GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πήγε στο "Ερρίκος Ντυνάν" ο Καραμανλής...

Από τον Κώστα Ζωγράφο Ο Κ. Καραμανλής δεν πήγε τελικά για τον εαυτό του στο "Ερρίκος Ντυνάν", όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα . Ο λό...

Από τον Κώστα Ζωγράφο

Ο Κ. Καραμανλής δεν πήγε τελικά για τον εαυτό του στο "Ερρίκος Ντυνάν", όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα. Ο λόγος της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ...
βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο πιο στενός συνεργάτης του, ο Γιάννης Αγγέλου.

16 σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΕΙΔΗΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ΜΕΚΑ με την Τρέμη, τον Καψή, και τον χούλιγκαν Πρετεντέρη πως την έχουν ΔΕΙ;!!!!! Δουλεύουνε και τους ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ οι φασίστες!!! Δεν έχουν ακούσει για τον ΝΟΜΟ Μπόσμαν; …


    Ο Μπόσμαν ήταν ένας Βέλγος ποδοσφαιριστής στην Β! ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ.. Πήγε στα ευρωπαϊκό δικαστήριο .και ΤΙ είπε ότι ΓΙΑΤΙ να υπάρχουν εργασιακοί κανόνες σε επαγγελματικές αμάδες ανθρώπων στην Ευρωπαϊκή ένωση , εγώ βρήκα ένα καλό συμβόλαιο σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε άλλη χώρα, αλλά έχουν βάλει περιορισμούς στα ΕΘΝΙΚΑ πρωταθλήματα οι χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης να θεωρούνται ξένοι και οι Ευρωπαίοι πολίτες !!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ {ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ΑΓΓΛΙΚΕΣ, ΓΑΛΛΙΚΕΣ Κ.Τ.Λ ΟΜΑΔΕΣ } ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ {ΤΥΧΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ } και να έχει 1 ΕΛΛΗΝΑ!!!...

    ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΣΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΜΠΟΣΜΑΝ ;; ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΦΙΦΕΣ ….

    ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΑΝ ΑΥΤΑ…. ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ …. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!!!!!! …ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ..ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Μπούτζουκας Θ . Τ... ΕΛΕΎΘΕΡΗ ,ΚΡΉΤΗ ΑΚΌΜΑ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΕΔΏ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΆΦΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΏ ΤΟΥ 1940...ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΌΒΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΆ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΜΑΣ ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΔΏ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΠΊΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΑΝΩ..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ή ΤΗΝ ΦΩΤΟ

    Σ Ε Λ Η Ν ΙΑ Ζ Ε Σ Τ Ε
    ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ.. (ψοφίμια ..πια ! )
    ΚΑΙ Τ Ρ Ε Λ Λ Ε Ν Ε Σ Τ Ε..
    ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ Π Α Ρ Α Κ Ρ Ο Υ Σ Η.

    ΤΗΝ κατα ΒΡΙΣΚΩ ...ΠΟΛΥ
    ΖΩΩΩΑΑΑΑΑΑ (ΜΑΥΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ & ΡΟΥΖ)
    ΕΤΣΙ...ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΑΙ ΚΑΤΩ ΛΗΓΜΕΝΟΙ.

    ΕΕΕΕ
    ΕΕΕΕΕΕ
    ΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΕΕ
    ΕΕΕ
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ...ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιθεση εναντίον του Σπινέλη, επειδή τον ξεβρακώνει, κάνει ο «μελλοντικός ηγέτης» του ΠΑΣΟΚ, Ραγκούσης-Νταλάρας..
    __________________________________
    [Διαβάστε τα καραγκιοζιλίκια του ανθρώπου που από ψήστης hamburger στην Πάρο κατάφερε με την κατάλληλη γνωριμία να γίνει ο δεύτερος της τάξη φταίχτης της διάλυσης της χώρας τα τελευταία 2 χρόνια, μαζί με τον Παπακωνσταντίνου.

    Είναι τέτοια η εικονική πραγματικότητα που ζει ο άνθρωπος που βόλεψε την οικογένειά του, που ζητάει να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τα μέλη και ελπίζει ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει!!!
    Τι να του πεις;]
    -------------------------------
    Επίθεση κατά του πρώην Γ.Γ Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη, εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του περί φοροδιαφυγής δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα.

    «Ήρθε η ώρα ης εξατομίκευσης της ευθύνης... Οριακά συγκρατώ την οργή μου και πρέπει ο κ. Σπινέλλης να καταλάβει ότι δεν αντέχει η συλλογιστική του ‘παραιτούμαι για προσωπικούς λόγους’ και μετά να μιλάει για προβλήματα στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και ειδική μεταχείριση σε κάποιους...
    Η βάση συζήτησης κάθε φορά στα υπουργικά συμβούλια ήταν ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα όρια της φοροδιαφυγής....Με κατηγορηματικό τρόπο σας λέω ότι στα υπουργικά συμβούλια ακούγαμε ότι γίνονται τα πάντα για τη φοροδιαφυγή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

    Ο κ. Ραγκούσης ζήτησε ρητή αναφορά από τη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για τη φοροδιαφυγή, πλήρη απεικόνιση από τις ΔΟΥ, καθώς και μπλοκάρισμα όλων των εισοδημάτων των εφοριακών και έλεγχο των πόθεν έσχες.
    _________________________________
    Να σημειωθεί ότι χθες ο κ. Σπινέλλης επανήλθε στο θέμα της φοροδιαφυγής λέγοντας ότι το κράτος χάνει κάθε χρόνο έσοδα ύψους 13 δισ. ευρώ ή 5%-6% επί του ΑΕΠ.

    Σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ, σημείωσε πως σε έναν φορολογικό έλεγχο συνήθως μόνο το 20% καταλήγει στο ταμείο του κράτους, ενώ το υπόλοιπο 80% μοιράζονται ο ελεγχόμενος και ο φοροελεγκτής.

    Ραγκούσης για ΠΑΣΟΚ

    Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι η ενότητα του κόμματος δεν μπορεί να οικοδομηθεί στη βάση του παρελθόντος. «Το ΠΑΣΟΚ της σκοτεινής μεταπολίτευσης έχει τελειώσει. Τέλος η εύκολη πολιτική καριέρα. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από νέα ενότητα στο μέλλον και πρέπει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου να προσδιορίσει το ρόλο του γιατί έχει και δικαιώματα και υποχρεώσεις στο κόμμα».

    Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εάν πρώτα δε διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα της Ελλάδα». Αρνήθηκε να δεσμευτεί για το εάν θα θέσει υποψηφιότητα και επεσήμανε ότι το κόμμα θα πρέπει να αλλάξει μόνο με κάλπη. «Όσοι βλέπουν κάτι άλλο, καλύτερα να το ξεχάσουν».

    skai.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ- ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ" (ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ) ???

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ' αρχίδια μας για την σημαντικότατη αυτή είδηση!

    ---
    Καπετάν Γαμίκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Προχθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές Ισραηλινοί μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.

    Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και ο Έλληνας πρόξενος για να διαπιστώσουν ότι έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία.

    Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν στο μοναστήρι του Προδρόμου. Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο, στα Θεοφάνεια. Τον τελευταίο καιρό οι Ισραηλινοί επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα.

    Εδώ και καιρό όμως ζητούν να πληρώνει εισιτήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

    Δυστυχώς, κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί, έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού, οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελα ΜΟΥΝΙΤΣΑ 9.52 .....στο Goodys
    βάλε και την σερβιέτα την πράσινη.
    _______________________________________________
    Ραγκούσης για ΠΑΣΟΚ,,χάμπουργερ με σάλτα Goodys

    Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι η ενότητα του κόμματος δεν μπορεί να οικοδομηθεί στη βάση του παρελθόντος. «Το ΠΑΣΟΚ της σκοτεινής μεταπολίτευσης έχει τελειώσει.
    Τέλος η εύκολη πολιτική καριέρα.
    Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από νέα ενότητα στο μέλλον και πρέπει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου να προσδιορίσει το ρόλο του γιατί έχει και δικαιώματα και υποχρεώσεις στο κόμμα».

    Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εάν πρώτα δε διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα της Ελλάδα».

    Αρνήθηκε να δεσμευτεί για το εάν θα θέσει υποψηφιότητα και επεσήμανε ότι το κόμμα θα πρέπει να αλλάξει μόνο με κάλπη.
    «Όσοι βλέπουν κάτι άλλο, καλύτερα να το ξεχάσουν».

    Αυτάααααααα....ΠΑΕΙ και μία coca-cola ΔΩΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ,ΤΟΤΕ ΝΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ;)ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.ΤΩΝ ΦΡΟΝΗΜΩΝ............ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ,ΤΟΤΕ ΝΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ;)ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.ΤΩΝ ΦΡΟΝΗΜΩΝ............ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να γιατι πηγε και μας το κρυβουν

    http://www.youtube.com/watch?v=HotPXnTMACU

    Σεμνα και ταπεινα
    Μπαιρακταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραπληροφόρησης συνέχεια...

    Θαυμάστε το πρωτοσέλιδο του σημερινού Έθνους !!!

    Ο συντάκτης του είναι ο μόνος Έλληνας που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ για το 2012 !!!


    Τί και αν πρίν λίγες μόνο μέρες πέρασε ο προϋπολογισμός του 2012 που περιλαμβάνει αύξηση
    σε φόρους ;;;

    Τί και αν πρίν λίγο καιρό πέρασε το μεσοπρόθεσμο με ΝΕΟΥΣ φόρους για την τριετία 2012-2015 ;;;

    Το ΕΘΝΟΣ του κ. Μπόμπολα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ...

    Υ.Γ: Στοίχημα πώς κατά την προεκλογική περίοδο το ΕΘΝΟΣ
    θα ρίχνει την ευθύνη για τον καταιγισμό των φόρων
    που έβαλε ο Γ.Α.Π
    στον Καραμανλή ;;;
    ===================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ===================================

    Για να μην ξεχνιόμαστε:
    Ευχαριστούμε Κώστα !!


    ΚΛΙΝΤΟΝ και ΕΤΣΕΒΙΤ συγχαίρουν τον ΣΗΜΙΤΗ για το ΝΑΙ στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, στο ΕΛΣΙΝΚΙ πριν από ακριβώς 12 χρόνια...

    Xωρίς να πάρουμε κανένα αντάλλαγμα εννοείται και με γκρίζα τα Ίμια:

    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟς ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣΠΑ ΣΚΟΥΦΑ 43 ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στην γωτο βλεετε τον κλεφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση