GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά Κίνημα Πολιτών"...

Από το http://www.pireas2day.gr/ «Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει να είναι κόμμα στελεχών και να γίνει ξανά Κίνημα Πολιτών». Αυτό το ξεκά...

Από το http://www.pireas2day.gr/

«Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει να είναι κόμμα στελεχών και να γίνει ξανά Κίνημα Πολιτών».
Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας σε συνέντευξή του στο Pireas2day.gr για τις πολιτικές εξελίξεις, την κατάσταση στην κοινωνία και την πορεία του Κινήματος.
«Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη για την κοινωνία», τονίζει ο κ. Μίχας, που δεν...
 κρύβει την ανησυχία του ότι «εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση με αποφάσεις, που διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό για ανεξέλεγκτες κοινωνικές εκρήξεις".
Ακόμα, ο κ. Μίχας, που έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης αξιολογεί τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κάνει υποδείξεις στον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου καταθέτει προτάσεις για την πορεία, που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.
"Μια νέα πορεία, από το μηδέν, για ένα νέο Κίνημα, βγαλμένο μέσα από την κοινωνία, με σύγχρονα σοσιαλδημοκρατικά χαρακτηριστικά, χωρίς ταμπού με ολοκληρωτική ανατροπή σε όλα", λέει, χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Μίχας, που τονίζει την ανάγκη το θέμα της ηγεσίας- όπως και εάν τεθεί- να κριθεί με ευρείες συμμετοχικές διαδικασίες.
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γιάννη Μίχα στο Pireas2day.gr έχει ως εξής:
Ερώτηση: Κύριε Μίχα, ο κόσμος διαμαρτύρεται, τα μέτρα πέφτουν «βροχή». Εσείς, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ πως κρίνεται την κατάσταση;
Απάντηση: Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη για την κοινωνία. Είναι γεγονός ότι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν κληθεί να σηκώσουν τα μεγαλύτερα βάρη της κρίσης, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τους αναλογούν.
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει δίκαιη κατανομή των βαρών και έχουν γίνει αδικίες.
Γι’ αυτό,  θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν και οι Ευρωπαίοι, που λαμβάνουν αποφάσεις αλλά  και αυτοί, που τις υλοποιούν , ότι όσο διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός δεν μπορούμε να μιλάμε για  μέλλον των παιδιών μας.
Εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση με αποφάσεις, που διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό ανησυχώ για ανεξέλεγκτες κοινωνικές εκρήξεις. "Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει κόμμα στελεχών"
Ερώτηση: Το ΠΑΣΟΚ πως χειρίστηκε αυτή την κρίση;
Απάντηση: Τα δύο τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, μέσα σε καταιγιστικές συνθήκες πίεσης αλλά κυρίως με φτωχό όπως αποδείχτηκε, ιδεολογικό και πολιτικό «οπλοστάσιο» , με έλλειψη εμπειρίας και γνώσης στην διαχείριση τέτοιων κρίσεων, το πάλεψε όσο μπορούσε. Έγιναν αρκετά λάθη, υπήρξαν καθυστερήσεις και αδικίες αλλά τουλάχιστον κατάφερε να διατηρήσει η χώρα την ελπίδα της διάσωσης και της ανάκαμψης. Στην πορεία του χρόνου ο απολογισμός της προσπάθειας θα γίνει ψυχραιμότερα και σίγουρα δικαιότερα.Ερώτηση: Μιλήσατε για φτωχό  ιδεολογικό και πολιτικό «οπλοστάσιο». Επειδή είσαστε και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τι εννοείτε;
Απάντηση: Είναι σαφές. Το ΠΑΣΟΚ στην πάροδο των χρόνων έχασε  τον ιδεολογικό του προσανατολισμό. Μπέρδεψε τον κόσμο,  αποκόπηκε από την κοινωνία, στερήθηκε από κοινωνικούς και ιδεολογικούς συμμάχους  και έχει φτάσει στο σημείο να έχει μετατραπεί  από Κίνημα Πολιτών σε ένα κόμμα στελεχών.
Βέβαια, αυτό είναι ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζει συνολικά το πολιτικό σύστημα. Τα κόμματα δείχνουν να έχουν μεγάλη απόσταση από την κοινωνία και δυστυχώς αυτό δεν προβληματίζει όσο θα έπρεπε. Και αυτή η έλλειψη προβληματισμού είναι ένα ακόμα στοιχείο, που επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι έχει δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσα στα κόμματα και στην κοινωνία.
Για μένα, ένα είναι σίγουρο : εάν το ΠΑΣΟΚ πάει στις επόμενες εκλογές- όποτε και εάν γίνουν- έτσι όπως είναι-  ως κόμμα στελεχών και όχι ως ένα κόμμα συνδεδεμένο με την κοινωνία, το ποσοστό του θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη. Θα μας περιμένει μεγάλη απογοήτευση.
"Χρειάζεται επανασύδεση με την κοινωνία"
Ερώτηση: Δηλαδή, πως μπορεί να γίνει αυτή η σύνδεση με την κοινωνία, για την οποία λέτε;
Απάντηση: Χρειάζονται ριζοσπαστικές αποφάσεις, χρειάζονται τομές. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε κατά την ίδρυση του από τον Ανδρέα Παπανδρέου ως ένα κίνημα, με συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα, με κοινωνικές συμμαχίες.
Αυτή την πορεία πρέπει να ακολουθήσουμε και τώρα σε νέες συνθήκες, συνθήκες κρίσης. Μια νέα πορεία, από το μηδέν, για ένα νέο Κίνημα, βγαλμένο μέσα από την κοινωνία, με σύγχρονα σοσιαλδημοκρατικά χαρακτηριστικά, χωρίς ταμπού με ολοκληρωτική ανατροπή σε όλα.
Εάν πραγματικά έχουμε κατανοήσει ότι η κρίση που διέρχεται η χώρα είναι μια κρίση του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης πρέπει πρώτα να ξεφύγουμε εμείς οι ίδιοι από τις παθογένειες, που μας έφεραν εδώ και να μην διστάσουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών, όλων των πολιτών.

Έτσι, μόνο μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στον ιστορικό ρόλο του και να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ελληνικό λαό. Με συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση και κοινωνικές συμμαχίες.
Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο  Κίνημα, που θα μπορέσει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει μαζί με τα άλλα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα να δημιουργηθεί μια νέα  Ευρωπαϊκή Ένωση, με ανατροπή συντηρητικών κυβερνήσεων και πολιτικών που είναι οι κυρίως υπεύθυνες για την κρίση. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση της Προόδου, της Δημιουργίας με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον Εργαζόμενο, την Ανάπτυξη, το Περιβάλλον.
"Πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις"
Ερώτηση: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου τι θα πρέπει να κάνει τώρα ;
Απάντηση: Είμαι ο τελευταίος, που θα έκανα συστάσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το τι θα κάνει. Απλά, θεωρώ ότι ο πολιτικός χρόνος εξαντλείται και πρέπει ο ίδιος και τα όργανα του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα, διότι η παράταση αυτής της κατάστασης κάνει κακό στη χώρα ,στην δημοκρατική παράταξη, η οποία, όπως προανέφερα, θα είναι καταστροφικό να πορευτεί έτσι μέχρι τις εκλογές.
Ερώτηση: Κλείνοντας, θα μου επιτρέψετε ακόμα μια ερώτηση: Εάν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιλέξει να ηγηθεί και στο μέλλον ή να παραιτηθεί ποιες διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν;
Απάντηση: Η συμμετοχή της κοινωνίας στην διαδικασία εκλογής του προέδρου είναι ένα πολύ σημαντικό κεκτημένο. Το εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ ,αλλα και κόμματα στην Ευρώπη  ,το ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία.
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι δεν μπορεί ο τρόπος εκλογής να είναι διαφορετικός απ’ αυτόν που εξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου, φυσικά, λαμβάνοντας, υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η κοινωνία και αυτό απαιτεί λιτές και αδάπανες διαδικασίες.

34 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΛΑΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
    Ο ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ..... ΟΛΕ !!

    ΠΑ$$ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΄ΟΥΜΕ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ξέθαψαν το «τσεκούρι» του πολέμου στο ΠΑΣΟΚ.


    Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη- η αλήθεια να λέγεται, βρήκαν πολλούς στο ΠΑΣΟΚ να τις υιοθετούν. Σιωπηρά όμως. Αντιθέτως βρήκαν άλλους τόσους να τις αποδοκιμάζουν και αρκετοί από αυτούς το έκαναν δημοσίως.

    Ο Χρυσοχοΐδης είπε αυτό που πολλοί πιστεύουν αλλά δεν το λένε. Απέδωσε ευθύνες στον Γιώργο για την οικονομική και πολιτική κατάσταση των δύο τελευταίων χρόνων και ζήτησε να απομακρυνθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να κάνει κάτι άλλο- πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό, πρότεινε και πολλοί στην Ιπποκράτους κινδύνευσαν με έμφραγμα.

    Η διπλή απάντηση Καρχιμάκη, στη Βουλή και το περιστύλιο, δεν πρέπει να εκληφθεί σαν απάντηση ενός στελέχους που υποστηρίζει τον Γιώργο. Η ομιλία του από τα βήμα της Βουλής, ΟΚ, ήταν αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία. Αυτό πιστεύει, αυτό είπε. Η δήλωση όμως που ακολούθησε, με τις αιχμές περί αλαζονείας, αχαριστίας και προπέτειας, δεν αποκλείεται να ήταν σε γνώση του προεδρικού γραφείου.

    Το γεγονός ότι στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, κατηγορώντας για αναποτελεσματικότητα τον Χρυσοχοΐδη, κάνει την κατάσταση πιο περίπλοκη. Ως γνωστόν, ο Πρωτόπαπας είναι πολιτικός φίλος της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία μετέχει στην «πράσινη τρόικα». Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι λειτούργησε προς όφελος του Λοβέρδου, ο οποίος έχει το προβάδισμα στην «τρόικα», αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η Άννα, αυτό (περί προβαδίσματος) δεν το έχει καταστήσει σαφές στον Ανδρέα.

    Αυτή τη στιγμή, ο μόνος που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την (μετά ΓΑΠ) προεδρία, είναι ο Χρυσοχοΐδης. Ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος δεν το έχουν δηλώσει αλλά θα το κάνουν. Μέχρι στιγμής, ουδείς είχε αμφισβητήσει ευθέως τον ΓΑΠ. Δεν το έκαναν ούτε οι έξι (βενιζελικού κλίματος) βουλευτές που ζήτησαν να δρομολογηθούν αλλαγές.

    Όλοι μέχρι χθες κρατούσαν τους τύπους. Και μαζί με αυτούς την επίπλαστη ενότητα του κυβερνώντος κόμματος.
    Από χθες όμως έγινε σαφές ότι το τσεκούρι του πολέμου ξεθάφτηκε.

    Και στις συγκρούσεις των «φυλών» του ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσουν θα υπάρξουν δάκρυα, πόνος και αίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to mpatsok. o laos den ksexna .
    dialysh sas eyxomai sixamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώχ Ώχ ο Μίχας.
    Έξω είναι αυτός ακόμη.
    Καμιά μίζα θα μοιρίστηκε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ κάποτε το ψήφισα.
    Πως θα γίνει κίνημα πολιτων δεν το καταλαβαίνω.
    Θα εισπράξει πάλι από τη SIEMENS με τη διαφορά ότι θα τα περνάει στα βιβλία του.
    Οι υποτιθέμενοι τίμιοι που θα ξαναφτιάξουν το ΠΑΣΟΚ κίνημα... (πως το είπαμε;) τέλος πάντων, θα γνωρίζουν καλά τους συντρόφους τους; Αυτούς με τις OFF SORE εννοώ. (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά. Δεν είχα και ποτέ για να ξέρω πως γράφεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta klemmena pasokatzides pisw 8elete na ksanaginei kinhma politwn.
    ton lao xesmeno ton exete ton exete eksapathsei ,viasei prdwsei pollakis fores aei sto diaolona pate kakomoirhdes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σχέση του Πασοκ ( ναι ρε μικρά ) με τον σοσιαλισμό είναι μάλλον απολύτως μεταφυσική.
    Η σχέση του με την κοινωνία πελατειακή και ίδιοτελής.
    Η σχέση του με τον εργαζόμενο λαό , κάπου τον έχει ακουστά και παλιά είχε διαβάσει ότι υπάρχει και τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ" ΠΑΛΙΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ" ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΛΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΕΚΤ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΜΑΝΙΚΑ SUPRE MARKET
    ΑΥΤΟΣ...ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

    ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζί τα κάνατε...

    Εσύ φταίς...


    ANTE PALI, ARXISAME ME TA SYMBOLAIA ME TON LAO, KAI TIS PALIES PAPARIES THS EPOXHS TOU ZIBAGOU! RE MIA MANIA ME TA SYMBOLAIA OI PRASINES AKRIDES TOU 8A, 8A, 8ASOK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πες μας για τις ρέφες στα ναυπηγεία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα τι θράσος έχει ο κύριος;;;;;;;;;;;
    Ντροπη-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω, τώρα μάλιστα που κάπως σοβάρεψε το μπλοκγ, τη γνώμη κάποιων πως για τη σημερινή κατάσταση της χώρας φταίει ο ΓΑΠ! Όλοι λένε για τη χειροτερευση κατά τα δύο τελευταία χρόνια: Δηλαδή αν έμενε στην κυβέρνηση η ΝΔ θα είχε βγάλει τη χώρα από την κρίση που την είχε ρίξει; Οι εταίροι μας στην ΕΕ δε θα είχαν ακόμα ανακλύψει τις αλχημείες της προηγούμενης του ΠΑΣΟΚ κεβέρνησης; Η Ευρώπη και ο κόσμος θα ήταν όπως πριν; Μπας και έρριξε ο ΓΑΠ και την Ευρώπη και τις ΗΠΑ στην κρίση; Εγώ θα είχα τις μεγαλύτερες αμφιβολίες για την ικανότητα να σκέπτονται οι υποστηρίζοντες αυτή την άποψη και αγνοουντες πως η χώρα μας είχε πιάσει πάτο από την εποχή του Αλογοσκούφη, όπως ο ίδιος είχε υποστηρίξει. Η ίδια η ΕΕ τα είχε χαμένα μόλις είδε(;) το μέγεθος του χρέους της χώρας μας και πιάστηκε΄(;) στον ύπνο !!! Η πίστη μου είναι πως τα λαμόγια της ΕΕ δεν μπορούσαν να το φάνε πως χάσανε τη δεξιά και στην Ελλάδα και πως πρωθυπουργός έγινε ο πρόεδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Έτσι βάλανε τους μηχανισμούς να δουλέψουν για το ξέφτισμα της ελπίδας στην Ευρώπη! Και οι μικρές χώρες η μικα μετά την άλλη φαγώθηκαν απο τους υποτακτιούς του κεφαλαίου που βρίσκονται στα οικονομικά πόστα της ΕΕ! Είναι όλοι τους πληρωμένοι υπηρέτες. Αν ξέρατε τι μισθούς παίρουν θα καταλαβαίνατε γιατί αγωνίζονται και μαζί με του δικούς τους στις περιφερειακές χώρες δε διστάζουν να γκρεμίσουν κάθε τι που θα τους μείωνε τα οφίτσια και τα κέρδη! Είναι όλοι τους κα θάρ μα τα!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειλικρινά δεν πιστεύουν τα αυτιά μου αυτά που ακούνε.

    Άλλος ένας καταγγέλλων τις λαθεμένες πολιτικές πρακτικές του πασόκ της τελευταίας διετίας.

    ΣΑΝ ΑΣΠΙΛΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    Λες και δεν ήταν και ο Μίχας ένα κομματόσκυλο ενταγμένο στο κόμμα που κυβέρνησε,αλλά ένας τυχαίος περαστικός στον δρόμο.

    Και προτείνει λέει ανάμεσα από άλλες ακατάσχετες μπουρδολογίες,να ξαναγίνει το κόμμα του κίνημα πολιτών!!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ.....ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ?

    Έρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 5 Δεκ 2011 3:38:00 μ.μ.
    Αμάν έλεος. Φιρι-φιρι το πάς να το ξεσοβαρέψεις το μπλόγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

    εγώ λέω σε 10 μέρες. παίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τώρα είναι αργά. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, αφού τίποτα δεν έγινε για να μην φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν.

    Καπετάν Μακρύς. Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΜΙΧΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΧΑΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα αυτά, που γράφετε κύριε Μίχα είναι μέχρι να πάρετε την εξουσία. Μόλις την πάρετε, βουρ για την κουτάλα. Η δυστυχία της Ελλάδας είναι ότι δεν διαθέτει έναν πολιτικό τύπου Ερντογάν να καθαρίσει το σύστημα από ΟΛΟΥΣ τους παλιούς πολιτικούς και να κρεμάσει από τα @ρχίδι@ τα λαμόγια ... Όσο για το ΠΑΣΟΚ, διψήφιο νούμερο στις εκλογές πρέπει να πάρει μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε καθίκι έστησες κόλο να προωθηθείς και το παίζεις φωστήρας.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ .
    ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ,.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ !
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ! ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΝΙΩΘΩ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΤΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΙΖΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΚΡΗΤΙΚΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.
    ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΩΝ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δε μου λες ρε Μίχα, γράφεις "Το Πασοκ να γίνει ξανά κίνημα πολιτών", πες μου ρε συ σε παρακαλώ πότε ήταν όντως κίνημα πολιτών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑ.ΣΟ.ΚΙ.ΛΑ.Λ Το νέο ονομα του.

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΔΩΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    Ποιο κίνημα πολιτών ρε Μίχα;
    Αυτό είναι κινημα δοσιλογων και μιζαδορων απατεώνων. Για ποιό κίνημα μιλας;
    Δεν ντρεπεστε λιγάκι δεν έχετε ίχνος ανδρισμού και τσίπας επάνω σας μετα από όσα κάνατε δύο χρόνια τώρα με τον πανηλιθιο παντιέρα;
    Τουλάχιστον βγάλτε τον σκασμό μας έχετε προκαλέσει πέρα από τα όρια.
    Οι ιθαγενείς με τις κάρτες των κλαδικών οι κλακαδοροι και οι πλαστιοσημαιοκουβαλητές μας τελείωσαν σε ποιους απευθύνεσαι;
    Σας έχει χαζεψει ο πεταμενος ο βλάκας ο χαραμοφαης ο πιθηκανθρωπος ο νεαντερνταλ ο κωπηλάτης της πλάκας;
    ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΕ;
    Ενα κινημα υπάρχει αυτό που θα σας κρεμάσει από το τσιγκέλι ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά Κίνημα Πολιτών..."
    ________________________________________________
    Για λίγο σιγά ρε κύριε Πειραιώτα*,
    δηλαδή μέχρι τώρα τι ήτανε ;
    Αφού ακόμη στο μαγαζί μπροστα λέει "πρωτα ο πολίτης"
    Δεεε. . μας τα λες καλά ρε μαουνιέρη . . .

    ________________________________________________
    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑΙ ΝΑΙ . .ΝΑΙ
    ΣΩΣΤΟΣ Ο κος ΜΙΧΑΣ, ΩΡΑΙΟΣ
    Δεν μπαίνει πια πελάτης στο μαγαζί,
    ας κατεβάσουμε τις τιμές να ξανάρθουν
    και σιγά σιγά θα το φέρουμε πάλι εκει που ξέρουμε.
    Εχουμε μείνει απο δουλεια ρε παιδί μου
    δεν πάει άλλο
    θα κλείσουμε κι εμείς όπως πάει.

    Και τι στο διάολο θα πάμε να κάνουμε
    αφού δεν έχουμε δουλέψει και ποτέ μας . .
    Φτού να πάρει η ευχή.
    Ποιός το περίμενε . .
    Εκείνος ο κανακάρης ο ξευτίλας φταίει για όλα αλλά και τι να πείς . .
    Εχει βλέπεις τ' όνομα . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ?. ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 44% ΚΑΙ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΗ Ν.Δ. ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ.ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΡΕ ΜΙΧΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΔ ΠΟΛΑΝ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΠ.
    ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης...}

    Λεγόταν και ήταν θέλετε θα πω και εγώ NAI ότι είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα δημόσιος τομέας διαλυμένο , όμως ξέρουνε αλήθεια όλοι αυτοί οι Ηλίθιοι ότι όσο περνούνε οι ημέρες διαλύεται όλο και πιο πολύ; Ότι έχει πεθάνει και τουμπανιάζεται το πτώμα.

    Οι άνθρωποι που {εργάζονται} σήμερα στο δημόσιο τομέα , όχι μόνο δεν εργάζονται αλλά ασχολούνται μέχρι στις το μεσημέρι το τι νόμος ισχύει με τις χιλιάδες τροπολογίες που περνούνε κάθε ημέρα οι υπουργοί .. Ποίοι υπουργοί ; κάποιοι που δεν ξέρουν αν σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη αυτοί και τα κόμματα τους , αλλά δεν ξέρουν οι ηλίθιοι ότι έχουν τρελάνει τους δημόσιους υπάλληλους και μαζί με αυτούς και όλο τον ΛΑΟ …
    Έχουν παράλυση τα πάντα ,όπου και να κοιτάξεις διαλύονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτοί στην κοσμάρα τους, αν σου τύχη να πας σε δημόσια υπηρεσία ξέρετε τι εργασία κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;.. Παραμιλάν μεταξύ τους θα φύγω; Θα μηνώ; Θα με μετατάξουν; Θα υπάρχουνε χρήματα να πληρωθούμε αυτό τον μήνα; εσένα ποσά σου έκοψαν ; πως θα μπορέσουμε ρε να φύγουμε για σύνταξη ; ρε θα πάρομε εφάπαξ; θα ανεβάσουν τα όρια ηλικίας; θα καταργήσουμε την μονιμότητα; ρε σου ήλθε καμιά καινούργια εγκύκλιο; Στο σπίτι δεν βγαίνομε λέμε να σταματήσομε το παιδί από της σπουδές ..Αυτό το κλίμα επικρατεί ,ένα αλαλούμ οι άνθρωποι είναι σε πανικό μαζί με αυτά σχολιάζουν και το τι ακούνε από την πιο βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ , πήραμε δεν πήραμε την δόση; θα πάρομε δεν θα πάρομε άλλη δόση; Μας κούρεψαν δεν μας κούρεψαν ,θα μας κουρέψουν αλλά όχι πολύ , ρε είπαν ότι δεν θα έχομε λεφτά για μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα , μετά από μερικές ημέρες ΑΑ ωραία βρήκαμε τα λεφτά τα κατάφερε ο Παπαδήμος , και να λέει ο άλλος από το άλλο γραφείο όχι ρε ακόμα περίμενε το συζητάνε μπορεί και να βγούμε από ευρω, και να ρωτά ο παραδίπλα αν βγούμε οι καταθέσεις μας θα γίνουν δραχμές !!

    ΟΛΑ συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία ΚΑΙ οι ανίκανοι πολιτικάντηδες βγαίνουνε και μας λένε ξεδιάντροπα ότι όλα θα πάνε καλά και σώσουν την χώρα ,και την άλλη μέρα ΑΑΑ δεν πάμε καλά θα βάλομε κι’ άλλους φόρους ..

    Και κανείς ηλίθιος η καμία ηλίθια πολιτικάντης δεν έχει καταλάβει ότι αν δεν σωθεί πρώτα ο άνθρωπος αυτής της χώρας , θα έχουν μείνει μόνο τα αποκαΐδια που κάθε μέρα αφήνουν πίσω τους. ..


    ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΊ;
    ΚΆΝΕΤΈ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ...{ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ} να σώσουμε αυτά που αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν..

    Πίος από όλους αυτούς ΠΑΡΕΤΗΘΙΚΕ; ΠΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ; ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΚΑΪ ΤΟ ΜΕΚΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση