GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν παρεμβαίνει υπέρ του Εφραίμ...

«Βαθιά ανησυχία» για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ εκφράζει με ανακοίνωση το ...

«Βαθιά ανησυχία» για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ εκφράζει με ανακοίνωση το ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.
Το ρωσικό Ίδρυμα, το οποίο έχει μεγάλη επιρροή στα εκκλησιαστικά «γίγνεσθαι» της Ρωσίας, και επικεφαλής του οποίου είναι ο προσωπικός φίλος του Πούτιν και πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν, έκανε ανοικτά λόγο για...
 πολιτική παρέμβαση στο θέμαμκαι τόνισε: «Παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις μπορούν να εξηγηθούν μόνο από τις πολιτικές δεσμεύσεις ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης, οι οποίοι επιθυμούν κατ' αυτόν τον τρόπο να επιδείξουν στη Δύση την ετοιμότητά τους να προχωρήσουν στην άρνηση των αρχών οργάνωσης της πνευματικής ζωής, που έχουν κατοχυρωθεί στο ελληνικό Σύνταγμα»!
Έντονη ήταν η αντίδραση και του Πατριαρχείου της Μόσχας, πηγές του οποίου έκαναν λόγο για «πρωτοφανή αγριότητα» με την απόφαση για προφυλάκιση ενός μοναχού παραμονές Χριστουγέννων. Παράλληλα, διευκρίνισαν ότι οι αντιδράσεις στη ρωσική αλλά και την παγκόσμια Ορθοδοξία θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες

13 σχόλια

  1. Όλοι στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε για την Λευτεριά του πολιτικού θρησκευτικού
    Ηγέτης μας γέροντα Εφραίμ.. Απαιτούμε να πάρει θέσει και ο διάδοχος της Αγγλίας πρίγκηπας Κάρολος....

    Ετοιμαστείτε για Σταυροφορίες !!!!!

    Ρε μπας και ΕΙΣΤΑΙ Μπαγλαμάδες μερικοί μερικοί λέω εγώ!!! ... Έχω ακούσει από ΟΛΟΥΣ αυτούς που σήμερα κρίνουν αποφάσεις της δικαιοσύνης {ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΦΌΡΟ, ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΜΕΤΡΌ Η ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΦΟΥΚΑΡΆ} να λένε οι ίδιοι μπαγλαμάδες, ΑΑΑΑ εμείς δεν κρίνομε αποφάσεις της δικαιοσύνης, ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΣΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. Έκτος !!! αν είναι παράνομος ο εισαγγελέας να συλληφθεί πάραυτα ... ΌΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΕΔΏ να μας λέει ότι ο Κύπριος ΠΑΠΑΣ είναι ο Παπαφλέσσας!!!

    Διαλέξετε λοιπών η μαζί μου θα είστε που λέω ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ και θέλουν ΌΛΟΙ ΚΡΈΜΑΣΜΑ, η με τον Μπουμπούκο που λέει οπού βρεθεί και οπού σταθεί {ΤΟ ΛΈΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ} ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ...

    Εγώ λέω ότι θέλει γκρέμισμα όλο το πολιτικοοικονομικό, νομικό σκηνικό, και ξεσκαρτάρισμα με τον όποιων τρόπο {δηλαδή όποιος φάει τον άλλο} Η με αυτούς που θέλουν ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΦΈΡΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ , ΌΛΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ ΌΣΟ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ--ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΥΜΕΝΟΣ!!!

    Δεν ξέρω αν είναι αθώος η ένοχος ο Κύπριος ΠΑΠΑΣ, αλλά βλέπω την στάση μερικών μερικών απέναντι σε λειτουργούς της δικαιοσύνης ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΑΝΤΟΥ , ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΑΥΤΌ ΤΌΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΊΝΑΙ;

    Εγώ δεν είμαι παθιασμένος νομολάγνος ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.. Εγώ ΠΕΙΣΤΕΥΟ στους ανθρώπους που έχουν τα @@@@@@ να εφαρμόζουν ΤΗΝ ΚΕΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..

    {{Άλλα ξέρω ο εισαγγελέας ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 τον έστειλε ο Σατανάς να πειράξει τον Κύπριο γέροντα }}

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εφέτες το έπαιξαν ανεξάρτητοι και ευαισθητοποιημένοι!!
    Για όλα τα λαμόγια που γυρνάνε ασύδοτα και προκλητικά, δεν λένε κουβέντα.
    Ανεξάρτητα εάν ο Εφραίμ είναι πονηρός παπάς και έχει φταίξει για το Βατοπαίδι, δεν παύει να είναι παπάς.
    Έ παπά μωρέ ανεγκέφαλοι τον προφυλακίζετε παραμονή Χριστουγέννων;;;
    Τί λέτε μωρέ ανίκανοι για τα 3,5 χρόνια που δεν κάνατε τίποτα και σας έπιασε η φούρια τώρα;
    Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Πουτιν καλά θα κάνει να κοιτάξει τα του ΟΊΚΟΥ ΤΟΥ, που έχει 100 Αμπραμοβιτς και κατασπαράζουν τα πλούτη του Ρώσικου Λάου , και κάνει εκλογές που ΛΕΝΕ δεν το γνωρίζω, ότι είναι στημένες { Ρε μπας και της έστησε ο Μακαρος με τον Μπεο;} να μας πει έχει παίξει ρόλο σε ομόλογα της Ελλάδος και αντιδρούν και τα δικά του ΦΑΝΣ Στο κούρεμα μας ...

    Κατάντησαν την Ελλάδα σαν τον τεντιμπόη της ταινίας ΝΟΜΟΣ 4.000 και κοιτάζουν να μας κουρέψουν ΌΛΟΙ με την ψηλή ,αλλά να μας ξευτελίζουν ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΉΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ..

    ΦΤΟΥΣΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ .. ΑΠΌ ΤΑ 90 ΔΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΤΑ 88 ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΛΕΝΕ!! ΤΑ 88 ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΙ; ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΏΞΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩ,,ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΆΤΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΤΆΧΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΆ ΣΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΝΕ ΌΛΑ ΝΌ-ΜΙ-ΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ- ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΆ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ...

    ΚΡΑΤΉΣΕΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΆΦΩ ΣΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΤΟΥ 2011 .. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ ΜΑΜΟΎΘ ΤΟΝ 90 ΔΥΣ ΜΕ ΩΡΟΥΣ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΣΕ 8-10 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΚΑΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΏ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΆΛΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΌΓΙΣΑΝ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...

    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΤΟ 2012 ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη..

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ανώνυμε 25 Δεκ 2011 1:49:00 π.μ.

    Αυτό σε πείραξε εσένα μονό ότι είναι ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ και ότι είναι ΠΑΠΑΣ;....

    Άκου όταν αυτοί που κυβερνάνε κάνουν φασιστικούς νόμους τους και γαμάνε ΈΝΑ ΛΑΌ ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΘΝΟΣ και είναι οι ίδιοι που μας λένε το ΛΈΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ..

    Πως ζητάμε ευθύνες από έναν εισαγγελέα που εφαρμόζει ΝΟΜΟΥΣ;..ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ..

    Εκτός αν έχει παρανομήσει ο εισαγγελέας!! ΑΝ το έχει παρανομήσει ο εισαγγελέας να τον καθαιρέσουν ΑΜΕΣΩΣ... Όχι όμως να υμνούν τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ όταν είναι δεν πειράζει την ΦΆΡΑ τους και ΌΤΑΝ είναι κατά του ΛΑΟΎ να μας λένε ΌΛΟΙ δεν σχολιάζομαι νομικές η δικαστικές αποφάσεις
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΆΝΕ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ Η ΕΣΈΝΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΌΤΙ ΜΑΛΑΚΙΆ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΌΒΙΟ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΊ ΜΟΝΌ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΩΛΟΧΑΝΕΊΟ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΝ ΈΚΟΨΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΠΑΠΆ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΛΑΌ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΏ!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη..

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό κατάλαβες φίλε 25 Δεκ 2011 2:27:00 π.μ.;
    Εγώ λέω ότι 3,5 χρόνια δεν του έκαναν τίποτε του Εφραίμ!!!
    Την παραμονή των Χριστουγέννων τον θυμήθηκαν;
    Αφήνω ότι σίγουρα δεν είναι ύποπτος φυγής, όπως, ας πούμε, ο Μάκαρος που τον άφησαν ελεύθερο και αλώνιζε στα Σκόπια καπνίζοντας ο... "άπορος" κλέφτης τα πούρα του!!!
    Αυτό είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!
    (ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΣΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
    ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε Μούτζουκα Κρητικέ, δεν πας να μάθεις να γράφεις ελληνικά και μετά να ασχολείσαι με σοβαρά θέματα.
    Θα έχεις φαίνεται τίποτε μοναστηριακά;
    Ενας σώγαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @25 Δεκ 2011 12:26:00 μ.μ.

    Καλημέρα Σώβρακε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.!!
    Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 25 Δεκ 2011 12:26:00 μ.μ.
    Η ανορθογραφία του Μούτζουκα σε πείραξε!!! Κρίμα, διότι άφησες τον τύπο να φάει την ουσία. Και η ουσία είναι, ότι είναι εκπληκτικό, ένας προκλητικά, για έναν τυπολάτρη, ανορθόγραφος,(ομολογουμένως,μην σου φάω και το δίκαιο!),να έχει λογική που "σχίζει". Προσωπικά προτιμώ, να αφιερώνω χρόνο, διαβάζοντας ανορθόγραφα κείμενα με ουσία, παρά ορθογραφημένα χωρίς λογικό περιεχόμενο.
    Και μια πληροφορία για τον κ Μούτζουκα. Μας απεκάλεσαν ήδη προ πολλού "μαλάκες". Σου παραθέτω απόσπασμα από το βιβλίο του Ν. Μπογιόπουλου "Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε", σελίδα 289: "...το Φλεβάρη του 2010, όταν τα επιτόκια του ελληνικού δανεισμού είχαν εκτοξευτεί στη στρατόσφαιρα, ο Άμιτ Σαρκάρ, επικεφαλής μεγάλου αμερικανικού επενδυτικού ομίλου, έκανε μια δήλωση αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζαν οι περίφημες αγορές την Ελλάδα και το λαό της: "Η δουλειά μας", είχε πει ο κύριος, "είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους Έλληνες πολίτες. Δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς το μαλάκα"".
    Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση