους τηρούσαν ο χρόνος αυτός θα πενταπλασιαζόταν;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από εκείνους που ο κάθε νεκρός τους περνά κι αν περάσει, στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή στις ειδήσεις της τηλεόρασης ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει μέσα του την οσμή των σκοτωμένων, των καμένων, των σακατεμένων εργαζομένων στα δίκτυα της ΔΕΗ……..
    Και μια συμβουλή, αν θέλετε πραγματικά τα παιδιά σας να σκληραγωγηθούν, να μην λογαριάζουν τραυματισμούς, σκοτωμούς και τα συναφή, μην τα στέλνετε στις διαδηλώσεις με κουκούλες ή χωρίς κουκούλες ή και να τους αγοράζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια όπου η ζωή δεν έχει καμιά αξία και που τα μούλικα το συνηθίζουν μεν αλλά ξοδεύεστε και οι εποχές είναι δύσκολες για όλους.
    Κάνετε κάτι απλό, στο δωμάτιο τους αναρτήστε ένα πίνακα και μπορείτε να τον βρείτε δωρεάν στο γραφείο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, με τους σκοτωμένους, σακατεμένους , ανάπηρους μερικώς και ολικώς ΤΩΝ εργαζομένων στα δίκτυα της ΔΕΗ τα τελευταία 15- 20 χρόνια, κάθε φορά που θα τον βλέπουν θα παίρνουν και μια δόση αναισθησίας έτσι που στο τέλος όταν θα ανοίγουν το κομπιούτερ τους θα λένε, ρε συ ευτυχώς που τους είχαμε και αυτούς τους μαλάκες, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πατα πρωτα το ποδι σου στην εκκλησια και μετα γραφεις και αρθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση