GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κύβος ερρίφθη! Το Φεβρουάριο οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ...

Από το  sofokleous10.gr Σφοδροί κραδασμοί στα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ και νευρική κινητικότητα στελεχών προκαλεί το θέμα ηγεσίας στο Κίνημα, το ...

Από το sofokleous10.gr

Σφοδροί κραδασμοί στα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ και νευρική κινητικότητα στελεχών προκαλεί το θέμα ηγεσίας στο Κίνημα, το οποίο αναζητά ταυτότητα και ίσως έναν ηγέτη με ικανότητες… μένταλιστ!
Όσο οι δελφίνοι, οι υπουργοί και οι βουλευτές μετρούσαν τα θραύσματα της βόμβας Χρυσοχοίδη, η οποία από πολλούς χαρακτηρίστηκε προσχηματική, ο Γιώργος Παπανδρέου, έκανε τα πρώτα σχέδια επί χάρτου, κάνοντας την ανατροπή.
Σύμφωνα με...
ασφαλείς πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου, αιφνιδιαστικά, άρπαξε από τα χέρια του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το τιμόνι της κούρσας των εξελίξεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας σε στενούς του συνεργάτες – απ’ όπου γίνεται και η διαρροή – ότι οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές.
Καλά γνωρίζονται προσδιορίζουν χρονικά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ γύρω στο Φεβρουάριο, αφού οι εθνικές εκλογές αναμένεται να γίνουν αν όχι το Σεπτέμβριο, στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.
Το ρόλο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, θα κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, ωστόσο, πολλοί εκτιμούν ότι τόσο η υποψηφιότητά του, όσο και η έντονη πίεση που άσκησε στο Γιώργο Παπανδρέου με τις δηλώσεις του πριν μερικά 24ωρα, έγιναν προκειμένου να ανοίξει το δρόμο των διαδικασιών ή ακόμη και των υποψηφιοτήτων. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ίσως στο τέλος των διαδικασιών ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης να μην είναι καν υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, αλλά ενδεχομένως να διεκδικήσει και να κερδίσει μια σημαντική οργανική θέση στο κόμμα, υπό την σκέπη του νέου αρχηγού του.
Στην Ιπποκράτους υπάρχουν κάποιοι που μιλούν για πολιτική σκηνοθεσία, κάτι που δεν παραδέχονται όσοι εκτιμούν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος δώσει και νέα μάχη για να διεκδικήσει την εκ νέου την αρχηγία του κόμματος.
Να θυμίσουμε ωστόσο, ότι Γιώργος δεν έδωσε ποτέ τη μάχη για την αρχηγία του κόμματος. Παρέλαβε το δαχτυλίδι από το Σημίτη και έθεσε … μοναδική υποψηφιότητα στην κρίση των … οπαδών και φίλων του κόμματος.
Οι πληροφορίες τον θέλουν αυτή τη φορά ετοιμοπόλεμο και να μέχρι το Φεβρουάριο ελπίζει να τρέξει το 100άρη με επιτυχία. Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο Παπανδρέου, αν και κανονικά θα έπρεπε να είναι … μετρημένη, πηγάζει όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τον τρόπο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.
Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να ξεδιπλώνει τα χαρτιά του σιγά – σιγά και να κάνει λόγο στο περιβάλλον του για εκλογές το Φεβρουάριο, ωστόσο δεν διευκρινίζεται ακόμη τι είδους διαδικασίες θα ανοίξει και αν θα κληθούν και πάλι οι οπαδοί του κόμματος να εκλέξουν αρχηγό.
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναγεννηθεί. Πρέπει να αλλάξει. Να γίνει ένα άλλο κόμμα. Να επιστρέψει στο πολιτικό του DNA. Αυτό μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να το κάνει, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της διάσπασης. Οποιοσδήποτε άλλος, θα αποτύχει», αναφέρει ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να φτιάξει μια νέα ομάδα, από νέα πρόσωπα για το νέο ΠΑΣΟΚ. Διαφορετικά μαζί με το δαχτυλίδι να παραδώσει και ένα λουκέτο».

23 σχόλια

  1. Σημίτιδες έρχεται η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΡΨΕΙ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ;

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΑΣΤΑΖΕ;
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΕ;
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΡΕΣΕ ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    -ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟ 2009, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΗΣΗ
    ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ;
    ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2009 ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ..ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;
    [ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ]

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΕΡΕ ΑΝΟΗΤΩΣ Ο ΓΑΠ,
    ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1. ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.[ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΔΥΑΛΥΘΕΙ].
    2.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.
    3.ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ, ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ;
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ .
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα!
    Καμιά σχέση ούτε με τον πατέρα ούτε και με τον παππού του!
    Κρίμα!
    Είχε τα πάντα και τα άφησε να χαθούν!
    Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προβλεψη:
    αν κατεβει υποψηφιος ο παπανδρεου,
    στο τελος θα κερδισει ξανα την θεση του προεδρου

    γκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να παει στο διαολο, ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ σαν πουστης πουυ ψηφισα αυτους προδοτες!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ, και οτι μας εκαναν θα το πληρωσουν τα παιδια τους!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 7 ΓΕΝΕΕΣ, ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για το κακο που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ και στους ΕΛΛΗΝΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na dialy8ei na paei sto diaolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεινο που προσπαθει να περασει ο βοιδοματης "κ.μπιστη" ειναι οτι το "λα.ος" μπορει να κανει συγκυβερνηση με την Ν.Δ ,ενω γνωριζει πολυ καλα ο εριφης οτι το"λαο.ος" ειναι δεκανικι της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Δεν λεμε οτι "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια" και λα.ος θα κανουν κυβερνηση γιατι πρακτικα δεν θα τους βγαινουν τα κουκια.

    Αλλα οχι να λεμε και οτι δεν το θελουν αυτο!!
    ΟΧΙ να λεμε οτι εχουν "ιδεολογικες διαφορες" και τετοιες μαλακιες!!

    Και οτι "ιδεολογικα" το λα.ος ειναι πιο κοντα στην Ν.Δ!!!

    Ε! οχι ρε βοιδοματη "κ.μπιστη" (μην χεσω τα κεριά, ουστ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λένε ότι ο ΓΑΠ μέχρι το Φεβρουάριο ελπίζει να τρέξει το 100άρι με επιτυχία.
    Να το τρέξει ή μήμπως εννοούν να το πιεί; γιατί αν το τρέξει με τα μυαλά που κουβαλάει και μόνος του να τρέξει, πάλι δεύτερος θα βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. " Ανώνυμουλη 11:49:00 μ.μ.
    Καμιά σχέση ούτε με τον πατέρα ούτε και με τον παππού του!"


    H οικογένεια Παπανδρέου λεβέντη μου
    θα μείνει τελικά στην ιστορία ως “τα τρία Χ”
    O παππούς έφερε την Χούντα
    Ο πατέρας έφερε το . . Χρέος
    Ο υιός έφερε το . . . . . . ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιός γαμάει το ΠΑΣΟΚ και το
    κάθε ΠΑΣΟΚ?
    Εδώ η Χώρα καταρρέει και το κάθε
    ΠΑΣΟΚ χτενίζεται.
    Αντι να δούν την Ελλάδα,προετοιμά-
    ζονται για θέσεις διαδοχής.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η "ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΘΑ "ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ", ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ 6% ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΕΡ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΧΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναγεννηθεί

    με πρόεδρα το Καρατσαφερει"

    Εχέσθημεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    Σήμερα, τα parapolitika, αποκαλύπτουν το μεγάλο φόβο του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον... επιλέξει να μείνει στο ΠΑΣΟΚ και να οδηγήσει το κόμμα στις επόμενες εκλογές.

    Ο πρώην πλέον πρωθυπουργός, αναζητά δίαυλο επικοινωνίας με τους βουλευτές που ανήκουν στο εκσυχρονιστικό μπλοκ.

    Γιατί;
    Υπάρχουν πληροφορίες, που έρχονται στην Ιπποκράτους - επιλεγμένα - πως το "κύμα" της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Κώστα Σημίτη, βλέπει τον Λουκά Παπαδήμο ως τον καταλληλότερο για να οδηγήσει ο ίδιος το κόμμα στις εκλογές!

    Οι επαφές τους, μάλιστα, με βουλευτές που ανήκουν σε άλλα άρματα δελφίνων, έχουν πυκνώσει το τελευταίο καιρό και ήδη ο προσηλυτισμός είναι σε... καλό δρόμο.

    Μάλιστα, έχουν κάνει άνοιγμα ακόμα και σε προεδρικούς βουλευτές, που σκέφτονται να "πηδήξουν" από το καράβι και να πάνε σε άλλες πολιτείες.

    Όσον αφορά τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος συνομιλεί με τον Λουκά Παπαδήμο, παραμένει προς το παρόν ως... παρατηρητής.

    Άλλωστε, η επιστροφή του στο κόμμα - κάτι που θέλει - θα γίνει με... οδό Παπαδήμου.

    Και ο Γιώργος Παπανδρέου το γνωρίζει πολύ καλά και είναι ένας από τους λόγους που ακόμα σκέφτεται την επόμενη ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν κατεβει υποψηφιος ο παπανδρεου,
    στο τελος θα κερδισει ξανα

    Τ' αρχίδια μας και 2 αυγά Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε!! τα λένε επιτελούς ότι θα πάρουν τα @@@@@@@@@@@ όλων μας οι τοκογλύφοι;

    {Έχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιγνίδι, ποτέ Βούδας ποτέ Κούδας, πότε Ιησούς κι’ Ιούδας }μας το τραγούδαγε ο συχωρεμένος ο Μανώλης ο Ρασούλης... Όλοι αυτοί που στηρίζουν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.. Η φοβούνται που τους επικίνδυνους να ηγούνται Η τα περνούνε κάτω από το τραπέζι!!

    Ας μας πούνε τι να περιμένει ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ένας άνθρωπος ΑΜΕΑ ,ένας άνεργος που είναι 63-65 ετών; Ένα νέο άνεργο παιδί με πτυχία!!!! από τα ακόμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑ.ΓΟΣ, , της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
    Και τώρα κάτι δεινόσαυροι σαν τον κ. Πάγκαλο, κ. Απόστολο Κακλαμάνη!! Θέλουν να μας πείσουν ότι Δεν έπαιρναν χαμπάρι, για τον σύντροφο Μαντέλη , Πάχτα, Μανίκας - Νεονάκης : που με βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, το 1999!!! Για τον Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES που κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού!!!! Τίποτα..
    Για το διάστημα 1985-1988 στο οποίο ο κ. Σήφης Βαλυράκης που διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς να φέρεται επισήμως ως εταίρος του {οικογενειακού ομίλου} Brodyn!!!. Και χιλιάδες αλλά μέχρι τις τέτοια της από οφ σορ του Βουλγαράκης ..Δεν είπανε ποτέ που πήγανε αυτά τα λεφτά, από τα εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς που ήταν τα συνδικαλιστικά και συνεταιριστικά εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ…Ποίοι είναι αυτοί που δέχτηκαν μυστικές χρηματοδοτήσεις από τη ΖΗΜΕΝΣ; υπουργοί των κυβερνήσεών τους!! που προώθησαν σε αυτή με φανατισμό τις απευθείας αναθέσεις και οι κυβερνητικοί τοποτηρητές που τις εκτέλεσαν.
    Οι μίζες τους λένε ότι είναι, περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ , των άλλων εταιρειών που πήραν δουλειές στη χώρα μας; και τώρα ζητάμε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τον τελικό λογαριασμό να τον πληρώνουν οι πολίτες ,και οι φορολογούμενοι οι καταναλωτές.. Το Δημόσιο υπέστη ανυπολόγιστη βλάβη. Η πολιτική ζωή ευτελίστηκε. Οι αφανείς χρηματοδότες έγιναν οι managers των πολιτικών μας ,ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ.. Και τώρα μερικά από αυτά Γομάρια που είναι στην Βουλή , οι ίδιοι είναι μέσα στην βουλή κατά 80% ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίζουν ψηφίζουν και για την ζωή μου- μας!!!ΚΚΕ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ..ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΕΦΑΔΟΡΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΕ .ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΟΤΑΓΗ
    ΣΤΟ ΠΑΣΤΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Andreas Papandreou & George Papandreou FUCK YOU BOTH. You destroyed Greece with your politics and your pigs politicians. Go to hell you fucking bastards.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες
    αληταραδες ψευτες απατεωνες πουστιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργο φύγε ξεκουμβήσου ρε μαλακά πουστοπασοκτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση