GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα όρια της παράνοιας...

Του Άρη Δαβαράκη Είναι πολύς καιρός που, ξαφνικά, για τους πιο πολλούς από μας, στράβωσε εντελώς ο γιαλός ενώ εμείς, αρμενίζαμε μεσοπέλαγα ...

Του Άρη Δαβαράκη
Είναι πολύς καιρός που, ξαφνικά, για τους πιο πολλούς από μας, στράβωσε εντελώς ο γιαλός ενώ εμείς, αρμενίζαμε μεσοπέλαγα με σπασμένες πυξίδες και με παράξενο καπετάνιο –που ποτέ του δεν πλησίασε καν το τιμόνι- να δει γιατί είναι «κλειδωμένο» και μας στέλνει ντουγρού στη βραχονησίδα της πτώχευσης και της ολικής επαναφοράς στη φτώχεια και την ανέχεια. Χιλιάδες σενάρια: o ΓΑΠ έχει πουλήσει το παιχνίδι πριν τις εκλογές ακόμα, τότε που πήγε στο ΔΝΤ χωρίς την έγκριση (ή την γνώμη έστω) της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, τρείς δεκαετίες τώρα, μας χρηματοδοτεί πλουσιοπάροχα για να...
βάλουμε γερά θεμέλια στην Οικονομία μας –και να πορευτούμε ισότιμα μαζί με τους «μεγάλους» και «δυνατούς» που την συναποτελούν. Γιατί πήγε; Τι δουλειά είχε με το ΔΝΤ  πριν τις εκλογές –ενώ συγχρόνως φώναζε «λεφτά υπάρχουν»;
Ο Καραμανλής εκβιάστηκε, μας λένε, από τους Αμερικάνους όταν πήγε να τα βρει με τους Ρώσους (και το γράφουν τα Επίκαιρα που ανήκουν πια στον όμιλο Λιβάνη, μία από τις παλιότερες και βαθύτερες ρίζες του «παλιού ΠΑΣΟΚ»). Ο Νίκος Παπανδρέου είναι μπλεγμένος σε δουλειές, φωνάζει ο Καμμένος και κουνάει χαρτιά και ντοκουμέντα που κανείς δεν θέλει καν να τα δει, να τα δημοσιεύσει, να τα διαψεύσει ή να τα επιβεβαιώσει. Τα CDS του Ταχυδρομικού μας Ταμιευτηρίου, αγορασμένα επί Νέας Δημοκρατίας σχεδόν ενάμισυ δις δολάρια (γιατί;), μόλις αναλαμβάνει ὁ άνθρωπος του ΓΑΠ  μετά τις εκλογές, πουλιούνται άρον-άρον. Πού; Σε κάποιον. Κάπου. Σε μία offshore. Δεν ξέρουμε. Ο Καμμένος πάλι λέει διάφορα και κουνάει χαρτιά και επιμένει «εδώ τα έχω, να και τα ονόματα βγάλανε 27 δις αυτοί που τ’ αγοράσανε», αλλά ούτε αυτεπαγγέλτως δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να πει «φέρτα εδώ επιτέλους αυτά τα κωλόχαρτα που μας κουνάς μέσα στα μούτρα να δω τι γράφουν» - και να τον χώσει μέσα για κατασυκοφάντηση συγκεκριμένων ανθρώπων, επιφανών μελών της κοινωνίας μας, των οποίων τα ονόματα έχουνε γίνει πτυελοδοχεία μέσα σε χιλιάδες ταξί και λεωφορεία. Και ενώ τα «κλεμμένα δις» φτερουγίζουνε στον αέρα δυνατά και αόρατα ανάμεσά μας, εμείς αρχίσαμε ήδη την κουβέντα «να δίνει το κράτος κουπόνια των 2 ευρώ («όχι, των 3», λένε οι πιο χουβαρντάδες) στα παιδιά (αυτά που πάνε σχολείο)  –για να ξέρουμε πως σιτίζονται τουλάχιστον μ’ ένα σάντουιτς, γιατί φοβούνται πια «οι γνωρίζοντες» ότι σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια υποσιτίζονται εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Απολύσεις. Ρευστότητα γιοκ. Χαράτσια. Φόροι. Μαγαζιά που κλείνουν. Άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα κάπου δουλεύανε, ψάχνουνε τώρα στα σκουπίδια.
Κραυγές και Ψίθυροι: «Ο στρατός μας είναι αφοπλισμένος με τις κομπίνες του Τσοχατζόπουλου, αν κάνει κάνα ντου ο Τούρκος τη βάψαμε».  Φήμες, ναι, φήμες βέβαια. Πολλές φήμες όμως. «Πιάσανε τον Γαβαλά, πιάσανε τον Λαυρεντιάδη, ο Alter χρωστάει πολλά εκατομμύρια», λογαριασμοί στην Ελβετία που πλησιάζουν (και ξεπερνούν σου λένε άλλοι) το ένα τρις ευρώ: Θα τους ανοίξουμε; Θα μας δικαιολογήσουν οι έχοντες που τα βρήκαν; Είναι μπούρδες όλ’ αυτά και φριχτές συκοφαντίες; Θα μας εξηγήσει κανείς τι γίνεται; Γιατί μέχρι κι ο Βενιζέλος, που, το ξέρουμε, την αγαπάει την εξουσία, λέει «θα παραιτηθώ, δεν παίρνω άλλα μέτρα»; Πού είναι αυτός που φώναζε «λεφτά υπάρχουν»; Γιατί δεν δίνει εξηγήσεις μπροστά στις κάμερες των καναλιών απαντώντας σε –ελεύθερες –ερωτήσεις δημοσιογράφων; Και ο Κώστας Καραμανλής το ίδιο: Γιατί δεν τα λέει τα πράγματα με το όνομά τους –αν υπάρχει τίποτα να πει; Γιατί τα κανάλια συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς επίσημη άδεια; Γιατί δεν αδειοδοτούνται, σήμερα κιόλας, να μην υπάρχει αυτή η «εκκρεμότητα»;
«Δις», «τρις», ευρώ, δολάρια, φτώχεια, κατάθλιψη, ανεργία, μοναξιά, ψυχικές ασθένειες, ο Τσοχατζόπουλος κορδωμένος στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά στο Μουσείο της Ακροπόλεως, λες «τι να κάνω τώρα εγώ στα 59 μου, να πάω να βρω γκαζάκια, να γράψω ένα τραγούδι και να το βουλώσω, να κάνω τον μαλάκα – μάλλον το τελευταίο, είναι το πιο βολικό, θα κάνω τον μαλάκα». «Ε, δεν είναι πια και τόσο τραγικά τα πράγματα», «να είμαστε αισιόδοξοι, όλα θα πάνε καλά», «και γιατί σας φοβίζει η δραχμή, θα απαλλαγούμε από τόσα χρέη και από τους φριχτούς αυτούς Γερμαναράδες που έρχονται και μας ελέγχουν λες και είμαστε Νομαρχία τους».
Έλα όμως που δεν είναι έτσι: Βδομάδες πριν έγραφα για μια σταγόνα που περιμένω να σκάσει μέσα στο ποτήρι, να ξεχειλίσουμε πια όλοι, να βγούμε από τα ρούχα μας, να βγούμε από τα κουτάκια μας, τους κορσέδες, τους φόβους μας. Αιωρείται ακόμα αυτή η σταγόνα – αλλά ακόμα να σκάσει. Για μια στιγμή ελπίσαμε στον Παπαδήμο: Τίποτα. Μια από τα ίδια. Κανείς δεν εκθέτει κανέναν. Κανείς δεν μιλάει «σοβαρά» γι’ αυτά τα πράγματα. Αυτά σου λένε «τα λένε ανεύθυνοι άνθρωποι». Δεν ασχολούμεθα. Και; Τι θα γίνει; Για πού προχωράμε; Τι λέει ο σοφός Παπούλιας, ο ανώτατος άρχων μας; «Είναι όλα ΟΚ», λέει. Γιατί αν δεν είναι όλα ΟΚ τότε πρέπει κάτι να κάνει. Αυτός, ή ο ΓΑΠ, ή ο Σαμαράς, η ο Τσίπρας, κάποιος – κάτι συγκεκριμένο. Εκλογές, φωνάζει ο Αντώνης. Μα τι να τις κάνω τις εκλογές Αντώνη μου αν δεν μάθω τι συμβαίνει; Πώς θα ξέρω πού θα ρίξω την ψήφο μου; Ποιος είναι ο ψεύτης, ποιος είναι ο κλέφτης, ποιος είναι ο δοσίλογος, ποιος είναι ο ελπιδοφόρος που κάποιο φώς κρατάει αναμμένο στην άκρη του τούνελ μας;
Δεν μπορούμε (εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν μπορούμε πια) να συνεχίσουμε έτσι: Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε. Ας το καταλάβει αυτό κάποιος – κι ας είναι και ο κ. Σαρτζετάκης. Ταινία θα τον κάνουμε. Ήρωα. Βιβλίο. Οχτώ χρόνια Πρόεδρο. Αλλά ας βρεθεί επιτέλους κάποιος – έχουμε φτάσει στα όριά μας.

13 σχόλια

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα ; Ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκαν για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δέν μάς .... χαιρετάς, ρέ πονηρούλη Δαβαράκη, σαββατιάτικα.

    Τίποτα δέν κινείται στά όρια τής παράνοιας.
    Όλα είναι λογικώτατα καί πλήρως εξηγήσιμα, ακόμα καί " ... για τους πιο πολλούς από μας, (σάς) ",
    οι οποίοι κοροϊδεύετε τήν κοινωνία, παριστάνοντας τούς έκπληκτους άσχετους, μόνο καί μόνο γιά νά συνεχίσετε νά κονομάτε παρασιτώντας πάνω στά δανεικά κι' αγύριστα τών χαζο-Ευρωπαίων πού τά δίνανε.

    Καί, τό τί σόϊ έγκριση ή γνώμη έστω, τής Ε.Ε. δέν πήρε ο Παπανδρέου, τό είδαμε αργότερα, όταν σύσσωμη η Ε.Ε. τού έκλεισε τήν πόρτα στή μούρη γιά τά δανεικά τής σωτηρίας, εάν δέν ανελάμβανε τό ΔΝΤ τόν καθοδηγητικό ρόλο στό παιγνίδι.
    Επίσης, κάτι σωτήρες από Πούτιν μεριά, επίσης τούκλεισαν τήν πόρτα στή μούρη, λέγοντάς του ξεκάθαρα : Τράβα στό ΔΝΤ.
    Καί κάτι μαγκάκια Ουγγαρέζοι, πού "έδιωξαν" δήθεν, μέ νέες κυβερνήσεις τό ΔΝΤ, σήμερα τού γλείφουνε τά .... φρύδια νά ξαναπάρει τόν έλεγχο τής κατάστασής τους....

    Δέν υπάρχει καμμιά παράνοια.
    Όλα είναι γνωστά καί εξηγήσιμα, εδώ καί δεκαετίες, αλλά εσύ καί κάτι σάν κι' εσένα καί τόν Αναγνωστάκη τόν Νεάντερταλ, τής δημοσιογραφίας τού στύλ ΜΑΧ : "Τά βυζάκια έξω ",
    ΚΑΝΕΤΕ πώς δέν καταλαβαίνετε, γιά νά γλύφετε τό κουτοπονηροπόπολο, καί νά κονομάτε παρασιτώντας....
    Γλύφτε, γλύφτε, τό Γυφτοπόπολο, καί ουρλιάξτε σάν υστερικές, μόλις κάποιος Καπετάνιος πάει νά πιάσει τό τιμόνι, νά ισιώσει τήν πορεία, μακρυά απ' τήν ξέρα. Τά ίδια κάνατε καί στόν φουκαρά τόν Καραμανλή, τού βγάλατε τήν πίστη ανάποδα, έτσι κι' αυτός σάς (μάς) έχεσε πατόκορφα καί κάθεται σήμερα καί κυττάει τόν γυφτομαχαλά, καί γελάει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα
    σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία. Θα γίνουν φοβεροί
    πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί
    νεκροί. Οι Κινέζοι θα περάσουν τον
    Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    Tρέχα Βούδα, βιάζεται ο χαζός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,

    Μετά πήγε για σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 το υπουργείο του Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλα τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση