GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Επικοινωνιακά ΜΗΔΕΝ...

Από το  dexiextrem.blogspot.com Διαβάζω  το πρωί στο  tvxs.gr : Συμφωνεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής της ΝΔ, ...

Από το dexiextrem.blogspot.com

Διαβάζω το πρωί στο tvxs.gr: Συμφωνεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, εκτιμώντας και αυτός πως από τον ερχόμενο Μάρτιο είναι πιθανόν να χρειαστούν νέα μέτρα, τα οποία όμως, «πρέπει να ληφθούν από μια εκλεγμένη κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή».
«Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να...
τα συναποφασίσει με τους εταίρους μας μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή», τόνισε σε δηλώσεις του στο Real FM και παράλληλα, επέμεινε στη θέση της ΝΔ για ελάφρυνση της φορολογίας, επισημαίνοντας ότι ακόμα και οι δανειστές μας αναγνωρίζουν πως πρέπει να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές. Διαβάζω το απόγευμα στο antinews.gr
Όχι σε νέα μέτρα σε βάρος του λαού επαναλαμβάνει η ΝΔ
Την ανακοίνωση την υπογράφει και ο Σταϊκούρας!!!!
Όσες ανακοινώσεις και να βγάλεις και όσες φορές και να πεις ότι εμείς όταν λέμε μέτρα δεν εννοούμε επαχθή (αύξηση φορολογία πχ.) αλλά μέτρα που θα τονώσουν την ανάπτυξη όπως πχ. η μείωση της φορολογίας... άμα δίνεις χώρο για παρερμηνείες όπως έκανε το πρωί ο Σταϊκούρας... σε πιάνουν οι ΠΑΣΟΚοι και σε ξεσκίζουν... μετά μην αναρωτιούνται γιατί παρά τα όσα έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ είναι ακόμα στο 20%...

13 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΠΣ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ;
    ΔΟYΛΕΨΕ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩς ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚAΜΑΤΟ; KAI AYTOΣ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟI; KAI ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποιοι ερωτούν και ζητούν διευκρηνήσεις: Οι νεότεροι ας ρωτήσουν τους πατεράδες κ. μανάδες τους, τους παπούδες και γιαγιάδες τους, ΕΜΕΙΣ δεν μεγαλώσαμε και γαλουγηθήκαμε με τα ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ότι οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ, θα μας ΠΑΡΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ κ. ΤΑ ΓΙΔΙΑ ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κ. ΚΟΡΕΣ !! Και Ω ! ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ βλέπουμαι, ότι ο "ΧΡΟΝΟΣ" είτανε ο καλύτερος κριτής ! Τα ΣΠΙΤΙΑ, Τα ΧΩΡΑΦΙΑ, Τα ΜΑΓΑΖΙΑ τα ΠΡΟΒΑΤΑ κ. Τα ΓΙΔΙΑ, .... ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ! ΟΙ .... ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ! Και όσο ΑΝΑΦΟΡΑ για τους ... ΒΙΑΣΜΟΥΣ ;; ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ, Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΓΛΟΥ ! ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1944 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΑΥΤΗ ! Και ως ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ για το ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ κ. το ψηλό καπέλο ; ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !! ΕΙΠΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;; Τα ... Τέτοια στον ΔΗΜΑΡΧΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α παενε στη Λαμία ρε σταικουρα να φας κοτοσουβλι,

    α σιχτιρ απο δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σταικουρας που βρηκε 400χιλ ευρω καταθεσεις?
    Η ιδια ερωτηση και για Μπιρμπιλη. Που βρηκες μωρη βρωμα 300χιλ ευρω καταθεσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΡΑΦΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .





    Ξεχνάτε πως ο Σταικούρας, η Ντόρα και η Ελσα πήγαιναν και έκαναν παρέα στην Αμερικανική πρεσβεία?
    Μηπως και τώρα πέρασε ο Σταικούρας από κει και πήρε γραμμή αφού πρώτα ενημέρωσε τον πρέσβη για όλα τα τεκταινόμενα μέσα στη ΝΔ?



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριτική στον Γ.Α.Π εκ των έσω...
    Όταν η Ρεγγίνα Βάρτζελη στην Καθημερινή της Κυριακής σχολιάζει με συνέντευξη της (εδώ) τόσο τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και το περιβάλλον του (και μάλιστα αρνητικά...) τί να κάνει παραπάνω ο απλός πολίτης ;;;

    Δώστε προσοχή στις απαντήσεις :

    Ερ: Ενας πρωθυπουργός που σκέφτεται έτσι, γιατί βλέπει τη δημοτικότητά του να κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις από το 86%
    στο 12%;

    Απ: Από την αρχή, στην προσπάθεια να μη φέρουμε τον κόσμο σε απόγνωση, να μη δημιουργήσουμε προς τα έξω την εικόνα της πλήρους καταστροφής στην Ελλάδα, δεν δώσαμε στον κόσμο να κατανοήσει πού βρισκόμαστε. Δεν περιγράψαμε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Αρα η πολιτική που ασκήθηκε και τα μέτρα που εφαρμόστηκαν ήταν δυσανάλογα της εικόνας.
    Είμαστε ήδη στον γκρεμό και ψάχναμε να βρούμε αλεξίπτωτο. Αυτό δεν το είπαμε ποτέ.
    --------------------------------
    Το καταλάβαμε από την αρχή αυτό .
    Ο Γ.Α.Π δεν ήθελε να ... χάσει πρόσωπο και από το "Λεφτά Υπάρχουν" να πάει στο "ΦΟΡΟΙ υπάρχουν"...
    Αποτέλεσμα ;;; Να φέρει την κρίση ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ...
    ________________________________
    Οση κριτική και να ασκεί η Ρ. Βάρτζελη στον Γ. Παπανδρέου, πιστεύει αδιασάλευτα ότι «ξεκίνησε να αλλάξει τη χώρα και να σώσει τη χώρα. Σε δύο χρόνια είναι ανθρωπίνως αδύνατο να γίνουν
    και τα δύο».

    Ερ: Εγινε κάτι από τα δύο;

    Απ: Πρώτον, η χώρα δεν χρεοκόπησε. Δεύτερον, οι μεγάλες αλλαγές για τη χώρα ξεκίνησαν. Αν ήμασταν πιο προετοιμασμένοι,αν διαχειριζόμασταν καλύτερα το χρόνο, αν ήμασταν πιο τολμηροί όλοι μας, θα είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και η σχέση του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία έχει τραυματιστεί.

    ----------------------------------
    Η χώρα έχει χρεοκοπήσει...
    Ας μήν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας...
    Ας βγεί να δανειστεί στην αγορά αν δεν είναι χρεοκοπημένη...
    Ας πληρώσει τα ομόλογά της
    (ΜΟΝΗ της) αντί να μιλάμε για "κούρεμα" ...

    _________________________________
    Το κακό είναι ότι συνεχίζεται η κοροϊδία περί σωτηρίας...

    Ερ: Υπάρχουν στη Βουλή νέοι άνθρωποι που σας κάνουν να ελπίζετε για το μέλλον;

    Απ: Δύσκολη η απάντηση... Τα «αστέρια» της κοινωνίας αρνούνται να μπουν στην αρένα της πολιτικής.
    ---------------------------------

    Στα "αστέρια" (όπως το θέτει...) δεν περιλαμβάνονται οι ΔΕΛΦΙΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 400.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ΄ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.Η ΒΟΥΛΗ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑ ΧΑ ΘΑ ΦΆΤΕ ΚΑΛΆ!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΩ Η...ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ...ΡΕΣΤΑ
    ΜΕΓΑΛΕ. Τ Ε Λ Ε Ι Α ~~~~~~~~~~~~~~~~

    Άκης: Επιστρέφω τα περί «ανειλικρίνειας»...
    Τολμάτε και κατηγορείτε τον Άκη ;
    Τον Άκη ρε .....αχάριστοι !!
    ------------------------------------------------
    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «σήριαλ» το θέμα με την δήλωση πόθεν έσχες και υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τη Βουλή.

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός εξηγεί ότι:

    «Επί των συγκεκριμένων θεμάτων που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής:
    • Καμία παράβαση στο πόθεν έσχες μου του οικονομικού έτους 2010 (χρήσης 2009), που κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2010, δεν υπήρξε λόγω της μη δήλωσης του ακινήτου της Δ. Αρεοπαγίτου, που αγοράστηκε το Πάσχα του 2010 και το οποίο δηλώθηκε κανονικά, -όπως κατά πάγια πρακτική συμβαίνει- στη φορολογική δήλωση του επομένου έτους, δηλαδή του 2011. Παρ όλα αυτά, κατέθεσα στην Επιτροπή πόθεν έσχες ήδη από το φθινόπωρο του 2010 όλα τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία σε σχέση με το συγκεκριμένο ακίνητο. Έτσι ώστε, παρόλο που δεν είχα σχετική υποχρέωση, η Επιτροπή να μπορέσει να ελέγξει την αγορά του ακινήτου μέσα στην ίδια οικονομική χρήση 2010, ενώ η αγορά πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2010.
    • Όσον αφορά περιουσιακά στοιχεία που δήθεν δεν δικαιολογούνται, όπως έχω δηλώσει στην Επιτροπή, το συνολικό μη αναλωθέν κεφάλαιο προς κάλυψη τεκμηρίων για τα οικονομικά έτη 2003 έως 2010 ανέρχεται στο ποσό των 719.000 ευρώ, το οποίο καλύπτει οποιαδήποτε αγορά περιουσιακών στοιχείων και τα τεκμήρια διαβίωσής μου για το εν λόγω διάστημα μέχρι και σήμερα.

    Επομένως, τα περί «ανειλικρίνειας» επιστρέφονται σε όσους τα εκτόξευσαν»...χοχοχο...χιχιχιχ..
    χαχαχαχαααααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε κύριοι για αυτά τσακώνετε; δηλαδή έχετε σκοπώ να ξαναδώσετε ψήφο σε αυτά τα μαϊμουνια;

    Ακούστε σαν να μιλάτε πιο αδίκησε ο διαιτητής, ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝΕ ΠΆΡΕΙ ΤΑ ΣΏΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ... ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΊ, ΆΛΛΟΙ ΛΊΓΑ ΆΛΛΟΙ ΠΟΛΛΆ.. ΘΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΠΕΊΣΩ; ΟΧΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΧΙΛΛΙΕΣ ΦΩΡΕΣ ΟΧΙ.

    Ο Μπαρόζο, ο Ολιν Ρεν, ο Μάριο Ντράγκι και οι διάφοροι άλλοι τέτοιοι κύριοι που είναι όλοι διορισμένοι ,ζήτησαν και πήραν τα κλειδιά της χώρας μας στης 15-12-2011, αυτοί που τα παρέδωσαν ήταν ο κ. Παπαδήμος ,ο κ Βενιζέλος συνεπικουρούμενοι από τους 255 εθνοπατέρες μας , με το πιο φερθώ , εξευτελιστικό, προδοτικό, ισχυρισμό ότι σαν χώρα είμαστε ανάξιοι να βάλλομαι τάξη στην χώρα μας ..

    Όμως όταν ένα κράτος με Λαός του που δεν μπορεί από μόνος του να βάλει την τάξη στην χώρα
    {μια πιπίλα που λένε παρά πολλοί αδαείς ας μας τα επιβάλουνε οι ξένοι } συγγνώμη αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ αυτό το κράτος ούτε ο Λαός ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τέλεια και παύλα….

    Όποιος η όποια κυβέρνηση και να έλθει με αυτά που έχουν υπορράψει δεν μπορεί να τα αλλάξει, Η ΒΟΥΛΗ δεν έχει καμία άξια μόνο σαν κτήριο, αλλά σαν νομοθετικό όργανο όσο και να φωνάζουνε μέσα στην Ελληνική Βουλή κάποιοι βουλευτές ΤΩΡΑ είναι μόνο για ΝΤΕΚΟΡ, θα λαμβάνονται υπόψη τα θέλω τον διορισμένων ΑΥΤΑ που θα αποφασίζουν έγινε στης 15-12-2011 για εμάς χωρίς εμάς, ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οι προδότες, και δεν ακούστηκε από κανένα μα κανένα τηλεοπτικό κανάλι μεγάλο η μικρό , αλλά και από κανένα δημοσιογράφο...

    Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν υπήρξε ούτε υπάρχει μια κυβέρνηση υπάρχει του Μάριο Ντράγκι που από την περασμένη Παρασκευή η ελληνική κυβέρνηση και οι ιδιώτες πιστωτές συμφώνησαν πως τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν εις αντικατάσταση των παλιών θα ενταχθούν στο βρετανικό δίκαιο. Αυτό σημαίνει πως θα αποτελούν ομόλογα υψηλής ή τουλάχιστον υψηλότερης διασφάλισης.
    Οι πιστωτές σε περίπτωση αθέτησης των όρων της συμφωνίας θα προσφύγουν στα βρετανικά δικαστήρια και τον ισχύοντα βρετανικό νόμο. Το αίτημα αυτό ήταν ένα από τα κύρια που είχαν θέσει οι πιστωτές προς το ελληνικό δημόσιο, προκειμένου να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, και αυτό το παραδώσαμε αμαχητί …
    Άρα η με ευρώ η δραχμή , αν χρωστάς και σου κάνει κατάσχεση το δημόσιο η περιουσία σου θα πηγαίνει στα χέρια τον δανειστών.. Τα χαράτσια και οι φόροι θα είναι τόσο σκληροί που δεν θα αντέξει κανείς να κράτηση την γη του την ΕΛΛΑΔΑ … Έφτασε λοιπόν είναι η ώρα του πολέμου, του πραγματικού πόλεμου, ώστε το χρέος από την τοκογλυφία που είναι 17 δισεκατομμύρια ευρω τον χρόνο , όταν για συντάξεις και μισθούς θέλομε περίπου 20 δις τον χρόνο τα 17 δις τοκογλυφίας σημειώστε τα θέλομε τώρα και χωρίς το αρχικό κεφαλαίο , και εκτός από τα νέα δάνεια που παίρνομε η θα πάρομε με τόκο 8% όταν η Γερμανία δανείζεται με 1% επιτόκιο .

    ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΆΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ...Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα ..φτωχό.. κόμμα .. με πολύ πλούσια στελέχη...
    Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

    Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!

    Το blog αυτό δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο κλπ.. (και πως να υπάρξει άραγε) είναι μια πρωτοβουλία συντρόφων εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων, την εξαθλίωση μας ως εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς και την καθημερινή διαπόμπευση μας απο τον περίγυρο μας για τα πεπραγμένα του κόμματος. Του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί απο εμάς πάνω από 20 χρόνια... και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρέτη τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    Για τον πολύ κόσμο ίσως να είμαστε αυτοί ... που μαζι τα φάγανε..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. οι περισσότεροι μετά απο 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουμε πάνω απο 1.200 ευρώ..
    ΈΧΟΥΜΕ υποστεί ΟΛΕΣ τις μειώσεις και τα χαράτσια, που έχει υποστεί όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.
    Σαν εργαζόμενοι έχουμε συμμετάσχει στις απεργίες μέσα από τα εργατικά μας κέντρα, (κυρίως στην περιφέρεια που γνωρίζουμε), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσαμε να δηλώσουμε μαζικά τη συμμετοχή μας αφού στα κόμματα δεν υπάρχουν σωματεία υπαλλήλων.
    Είναι απαράδεκτο ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

    Δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
    Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
    Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ... και σας λέμε το εξής:
    -Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
    - Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ .
    Ιδέες για εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές....

    Καλά Χριστούγεννα.........


    Αναρτήθηκε από ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ στις 9:35 π.μ. 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση