GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Και φεύγοντας σας ξαναυπόσχομαι ότι όποιος με υποστηρίξει, όπως ο αειθαλής κύριος Κώστας , που για χάρη μου δήλωσε κατάπληκτος, θα φροντίσω...

-Και φεύγοντας σας ξαναυπόσχομαι ότι όποιος με υποστηρίξει, όπως ο αειθαλής κύριος Κώστας, που για χάρη μου δήλωσε κατάπληκτος, θα φροντίσω να ανταμειφθεί με μπόλικο αλεύρι και άλλα πολλά καλούδια...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

19 σχόλια

  1. Ρε πρόστυχοι πολιτικάντηδες, Ρε ξεβράκωτοι που πλουτίσατε φτωχαίνοντας ένα ΈΘΝΟΣ, ρε κλέφτες μας περνάτε όπως δήλωσε εκείνος ο αποτυχημένος διανοητής ο πάγκαλος για ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ, ηλίθιοι μαύρο φίδι θα σας φάει . Ρε γύφτοι, ξεβράκωτοι που τρώτε με χρυσά κουτάλια, οι Υπουργοι στην Κυβέρνηση του καραμαλέγκουμ που συντονισμένα ενέργησαν για να γίνουν τα ΑΙΣΧΟΙ, που διαδικασία αποχαρακτηρισμού κρατικής ιδιοκτησίας χρειάζεται χρόνια για να περάσει από επιτροπές και ..και… και έγινε σε χρόνο απίστευτο, είναι «θέλημα Θεού» ή του καραμαλέγκουμ ;
    Ρε ξευτιλισμένοι ο μοναχός Εφραιμ παρέκαμψε την τυπική λειτουργία του κράτους, ρε ξευτιλισμένοι που εκείνος ο βαγγέλας έφτιαξε νόμο να καλύπτεστε απατεώνες, πρόστυχοι και βγάλατε αθώους τους Υπουργούς που δεν υπηρετούν το Συμφέρων του Εθνους , γύφτοι.
    Όπως Βατοπέδι, υποβρύχια, ζημενς , φάρμακα στα νοσοκομεία και κάποια 20 φορές ακριβότερα απ΄ότι δίνονταν σε άλλες πολιτισμένες χώρες , αρπαγή αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων, εξοπλιστικά προγράμματα, χρήμα με το τσουβάλι σε ΜΚΟ {2,4 δις ο καραμαλεγκος και καμια 90 εκατομμύρια ευρώ ο ποδηλάτης και αρκετοί ακόμα κλέφτες}, αιολικό πάρκο Ρόδου και της πουτάνας το μουνί που υπερκοστολογίθηκαν ρε κλέφτες για να πάρετε την μίζα σας και πέρνατε θαλασσοδάνεια πουστάρες και πλήρωνε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ τώρα.
    Ντροπή σας ρε ξευτιλισμένοι που βρέθηκε μόνον ο καλόγερος να παρανομεί .
    ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΝΡΟΠΗΣΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα, ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκε για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας και εσύ στο κουμάντο αυτού του δύστυχου τόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Εάν σου έμεινε τσίπα ευθιξίας δεν πρέπει να εμφανίζεσαι δημόσια και περισσότερο σαν πολιτικός.
    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εφραιημ

    το ειδωλο των λαμογιων και ανθελληνων κυπριων την σημερινη εποχη

    ο καλος ο κυπριος ειναι ο νεκρος κυπριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. _____________________________________________
    Βγήκε ο ποντικός Βερύκιος από την τρύπα
    στην οποία μπαίνει όταν ακούγεται
    το όνομα του Άκη..

    Εξαφανισμένος είναι όταν ακούγεται το όνομα του Άκη, το νούμερο ο Βερύκιος, γνωστός υβριστής και προπαγανδιστής της υπόθεσης Βατοπαιδίου, τον οποίο όμως ο Ρουσόπουλος θεώρησε τελείως ανυπόληπτο και απαξίωσε να του κάνει μήνυση μαζί με τους Ντάσκα, Αυτιά και Βλάχο,
    οι οποίοι καταδικάστηκαν σαν συκοφάντες.

    Ενώ τις προηγούμενες μέρες που ήταν το όνομα του Άκη στην επικαιρότητα, λόγω καταδίκης της Ferrostaal στη Γερμανία, δεν έλεγε τίποτα, βγήκε σήμερα προκειμένου να γλύψει το νέο του και παλιό αφεντικό που προσπάθησε μ'αυτή την υπόθεση να ρίξει τον Καραμανλή, ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να πάρει με αχυρανθρώπους το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, όπως γράψαμε πριν μερικούς μήνες.

    Τσίριζε λοιπόν ο Βερύκιος τις γνωστές μπούρδες, ρωτώντας που πήγαν τα λεφτά από την περιφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία και αν υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία.... ξέρει αυτός από συγκοινωνούντα δοχεία που έθρεφαν την πάρτη του και αλλους στρατιωτικούς συντάκτες για να μη μαθαίνει ο κόσμος τίποτα όταν μάσαγε ο Άκης
    και ο Γιάννος και να μάθουμε την αλήθεια όταν άρχισαν οι συλλήψεις και οι καταδίκες στη Γερμανία...


    ΥΓ. Και φυσικά μην τρώτε κουτόχορτο ότι πίσω από τις επιθέσεις του ALPHA είναι οι γερμανοί, όπως λένε κάποιοι υπερβολικοί επειδή ο κακός γερμανός πουλάει παντού...

    Φυσικά και δεν υπήρχαν Γερμανοί στον ALPHA το 2008 και φυσικά οι Γερμανοί έχουν άριστες σχέσεις και συνεργασία με τον Πούτιν και τους Ρώσους... μόλις πριν 1,5 μήνα εγκαινίασαν τον Nord Stream που θα φέρνει το φυσικό αέριο της Gazprom στη Γερμανία, μέσω δύο αγωγών στον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας, παρακάμπτοντας τους Ουκρανούς και τους Πολωνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hda last night sto 60 Minutes CBS ton Geroksoura kai mega lamogio ths Orthodoxias, forofigada, kai offshore eteriakia, na kamaronei san gyftiko skerpanei. AISXOS. captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστουγεννιάτικη ιστορία: Ο Εφραίμ ανέβασε νηστίσιμο ζάχαρο

    Αναβάλλεται η ιεραποστολική περιοδεία Εφραίμ στον Κορυδαλλό. Κρίμα διότι τέτοιες ημέρες η παρουσία ενάρετων ιερωμένων κοντά στους φυλακισμένους επιβάλλεται. Μου θυμίζει ο σταρ-ηγούμενος λίγο τον μακαριστό που κλαψούριζε «Γιατί σε μένα θεέ μου» (70 τόσο χρονών), και δεν βιαζόταν καθόλου να συναντήσει το θεό του, αλλά έτρεξε με τα λεφτά των φορολογούμενων (γι’αυτόν υπήρχαν) στις ΗΠΑ να κλέψει με τον τσαμπουκά του εξουσιαστή μόσχευμα από το δικαιούχο του ασθενή, αν και η Εκκλησία απαγορεύει τις μεταμοσχεύσεις ζωτικών οργάνων.

    Ο κ.Εισαγγελέας να του θυμίσει του καλόγερου τις υποχρεώσεις του ως πολίτη και ως ιερωμένου. Λιγότερα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χαβιάρια, λιγότερη υποκρισία, λιγότερο θέατρο και επιτέλους ας κρατήσει τα προσχήματα. Χριστούγεννα είναι για όλους όχι μόνο για τον Εφραίμ, που ποτέ του δεν τα σεβάστηκε αλλά χρησιμοποίησε τη θρησκεία σαν σκαλοπάτι άνομης κοινωνικής ανέλιξης. Αυτός που μετέτρεψε το Ευαγγέλιο σε σολομωνική μαγικών και αποκρυφιστικών τελετουργιών με εξορκίστριες ζώνες, ανασταίνοντας νεκρούς, θεραπεύοντας καρκινοπαθείς και γκαστρώνοντας εγκύους, την ίδια ώρα που ο καταδικασμένος για παιδεραστία πνευματικός του πατέρας Ιωσήφ συνομιλούσε με ομιλούντα βατράχια: «…Και ένα παιδί στη Ρωσία που μας είπαν ότι το πήραν στο νεκροτομείο, απέθανε δηλαδή, και πήγεν η μάνα του και το άλειψεν με το λάδι της Παναγιάς της Παντάνασσας και είχε κι ένα καρτ ποστάλ, μια χάρτινη εικόνα, και τον σταύρωσε επάνω κι αμέσως το παιδί άνοιξε τα μάτια του. Έχουμε πάρα πολλά τέτοια. …».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.
    Αθώοι ανήλικοι χωρίς μέλλον, δυστυχισμένες γυναίκες που βγήκαν από ανάγκη στο πεζοδρόμιο, σαραβαλιασμένοι γέροι, άρρωστοι άνθρωποι, ψυχασθενείς, ναρκομανείς, παιδιά που ποτέ δεν τους δόθηκε μισή ευκαιρία, θλιβερά ανθρώπινα ναυάγια, οικογενειάρχες που οι γυναίκες και οι κόρες τους απροστάτευτες έξω πεινάνε, μετανάστες χωρίς στον ήλιο μοίρα, φυτοζωούν στις φυλακές, χωρίς οι «φίλοι της Αγίας Ζώνης του Εφραίμ» που έσκασαν τώρα μύτη, ο κ.Μητσοτάκης, το Sky, το πατριαρχείο Μόσχας, ο κ.Πούτιν, οι «χριστιανοί επιστήμονες», οι «χριστιανοί επιχειρηματίες», ο κ.Γιώργος Μεταλληνός, ο αρχιεπίσκοπος Λαυρεντιάδη και Κατάρ Ιερώνυμος, ο όσιος Μουλατσιώτης που απειλεί ανοιχτά (!!!) την ανακρίτρια κα Ειρήνη Καλού, μαζί με (λείπει ο Μάρτης κλπ) το «Λάος», τη «Χρυσή Αυγή», το «Στόχο» να δίνουν μια δεκάρα τσακιστή. Τουναντίον, κάποιοι από τους “αγανακτισμένους” φίλους του ρασοφόρου Χρυσοβουλάρχη και Φιρμανόθρεφτου, ευχαρίστως θα έστελναν, αν μπορούσαν, πολλούς από τον κατάλογο των περιθωριακών στους φούρνους του Νταχάου. Ιδού λοιπόν πεδίο χριστιανικής Δόξης λαμπρόν, ο Εφραίμ να σηκώσει το Σταυρό του και να πορευθεί εν φυλακαίς, όπου στενάζουν «οι ελάχιστοι αδελφοί του Χριστού». «Εν φυλακή ήμην και ήλθατε προς με». Τι μοναδική ευκαιρία να σώσει ψυχές (φίλοι μου μη βαράτε!) και μετά από λίγο να βγει θριαμβευτής αφού σύντομα οι καλοπληρωμένοι διάσημοι δικηγόροι του, οι φίλοι του με τα τζιπ και με τους σκληρούς σωματοφύλακες που θυμίζουν Ντον Κορλεόνε, οι ζάπλουτοι επιχειρηματίες, τα λεφτά των τραπεζικών λογαριασμών, που ο Εισαγγελέας κ.Π.Μαντζούνης (σταθερός στη μη προφυλάκισή του), είχε αρνηθεί στην ίδια τη Βουλή (!) το δικαίωμα να τους ανοίξει, θα τον βγάλουν έξω. Αλλά ο αυτόκλητος “εκπρόσωπος” (!!!) του Εσταυρωμένου, ο σκληροτράχηλος καλόγερος, ο Ιεραπόστολος, ο θεραπευτής (!!!), ο σκληραγωγημένος ασκητής, αυτός που έδωσε όρκο παρθενίας, ο ακτήμων, ο νηστευτής, ο ερημίτης, κρύβεται μέσα στο πολυτελές του άντρο όπου φιλοξενούσε γελοίους κοσμικούς πρίγκηπες και έκπτωτους τώρα πρωθυπουργούς, πίσω από τους γιατρούς του και από τη θαυματουργή αγία βρακοζώνη του, η οποία δεν μπορεί ούτε τον πυρετό να του ρίξει ούτε το ζάχαρο, και τον περιμένουν κοτζαμάν Εισαγγελέας και ο αστυνομικός διευθυντής, πότε λέει θα τακτοποιήσει τα ηγουμενικά του, για να τον μπουζουριάσουν με το γάντι, την ίδια στιγμή που σκούζουν οι φίλοι των διάσημων και ισχυρών φυλακισμένων και γαβριούν τα ακροδεξιά σκύβαλα από το διαδικτυακό τους υπόνομο: “…Ενώ λοιπόν οι ίδιος ο ιατρός διαβεβαίωσε πως ο π. Εφραίμ είναι ασθενής, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της “δικαιοσύνης” απαιτούν εδώ και τώρα τη σύλληψη ενός αρρώστου ανθρώπου, προκειμένου να τον διαπομπεύσουν συνοδεία των πορνιδίων τους ‘δημοσιογράφων’…”(hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.

    Πόση γελοιότητα, φαρισαϊσμό και ύβρη μπορεί να χωνέψει η χρεοκοπημένη κοινωνία των δήθεν «αγανακτισμένων», που παρακολουθούν απαθείς ή και συμπάσχοντες με την αδικία που τάχα γίνεται στο πνευματικό τέκνο του Ιωσήφ Βατοπεδινού, που διώχτηκε μαζί του κακήν κακώς από την Κύπρο, κάτω από φήμες σεξουαλικών σκανδάλων που διοχέτευαν οι αντίπαλοί τους των άλλων φατριών (σκανδαλοποιοί επίσης) καλόγεροι, αρχιμανδρίτες, μητροπολίτες και λαϊκοί κατήγοροι; Πόση υποκρισία κρύβει η κραυγή αυτών που στήριξαν το ληστρικό πολιτικό σύστημα με την ψήφο τους και με τη φωνή τους, ότι αφού οι κλέφτες πολιτικοί δεν φυλακίζονται (του ΠΑΣΟΚ πάντα, για της ΝΔ δεν λένε κουβέντα τα ευσεβή λαϊκοδεξιά, χριστιανοδεξιά και ακροδεξιά φόρα), είναι άδικο να φυλακιστεί ο Εφραίμ;


    ΥΓ
    Ο κ. Κων.Μητσοτάκης, επί πρωθυπουργίας του οποίου οργανώθηκε η μεγάλη τουρνέ της ιερής βρακοζώνης, αν και πλησιάζει η ώρα που θα απολογηθεί στο θεό του, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον κακό εαυτό του. Κρίμα, γιατί δεν υπήρξε βέβαια ο κακός δαίμονας της χώρας όπως τον παρουσίαζε το ΠΑΣΟΚ: «Μένω κατάπληκτος για την απόφαση που πάρθηκε. Ιδιαίτερα για τη στιγμή που διάλεξαν να την πάρουν…». Αν στ’ αλήθεια το βλέπει το πράγμα έτσι, ας μας πει ποιος τον είχε εμποδίσει ως πρωθυπουργό να νομοθετήσει την απαγόρευση των προφυλακίσεων παραμονές Χριστουγέννων;

    http://roides.wordpress.com/2011/12/25/25dec11/#comment-44193

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

    http://www.koutipandoras.gr/?p=1933

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2. 51 Ποταπέ .
    Βλέπω ότι με ποταπότητα κρίνεις την υπόθεση του Βατοπεδίου. Οι υπουργοί λειτούργησαν συντονισμένα, βέβαια θέλημα «θεού», να ευνοήσουν τον καλόγερο ο οποίος πρέπει να καταδικασθεί για κακουργηματικές πράξεις, και οι υπερασπιστές των Συμφερόντων του Έθνους ,ΠΟΤΑΠΕ, ηλίθιε, να μένουν στο απυρόβλητο .
    Βλάκα Νεοέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ.Γ. 2.51 «Η χρεωκοπημένη κοινωνία των δήθεν αγανακτισμένων» χρειάζεται τίμιους, ορθογωνισμένους πολίτες και ότι ξεπουλημένους με όποια έννοια, καθυστερημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υ.Γ. 2 Ποταπέ
    Πήρα ανάποδες βλάκα και αντί να γραφτεί ............
    Υ.Γ. 2.51 «Η χρεωκοπημένη κοινωνία των δήθεν αγανακτισμένων» χρειάζεται τίμιους, ορθολογισμένους πολίτες και όχι ξεπουλημένους με όποια έννοια, καθυστερημένε. ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Η΄ΟΧΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΝΙΟ ΔΗΔΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ; ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα Πασά μου. Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,7 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 499, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας. Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον βενιζέλο τον πίστεψα ότι μπορεί να δώσει στην πολιτική ζωή αυτό που έλειπε , εντιμότητα και σωστές κατευθύνσεις για προκοπή του τόπου .
    Όταν έμαθα ότι είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο της παραγραφής των κακουργημάτων των απατεώνων πολιτικών προς τον έρμαιο αυτό τόπο απογοητεύτηκα και ήρθε καπάκι το τελευταίο του που κόστισε 900.000 ευρώ η λειτουργία του γραφείου του, ήρθε και έδεσε ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ. Μα γιατί να τους ανεχόμαστε πατριώτες , να τους γιαουρτώνουμε σε κάθε ευκαιρία και εθνική απαίτηση όλοι τους στον εισαγγελέα καταχρέωσαν τον τόπο και για μια 30 χρόνια και αν το πάρι επάνω της η πατρίδα μας . ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον βενιζέλο τον πίστεψα ότι μπορεί να δώσει στην πολιτική ζωή αυτό που έλειπε

    Τόσο χαζός είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιστολή καταδίκης της απόφασης προφυλάκισης του Εφραίμ
    Προς
    Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Πρωθυπουργό Ελληνικής Κυβέρνησης
    Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

    24 Δεκεμβρίου 2011

    Εξοχώτατοι,

    Καταδικάζουμε το απεχθές δικαστικό «έγκλημα» που συντελέστηκε στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου 2011 εναντίον της εκκλησίας στο πρόσωπο του Γέροντα Εφραίμ, Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

    Το μίσος και η αδικία που χαρακτηρίζουν την απόφαση για προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ αποδεικνύονται από τα ακόλουθα σημεία:


    Η χρονική στιγμή της απόφασης. Παραμονή Χριστουγέννων.
    Οι κινήσεις εντυπωσιασμού που οργανώθηκαν για αποκλεισμό του Αγίου Όρους με ένοπλες δυνάμεις ασφαλείας τη στιγμή που ο δικηγόρος του Γέροντα δήλωσε δημόσια ότι ο Γέροντας θα παρουσιαστεί εκούσια στην Αστυνομία.
    Η ποινή της προφυλάκισης αποδίδεται σε πρόσωπα επικίνδυνα να επαναλάβουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.
    Στην ακρόαση της υπόθεσης που προηγήθηκε της απόφασης, αναφέρθηκε ως «επιχείρημα» για την προφυλάκιση η πρόσφατη επίσκεψη του Γέροντα στην Ρωσία συνοδεύοντας την Τιμία Ζώνη της Παναγίας, κατά την οποία εκατομμύρια ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου, Πρωθυπουργού και Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Δημοκρατίας, βγήκαν στους δρόμους.
    Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση, δεν έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.
    Η κατηγορία κατά του Γέροντα είναι ηθική αυτουργία την στιγμή που οι υποτιθέμενοι αυτουργοί έχουν αθωωθεί.
    Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση, ο Γέροντας έχει ταξιδέψει επανειλημμένα μετ’ επιστροφής και αν είχε πρόθεση να φυγοδικήσει θα το είχε κάνει.
    Το πνευματικό πρόσωπο του Γέροντα τιμάται και εγκωμιάζεται διεθνώς και αποτελεί εξαίρετο πρεσβευτή της Ελλάδος στο εξωτερικό.
    Οι αποκαλυφθέντες πλέον εγκέφαλοι της σκευωρίας έχουν επιβραβευτεί με υπουργικούς θώκους και επιχειρούν πάση θυσία να αποδείξουν την ορθότητα των δόλιων ενεργειών τους.
    Η Ελλάδα μαστίζεται από αποδεδειγμένα, ευρέως γνωστά σκάνδαλα, τεραστίων διαστάσεων, τα οποία μένουν ατιμώρητα και οι αυτουργοί όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά κατέχουν και πολιτικά αξιώματα.


    Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση είναι εντεταλμένη πολιτική ενέργεια που στοχεύει στην διαπόμπευση του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας.

    Σας καλούμε να ενεργήσετε για την ανατροπή της.

    Κατεβάστε την επιστολή από εδώ.

    Μπορείτε να τη στείλετε την συμπληρωμένη μέσω:

    Φάξ, στο (+30) 211 800 1332
    Email, στο contact@freegerontaefraim.com

    http://www.freegerontaefraim.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ιδιομορφία της θρησκευτικής διοίκησης του Αγίου όρους επιτρέπει την παρέμβαση της Ρωσίας!
    Σύμφωνα με την Αρχή της Διοίκησης του Αγίου Όρους οι φορείς που εμπλέκονται σε αυτήν είναι τρεις...
    1. H Ελληνική πολιτεία, που είναι υπεύθυνη σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, για την Ασφάλεια και την πολιτική προστασία του Αγίου Όρους (άρθρο 105/1986 του Συντάγματος).
    2. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, για την πνευματική Αυτοτέλεια του Αγίου Όρους.
    3. Τα εκκλησιαστικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους, για την εφαρμογή των κανόνων λειτουργίας του, δηλαδή τα γενικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους, όπως η Ιερή Κοινότητα, η Ιερή Επιστασία και η Έκτακτη Εικοσαµελής Σύναξη.

    Η πράξεις του Ηγούμενου δεν απειλούν την ασφάλεια του Αγίου Όρους άρα δεν νομιμοποιούνται οι Ελληνικές Αρχές να παρέμβουν στα εσωτερικά του και να διατάξουν την σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ…!!!
    Η Ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραπέμψει την Ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ στα γενικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους και να αφήσουν τα θρησκευτικά όργανα να αποφασίσουν για την τύχη του…!!!!
    Είναι κάτι σαν την παραπομπή των βουλευτών, αν υπάρχουν ενδείξεις αδικημάτων από την δικαιοσύνη στη βουλή, και αυτή αποφασίζει για την παραπομπή τους η όχι…!!!
    Στο Νοµοθετικό ∆ιάταγµα της 10/16 Σεπτεµβρίου 1926 "περί κυρώσεως του Καταστατικού Χάρτου του Αγίου Όρους", περιλαμβάνονται ΟΙ διατάξεις που ρυθμίζουν την οργάνωση, τη διοίκηση και την απονοµή της δικαιοσύνης στο Άγιο Όρος.
    Σύμφωνα με τα παραπάνω, η παρέμβαση της Ελληνικής εκτελεστικής εξουσίας για την σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ είναι καθόλα παράνομή, και με το σκεπτικό ότι παραβιάζεται και η δικαιοδοσία του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ επιτρέπει την παρέμβαση ακόμα και της ΡΩΣΙΑΣ για την αποκατάσταση της τάξης …!!!
    Το μείζων ερώτημα που τίθεται είναι αν οι αρμόδιοι δικαστές και πολιτικοί που έδωσαν την εντολή γνώριζαν όλα αυτά η όχι ;
    Αν δεν γνώριζαν τότε δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική ζωή της χώρας γιατί είναι επικίνδυνοι…!!!
    Αν γνώριζαν, αυτό αποτελεί άμεσο χτύπημα της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βγήκε ο ποντικός Βερύκιος από την τρύπα στην οποία μπαίνει όταν ακούγεται το όνομα του Άκη.
    _______________________________________________
    Εξαφανισμένος είναι όταν ακούγεται το όνομα
    του Άκη, το νούμερο ο Βερύκιος, γνωστός υβριστής και προπαγανδιστής της υπόθεσης Βατοπαιδίου, τον οποίο όμως ο Ρουσόπουλος θεώρησε τελείως ανυπόληπτο και απαξίωσε να του κάνει μήνυση μαζί με τους Ντάσκα, Αυτιά και Βλάχο, οι οποίοι καταδικάστηκαν σαν συκοφάντες.

    Ενώ τις προηγούμενες μέρες που ήταν το όνομα του Άκη στην επικαιρότητα, λόγω καταδίκης της Ferrostaal στη Γερμανία, δεν έλεγε τίποτα, βγήκε σήμερα προκειμένου να γλύψει το νέο του και παλιό αφεντικό που προσπάθησε μ'αυτή την υπόθεση να ρίξει τον Καραμανλή, ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να πάρει με αχυρανθρώπους το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, όπως γράψαμε πριν μερικούς μήνες.

    Τσίριζε λοιπόν ο Βερύκιος τις γνωστές μπούρδες, ρωτώντας που πήγαν τα λεφτά από την περιφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία και αν υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία.... ξέρει αυτός από συγκοινωνούντα δοχεία που έθρεφαν την πάρτη του και αλλους στρατιωτικούς συντάκτες για να μη μαθαίνει ο κόσμος τίποτα όταν μάσαγε ο Άκης και ο Γιάννος και να μάθουμε την αλήθεια όταν άρχισαν οι συλλήψεις και οι καταδίκες στη Γερμανία...


    ΥΓ. Και φυσικά μην τρώτε κουτόχορτο ότι πίσω από τις επιθέσεις του ALPHA είναι οι γερμανοί, όπως λένε κάποιοι υπερβολικοί επειδή ο κακός γερμανός πουλάει παντού...

    Φυσικά και δεν υπήρχαν Γερμανοί στον ALPHA το 2008 και φυσικά οι Γερμανοί έχουν άριστες σχέσεις και συνεργασία με τον Πούτιν και τους Ρώσους... μόλις πριν 1,5 μήνα εγκαινίασαν τον Nord Stream που θα φέρνει το φυσικό αέριο της Gazprom στη Γερμανία, μέσω δύο αγωγών στον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας, παρακάμπτοντας τους Ουκρανούς και τους Πολωνούς.

    - ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Α.Ρ.Χ.Ι.Δ.Ι.
    Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΠΑ$$Α$$ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση