GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ναι σε νέα μέτρα, όχι σε εκλογές» λέει τώρα το δεξί χέρι του Παπαδήμου...

«Αν το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει την λήψη νέων μέτρων, τότε θα ληφθούν νέα μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Γ. Σταυρόπουλος σε συν...

«Αν το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει την λήψη νέων μέτρων, τότε θα ληφθούν νέα μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Γ. Σταυρόπουλος σε συνάντηση γνωριμίας που είχε στην Βουλή με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σημειώνοντας με νόημα ότι: «Ορκιστήκαμε στο Σύνταγμα ότι θα υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και αυτό θα κάνουμε».
Ο κ. Σταυρόπουλος, εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού κ. Λ. Παπαδήμου, ανέφερε εξάλλου ότι η παρούσα κυβέρνηση «δεν έχει αντικείμενο μόνο τα οικονομικά, αλλά όλα τα θέματα», υπογραμμίζοντας ότι...
 η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός έχουν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή και ασκούν πλήρως τα καθήκοντά τους, κάτι το οποίο αφορά όχι μόνον την ασκούμενη πολιτική, αλλά και την αξιολόγηση του έργου των υπουργών, όπως και τις επιλογές προσώπων.
Οπως είπε χαρακτηριστικά, συνδέοντας το ζήτημα και με τον χρόνο διεξαγωγής εκλογών, «όταν μία κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να κυβερνήσει όσο έχει την ψήφο εμπιστοσύνης». Και συνέχισε: «Πουθενά στις προγραμματικές δηλώσεις δεν υπάρχει ημερομηνία εκλογών, ούτε ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ποτέ για συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών».
Όσον αφορά τους το έργο των υπουργών, ο κ. Σταυρόπουλος διευκρίνισε ότι «ο Πρωθυπουργός έχει βαρύνουσα ευθύνη για την επιλογή των υπουργών αλλά και για την απόδοση των υπουργών». Ερωτηθείς σχετικά με το πολυπληθές υπουργικό σχήμα απάντησε: «Η κυβέρνηση λειτουργεί μόνον ένα μήνα. Δεν μπορώ να έχω ακόμα σαφή εικόνα αν με λιγότερους υπουργούς θα λειτουργούσε καλύτερα το σχήμα».
Ενώ σχετικά με τον ρόλο της κυβέρνησης κατέστησε σαφές ότι «δημιουργήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες σε κρίσιμη στιγμή, στηρίζεται από τρία κόμματα και έχει δύσκολα προβλήματα να λύσει». Τέλος, προανήγγειλε νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως η απελευθέρωση ταχυδρομικών υπηρεσιών και η καθιέρωση πειθαρχικού δικαίου δημοσίων υπαλλήλων για την καταπολέμηση διαφθοράς.

16 σχόλια

  1. Όταν μας τελειώσουν οι αλήτες, πράγμα πολύ δύσκολο, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ.
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !


    ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΤΟΥ
    ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτή την είδηση μόλις άνοιξε το δελτίο της η Τρέμη, και τις δηλώσεις του Τόμσεν πως τα νέα μέτρα (σσ. και μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιοτικό τομέα) θα πρέπει να συνοδευτούν από 'ευρεία' πολιτική στήριξη αλλιώς το ενδεχόμενο 'αποτυχίας' είναι μεγάλο. Καλά ρε μεγάλε Τομ αμα είναι να αφανιστούμε κιόλας για να μην αλλάξετε εσείς τρόπο ζωής και τις σουίτες των 35000€ το βράδυ, για τα συνέδρια σας και να μας λέτε μετά αυτές τις μαλακίες... Κοπρόσκυλα του πασοκο-νδ-κατεστημένου με τις βδέλλες του λά.ο.ς τελειώνουν οι μέρες σας... α ρε ευρεία πολιτική στήριξη που έχουν να δουν τα μάτια σας οταν μιλήσει ο λαός... θα τρίβετε τα μάτια σας. Εκλογές 19 Φλεβάρη, ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ παραπάνω

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουστέ παιδιά και κάτι άλλο ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν συμφωνήσει με τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ γιαυτο και καθυστερούνε το κούρεμα, ώστε να ανεβούνε τα επιτόκια να μας δανείζουν με τοκογλυφικά επιτόκια ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ίσια βάρκα ίσια πανιά για ΑΥΤΟΥΣ!!!! Το Καταλάβατε ρε ΠΑΙΔΙΑ!! Δ εν διαβάζει εδώ ένας ΤΙΜΙΟΣ δημοσιογράφος , να του τα πει στα μούτρα η να τα τους γράψει; … ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ Η ΜΕ ΕΥΡΩ Η ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ…

    Δεν έχω πάει σε πορεία ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ούτε θα πάω … ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ … και θα με ακολουθήσουνε πολλοί ΟΧΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ….

    Μπούτζουκας Θ . Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βενιζέλος για τον εκτροχιασμό του προυπολογισμού:

    Δεν φταίω εγώ αλλά η Ευρωπαϊκή αβεβαιότητα, η ανομβρία, η τρύπα του όζοντος, το νέφος στο Πεκίνο....
    ___________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ μέσα σε 2 χρόνια πρόσθεσε 100 δις στο δημόσιο χρέος... μόνοι τους το λένε..

    Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Δημοσίου Χρέους, τα τέλη Σεπτέμβρη του 2011 αυτό ανέρχονταν σε 360 δις. Σύμφωνα με το παρακάτω σποτ του ΠΑΣΟΚ, την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2009 το χρέος της χώρας ανέρχονταν σε 260 δις.
    ----------------------------------
    Συμπέρασμα: Ο ΓΑΠ φέσωσε τη χώρα μέσα σε 2 χρόνια με 100 δις!!!

    Δείτε το βίντεο (α 5 ψέματα του κ. Καραμανλή στα debates των πολιτικών αρχηγών)του ΠΑΣΟΚ:

    Και φυσικά δεν ισχύει το παραπάνω μιας και στηρίζεται σε στοιχεία του ΠΑΣΟΚ που ως συνήθως είναι κάλπικα καθώς το δημόσιο χρέος τον Σεπτέμβριο του 2009 δεν ήταν 260 δις που λέει το ΠΑΣΟΚ, αλλά 290 δις...

    Ήρθε η ώρα όμως τα ψέμματα που έλεγε το ΠΑΣΟΚ να τα βρει μπροστά του...

    ΥΓ. Και βέβαια έχουμε ξαναπεί για τη γελοιότητα της τότε προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ που μετρούσε το χρέος σε απόλυτα νούμερα (100 δις) προκειμένου να ψαρώνουν οι χαχόλοι (που τελικά ψάρωσαν)..

    Αποκρύπτοντας ότι είχε επέλθει και ταυτόχρονη αύξηση του ΑΕΠ με αποτέλεσμα ο Καραμανλής να έχει, εκτός από το 2009, καταφέρει να μειώσει το χρέος σαν ποσοστό του ΑΕΠ (από 110% το πήγε κάτω από το 100% το 2007), που είναι και ο δείκτης που μετράται το χρέος παγκοσμίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει:

    (1) Να διαλυθεί άμεσα η κυβέρνηση με τα σκουπίδια.

    (2) να μείνει ο Παπαδήμου (αν και αμφιβάλλω πλέον για τις επιλογές του), ο οποίος θα πρέπει να επιλέξει νέα κυβέρνηση στην οποία να συμμετέχουν το πολύ 15 τεχνοκράτες (άνθρωποι της αγοράς), και σε καμία περίπτωση καθηγητές ή άθλιοι πολιτικοί.

    (3) Να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε δομικές αλλαγές και μέτρα περιορισμού κόστους. Το δημόσιο θα πρέπει να μείνει με 50.000 υπαλλήλους

    (4) Με την απόλυτη μείωση των δαπανών, θα υπάρξει η δυνατότητα αποκατάστασης των εκτρωμάτων του άθλιου ΜΠΕΝΙ, δηλαδή την κατάργηση του χαρατσιού στα ακίνητα, την κατάργηση των τεκμηρίων και των φορολογικών επιβαρύνσεων στα αυτοκίνητα, ώστε ο πολιτης να μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς το καρκίνο που του δημιούργησαν οι ΜΠΕΝΙ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ- ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

    Είναι ανήκουστο να φορολογείται με βάση τεκμήρια καποιος που έχει χάσει τη δουλειά του, μόνο και μόνο επειδή μένει σε ένα σπίτι και οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Αυτό είναι κατάργηση δημοκρατίας και δήμευση περιουσίας με βάση Σταλινικά πρότυπα. Και όλα αυτά για να διατηρείται ο κομματικός στρατός μερικών αλητών πολιτικών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπληρώνω στο προηγούμενο άρθρο, ότι κατάργηση τεκμηρίων δεν σημαίνει φορολογική αμνησία.

    Οι φορολογικοί μηχανισμοί θα πρέπει να γίνουν "μηδενικής ανοχής" και να υποστηρίζονται από σκληρούς νόμους για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το ΜΕΚΑ με την Τρέμη, τον Καψή, και τον χούλιγκαν Πρετεντέρη πως την έχουν ΔΕΙ;!!!!! Δουλεύουνε και τους ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ οι φασίστες!!! Δεν έχουν ακούσει για τον ΝΟΜΟ Μπόσμαν; … Ο Μπόσμαν ήταν ένας Βέλγος ποδοσφαιριστής στην Β! ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ.. Πήγε στα ευρωπαϊκό δικαστήριο .και ΤΙ είπε ότι ΓΙΑΤΙ να υπάρχουν εργασιακοί κανόνες σε επαγγελματικές αμάδες ανθρώπων στην Ευρωπαϊκή ένωση , εγώ βρήκα ένα καλό συμβόλαιο σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε άλλη χώρα, αλλά έχουν βάλει περιορισμούς στα ΕΘΝΙΚΑ πρωταθλήματα οι χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης να θεωρούνται ξένοι και οι Ευρωπαίοι πολίτες !!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ {ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ΑΓΓΛΙΚΕΣ, ΓΑΛΛΙΚΕΣ Κ.Τ.Λ ΟΜΑΔΕΣ } ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ {ΤΥΧΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ } και να έχει 1 ΕΛΛΗΝΑ!!!... ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;; ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ , ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ….

    ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΑΝ ΑΥΤΑ…. ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ …. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!!!!!! …ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ..

    Μπούτζουκας Θ . Τ... ΕΛΕΎΘΕΡΗ ,ΚΡΉΤΗ ΑΚΌΜΑ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΕΔΏ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΆΦΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΏ ΤΟΥ 1940...ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΌΒΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΆ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΔΏ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΠΊΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. apo pou plhronete autos o stauropoulos?
    apo ta xaratsia?
    dimeusi tis perioudias ton politiko amesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έβαλαν το βλάκα να ανακοινώσει νέα μέτρα στην πρεμιέρα του
    κι αυτός το έκανε !!

    [Μιλάμε δεν παίζονται οι ΠΑΣΟΚοι! Πήραν το βλάκα στην κυβέρνηση που έχει άγνοια κινδύνου και τον έβαλαν να ανακοινώσει ότι θα παρθούν νέα μέτρα!!!
    Το πρόβλημα για τον Καψή είναι ότι στη φυλλάδα έγραφε ότι μαλακ@@ ήθελε ανενόχλητος...
    Ενώ τώρα κυκλοφορούν και γιαούρτια του ΠΑΜΕ...]

    Καψής: "Θα πάρουμε και μέτρα αν χρειαστεί για τη νέα δανειακή σύμβαση"....

    Επίσημη πρώτη σήμερα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το ονομαζόμενο και μπρίφινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο Σταυρόπολυλος πολύ σίγουρος το παίζει και προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Για μαζέψτε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ'αρέσει να ακούω τον Μάκαρο!!
    Γι' αυτό τον πάω γιατί κάνει ρόμπατον Ραγκούση-Νταλάρα !!!

    Σε ερώτηση αν θα καταθέσει το νομοσχέδιο Ραγκούση απάντησε:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!

    Σωστός ο Μάκης... αν πρόσθετε και το Νταλάρας από πίσω θα ήταν ακόμα καλύτερος

    ΥΓ. Που κατάντησες σε Γιάννη;
    Να σε διαγράφει με σβήστρα ο "φασίστας" ο Βορίδης !!!

    Φαντάζομαι θα αναπολείς τις εποχές που είχες τον troktiko και τον fimotro στο βρακί σου και τους έβαζες να κάνουν τις βρωμοδουλιές σου....

    Στο πρόσωπό σου αντανακλαται η άνοδος και η πρώτη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας...ΠΑSSOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οσοι εχασαν
    πρεπει να εκδικηθουν
    αλλοιως
    θα χασουν κιαλλα..

    καμμια ψηφος στα κομματα των τραπεζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -----------------------------------

    Παραπληροφόρησης συνέχεια...

    Θαυμάστε το πρωτοσέλιδο του σημερινού Έθνους !!!

    Ο συντάκτης του είναι ο μόνος Έλληνας που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ για το 2012 !!!


    Τί και αν πρίν λίγες μόνο μέρες πέρασε ο προϋπολογισμός του 2012 που περιλαμβάνει αύξηση
    σε φόρους ;;;

    Τί και αν πρίν λίγο καιρό πέρασε το μεσοπρόθεσμο με ΝΕΟΥΣ φόρους για την τριετία 2012-2015 ;;;

    Το ΕΘΝΟΣ του κ. Μπόμπολα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ...

    Υ.Γ: Στοίχημα πώς κατά την προεκλογική περίοδο το ΕΘΝΟΣ
    θα ρίχνει την ευθύνη για τον καταιγισμό των φόρων
    που έβαλε ο Γ.Α.Π
    στον Καραμανλή ;;;
    ===================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση