GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άξιος σχολιαστής (ο Χρυσοχοΐδης), πολιτικός όμως;‏...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός Πραγματικά θαυμάσαμε σήμερα πως δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα, κυρίως των ΜΜΕ, αλλά και το πώς μπορεί κάπο...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Πραγματικά θαυμάσαμε σήμερα πως δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα, κυρίως των ΜΜΕ, αλλά και το πώς μπορεί κάποιος με ελαφριά πηδηματάκια να απομακρύνεται από κάτι που έχει και ο ίδιος τεράστια ευθύνη. Σήμερα λοιπόν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA είδαμε τον κύριο Χρυσοχοΐδη με τεράστια ευκολία να… αποτάσσει το παρελθόν, να αναφέρεται στα «τεράστια λάθη που κάναμε» (ευτυχώς δεν είπε που κάνανε γιατί αυτό θα ήταν η κατάντια!), στο ότι «βυθίσαμε την χώρα στην ύφεση και την απομόνωση». Μάλιστα έστρεψε τα βέλη και κατά συναδέλφων λέγοντας ότι ασκείται κριτική για μία σειρά από ζητήματα από ανθρώπους που...
 προκάλεσαν τα προβλήματα για τα οποία ασκούν μετά κριτική (αλήθεια ο ίδιος τι έκανε εκείνη την ώρα;), ενώ μίλησε για γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ που εθελοτυφλεί (όχι για το βαθύ ΠΑΣΟΚ που έχει μείνει στο 1981) και συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα, «σαν να μην αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πολιτικής μας». «Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη από τον κόσμο και το μόνο που φοβάμαι είναι η παθητικότητα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και ανέφερε ότι δεν είναι θέμα φιλοδοξίας αλλά ευθύνης. Και το πιο ωραίο από όλα ήταν αυτό που είπε ως απόφθεγμα ότι «ο πολιτικός έχει ευθύνη και αν δεν την αναλάβει θα βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας»!!!!
Απλή η συνταγή αλλά ξεπερασμένη. Βάζουμε ολίγη από δική μας ευθύνη, βάζουμε πολύ από την ευθύνη των άλλων, την πασπαλίζουμε με αυτά που θέλει να ακούσει ο λαός και στο τέλος βάζουμε και ένα κερασάκι στην τούρτα ότι ο πολιτικός έχει ευθύνη κλπ κλπ!!!! Καλή η συνταγή για το 1975, το 1981, ή το 2004, το 2009 αλλά όχι για σήμερα. Νομίζουν οι πολιτικοί ότι με πέντε έξυπνες δηλώσεις, παραδοχές ευθυνών αλλά και της ιστορικής ευθύνης που έχουν θα πάρουν τον λαό μαζί τους για να τους ψηφίσει; Τι αστείοι που είναι όσοι σκέπτονται έτσι! Και επειδή μας αρέσουν οι ερωτήσεις, όπως πχ αυτή που υποβάλλαμε στον κύριο Παπαïωάννου που δεν βρήκε καμία εκκρεμή υπόθεση στην δικαιοσύνη για περιπτώσεις φοροδιαφυγής, διαφθοράς και πάει λέγοντας, και φυσικά απάντηση δεν πήραμε, ούτε φυσικά είδαμε και καμία αντίδραση στα ψέματα του Υπουργού της Δικαιοσύνης από την Δημοκρατική Αριστερά του κυρίου Κουβέλη, έτσι θα υποβάλλουμε μερικές και στον κύριο Χρυσοχοΐδη.
Πρώτα θα τον ρωτήσουμε να μας πει εκείνος στα δύο χρόνια που είναι υπουργός της κυβέρνησης του κυρίου Παπανδρέου τι έκανε για όλα αυτά που σήμερα κατηγορεί; Μήπως παραιτήθηκε; Αλλά αυτό βρε παιδί μου το κάνουν μόνον οι «μεγάλοι πολιτικοί άνδρες» όχι αυτοί που μένουν στα λόγια… Μας έκανε να θαυμάσουμε, αν είναι δυνατόν, τον προκάτοχο του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κύριο Μαρκογιαννάκη, όπου όταν τον ερώτησε ένας συντοπίτης του δημοσιογράφος γιατί τα όσα καταγγέλλει σήμερα, δεν το έκανε όταν ήταν υπουργός, απάντησε με περισσή ειλικρίνεια ότι ήθελε και αυτός να είναι το καλό παιδί, να είναι υπουργός, για να μην τον διώξουνε και άλλα πολύ ωραία!!!! Μετά, όταν δολοφονήθηκε άνανδρα ο υπασπιστής του κυρίου Χρυσοχοΐδη από παγιδευμένο γράμμα μέσα στο κτίριο της Κατεχάκη, εκείνος τι έκανε; Μήπως μετά άλλαξε υπουργείο, όταν πριν από την δολοφονία του υπασπιστή του ήταν όλο κραυγές και απειλές εναντίον των τρομοκρατών; Θα τους πάταζε, τους ακουμπούσε και άλλα ωραία. Γιατί δεν έμεινε εκεί στο ίδιο υπουργείο μέχρι να τους εξαφανίσει και ως όρκο τιμής προς τον δικό του άνθρωπο; Και μην απαντήσει κανείς ότι αυτά τα κανονίζει ο πρωθυπουργός…. Δεν είμαστε και παιδάκια!
Για την διαφθορά, για την φοροδιαφυγή γιατί δεν έκανε καμία δήλωση ο κύριος Χρυσοχοΐδης στην εκπομπή του MEGA; Δεν τα βρίσκει σημαντικά θέματα; Ή έχει καεί λόγω του «δικού του ανθρώπου» του κυρίου Γρηγόρη Τασούλα που κατηγορείται για κακουργηματική απιστία, ο οποίος μάλιστα «παραιτήθηκε» πριν από λίγους μήνες από την θέση του ως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γιατί κάποιοι τον παρεξήγησαν… Να ο άνθρωπος έλαβε μια εισήγηση από τον τέως (και αυτός) Αρχηγό του ΠΣ κ. Στεφανίδη για να κάνει τον Οκτώβριο μια 15νθήμερη παράταση στην ενοικίαση ενός Ρωσικού πυροσβεστικού ελικοπτέρου και ο κ. Τασούλας τις 15 ημέρες τις έκανε ένα μήνα που σήμαινε 730.000 € επιπλέον κόστος για τον έλληνα φορολογούμενο. Και τι αποκαλύπτεται; Ότι όλοι οι αρμόδιοι αξιωματικοί του ΠΣ είχαν εισηγηθεί αρνητικά, ο Αρχηγός αφαίρεσε αυτές τις εισηγήσεις και ακολούθησε μια τεράστια σύμπτωση. Στην εταιρεία του Ρώσικου ελικοπτέρου είχαν επιβληθεί πρόστιμα 733.500 Ευρώ για καθήλωση των ελικοπτέρων της, δηλαδή όταν τα ζητούσε να πάνε σε αποστολή το ΠΣ δεν πήγαιναν προφανώς λόγω βλάβης κλπ!!! Κάτι συμπτώσεις και πως παρεξηγούνται!!! Και αυτός ο Οικονομικός Εισαγγελέας, ο κύριος Πεπόνης, αμάν μην δει μια σύμπτωση και αμέσως να την ελέγξει!! Θα περιμένουνε εναγωνίως τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτού…..
Και αυτά είναι μόνον ελάχιστα από όσα θα μπορούσαμε να γράψουμε. Σταματάμε εδώ και αφήνουμε και κάποια άλλα για το μέλλον. Δεν μπορούμε όμως κλείνοντας να μην σχολιάσουμε και κάτι άλλο. Πρώτα από όλα τον θαυμασμό των δύο δημοσιογράφων της εκπομπής προς τα όσα είπε ο κύριος Χρυσοχοΐδης!!! Και αβαντάριζαν τον κύριο υπουργό στα όσα έλεγε και το να αναλάβει αυτός την αρχηγία, συζητώντας χαμηλόφωνα δήθεν μεταξύ τους επαινώντας ξαφνιασμένοι τις θέσεις του και τα όσα είπε... Τέτοιο θέατρο βλέπει κανείς μόνο στην Ομόνοια με τους παπατζήδες! Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ΜΜΕ έχουν σχεδόν την ίδια ευθύνη μαζί με τους πολιτικούς για την σημερινή θέση της χώρας. Μαζί τα κάναμε που θα έλεγε και ο κύριος Πάγκαλος! Αλλά και αυτοί μυαλό δεν βάζουν γιατί πάνω από όλα είναι το χρήμα. Και επειδή αυτό δεν είναι ποτέ αρκετό, στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με την απληστία!! Ο ένας λοιπόν αβαντάρει νέο αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ, ο άλλος διορίζει τον γιό του σύμβουλο σε άλλο κόμμα, για να πιάσουμε παντού πόρτα για τον χειμώνα…. Και τελικά τι έχει αλλάξει σε αυτή τη χώρα; ΤΙΠΟΤΑ. Απλά ο κάθε Μανωλιός προσπαθεί να βάλει τα ρούχα αλλιώς!!

13 σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;
    ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου.
    Να φύγει τώρα.
    _________________________________
    Μόνο σε αποικία θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός!"

    - Καταπέλτης κατά του Γιώργου Παπανδρέου και των λαθών του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
    - "Να βγουν μπροστά τα στελέχη που θέλουν να είναι υποψήφια" κάλεσε σε δραματικούς τόνους.
    - "Όποιος δεν αναλάβει ευθύνες θα βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας", τόνισε.

    - Υπέρ εκλογής από τον κόσμο και ας έρθουν λίγοι: "Ετσι που τα κάναμε να υποστούμε την ταπείνωση"..
    ------------------------------

    Εχετε ηδη βρεθει στα σκουπιδια της ιστοριας κ. Χρυσοχοιδη αλλα δυστυχως αντιλαμβανομαστε οτι εσεις δεν το εχετε αντιληφθει !

    Βλέπουν μπροστά στα μάτια τους το φάντασμα της συντριβής με μονοψήφιο ποσοστό και για να το ξορκίσουν, κάνουν τα πάντα, ακόμα και να τον αφήσουν να φύγει ατιμώρητος.Ο πανικός δεν κρύβεται με τίποτα.

    Ωραια τα λεει, αλλα τα δυο προηγουμενα χρονια που ηταν ο κυριος Χρυσοχοιδης ???
    Ζουσε σε αλλη χωρα σε αλλο πλανήτη βρισκοταν ??

    Χρυσοχόε και εσύ εκτέλεσες εντολές τρόικας...πρέπει και εσύ να φύγεις!
    Μαζί με το Γιωργάκη πρέπει να πάε όλο το ΠΑΣΤΟΚ σπίτι του αλλιώς εμείς θα την κάνουμε Κούβα την ελλάδα !
    και κατι αλλο.......fuckoff!

    ΠΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ.... ΠΑ -ΣΟΚ ?

    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΑΚΟ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ.ΜΑΖΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ.
    ΜΑΖΙ ΕΚΒΙΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    kΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ" ΚΟΜΜΑ
    Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ"

    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΟΜΠΟΜΠΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΛΟΙΩΤΟΣ Ο ΚΟΥΦΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΩΝ. ΤΟ ΝΕΟ, ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΧΗΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
    ΤΟ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ" ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ??? Η ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ???. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΖΑΤΕ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ) ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΤΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γνωριζω τους λογους που το εκανε και ειδικα τον τροπο και το μεσο απ'οπου τον καταδικασε και εδωσε τροφη για τα ειδικα δικαστηρια που θα στησουν....αλλα οτι και να συμβαινει δεν το περιμενα ποτε απο τον συγκεκριμενο πολιτικο. Δεν το περιμενα ποτε, κριμα. Οχι οτι εχω την γνωμη οτι πρεπει να μεινει ο ΓΑΠ ή να φυγει άλλα αυτο θα το κρινουν και θα το επιβαλουν αυτοι που τον εξελεξαν δυο φορες Προεδρο και μια Προθυπουργο και οχι Τα συγκεκριμενα ΜΜΕ και Συγκροτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και κατι ακομη, αυτο που πραγματικα με εξοργισε ητανε η δηθεν εκπληξη των παρουσιαστων γιαυτα που ελεγε ο κυριος αφου ητανε περισσοτερο απο εμφανες οτι και γνωριζαν και εστησαν ολη την παρασταση. Δικαιωμα τους αλλα να ξερουν οτι ειναι προβλεψιμοι και ο Λαος πλεον καλα εκπαιδευμενος σε αυτες τις βρωμιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ

    Κόψε τα drugs άμεσα, έχεις βλαμενιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΤΗΝ [ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΔΙΚΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ;


    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ "δεν βλέπαμε μπροστά μας την αλήθεια και σφυρίζαμε αδιάφορα"

    ΛΟΒΕΡΔΟΣ "Λέγαμε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν", "λέγαμε επι μονίμου βάσεως ΟΧΙ σε όλες τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμήσεις."

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ


    Στα τέτοια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση