GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν ελευθεροτυπία: Σε απεργία πείνας Ούγγροι δημοσιογράφοι...

Απεργία πείνας πραγματοποιούν τέσσερις δημοσιογράφοι στην Ουγγαρία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση στα μέσα εν...

Απεργία πείνας πραγματοποιούν τέσσερις δημοσιογράφοι στην Ουγγαρία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον έλεγχο που ασκεί η κυβέρνηση στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα.
Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη στην τέταρτη ημέρα της αποχής τους από την τροφή και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να...
υπάρξει ουσιαστική αλλαγή.
Μεταξύ των τεσσάρων δημοσιογράφων είναι και ο Μπαλαζς Νάγκι Ναβάρο, επικεφαλής του συνδικάτου που εκπροσωπεί τους εργαζομένους στην τηλεόραση.
«Θα συνεχίσουμε την απεργία μας μέχρι ότου ο κόσμος συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στην Ουγγαρία κάτω από την ταμπέλα της «ελευθερίας του Τύπου»: οι εργαζόμενοι τρομοκρατούνται και τα προγράμματα χειραγωγούνται ή παραποιούνται» δηλώνει ο ίδιος.

14 σχόλια

  1. Σε απεργία πείνας είναι και ο ερωτηματολόγος του Προυστ με τις ξέγυμνες ή σε τιμωρία; Ερωτώ τον διαχειριστή του μπλογκ. ευχαριστώ αν μου απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτώ επι πλέον τι έγινε ο νεαρός μπλόγκερ που ξεσπούσε τολμηρά και κυνικά και δεν εμφανίζεται τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου απαντήσω εγώ φίλε στις ερωτήσεις σου. Το εν λόγω blogg ή σερβίρει συνεχώς μέχρι αγανακτήσεως Προυστ ή λογοκρίνει τον αυθάδη νεαρό που λέει πικρές αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. WSTE YPARXEI LOGOKRISIA STA BLOGS DEN TO HKSERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γιατί απεργούν οι δημοσιογράφοι, γιατί η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ εξελέγη καθηγήτρια στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ

    Σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, ξημέρωσε μια ιστορική μέρα για το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ. Γιατί; Επειδή σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλιξης της Κυρίας Παναγιωταρέα φέρνοντας την στο βαθμό της πλήρους Καθηγήτριας, άρα έτοιμης να αναλάβει την προεδρία του Τμήματος ώστε να γίνει επιτέλους ανεξάρτητη Σχολή.
    Μπράβο στην Κυρία Παναγιωταρέα, μπράβο και στο ταλαίπωρο Τμήμα μας. Η Πρόεδρος Κυρία Λιάλιου μάλιστα δάκρυσε από τη συγκίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
    Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ απολύθηκε από την ΕΡΤ το Ίδρυμα Ωνάση την Αριεπισκοπή αλλά κατάφερε να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Αντώνη-Μάριε Προυστ κάτι ξέρατε εσεις που βάλατε στο μπλοκ την πιό μακροσκελή ανάρτηση μετά φωτογραφιών της εν λόγω θρασυτάτης των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλης της χώρας η κυρία Μωραίτη Παναγιωταρέα Παντερμαλή κολλητή κατά εποχές υπουργών καθηγητών πανεπιστημίου όπως Παυλόπουλου Βενιζέλου Παπουτσή Μπαμπινιώτη Αρβελέρ και με εφτά μισθούς έγινε η πρώτη καθηγήτρια δημοσιογραφίας σε ελληνικό πανεπιστήμιο ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απεργούν οι Ούγγροι δημοσιογράφοι, ζητούν επισταμένως και ασμένως να τους διδάξει δημοσιοφραφία η Αννα Παναγιωταρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ την πάω γιατί εκπροσωπεί τον μέσο μέτριο Ελληνα όπως είναι ο ΓΑΠ ο Αυτιάς ο Καρατζαφέρ η Μενεγάκη η Νταλάρα ο Γαλάτης μιά κότα στρουμπουλή μιά κότα με τσουλούφι να σκάσετε από τη ζούλια σας κοκόρια ρε μαγκούφοι.
    Αναστάση κάνε μια στάση και σχολίασε το γεγονός ιστορικό όπως η υπουργοποίηση της Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς παράνομο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμιο .
    Αληθεύει ότι κατάγεσαι από τη Δεσφίνα ;
    Από γεωγραφία φαντάζομαι ότι θα ξέρεις,
    Ακριβώς κάτω από την Δεσφίνα βρίσκεται το πολύπαθο ιστορικό Δίστομο που υπέστη την άνευ προηγούμενου σφαγή – γενοκτονία από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής .
    Εσύ ρε Παπαδήμο δεν ντράπηκες κι έκανες συντρόφισσα και γυναίκα της ζωής σου μια Γερμοεβραία…
    Και μόνο από αυτή την πράξη θα τρίζουν τα κόκκαλα των γενναίων μας προγόνων-πολεμιστών.
    Ο πατέρας σου σε έδιωξε όταν το έμαθε….έτσι δεν είναι?
    Έχεις μούτρα να πας στο χωριό σου?
    Που βρήκες τόσο θράσος ρε Γερμανοτσολιά κι έγινες παράνομος πρωθυπουργός του 11-11-11 ;
    Όσα χρήματα κι αν παραδώσεις, κλέβοντας την Ελλάδα, στους εβραιοληστοσυμορίτες σου, την ψυχή του Έλληνα δε θα την πάρεις ποτέ…
    Άλλη μια απόδειξη λοιπόν πως το Γερμανοφορεμένο και Γερμανογέννητο εβραϊκό ΠΑΣΟΚ του εωσφόρου Ανδρέα παίρνει σήμερα ακόμη και στο όνομα σου ζωή .
    Τώρα εξηγούνται οι παλιές και οι τωρινές σου σχέσεις με τον άλλον Γερμανοστολιά τον Αλβανοπαπούλια, που Γερμανό δεν σκότωσε αλλά πολλούς Έλληνες πατριώτες σίγουρα τους στέρησε την ζωή .
    Ουστ! από δω παλιοτόμαροοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωθυπουργός αρνί .
    Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το αθώο αμνού πρόσωπο του πρωθυπουργού ;
    Ποιοι κρύβονται πίσω από το λυπημένο βλέμμα και το μωρουδίστικο πρόσωπο του Αλβανοπαπούλια ;
    Είναι όλοι αυτοί που σαν ακρίδες θα φάνε κάθε τρυφερό βλαστάρι της χώρας μας και θα αφήσουν πόνο, θλίψη και ερημιά .
    Εσύ καλά τους ψήφισες και καλά σου κάνουν τώρα,
    μόνο μια δικαιολογία υπάρχει
    ότι εξαπατήθηκες .
    Ξύπνησες όμως ;
    Έμαθες?
    Τι σκέπτεσαι να κάνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΑΣ ΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ ΩΣ ΠΛΟΚΑΜΟΣ ΟΚΤΑΠΟΔΙΟΥ



    Ποιός σας είπε ότι η Ελλάδα θα αλλάξει, παραμένει η ίδια χώρα της Παναγιωταρέα που πληρωνόταν από εφημερίδα του Μπόμπολα, από την ΕΡΤ, από την αρχιεπισκοπή Αθηνών, από το ίδρυμα Ωνάση, από το νοσοκομείο Ντινάν, είχε δωρεάν καμπάνα στα Αστέρια Βουλιαγμένης, είχε φίλους και συζύγους πολλούς, εμφανιζόταν στο κολωνάκι με υπουργούς κλειδιά, της έδιναν συνεντεύξεις Μπαμπινιώτηδες και Αρβελέρ, κατέχει παραδοσιακό κτίσμα στη Πλάκα πάντρεψε κόρη με πλούσιο, φερόταν σκεά στους κατωτέρους της και δουλοπρεπώς σε ανωτέρους της και μήπως ήταν όμορφη, απλώς σατανογυναίκα υπήρξε, εκπροσωπούσα μιά χώρα θνήσκουσα εν μέσω κλεπτών και πολιτικάντηδων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε φωνή για το σκάνδαλο της Παναγιωταρέα κύριε Μάριε-Προυστ γράψε κάτι για την πρώτη καθηγήτρια δημοσιογραφίας ή σε απέλυσε ο Καψαμπέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση