GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε η Θέκλα ή την παραίτησαν;;..

Η κ. Θέκλα Παρασκευούδη απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία της υπέβαλε την παραίτη...

Η κ. Θέκλα Παρασκευούδη απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία της υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της υπεύθυνης περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του κινήματος.
Όπως εξηγεί στην επιστολή της η κ. Παρασκευούδη, αφορμή για την απόφασή της αυτή στάθηκαν αρκετά προβλήματα συνεργασίας και σημαντικά προσκόμματα τα οποία προέκυψαν με αποτέλεσμα να...
παρεμποδίζεται η απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων της.

22 σχόλια

  1. synhthos h apostoli epistolis ginetai otan paraitise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη: Οι “πράσινες” διασυνδέσεις του βιαστή ανηλίκων
    – πασίγνωστα ονόματα στο περιβάλλον του.

    “Έτρεμε” η μάνα που έκανε την πρώτη καταγγελία…
    Γράφει ο Στέφανος Χίος

    Στις φυλακές της Τρίπολης, στη «φωλιά» των παιδεραστών, θα «φιλοξενείται» από σήμερα ο 47χρονος προπονητής μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης ο οποίος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου προφυλακίστηκε για τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία υπάρχουν 6 επώνυμες επιβαρυντικές καταθέσεις, δύο αστυνομικών οργάνων που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτόφωρης σύλληψης όταν έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν και τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εξαιρουμένων βέβαια των δεκάδων μαρτυρικών καταθέσεων εναντίον του για ασέλγειες.

    Ο κατηγορούμενος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του Θωμά Λεχωβίτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ ο γνωστός δικηγόρος επιβεβαίωσε την ύπαρξη «βιντεοληπτικού υλικού» που περιελήφθη στην ογκώδη δικογραφία. Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία βοά. «Το Ρέθυμνο πιθανόν να μην άντεχε τόση αλήθεια» εξομολογήθηκε σε μια κρίση ελικρίνειας σε καταξιωμένη αστυνομική συνάδερφο της Κρήτης, αξιωματικός της προανάκρισης.

    Όποιος γνωρίζει καλά τα γρανάζια της πιο ευθυνόφοβης και καταθλιπτικής δημόσιας υπηρεσίας της χώρας, της αστυνομίας, μπορεί να φανταστεί πόσοι έπαιζαν τα κεφάλια τους κορώνα γράμματα με «δαύτον», όπως λένε τώρα ξεφυσώντας ανακουφισμένοι οι αστυνομικοί που τον παρέδωσαν στα χέρια της δικαιοσύνης.

    Ο 47χρονος «υπεράνω πάσης υποψίας» Νίκος Σειραγάκης, δεν είναι ένας τυχαίος δημότης στο Ρέθυμνο. Ο προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ), φάνταζε ως «μεγαλοπιασμένος».

    Το επαγγελματικό σωματείο του κατηγορούμενου ήδη αγωνίζεται στο ιλουστρασιόν σαλόνι της Α1 του μπάσκετ. Χορηγοί της ομάδας είναι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και βιομηχανίες πετρελαιοειδών.

    Ο πεθερός του, Κωνσταντίνος Αραμπατζόγλου, είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Στενός φίλος και κομματικός συνοδοιπόρος του νυν Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα.

    Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “ΜΠΕΤΑΡΜ” ,επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και νυν πολύτιμος συνεργάτης του δημάρχου Γιώργου Μαρινάκη. Η σύζυγος του Νίκου Σειραγάκη, είναι εξαιρετική μουσικός και πιανίστα. Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη πριν από πέντε χρόνια δημιούργησαν μια ταλαντούχα ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη.

    Το σκάνδαλο για την τοπική κοινωνία(όπως είναι φυσιολογικό)είναι μεγάλο λόγω του στενού κοινωνικού περίγυρου, παρά το γεγονός ότι από καμία αστυνομική ή δικαστική πηγή δεν επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε οποιαδήποτε πολιτική, κομματική ή «άνωθεν» παρεμπόδιση στην έρευνα των αρχών.

    Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «δημοκρατία», η αστυνομία υπό τον φόβο των «Ιουδαίων» από την αρχή φρόντισε να κρατήσει στεγανά στις αναζητήσεις. Πριν από 13 μήνες μάνα ανήλικου που είχε πιαστεί στα δίχτυα του ανώμαλου προπονητή πείστηκε με δυσκολία να κάνει την πρώτη ενυπόγραφη καταγγελία.

    Όταν άρχισαν οι φυσικές και τεχνικές παρακολουθήσεις(λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και μικροκάμερες και «κοριοί)η ειδική ομάδα που ανέλαβε τον Σειραγάκη στελεχώθηκε από «ντετέκτιβ» και όμορων νομών για να αποφευχθούν «διαρροές», «μιλητά» και «καρφωτές» που θα έστελναν πριν την ώρα τους ανώτερους αξιωματικούς στην αποστρατεία…


    Olympia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω ποιος θα βλαψει ή ποιος θα ωφεληθει αλλα εμενα δεν μου καιγεται καρφακι γιατι δεν μου αρεσει ο τροπος που στηριζει τους μπαχαλακηδες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποιοι παρεπιπτοντως εγιναν τα καλλιτερα παιδια μολις παραιτηθηκε ο ΓΑΠ, βρε μπας επαιξε ρολο και στους αριστερους η Ελβετικη λιστα που ηθελε να παρει ο ''Τρελλος'' απο εκει και να την φερει στην Ελλαδα???
    ------------------------
    Της Αριστέας Μπουγάτσου
    Ο «μελλοντικός πρωθυπουργός» προτίμησε να υποδυθεί το λογιστή, τον ελεγκτή, τον τραπεζίτη, το σύμβουλο έκδοσης, το δικολάβο κ.ά., αντί να απαντήσει στο ερώτημα που... έθεσε προχθές στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης σχετικά με το ποιος θα ωφεληθεί αν κλείσει η «Ελευθεροτυπία».
    ----------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έτσι 12:39 θα είμαστε στο πλευρό της Θέκλα και πάντα Θέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλακες λαρισαίοι με τις πλουτοκρατισες μπουρουχες που στηριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΗΞΕΡΕ Η ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΕΚΛΑ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.... ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΜΕ.ΑΧ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://hellenicamericanleagueoflarissa.blogspot.com/2011/12/blog-post_596.html
    Είναι και υπάλληλος του Δήμου (Πτυχιούχος παρακαλώ….)αλλα και αποσπασμένη στην Πινακοθήκη .η κ. Παρασκευούδη!!!!
    Αλλά και μια που τόσος ντόρος γίνεται για τα πτυχία, ας μας πει κάποιος πως η Ντόρα (Μπακογιάννη) έκανε η Υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της "Δημοκρατικής
    Συμμαχίας"την κ.Παρασκευούδη!
    Τι πτυχίο έχει; Γιατί από καμιά σχολή και κανένα τμήμα του ΔΕΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΠΟΤΕ! Αν ειχε αποφοιτησει θα το εγραφε στο βιογραφικο της!!! Εδώ γραφει αλλα και λλα!!!!! Εκτός κι αν πήρε από τα εξωτερικά …όπως το ΜΒΑ που διατείνεται (αφού ο άνδρας της είναι στέλεχος του «χώρου»)!!!!
    Τώρα για εξηγήστε και σε μένα τον απόφοιτο Λυκείου, πως θα γίνω Πρόεδρος ΜΚΟ και Πολιτικό Στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας; Υπάλληλος του Δήμου Λάρισας;;;;


    Αλλά και πως η ΜΚΟ «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος» της οποίας Προεδρεύει συστεγάζεται με τη Fortius (Σωκρατους 111) που ανήκει στον άνδρα της
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠ !!!! Ή Μήπως αυτό ακριβώς εννοεί στο side της ΜΚΟ, όταν γραφει «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος» συνεργάζεται με τους κατά τόπους εταίρους, φορείς, κυβερνήσεις και πολίτες με στόχο την προώθηση σχεδίων δράσης,…»
    Ευχαριστώ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ :
    FORTIUS
    ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 111, T.K. 41336 ΤΗΛ: 2410579516-17 FAX: 2410579518
    e-mail : fortius@fortius.com.grΔιεύθυνση: Σωκράτους 111
    Τ.Κ. 413 36 Ν. Σμύρνη, Λάρισα
    Τηλ.: (2410) 553070 - Φαξ: (2410) 579649
    http://www.fortius.com.gr/main_gr.php

    ΕΟΠ Σωκράτους 111, T.K. 41336
    Λάρισα
    Ελλάδα 2410 - 554443

    ΕΕΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Διεύθυνση: Σωκράτους 111
    Τ.Κ. 413 36 Ν. Σμύρνη, Λάρισα
    Τηλ.: (2410) 553070 - 2410 - 554443 Φαξ: (2410) 579649
    e-mail:
    larissa@eede.gr/ lar-training@eede.gr
    Διευθυντής: Σωτήρης Ατέσης

    EQA HELLAS A.E.:
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 11, Τ.Κ.: 41336
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2410 282 272
    ΦΑΞ: 2410 550 161
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@eqa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοί Λαρισαίοι μετά και το σκάνδαλο Πιτσιουλη ζητούν να μάθουν ποσά χρήματα έχουν μπει στα ταμεία του ΕΟΠ από την ημέρα της Ιδρύσεως του?. Ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης και που έχουν ξοδευτεί ? Για να είναι μάλιστα πειστική η Θέκλα είναι υποχρεωμένη αντι να κάνει ανακοινώσεις με γενικολογίες να παρουσιάσει πειστικά στοιχεία με την συνδρομή μάλιστα ορκωτών λογιστών. Σε αντίθετη περίπτωση είναι έκθετη, κάνει ζημιά στο κόμμα της ΔΗΣΥ και οφείλει να παραιτηθεί από εκπρόσωπος περιφερειακών ΜΜΕ του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Ιστοσελίδα του Δήμου Λάρισας και στο ειδικό κεφάλαιο για την Δημοτική Πινακοθήκη αναφέρεται ότι η Θέκλα Παρασκευουδη είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Πινακοθήκης. Από πότε? Ποιος είναι ο μισθός της? Τι ακριβώς κάνει? Ποιο είναι το ωράριο της ?Πότε ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τα καθήκοντα της?
    Πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα Υπεύθυνη Περιφερειακών ΜΜΕ του κόμματος της κ. Μπακογιάννη και να ανταποκρίνεται στα απαιτητικά καθήκοντα των Δημοσίων Σχέσεων? Κάποιοι φαίνεται ότι νομίζουν ότι οι δημότες της Λάρισας είναι κάφροι!!!!
    Σε μια εποχή λιτότητας και ανεργίας είναι δυνατόν η Θέκλα να σφυρίζει αδιάφορα στα αμείλικτα ερωτηματικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα 3 τελευταία σχόλια ανωνύμου, είναι τα ίδια κάθε φορά. με την ίδια σειρά. Και με την ίδια χρονική διαφορά.

    Πρέπει να είσαι λίγο χαζούλης.

    Άλλαξε λίγο τουλάχιστον το λεκτικό. ή τη σειρά.

    Έτσι. Κι όποιος δε μπορεί, ξύδι.

    Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    Τα φιλιά μου ανώνυμε επώνυμε γνωστέ άγνωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Θεκλα τώρα είναι έτοιμη για ρέκλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THEKLA DEN KATALABAINO.EXEIS FYGEI KAI APO TH DHSY.PANO GRAFEI POS PARAITHTHIKES APO THN MIA THESH POU EIXES OXI APO TO KOMMA SOU.STHN ND OSOI EIXAN THESEIS EYTHHNHS KAI THA KATEBOYN YPOPSIFIOI ALLAKSANE.ESY GIATI EGINE TOSOS NTOROS.DEN KATALABAINO.BOYLEYTHS H DHMOSIOGRAFOS THELEIS NA GINEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η θεκλα ειναι το απολυτο τιποτα . την εκανε ο αντρας της Σωτηρης Ατεσης προεδρο της ΜΚΟ γιατι η γυναικα ηταν απλα μια αγραμματη γραμματεας του Δημαρχου Τζανακουλη , το κοριτσι δηλαδη για τα θεληματα και ξαφνικα παρουσιαζει ψευτικα βιογραφικα και το παιζει επιστμων πολιτικος !!!ΕΛΕΟΣ με τα τιποτα .βεβαια το οτι εφυγε απο αρχηγος στη νΤΟΡΑ ΘΑ κανει καλο στη ντορα γιατι πολλοι ντορικοι στη Λαρισα ντρεπονταν να στηριξουν την Ντορα λογω Θεκλας .η γραμματεας που δημοσιευε αποψεις για ολα ελεος ξερνουσαμε ολοι μαζι στη Λαρισα οταν τη διαβαζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η έλλειψη στρατηγικής και σαφούς πολιτικού προσανατολισμού οδηγούν το ΔΗ.ΣΥ στην ΔΥΣΗ του.

    To κόμμα ΔΗ.ΣΥ. φυλλορροεί.
    Πνέει τα λοίσθια…

    Το Ντόρο-κίνημα των συμμάχων έχει τελειώσει.

    Ποιός ασχολείται πιά, με το απολειφάδι του φαταούλα δράκουλα…

    Η πολιτική δεν έχει πλέον χώρο για κενόδοξους, άπληστους και αχόρταγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ραμολιμέντα της πολίτικης , δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της πορφυρογέννητης Ντόρα-κουλας ,ομοούσιο τέκνο και ακριβές φωτοαντίγραφο του εφιάλτη δράκουλα.

    Ασχολούμενοι οι πολίτες μεν την εκπεσούσα της εξουσίας γυνή ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. papakia posa pudia exeis sakos?ksereis??einai tromero ma min exeis na prosapseis tipota se ena antropo kai na briskeis ftines dikaiologies.ego sou leo file pos i larisa oxi mono ektima, thaumazei alla stirizei thekla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. RE PAPAKIA KAI MONO POY EKANES ONOMA(AKOU EKEI PAPAKIAS) GIA NA SXOLIASEIS AYTO TO DHMOSIEYMA DEIXNEI POSO KOMBLEX EXEIS!PES OTI THES!RIKSE OLO TO FARMAKI SOU KAI THN PIKRIA SOU.POS TO LEEI O SOFOS LAOS....OSA DEN FTANEI H ALEPOU(STHN SYGKEKRIMENH PERIPTOSI H PAPIA) TA KANEI KREMASTARIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απο μια θεση δεν παραιτηθηκε;γιατι τοσος πανικος;μπραβο θεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και μόνο το ότι παραιτήθηκε λίγες ημέρες πρίν έρθει η Ντόρα στη θεσσαλία αυτό δείχνει πως η Θέκλα δεν χαμπαριάζει και δεν μασάει τα λόγια της γι' αυτό και μόνο Θεκλα σε στηρίζει όλη η Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση