GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GPO: Έπεσε η ΝΔ, στα ίδια χαμηλά το ΠΑΣΟΚ...

Προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει δημοσκόπηση της GPO τα αποτελέσματα της οποίας μεταδόθηκαν α...

Προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει δημοσκόπηση της GPO τα αποτελέσματα της οποίας μεταδόθηκαν από το Mega.
Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει 21,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι 15,3% για το ΠΑΣΟΚ.Στην προηγούμενη μέτρηση, τον Σεπτέμβριο, η ΝΔ είχε 22,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%.
Ελαφρά αύξηση καταγράφει το ΚΚΕ που φτάνει το 10% έναντι του 9,8%. Ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 7,1% και στη συνέχεια η Δημοκρατική Αριστερά που...
 καταγράφει δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών από το 2,7% το Σεπτέμβριο σε 6,3%.
Άνοδο καταγράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που φτάνει το 6,1%, όπως και οι Οικολόγοι Πράσινοι που βρίσκονται στο 3%.
Κάτω από το όριο εκλογής στο Κοινοβούλιο βρίσκεται η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3% και το Άρμα Πολιτών στο 0,8%.Το λευκό και το άκυρο βρίσκονται στο 17,5% ενώ δεν γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν το 10,1%. Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 89,2% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι απέτυχε το Μνημόνιο. Ακόμη, το 76,7% επιθυμεί «να παραμείνει η Ελλάδα πάση θυσία στο ευρώ» έναντι του 20,8% που έχει αντίθετη άποψη.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 29,2% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 16%. Την απάντηση «κανένας» έδωσε το 53,8%.
Εξάλλου, το 76,3% εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να κατέλθει στις εθνικές εκλογές με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου.

8 σχόλια

  1. 16% των ερωτηθέντων δεν στέκει καλά στην υγεία του και θέλουν κι άλλο γ.α.π.ήσι

    29% από το πολύ γ.α.π.ήσι έχουν λαλήσει και βλέπουν τη λύτρωση στο 'στοργικό' πρόσωπο του αντώνη

    Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων απαιτούμε ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι και οι παροικούντες αφρικανοί, όπως ο ανωτέρω LiMuBai, τους πήρανε χαμπάρι τους πολιτικάντηδες της συμφοράς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης...}

    Λεγόταν και ήταν θέλετε θα πω και εγώ NAI ότι είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα δημόσιος τομέας διαλυμένο , όμως ξέρουνε αλήθεια όλοι αυτοί οι Ηλίθιοι ότι όσο περνούνε οι ημέρες διαλύεται όλο και πιο πολύ; Ότι έχει πεθάνει και τουμπανιάζεται το πτώμα.

    Οι άνθρωποι που {εργάζονται} σήμερα στο δημόσιο τομέα , όχι μόνο δεν εργάζονται αλλά ασχολούνται μέχρι στις το μεσημέρι το τι νόμος ισχύει με τις χιλιάδες τροπολογίες που περνούνε κάθε ημέρα οι υπουργοί .. Ποίοι υπουργοί ; κάποιοι που δεν ξέρουν αν σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη αυτοί και τα κόμματα τους , αλλά δεν ξέρουν οι ηλίθιοι ότι έχουν τρελάνει τους δημόσιους υπάλληλους και μαζί με αυτούς και όλο τον ΛΑΟ …
    Έχουν παράλυση τα πάντα ,όπου και να κοιτάξεις διαλύονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτοί στην κοσμάρα τους, αν σου τύχη να πας σε δημόσια υπηρεσία ξέρετε τι εργασία κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;.. Παραμιλάν μεταξύ τους θα φύγω; Θα μηνώ; Θα με μετατάξουν; Θα υπάρχουνε χρήματα να πληρωθούμε αυτό τον μήνα; εσένα ποσά σου έκοψαν ; πως θα μπορέσουμε ρε να φύγουμε για σύνταξη ; ρε θα πάρομε εφάπαξ; θα ανεβάσουν τα όρια ηλικίας; θα καταργήσουμε την μονιμότητα; ρε σου ήλθε καμιά καινούργια εγκύκλιο; Στο σπίτι δεν βγαίνομε λέμε να σταματήσομε το παιδί από της σπουδές ..Αυτό το κλίμα επικρατεί ,ένα αλαλούμ οι άνθρωποι είναι σε πανικό μαζί με αυτά σχολιάζουν και το τι ακούνε από την πιο βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ , πήραμε δεν πήραμε την δόση; θα πάρομε δεν θα πάρομε άλλη δόση; Μας κούρεψαν δεν μας κούρεψαν ,θα μας κουρέψουν αλλά όχι πολύ , ρε είπαν ότι δεν θα έχομε λεφτά για μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα , μετά από μερικές ημέρες ΑΑ ωραία βρήκαμε τα λεφτά τα κατάφερε ο Παπαδήμος , και να λέει ο άλλος από το άλλο γραφείο όχι ρε ακόμα περίμενε το συζητάνε μπορεί και να βγούμε από ευρω, και να ρωτά ο παραδίπλα αν βγούμε οι καταθέσεις μας θα γίνουν δραχμές !!

    ΟΛΑ συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία ΚΑΙ οι ανίκανοι πολιτικάντηδες βγαίνουνε και μας λένε ξεδιάντροπα ότι όλα θα πάνε καλά και σώσουν την χώρα ,και την άλλη μέρα ΑΑΑ δεν πάμε καλά θα βάλομε κι’ άλλους φόρους ..

    Και κανείς ηλίθιος η καμία ηλίθια πολιτικάντης δεν έχει καταλάβει ότι αν δεν σωθεί πρώτα ο άνθρωπος αυτής της χώρας , θα έχουν μείνει μόνο τα αποκαΐδια που κάθε μέρα αφήνουν πίσω τους. ..


    ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΊ;
    ΚΆΝΕΤΈ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ...{ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ} να σώσουμε αυτά που αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν..

    Πίος από όλους αυτούς ΠΑΡΕΤΗΘΙΚΕ; ΠΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ; ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΚΑΪ ΤΟ ΜΕΚΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.32, μιλας για Ελληνες συμπολιτες σου (δεν ειμαι σε αυτους σε διαβεβαιω)που εχουν μια διαφορετικη γνωμη απο την δικη σου και την δικη μου και θα επρεπε να ντρεπεσε γιαυτα που γραφεις (δεν νομιζω να εχεις τετοιες αυαισθησιες οπως σε κοβω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαρσοκωμωδία … το ΠΑΣΟΚ

    Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

    Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

    Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

    Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

    Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

    (Μιλάμε για θρίλερ…)

    Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

    (Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

    Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

    (Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

    Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

    Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μουφα η δημοσκόπηση. Ο ΚΝΙΤΗΣ Θεοδωρικάκος πουλαει και μουρη, αυτος που πέφετι παντα εξω. τι να πρωτοθυμηθω απο τις αστοχίες του!!!!Η βουλη θα ειναι 5κομματικη και δυστιχώς η ΝΔ αυτοδύμανη Κυβέρνηση....Δεν θα τη βγάλει πάντως πανω απο 6μηνο.μεχρι τοτε περαστικά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !

    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση