GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπεγράφη η συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας στην ΕΕ...

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί υπεγράφη στις Βρυξέλλες η συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Κροατία θα είναι από την 1η Ι...

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί υπεγράφη στις Βρυξέλλες η συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Κροατία θα είναι από την 1η Ιουλίου του 2013 το 28ο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.
«Είμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής πράξης, την υπογραφή της συνθήκης προσχώρησης [...] ύστερα από 20 χρόνια η σύγχρονη Κροατία επιστρέφει στον...
πολιτικό και πολιτιστικό χώρο, στο οποίο ανήκε» δήλωσε μετά την τελετή ο πρόεδρος της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς.

«Με την Ευρώπη η Κροατία είναι πιο πλούσια και με την Κροατία η Ευρώπη είναι πλουσιότερη» πρόσθεσε.
Για μια ιστορική ημέρα, όχι μόνο για την Κροατία, αλλά και για την Ε.Ε. μίλησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι. «Σε μια στιγμή κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε, είναι καλό να θυμόμαστε όσα έχουμε πετύχει μαζί»υπογράμμισε.
Η πρωθυπουργός της χώρας, Γιάντρανκα Κόσορ, υπενθυμίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις της Κροατίας ήταν πολύ πιο σύνθετες από όλες τις διαπραγματεύσεις που διεξήχθησαν μέχρι τώρα, σημείωσε ότι η Κροατία είναι απόδειξη ότι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται ανταμείβονται.
«Η Κροατία γνωρίζει τα προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η ΕΕ και ότι οι λύσεις μπορούν να εξευρεθούν μόνο με κοινές αποφάσεις. Η Κροατία είναι νέος αξιόπιστος εταίρος, που είναι έτοιμος να βοηθήσει» πρόσθεσε.
Η πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πολίτες της χώρας στο επερχόμενο δημοψήφισμα με μεγάλη πλειοψηφία θα στηρίξουν την ένταξή της στην ΕΕ. «Με υπερηφάνεια χαιρετίζω την Κροατία μου από το Βούκοβαρ έως το Ντουμπρόβνικ. Είμαι περήφανη επειδή είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής» κατέληξε η κ. Κόσορ.

1 σχόλιο

  1. Άντε!! τα λένε επιτελούς ότι θα πάρουν τα @@@@@@@@@@@ όλων μας οι τοκογλύφοι;

    {Έχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιγνίδι, ποτέ Βούδας ποτέ Κούδας, πότε Ιησούς κι’ Ιούδας }μας το τραγούδαγε ο συχωρεμένος ο Μανώλης ο Ρασούλης... Όλοι αυτοί που στηρίζουν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.. Η φοβούνται που τους επικίνδυνους να ηγούνται Η τα περνούνε κάτω από το τραπέζι!!

    Ας μας πούνε τι να περιμένει ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ένας άνθρωπος ΑΜΕΑ ,ένας άνεργος που είναι 63-65 ετών; Ένα νέο άνεργο παιδί με πτυχία!!!! από τα ακόμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑ.ΓΟΣ, , της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
    Και τώρα κάτι δεινόσαυροι σαν τον κ. Πάγκαλο, κ. Απόστολο Κακλαμάνη!! Θέλουν να μας πείσουν ότι Δεν έπαιρναν χαμπάρι, για τον σύντροφο Μαντέλη , Πάχτα, Μανίκας - Νεονάκης : που με βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, το 1999!!! Για τον Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES που κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού!!!! Τίποτα..
    Για το διάστημα 1985-1988 στο οποίο ο κ. Σήφης Βαλυράκης που διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς να φέρεται επισήμως ως εταίρος του {οικογενειακού ομίλου} Brodyn!!!. Και χιλιάδες αλλά μέχρι τις τέτοια της από οφ σορ του Βουλγαράκης ..Δεν είπανε ποτέ που πήγανε αυτά τα λεφτά, από τα εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς που ήταν τα συνδικαλιστικά και συνεταιριστικά εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ…Ποίοι είναι αυτοί που δέχτηκαν μυστικές χρηματοδοτήσεις από τη ΖΗΜΕΝΣ; υπουργοί των κυβερνήσεών τους!! που προώθησαν σε αυτή με φανατισμό τις απευθείας αναθέσεις και οι κυβερνητικοί τοποτηρητές που τις εκτέλεσαν.
    Οι μίζες τους λένε ότι είναι, περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ , των άλλων εταιρειών που πήραν δουλειές στη χώρα μας; και τώρα ζητάμε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τον τελικό λογαριασμό να τον πληρώνουν οι πολίτες ,και οι φορολογούμενοι οι καταναλωτές.. Το Δημόσιο υπέστη ανυπολόγιστη βλάβη. Η πολιτική ζωή ευτελίστηκε. Οι αφανείς χρηματοδότες έγιναν οι managers των πολιτικών μας ,ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ.. Και τώρα μερικά από αυτά Γομάρια που είναι στην Βουλή , οι ίδιοι είναι μέσα στην βουλή κατά 80% ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίζουν ψηφίζουν και για την ζωή μου- μας!!!ΚΚΕ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ..ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση