GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με λαμπρότητα τα Χριστούγεννα στο Φανάρι...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα το Οικουμενικό Πατριαρχείο εορτάζει την Γέννηση του Σωτήρα Χριστού. Το πρωί σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η θ...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα το Οικουμενικό Πατριαρχείο εορτάζει την Γέννηση του Σωτήρα Χριστού. Το πρωί σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Γέρων Νικαίας Κωνσταντίνος, Πέργης Ευάγγελος, Φιλαδελφείας Μελίτων, Σεβαστείας Δημήτριος, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος και Προύσης Ελπιδοφόρος.
Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρέστησαν...
 συμπροσευχόμενοι ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη Νίκος Ματθιουδάκης, η Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδριανούπολη κυρία Βαρβαρίγου, Άρχοντες του Θρόνου, πιστοί από..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7909

41 σχόλια

  1. Καλώς τες τις μοντέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέμπο και με μπρίο κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ καλέ, κοίταξέ τες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε να φανταστείς τώρα εσύ
    τι lingerie
    κρύβουν από κάτω αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όλες ένα μάτσο βιόλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πού να τις δεις να μαλλιοτραβιόνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάψτε βλάστημοι, αυτούς τους επέλεξε το άγιον Πνεύμα για αντιπροσώπους του Πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να γλυκάνει λίγο το χειλάκι σας θα σας προτρέψω να αναπλάσετε στη μνήμη σας όσα βιντεάκια έχετε δει με παπάδες. Εκείνον με τις τι πιρουέτες που αγιάζει το εκκλησίασμα, τον άλλον με το κινητό στην βάπτιση, στα Ιεροσόλυμα που πλακωθήκανε με τους σταυρούς, στα Τέμπη που κλέβουν το παγκάρι.. κ.ά, κ.ά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πρώτη πορνό φωτογραφία που είδα στη ζωή μου, γύρω στα οχτώ θα ήμουνα, ηταν του παπά του διπλανού χωριού που πηδούσε μία γαϊδούρα. Το ΄54-΄55 δεν υπήρχε Photoshop βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρω για ποιον παπά λες, είχε κάνει πολλά και τον είχαν επανειλημμένα καταγγείλει στο δεσπότη, αλλά και αυτός του ιδίου φυράματος ήταν. Το όνομα εκείνου του δεσπότη είναι το ίδιο με του σημερινού στην ίδια μητρόπολη, για να δούμε αν λέμε για τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι περί αυτού πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα να δεις περί πλάκας πρόκειται. Αν και λίγο μικρότερος το θυμάμαι το περιστατικό. Προσποιότανε πως τόκανε και ένας φίλος του τον τράβηξε. Τα αγοράκια του αρέσανε αυτού και ένας πατέρας λίγο έλειψε να τον σκοτώσει. Του άλλου του άρεσαν τα κοριτσάκια, είχε πολλές ανιψούλες στο δεσποτικό και ο ένας κράταγε τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ήθελες να τα λέγαμε έχω αφήσει ένα τηλέφωνο στον προϊστάμενο του ταχυδρομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαψαμπέλη σβήσε γρήγορα όλα τα σχόλια των παραπάνω αντιχρίστων και αθέων σχολιαστών. Αντε να χαθείτε γαιδούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε φίλε ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε, πιο πιστοί ίσως από εσένα. Με τους παπάδες τα έχουμε που τους ταΐζουμε κι' από πάνω, κερατιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι να φύγουν οι παπάδες από τις εκκλησίες. Θα τις κάνουμε κοινόβια όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όχι, εγώ είμαι άθεος, έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και 'γω αντίχριστος. Γιατί να μας σβήσει αδελφέ, δεν πληρώνουμε φόρους και χαράτσια; Εσείς αδέλφια παπαδόσκυλα πληρώνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ είμαι και άθεος και αντίχριστος, γαϊδούρι δεν είμαι. Φοβάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κ. Βάρναλης

    Πρωτοχρονιάτικο
    Σαράντα σβέρκοι βωδινοὶ μὲ λαδωμένες μποῦκλες
    σκεμπέδες, σταβροθόλωτοι καὶ βρώμιες ποδαροῦκλες
    ξετσίπωτοι, ἀκαμάτηδες, τσιμπούρια καὶ κορέοι
    ντυμένοι στὰ μαλάματα κ᾿ ἐπίσημοι κι ὡραῖοι.

    Σαράντα λύκοι μὲ προβιὰ (γι᾿ αὐτοὺς χτυπᾷ ἡ καμπάνα)
    καθένας γουρουνόπουλο, καθένας νταμιτζάνα!
    Κι ἀπὲ ρεβάμενοι βαθιὰ ξαπλώσανε στὸ τζάκι,
    κι ἀβάσταγες ἐνιώσανε φαγοῦρες στὸ μπατζάκι.

    Ὄξ᾿ ὁ κοσμάκης φώναζε: «Πεινᾶμε τέτοιες μέρες»
    γερόντοι καὶ γερόντισσες, παιδάκια καὶ μητέρες
    κ᾿ οἱ τῶν ἐπίγειων ἀγαθῶν σφιχτοὶ νοικοκυρέοι
    ἀνοῖξαν τὰ παράθυρα καὶ κράξαν: «Εἶστε ἀθέοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και εγώ αθέος είμαι αλλά κάνω ο,τι λέει ο Χριστός και το Ευαγγέλιο. Θα πάω Παράδεισο;
    Υ.Γ. Δεν έχω ξηράνει συκιά όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @eleni K,
    εσύ που ήσουν την εποχή του πατερούλη Στάλιν και της υπόλοιπης σοβιετικής ηγεσίας να ζήτήσεις να ανοίξουν οι πύλες του παλατιού του Κρεμλίνου που επί 75 χρόνια ζούσαν μέσα στη χλιδή οι κομμουνιστές ηγέτες στο όνομα πάντα του φτωχού και πεινασμένου ρώσικου λαού. Ο Βάρναλης που πέθανε το 1974 γιατί δεν ζήτησε από τον Μπρέζνιεφ να εγκαταλείψει τη χλιδή του Κρεμλίνου και να ζήσει σε σπίτια που ζει ο απλός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι δουλειά έχω εγώ ρε μάγκα με τον Στάλιν; Χεσμένους σας έχω και τους δύο. Έπειτα ο Βάρναλης να ζητήσει από τον Μπρέσνιεφ.. Πατάς στα πόδια σου; Ο Βάρναλης γάμαγε ρε και εμείς γαμάμε εδώ στη γη. Εσείς να περιμένετε τον παράδεισο, έχει αγγελουδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Eleni K
    Από άθεη , υλίστρια που δεν πιστεύει στον Ιησού δεν περιμένω να έχει καλό λεξιλόγιο. Να ανοίξουν οι πύλες του Περισσού να μπούνε μέσα άστεγοι, πεινασμένοι αναξιοπαθούντες, μετανάστες. Συμφωνείς ή όχι; Η Εκκλησία τουλάχιστον προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο αυτών με συσσίτια των Ενοριών ανά την Ελλάδα , τους δίνει ένα πιατο φαγητό. Το κόμμα σου το ΚΚΕ τι κάνει στην πράξη, όχι στα λόγια, για να τους βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και σεις μανάρια μου που θα κάνετε τις εκκλησιές κοινόβια, σαν τους παπάδες θα καταντήσετε στο τέλος. Βγείτε ρε από τις μαυρίλες να σας δει ο ήλιος κι ανοίξετε τα μάτια σας να δείτε τα πουλιά. Οι εκκλησίες θα ρημάξουν μόνες τους, όπως τ' ακατοίκητα σπίτια και σεις θα έχετε γεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαλάκες αυτοί τρώνε και πίνουνε και μας μας τρώει η αρκούδα όσο καθόμαστε στην πολυθρόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εleni K, αν περιμένεις να ρημάξουν οι Εκκλησίες θα περιμένεις για πάντα! Θυμίσου τι έλεγε η χυδαία αντιθρησκευτική προπαγάνδα στην ΕΣΣΔ τις προηγούμενες 10ετίες: Η Θρησκεία θα εκλείψει σε μερικά χρόνια, σε δυο τρεις δεκαετίες! Αυτός που τελικά κατέρρευσε ήταν το ΚΚΣΕ και η ΕΣΣΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάγκα μου οι θρησκείες όλες καταρρέουν, αν έχεις ευαίστητο αυτί θα το ακούσεις. Το ίντερνετ θα τις σαρώσει. Η Σοβ. Ένωση ήταν ο καθρέφτης των ΗΠΑ που έσπασε. Οι άνθρωποι θα γίνουν άνθρωποι από μόνοι τους και όχι γιατί θα τους το επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα περισσότερα σχόλια εδώ μέσα τα έγραψε ένας καραγκιοζάκος που δεν αγαπούσε ούτε τη μάνα του.

    Προσπάθησε βέβαια να τα παρουσιάσει ως διάλογο 2-3ών ατόμων.

    Από τις 6μιση και για πολλές ώρες, καθόταν στο ίδιο θέμα το ζώο για να παίξει το άρρωστο παιχνίδι του.

    Τι να πει κανείς...

    Χρόνια πολλά & καλά μυαλά.



    Δια το γνήσιον της υπογραφής
    ο Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και εγώ άθεος είμαι αλλά Χριστούγεννα Πάσχα πηγαίνω στην εκκλησία γιατί κατεβαίνουν από την Αθήνα κάτι γκομενάκια ωραία. Τον άλλο καιρό όλο κάτι μπαγιάτικες πηγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χριστιανοί ήμαρτον, εγώ τα έχω γράψει όλα τα παραπάνω. Τώρα ο μικρός Χριστούλης με φώτισε και είδα την αλήθεια. Ποτέ δεν φορέσανε κιλοτάκια οι δεσποτάδες μας. Δεν ξέρω όμως τι φοράνε για να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αν τα έχει γράψει ένας ή πολλοί δεν έχει και μεγάλη σημασία μάγκα μου, που θα έλεγε και η Ελένη. Το ζητούμενο είναι αν είναι αλήθεια. Τι πιστεύεις εσύ πως είναι ψέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοπρίτες τόσα χρόνια που μιλάγατε και βρίζατε από τα σχολεία και τα κατηχητικά, μόνο εσείς, ήτανε καλά έτσι; Οι άθεοι και οι αντίχριστοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Ού να μου χαθήτε φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε των 27 Δεκ 2011 12:01:00 μ.μ. δεν είναι όλοι έτσι δεν πρέπει να είμεθα επιθετικοί και να γενικευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καιεγώ φίλε μου συμφωνώ πως δεν είναι όλοι, αλλά και ένας να είναι τέτοιος η χειροτονία είναι θεικόν μυστήριον πως επετράπει να γίνουν παπάδες. Και αν εγένετο κάποιο λάθος μετά γιατί δεν τους διώχνουν οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ναι ρε είμαστε επιθετικοί, τόσα χρόνια μας έχουν ψήσει το συκώτι και το βουλώναμε. Φοβόμαστε να μιλήσουμε και να γράψουμε, δεν ήρθες εσύ καθαρματάκι ποτέ στη θέση αυτουνού που αδικιέται και δεν μπορεί να κάνει κίχ.
    Τράβα γαμήσου τώρα χρονιάρες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εμείς οι άθεοι να μη μιλάμε ρε ρε ρουφιάνοι; τηναλήθεια την έχετε εσείς στην κωλότσεπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ΕLENI K"oι Θρησκείες καταρρέουν" Από ποιον πλανήτη κατέβηκες και γράφεις κάτι τέτοιο; "Το ιντερνέτ θα τις σαρώσει". Ενδιαφέρουσα προφητεία μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί. Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός διότι κι άλλοι προφήτευσαν το τέλος της θρησκείας στο φινάλε τελείωσαν αυτοί όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μάγκα μου δεν γίνεται να μη καταρρεύσουν πρώτον γιατί λένε ψέματα και δεύτερον γιατί ο κόσμος τώρα έχει τη δυνατότητα να τα διαβάζει όλα. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ελένη μου δεν λένε ψέματα, μαλακίες λένε, ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σωστά σωστά! Ο άλλος καταράστηκε τη συκιά γιατί δεν του έκανε σύκα τον Απρίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση