GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αβραμόπουλος πιθαναλογεί αύξηση θητείας και ομιλεί ως υπουργός ...μακράς πνοής!

Από τον Κοινοβουλευτικό Συμβαίνει τώρα Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Α...

Από τον Κοινοβουλευτικό
Συμβαίνει τώρα

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας πριν απί λίγο στη Βουλή επί του προϋπολογισμού. Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε την κυβέρνηση "συνεργασίας και ειδικού σκοπού" ενώ αυτά που είπε...
 συνιστούν ουσιαστικά προγραμματικές δηλώσεις από πλευράς του για ...μακράς πνοής έργο στο υπουργείο και όχι για μια μεταβατική κυβέρνηση που ετοιμάζεται σε λίγο για εκλογές και έχει να διεκπεραιώσει μόνο δύο- τρεις εκκρεμότητες.

11 σχόλια

  1. α.δ.ι.ά.φ.ο.ρ.ο.....

    Τώρα τι έβαλες το ξεκάρφωμα
    για να γλυκάνεις τους Παστόκους ?

    Αηδίες.

    Δώστους γλυκάνισο καλέ μου
    να πάρει γεύση η βράση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Παπανδρέου πρότεινε την μπέϊμπι σίτερ του για πρωθυπουργό"
    _____________________________
    Ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία έρχεται στην επιφάνεια.

    Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στο Πρώτο Θέμα, το πρώτο όνομα που πρότεινε για την πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά ήταν της ανεξάρτητης βουλευτού Αργολίδας, Έλσας Παπαδημητρίου, η οποία είχε διαγραφεί από το κόμμα με απόφαση του κ. Σαμαρά.

    Στο άκουσμα του ονόματος, μάλιστα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεταιν να απάντησε: «Κάτι πιο σοβαρό έχουμε;».

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιδέα για την Έλσα Παπαδημητρίου ως πρωθυπουργό έπεσε στη διάρκεια συζήτησης που είχε ο ....... Γιώργος Παπανδρέου με τον αδερφό του Αντρίκο. Επισημαίνεται σε ότι πριν από την πρόταση-έκπληξη, η κ. Παπαδημητρίου είχε ταχθεί υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας ενώ στην ψήφο εμπιστοσύνης που είχε ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ψηφίσει «ναι» παρότι η Νέα Δημοκρατία, από την οποία προέρχεται, είχε εντελώς διαφορετική «γραμμή».

    Η πρόταση για την κ. Παπαδημητρίου δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πάντως, αφού έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου από τα φοιτητικά χρόνια της. Τότε, η κόρη του βουλευτή Αργολίδας της Ένωσης Κέντρου, Δημήτρη Παπαδημητρίου (που ακολούθησε τον Κώστα Μητσοτάκη στην «Αποστασία»), σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Μπέρκλει και εκεί γνώρισε ως καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου την πήρε υπό την προστασία του και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή Έλσα Παπαδημητρίου περνούσε τα σαββατοκύριακα στο σπίτι της οικογένειας Παπανδρέου κάνοντας την μπέιμπι σίτερ των παιδιών του Ανδρέα.
    Από τότε χρονολογείτα και η φιλία της με την Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς όπως λέει η κ. Παπαδημητρίου έχει παραστεί στα γενέθλια της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου 42 φορές... Αυτή η στενή οικογενειακή σχέση, αλλά και το γεγονός ότι προέρχεται από τη ΝΔ, φέρεται να ώθησε τον Γιώργο Παπανδρέου να την προτείνει για πρωθυπουργό στον Αντώνη Σαμαρά, που όμως την απέρριψε αμέσως.

    Μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι εκτός από την πρόταση για μεταβατική πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου έχει υποσχεθεί στην κ. Παπαδημητρίου και εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ...


    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ..ΤΟΥ Ο Λ Ο Ν ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΤΗΝ [ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΔΙΚΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΤΗΝ [ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΔΙΚΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια κυρια εφοπλιστρια απο το Κωλονακι που [πεθανε στο γηροκομαιο ποιος της ηταν ζιγκολο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταξύ δημοψηφίσματος και Πετσάλνικου πρότεινε και την σα για Πρωθυπουργό...
    και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    [Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τότε που το γράψαμε και το θεωρήσαμε ανέκδοτο!]

    Ενα από τα καλά κρυμμένα μυστικά των δραματικών διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ήταν το όνομα του προσώπου που, με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έπεσε πρώτο στο τραπέζι των συζητήσεων αναφορικά με τον νέο πρωθυπουργό.

    Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα όλο το παρασκήνιο, με πρωταγωνίστρια μία... από τις «Σιδηρές Κυρίες» της πολιτικής ζωής της χώρας και μάλιστα... νεοδημοκρατικής προέλευσης.

    Ο λόγος για την ανεξάρτητη βουλευτή Αργολίδας κυρία Ελσα Παπαδημητρίου, στο άκουσμα της οποίας αρκετοί μπορεί να εξεπλάγησαν,
    όχι όμως και οι καλά μυημένοι στα άδυτα των ελληνικών πολιτικών τζακιών.


    Η ψήφος εμπιστοσύνης

    Πριν από την πρόταση-έκπληξη του κ. Παπανδρέου είχαν προηγηθεί δηλώσεις της κυρίας Παπαδημητρίου υπέρ του σχηματισμού ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος.

    Μάλιστα, η επιλογή της να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από την επίσημη κομματική γραμμή οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα ότι προετοιμάζει την οριστική έξοδό της από την πολιτική. «Δεν είναι ώρα για τέτοιες συζητήσεις», απαντούσε σε όσους τη ρωτούσαν.

    Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, θέλησε το... κύκνειο άσμα της στο Κοινοβούλιο να μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες των συναδέλφων της.

    Ετσι, στην πιο δύσκολη στιγμή του κ. Παπανδρέου, ενθυμούμενη (κατά πολλούς) την πολυετή γνωριμία τους, έσπευσε να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός κάθε άλλο παρά αδιαφόρησε για την κίνηση τής άλλοτε μπέιμπι σίτερ του και επιχείρησε, όπως προκύπτει από τα όσα αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», να της το ανταποδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έβγαλε γλώσσα ο Mike μπας και γλυτώσει: "O ΓΑΠ δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ.

    - Οδήγησε τη χώρα στην φτώχεια και την εθνική ταπείνωση".

    Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη, εξέφρασε στο Mega,
    ο υπουργός Ανάπτυξης Mike Chrysochoidis. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί», είπε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα ο υπουργός τάχθηκε υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές, καθώς «το κόμμα χρειάζεται να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση».

    Σημείωσε ότι μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ότι μέχρι τώρα η συζήτηση που γίνεται δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη.

    Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».

    Ο Chrysochoidis, που εμφανίστηκε χθες στην Ελλάδα, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι οδήγησε σε φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και απέδωσε τις μεγαλύτερες ευθύνες στον κ. Παπανδρέου, λέγοντας ωστόσο ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών...

    Παλι καλά που παραδέχτηκε ότι 2 χρόνια τώρα μας δούλευε και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αβραμόπουλος δεν είχε πει ότι επιθυμεί τη μετάθεσή του από Υπουργός Υγείας γιατί ολοκλήρωσε το έργο του;;;
    Τα 16 εκατομμύρια αντιγριπικά εμβόλια τα θυμάστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ."
    _____________________________________________
    Τα κυβερνητικά αεροσκάφη για ένα χρόνο μόλις, που μεταφέρουν υπουργούς στο εσωτερικό και εξωτερικό κοστίζουν στον Ελληνικό λαό
    5.803.398 ευρώ............

    Αυτό προκύπτει από απάντηση σε ερώτηση του υπευθύνου του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Δράμας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα και αφορά το χρονικό διάστημα Μάρτιο του 2010 μέχρι Απρίλιο του 2011.

    Χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο λαός και μάλιστα για μετακινήσεις σε πόλεις που γίνονται 3 και 4 πτήσεις κάθε μέρα από .......αεροπορικές εταιρείες.
    Ιδού μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
    Α/Α ΑΝΑΧΩΡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ VIP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΣ
    1. 7/4/2010 8/4/2010 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΓΚΥΡΑ 28.088ΕΥΡΏ
    2. 25/4/2010 26/4/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥ 47.749
    3. 3/6/2010 3/6/2010 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ ΛΟΥΞΕΜΒ 47.047
    4. 22/6/2010 23/6/2010 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ 82.859
    5. 10/9/10 11/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 62.495
    6. 13/9/10 13/9/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 49.154
    7. 22/9/10 23/9/10 ΥΠ.ΟΙΚΟΝ ΒΕΡΟΛ-ΦΡΑΝΚ 54.771 8. 5/11/10 5/11/10 ΥΠ.ΠΡ.ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡ 12.639 9. 22/2/11 23/2/11 ΥΠ.ΕΠΙΚΡ ΔΑΜΑΣΚΟΣ-
    DOXA 84.966
    10. 10/3/11 11/3/11 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 59.687
    11. 23/2/11 24/2/11 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΡΩΜΗ-ΒΡΥΞ 51.962
    12. 23/4/10 25/4/10 ΥΠ.ΟΙΚ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 145.738 13. 1/4/10 1/4/10 ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 43.536 14. 1/6/10 2/6/10 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ ΣΕΡΑΓΕΒΟ 47.700
    15. 23/9/10 23/9/10 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ ΒΡΥΞΕΛ 56.176
    16. 17/11/10 17/11/10 ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞ ΠΑΡΙΣΙ 47.047 17. 13/12/10 14/12/10 ΥΠΕΞ ΒΡΥΞΕΛ 49.174

    Αν είναι δυνατόν για μονοήμερη μετακίνηση υπουργού στο ΠΑΡΙΣΙ να πληρώνουμε περίπου 50.000 ευρώ, όταν το ακριβότερο εισιτήριο κοστίζει 500 ευρώ. Αυτό είναι πρόκληση για ένα λαό που δοκιμάζεται τόσο σκληρά.
    Όταν μια κυβέρνηση καλεί το λαό σε αβάσταχτες θυσίες και την ίδια στιγμή επιδίδεται σε προκλητική σπατάλη, είναι αναπόφευκτο ότι θα έχει το χείριστο τέλος.

    ΟΛΕ !! ΠΑ$$$$$$$$$$$$ΟΚ... ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ

    Χεστήκαμε Δόκτωρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση