GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπλήρωτοι...

Από το http://ergazomenoipasok.blogspot.com/ Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!! Το blog αυτό δεν αποτελεί ε...

Από το http://ergazomenoipasok.blogspot.com/

Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!
Το blog αυτό δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο κλπ.. (και πως να υπάρξει άραγε) είναι μια πρωτοβουλία συντρόφων εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων, την εξαθλίωση μας ως εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς και...
 την καθημερινή διαπόμπευση μας απο τον περίγυρο μας για τα πεπραγμένα του κόμματος. Του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί απο εμάς πάνω από 20 χρόνια... και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρέτη τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
Για τον πολύ κόσμο ίσως να είμαστε αυτοί ... που μαζι τα φάγανε..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. οι περισσότεροι μετά απο 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουμε πάνω απο 1.200 ευρώ..
ΈΧΟΥΜΕ υποστεί ΟΛΕΣ τις μειώσεις και τα χαράτσια, που έχει υποστεί όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.
Σαν εργαζόμενοι έχουμε συμμετάσχει στις απεργίες μέσα από τα εργατικά μας κέντρα, (κυρίως στην περιφέρεια που γνωρίζουμε), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσαμε να δηλώσουμε μαζικά τη συμμετοχή μας αφού στα κόμματα δεν υπάρχουν σωματεία υπαλλήλων.
Είναι απαράδεκτο ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...
Δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ... και σας λέμε το εξής:
-Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
- Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ .
Ιδέες για εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές....
Καλά Χριστούγεννα....

13 σχόλια

  1. Και μεις εργαζόμενοι είμαστε,αλλά δεν καταδεχτήκαμε να φιλάμε μιά ζωή κατουρημένες ποδιές πολιτικάντηδων εξουσιαστών!
    Άξιος ο μισθός σας! (Κι αν το δείτε,γράψτε μας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αγαπητοί»
    Δεν θα μπορούσε να αποτελούσατε εξαίρεση επειδή εργάζεσθε στα ενδότερα του κυβερνώντος κώματος . Μιλάμε για πουστάρες, για καθίκια, για κλέφτες που ξεσάλωσαν και μέσα στην παράνοια τους παραλογίζονταν και νομίζουν ότι όσο πούστικα, όσο περισσότερα αρπάξουνε, όσο πρόστυχα φέρονται τόσο θεωρούνται μάγκες. Για να μην το ταλαιπωρώ κλέψανε τον τόπο, πτώχευσαν έναν Λαό και αντί να απολογούνται στην δικαιοσύνη είναι στα μεγαλεία τους, στα πλούτη τους, αυτοί είναι οι εργοδότες σας - Ά ρε δόλια Ελλάδα της κλεψιάς και της παραγραφής . Βαγγέλα μεγάλε Συνταγματολόγε το δακτυλίδι που ποδηλάτη σου ανήκει - δόλοι εργαζόμενοι στα ενδότερα του αρπακτικού κώματος περιμένατε ιδιαίτερη μεταχείριση ; Για να μην ξεχνιόμαστε ως προς τα προσόντα σας !!!! Περιμένανε αρχιδοχλίφτηδες και τσιμπ….ες να καταξιωθείτε σαν ικανοί στο επίπεδο στου τίμιου εργαζόμενου ;
    Βρεθήκατε στα πίτουρα και θα σας φάνε οι Κότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ (ΑΔΕΛΦΟ JEFRY) ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ CDS Η ΦΙΑΧΤΕ ΜΙΑ Μ.Κ.Ο ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ (ΟΠΩΣ Ο JEFRY ΔΙΔΑΞΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς παράνομο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμιο .
    Αληθεύει ότι κατάγεσαι από τη Δεσφίνα ;
    Από γεωγραφία φαντάζομαι ότι θα ξέρεις,
    Ακριβώς κάτω από την Δεσφίνα βρίσκεται το πολύπαθο ιστορικό Δίστομο που υπέστη την άνευ προηγούμενου σφαγή – γενοκτονία από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής .
    Εσύ ρε Παπαδήμο δεν ντράπηκες κι έκανες συντρόφισσα και γυναίκα της ζωής σου μια Γερμοεβραία…
    Και μόνο από αυτή την πράξη θα τρίζουν τα κόκκαλα των γενναίων μας προγόνων-πολεμιστών.
    Ο πατέρας σου σε έδιωξε όταν το έμαθε….έτσι δεν είναι?
    Έχεις μούτρα να πας στο χωριό σου?
    Που βρήκες τόσο θράσος ρε Γερμανοτσολιά κι έγινες παράνομος πρωθυπουργός του 11-11-11 ;
    Όσα χρήματα κι αν παραδώσεις, κλέβοντας την Ελλάδα, στους εβραιοληστοσυμορίτες σου, την ψυχή του Έλληνα δε θα την πάρεις ποτέ…
    Άλλη μια απόδειξη λοιπόν πως το Γερμανοφορεμένο και Γερμανογέννητο εβραϊκό ΠΑΣΟΚ του εωσφόρου Ανδρέα παίρνει σήμερα ακόμη και στο όνομα σου ζωή .
    Τώρα εξηγούνται οι παλιές και οι τωρινές σου σχέσεις με τον άλλον Γερμανοστολιά τον Αλβανοπαπούλια, που Γερμανό δεν σκότωσε αλλά πολλούς Έλληνες πατριώτες σίγουρα τους στέρησε την ζωή .
    Ουστ! από δω παλιοτόμαροοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωθυπουργός αρνί .
    Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το αθώο αμνού πρόσωπο του πρωθυπουργού ;
    Ποιοι κρύβονται πίσω από το λυπημένο βλέμμα και το μωρουδίστικο πρόσωπο του Αλβανοπαπούλια ;
    Είναι όλοι αυτοί που σαν ακρίδες θα φάνε κάθε τρυφερό βλαστάρι της χώρας μας και θα αφήσουν πόνο, θλίψη και ερημιά .
    Εσύ καλά τους ψήφισες και καλά σου κάνουν τώρα,
    μόνο μια δικαιολογία υπάρχει
    ότι εξαπατήθηκες .
    Ξύπνησες όμως ;
    Έμαθες?
    Τι σκέπτεσαι να κάνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τραγικό για εσάς είναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δέν σας λυπάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τραβάτε εκεί..τσόγλανοι >>>>>>>

    Ferrostaal στο Γερμανικό δικαστήριο:
    Το 2000 ρωτήσαμε τον Άκη πως μπορούμε να πάρουμε τη σύμβαση και αυτός μας έδωσε το όνομα ενός μεσάζοντα.______________________________

    Σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και χρηματικά πρόστιμα ύψους 106.000 ευρώ, καταδίκασε δικαστήριο του Μονάχου δύο πρώην μάνατζερ της εταιρείας FERROSTAAL, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι έδωσαν μίζες συνολικού ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο Γιόχαν Φρίντριχ Χάουν (Johann-Friedrich Haun) και τον αντικαταστάτη του.

    Σύμφωνα με το δικαστήριο τα 36 εκ δόθηκαν στην Ελλάδα και όπως είπε ο Χάουν το 2000 ζήτησε από τον τότε Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας...
    να ενημερωθεί για τι να κάνει προκειμένου να κερδίσει η Ferrostaal την ανάθεση από την ανταγωνίστρια γαλλική εταιρία.

    Τότε σύμφωνα με το δικαστήριο ο Έλληνας Υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, του έδωσε το όνομα κάποιου Έλληνα μεσάζοντα που μπορούσε να τακτοποιήσει το θέμα.

    Και οι δύο κατηγορούνται για δωροδοκία υψηλόβαθμων αξιωματούχων στο εξωτερικό στην υπόθεση των υποβρυχίων. Το δικαστήριο τους έκρινε επιεικώς καθώς και οι δύο ομολόγησαν
    τις πράξεις τους.

    Ο κολοσσός FERROSTAAL καταδικάστηκε σε πρόστιμο 139,8 εκατ. ευρώ. Η ποινή υπολογίστηκε ώστε να εξαλειφθούν τα κέρδη της εταιρίας από τις συγκεκριμένες πωλήσεις, που υπολογίζονται σε 140 εκ ευρώ.

    Την περίοδο που δόθηκαν οι μίζες η Ferrostaal άνηκε στη ΜAN, ενώ το 2009 πουλήθηκε στην κρατική αραβική εταιρία IPIC-Abu Dhabi. Μετά την πώληση έγινε γνωστό το σκάνδαλο με τις μίζες και ξέσπασε διαμάχη μεταξύ ΜΑΝ και αράβων για το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο. Τελικά η ΜΑΝ ξαναγόρασε το 70% της Ferrostaaal προς 350 εκ ευρώ και την μεταπούλησε προς 160 εκ σε μια επενδυτική εταιρία του Αμβούργου (MPC). Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει ζημιές και έχει απολύσει μαζικά προσωπικό

    Πηγή: http://www.br.de/themen/aktuell/inhalt/ferrostaal-schmiergeldprozess100.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ...
    ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βίντεο ντοκουμέντο από την (Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011, ώρα 3.50 μ.μ.) εκπομπή του αγράμματου κονφερανσιέ, Γιώργου Καραγκιοζοφέρη, στο "Τηλεάστυ".

    Ο τετράπαχος Αρχηγός του Λάος επιτίθεται με δριμύτητα στους Έλληνες μπλόγκερς επειδή ξεσκεπάζουν τις λαμογιές του και ζητεί άμεσο έλεγχο των Μπλόγκς από την Πολιτεία.

    Εν συνεχεία, "τα βάζει" με τον δημοσιογράφο του "Κόντρα", Στέφανο Χίο, επειδή έδωσε έκταση την περασμένη Κυριακή 18-12-2011 στο χουντικό παρελθόν του πρέσβη (και νύν αναπληρωτού υπουργού Εθνικής Αμύνης) Γιώργου Γεωργίου,
    ο οποίος το 2008 απεκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία" μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Προς το τέλος του βίντεο, ο Μαυρογυαλούρος Αρχηγός του Λάος μάς καλεί να τον κάνουμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος, διότι ξέρει τον τρόπο να βρεί χρήματα, να γίνουμε Ελβετία..

    "Ανοίξτε τα τρελάδικα", που λέει και το γνωστό άσμα...

    Υ.Γ.: Το κλού του βίντεο βρίσκεται στο 2:50, όπου ο μή διαθέτων απολυτήριο Γυμνασίου, Γιώργος Καραγκιοζοφέρης, δηλώνει πως είχε δίκιο ο Τζέφρυ, όταν τον Σεπτέμβρη του 2009, δήλωνε πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !
    Λεφτά υπάρχουν, επιβεβαιώνει ο Καρατζαφέρης, αλλά ο Τζέφρυ δεν ήξερε πού να ψάξει να τα βρεί!..
    ________________________________________________
    Ήθελα να ξερα αν πιστεύει κανείς τις μαλακί@@ που λέει το φασισταριό του κερατά ο Καρατζαfuhrer..

    Θαυμάστε έναν φασίστα που επειδή τα ακούει για τις κολοτούμπες θέλει να μας "ελέγξει"!!!
    Δεν θα περάσει λέει καλές γιορτές ο λαοπλάνος γιατί θα σκέφτεται λύσεις για εμάς!!!
    - "... εγώ θα ψάξω και θα έχω λύσεις και θα έχω αποφάσεις τις πρώτες μέρες του 2012"..
    Ουφ, ησύχασα !

    Ρε άι σιχτιρ...


    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΕΛΟΙΕ
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ο ΜΠΕΝΙ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση