GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τί ακριβώς θα πει πιεστική δουλειά...

3 σχόλια

  1. Μην σας ξενίζει Ευρωπαίοι. Ξέρετε ποιανού γιός είναι ο γώγος ; Του παπά ανδρέα που είπε προεκλογικά το 85 θα κάνει την ΑΤΑ καλύτερη και προκαλούσε τον Μητσοτάκη να πάρει θέσει γι΄αυτό. O μητσοτάκης σιώπησε ενώ αυτός ήταν ξεκάθαρος, εάν έβγαινε πρωθυπουργός θα την έκανε καλύτερη.
    Για τους νεώτερους που δεν το γνωρίζουν το λέω. Βγήκε στις εκλογές του 85 και μετά από 2 μήνες με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την κατάργησε και όποιος εργοδότης τολμούσε να δώσει αύξηση, την ΑΤΑ, διώκονταν ποινικα.
    Δεν ξέρετε ρε Ευρωπαίοι τι σημαίνει Νεοελλην., Μαζοχιστές, κορόιδα με περικεφαλαία αλλά τους παπαρχίδες και τους καραμαλέγκους τους έχουμε κορόνα στο κεφάλι μας. Αμ πως, παίζουμε εμείς οι μάγκες οι Νεοέλληνες ; Αυτά πληρώνουμε, αλλά Μάγκες. Όχι παίζουμε.
    Ο καραμαλέγκουμ σαν Υπουργός στο Πολιτισμού δεν πάτησε την ποδάρα του ποτέ του εκεί, έκανε κουμάντο ένας παρατρεχάμενός του, όχι ο Υφυπουργός στο Πολιτισμού μα να δίνονται λαβές για σχολιασμούς που δίνονταν τα εκατομμύρια και έβγαλαν φτερά 2,4 δις προς τις ΜΚΟ, όχι παίζουμε. ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ τις μαγκιάς που τον στηρίξατε και ξαναβγήκε το 2007 να κουμαντάρει τον τόπο και ήταν επόμενο, τα έκανε σκατά πατημένα και τα τρώτε ρε ηλίθιοι Νου Δήτες. Οι υπόλοιποι σε τι έφταιξαν ;
    Ρε μας τρώει ο κόλος μας. Θέλουμε να μας κλέβουν τα το ευχαριστιόμαστε. Λαός Μαζόχας μην το ψάχνεις. Κλέψτε μας Γύφτοι να το ευχαριστιόμαστε σαν λαός, αλά είμαστε μάγκες, απόγονοι σοφών, να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα ; Ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των με τον Νόμο σου αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο μπουχέσα; Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο δόλιος ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε. Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε συνδέεται με τη νδ-πασοκ οφείλει να αποκλειστεί από την πολιτική και τα κόμματα αυτά (τα οποία δανείζονται ΣΗΜΕΡΑ με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα λαμβάνουν ποσοστά άνω του 35% στις μελλοντικές εκλογές!)οφείλουν να πεθάνουν, να σβήσουν να ξεχαστούν και ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. Ρωτήστε τους νέους και θα σας το πούν, όταν ψοφήσουν οι δεινόσαυροι που τα συντηρούν ακόμη, μαύρο φίδι θα φάει τα βλαστάρια τους

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση