GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι…

Από το " Νέο ΙΝΚΑ " ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ  - ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Πριν από λίγες ημέρες η γενική γραμματ...

Από το "Νέο ΙΝΚΑ"
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ  - ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Πριν από λίγες ημέρες η γενική γραμματεία Εμπορίου κυκλοφόρησε κατάλογο με τις τιμές για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ισχυρίζεται ότι οι τιμές είναι φέτος μειωμένες κατά 3,1%!!!. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κρατικές υπηρεσίες για να γελάσουμε λίγο αυτά τα μαύρα Χριστούγεννα.
«Μέρες που έρχονται», δεν θα...
κάνουμε πάλι λόγο για την αισχροκέρδεια με κρατική προστασία και τον κρατικό πληθωρισμό (ελέω Φ.Π.Α.) που έχουν κάνει την Ελλάδα την ακριβότερη χώρα της Ευρώπης.
Ας μιλήσουμε για το «παραμύθι»… υπήρχε κάποτε μια γιορτή, όπου όλη η οικογένεια συγκεντρωνόταν γύρω από το πλούσιο τραπέζι. Και τι δεν υπήρχε στο τραπέζι αυτό, γαλοπούλα σούπα, γαλοπούλα ψητή γεμιστή, κρέας αρνίσιο, πλούσιες σαλάτες, σάλτσες, πολλά τυριά, πίτες, γλυκά, φρούτα του χειμώνα … ήταν κάποτε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής οικογένειας, την έλεγαν Χριστούγεννα… .
Σήμερα, το να μιλάει κανείς για «πατροπαράδοτο» γεύμα των Χριστουγέννων στα 3/5 των ελληνικών οικογενειών που βιώνουν άμεσα το έγκλημα της ανεργίας ή στα 2/3 των ελληνικών οικογενειών που είδαν τα πενιχρά εισοδήματά τους να μειώνονται κάθετα είναι σαν να αφηγείται ιστορίες και παραμύθια ο παππούς της οικογένειας.
Φυσικά και θα υπάρξει τραπέζι για τους περισσότερους Έλληνες αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά με την κατάντια της Ελλάδας λίγο θα διαφέρει από το καθημερινό τους τραπέζι. Ίσως ένα μεγάλο κοτόπουλο να μπορεί να παρουσιαστεί ως «γαλοπούλα»… .
Η ακρίβεια δεν είναι μόνο ένα ουσιαστικής ή συγκριτικής δομής οικονομικό φαινόμενο. Εμείς ασχολούμαστε με αυτό και για ένα ουσιωδέστερο λόγο: τι γίνεται όταν ένας εργαζόμενος άνθρωπος δεν μπορεί με τα χρήματα που εισοδεύει να καλύψει βασικές ανάγκες του ίδιου και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του;
Σε αλλοτινούς καιρούς, στο Βυζάντιο οι υπεύθυνοι για μία τέτοια κατάσταση διοικητές επαρχιών δεν τιμωρούνταν απλώς, αλλά εκτελούνταν. Σήμερα οι υπεύθυνοι για την ίδια κατάσταση διοικούν, αυθαιρετούν, επιβάλλουν την πείνα, την αναξιοπρέπεια, την δουλικότητα και, κυρίως, αφού τρώνε και πίνουν επί πολλές ώρες, μας λένε (κατόπιν ρεύσεως) ότι «μαζί τα φάγαμε».
Ίσως λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να πρέπει να τα γιορτάσουμε όχι ως μνημόσυνο παλαιών ημερών, ούτε ως πεινασμένοι κολλυβοσυλλέκτες, αλλά ως Ανάσταση με την σούβλα στο χέρι.
Η «ΕΡΕΥΝΑ» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
Ας αφήσουμε όμως τα στενάχωρα και ας πάμε στα ευτράπελα, αυτά που βγάζουν το γέλιο που μας λείπει.
Μας πληροφορεί το υπουργείο, ότι φέτος οι τιμές για το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι», αυτή την αόριστη πλέον έννοια, θα είναι φθηνότερο κατά 3,1% σε σχέση με πέρυσι και δημοσιεύει και κατάλογο τιμών αγαθών. Εκεί βλέπουμε ότι κατά το υπουργείο το νωπό ελληνικό Αρνί έχει τιμή ανά κιλό 6 Ευρώ, η Γαλοπούλα 6,49 Ευρώ, το Μαρούλι ανά τεμάχιο 0,25 (προφανώς εννοούν μαρουλόφυλλα), οι Τομάτες 0,49 Ευρώ, τα πορτοκάλια 0,25 Ευρώ το κιλό, κλπ. !!!.
Την ίδια ώρα, το επίσημο παρατηρητήριο τιμών του ίδιου Υπουργείου (!!!) δίνει άλλες, υψηλότερες τιμές!!!: Αρνί νωπό ελληνικό 6,45 – 12,5, Γαλοπούλα 6,95 – 9,90, Μαρούλι 0,30 – 0,70, Τομάτες 0,60 – 2,47, Πορτοκάλια 0,33 - 1,49 και πάει λέγοντας… .
Δηλαδή, οι «ερευνητές» του υπουργείου διαψεύδονται από τις ίδιες τις υπηρεσίες του ίδιου του υπουργείου. Αναρωτιόμαστε, μήπως όπως πλέον πολλοί Έλληνες «ψώνισαν» από τους κάδους απορριμμάτων, από τα αζήτητα ή από παραγωγούς λαϊκών στις 3 το μεσημέρι; Μήπως βλέπουν μερικούς αριθμούς ανάποδα; μήπως ανάμεσα στις παροχές που τους έκοψε η κυβέρνηση ήταν και οι επισκέψεις σε οφθαλμίατρο; Οι γαλοπούλες για παράδειγμα στην Βαρβάκειο αγορά προχθές Τρίτη είχαν, μέση τιμή από 8,00 έως 8,50 Ευρώ.
Δεν απασχολεί το υπουργείο το τεράστιο εύρος τιμών που προκύπτει από τα ανωτέρω, με τα ίδια αγαθά να πωλούνται ακόμα και σε τιμές τετραπλάσιες των ελαχίστων; Τι κάνουν για το φαινόμενο αυτό, χαρακτηριστικό της αισχροκέρδειας;
Δεν απασχολεί το υπουργείο το ότι οι «ελάχιστες τιμές» που δίνει ακόμα και το παρατηρητήριο είναι τιμές συγκεκριμένων προσφορών, για συγκεκριμένη ημέρα και σε συγκεκριμένο μόνο κατάστημα;
Δεν απασχολεί το υπουργείο ο κλεπτόμενος από τους μεσάζοντες κόπος και μόχθος των παραγωγών και η αισχροκέρδεια σε βάρος των καταναλωτών;
Δεν απασχολεί το υπουργείο ή δεν γνωρίζει ότι ένα τέτοιο τραπέζι συμπεριλαμβάνει και άλλα αυτονόητα αγαθά (λάδι, ρύζι, κρεμμυδάκια, μυρωδικά, γιαούρτι κ.α.); ή μήπως να μιλήσουμε για ένα από τα ακριβότερα ηλεκτρικά ρεύματα της Ευρώπης που θέλουν να του δώσουν την πρωτιά σε ακρίβεια (άλλη μία).
Ας μην βγαίνει το υπουργείο (ούτε κάποιοι έμποροι που βλέπουν ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις) να μας κάνει τέτοιες «πλάκες» παραπληροφόρησης γιατί τέτοιες ημέρες δεν έχουμε όρεξη για «βλαστήμιες». Ας μας αφήσουν ήσυχους να απολαύσουμε τα έργα και τις ημέρες τους.
Όμως αναρωτιόμαστε κιόλας: μήπως τελικά θέλουν να μας προσφέρουν, ένα από αυτά που μας έχουν στερήσει και είναι δωρεάν: ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!.
Το δικό μας «παρατηρητήριο», ο απλός πολίτης, η νοικοκυρά της γειτονιάς μας δίνουν τις πραγματικές μέσες τιμές ανά γειτονιά και πόλη, γιατί αυτές ισχύουν στην πραγματικότητα και όχι οι «απίθανες ευκαιρίες» ανά την Ελλάδα. Αρνί από 8 και άνω, γαλοπούλα από 8 και άνω, Μαρούλια από 0,40 και άνω, Τομάτες από 1,00 και άνω κλπ.…
Μεσοσταθμικά λοιπόν και ανά περιοχή ένα συντηρητικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ανάμνηση του παλαιού, θα στοιχίσει γύρω στα 120 – 125 Ευρώ (γύρω στα περσινά επίπεδα με αύξηση περίπου 1%), με την νοικοκυρά να εργάζεται επί ώρες χωρίς αμοιβή άλλη από τα χαμόγελα - ίσως και τις γκρίνιες - των παιδιών της.
Γιορτή είναι ας την γιορτάσουμε ανθρώπινα, σκεπτόμενοι όμως και στηρίζοντας και όσους πολλούς δεν μπορούν πια να έχουν ένα κομμάτι ψωμί και τρέχουν στα συσσίτια που τελειώνουν αφήνοντας νηστικές τις ουρές των απόρων συνανθρώπων μας. Ας σκεφτούμε την τεράστια αδικία που έχουν επιβάλλει κάποιοι, οι ίδιοι οι υπεύθυνοι, στους περισσότερους από εμάς.

14 σχόλια

  1. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. Ο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ Ο Β΄ Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είδατε τι μπάχαλο δημιούργησαν ακόμα και με το Νόμο για τα Αυθαίρετα;
    Αφού δεν τον είπαν «νομιμοποίηση» για να μην θιγεί το Σύνταγμα που οι ίδιοι έφτιαξαν…,
    αφού ο κόσμος ακούγοντας τακτοποίηση για 20 χρόνια δεν πηγαίνει…,
    αφού όσοι αποφασίσουν να πάνε να τακτοποιούσουν , τους έβαλαν τέτοια πρόστιμα, που να μην μπορούν να τα πληρώσουν…, έκαναν και κάτι άλλο!!!!
    Όσοι είναι ¨Ανυπάκουοι¨ και επιθυμούν πάρα ταύτα να δώσουν χρήματα στο Κράτος, δηλαδή να πληρώσουν και να νομιμοποιήσουν ( συγχωρήστε μου την έκφραση –τακτοποιήσουν για κάποια χρόνια ήθελα να πω), έφτιαξαν έτσι τους συντελεστές, μπερδεύοντας μετάξι τους όλη την νομοθεσία των 50 ετών, που κανείς , μα κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια το πρόστιμο!!!!!, όταν επί Τρίτση ήταν μόνο ένας πολλαπλασιασμός ..!!!
    Σεμινάρια γίνονται!, για να μάθουν μηχανικοί και δικηγόροι να υπολογίζουν το πρόστιμο!!! και στο τέλος τσακώνονται και οι εισηγητές στα σεμινάρια!!, λόγω διαφορετικών απόψεων!!!
    Α! έβαλαν και κάτι κοπελίτσες στο Τ.Ε.Ε., να απαντούν στις εκατοντάδες χιλιάδες ερωτήσεις , όπως μπορούν και δίχως ευθύνη…, για πράγματα που αν κάποιος τα υποβάλει λάθος, κινδυνεύει να πάει φυλακή η να χάσει το πτυχίο του. ( Το ΤΕΕ ήταν πάντα υπερήφανο, αδέσμευτο , μπροστάρης και όχι υποτακτικό, κύριε κομματικέ Πρόεδρε του ΤΕΕ).
    Ρωτώ: Τα έχετε ξαναδεί όλα αυτά;
    Προχθές Τετάρτη βράδυ σε εκπομπή στη ΝΕΤ ο κ. Παπακωνσταντίνου υπερασπιζόμενος το μνημόνιο, είπε μεταξύ άλλων ότι … έχει αναπτυχτεί μια υπερβολική αντιμνημονιακή φλυαρία , την ώρα που η Ελλάδα περνά κρίσιμες στιγμές, κλπ κλπ .
    ο Νόμος που φτιάξατε κ. Παπακωνσταντίνου για τα αυθαίρετα .., δεν είναι στη σύνταξη του φλύαρος και ανεφάρμοστος; Δεν προξενεί τεράστια ζημία …σε κρίσιμες ώρες…, αφού οι πολίτες –όπως τα κάνατε- αδυνατούν να ¨τακτοποιήσουν¨ τις περιουσίες τους και το Κράτος να εισπράξει;
    Δεν είναι ένας νόμος, που μόνο αναταραχή δημιουργεί ,δίχως το Κράτος να εισπράττει τίποτα, όπως πριν εξήγησα;
    Δεν συμβάλλει και αυτός, στο να οδηγούμαστε με βεβαιότητα στη Χρεοκοπία;;;
    Πως συμβαίνει σε όποιο Υπουργείο σας στέλνει ο κ. Παπανδρέου , με τους νόμους που προωθείτε και με τον τρόπο που τους συντάσσετε, να έρχονται τα αντίθετα αποτελέσματα;
    Και για να μην είμαστε άδικοι , από τον πολύπλοκο και χαώδη υπολογισμό των προστίμων εξαιρούνται οι πισίνες !
    Αυτές υπολογίζονται εύκολα 40 ή 80 ευρώ το τετραγωνικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση