GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλειστά χαρτιά από Παπανδρέου, θέμα ηγεσίας από τους δελφίνους...

Σε ανασκόπηση της κυβερνητικής διετίας του κόμματος προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβο...

Σε ανασκόπηση της κυβερνητικής διετίας του κόμματος προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση, καθώς συμμετέχουν υπουργοί και κοινοβουλευτικοί αξιωματούχοι, εν μέσω πιέσεων για δρομολόγηση διαδικασιών διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει ανοίξει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι το Πολιτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και πάλι στην αρχή του νέου έτους, χωρίς, πάντως, να προσδιορίζεται η σύνθεσή του, δηλαδή, εάν θα...
συμμετέχουν και άλλα στελέχη, όπως και το αντικείμενο.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος συνέδεσε τις όποιες εξελίξεις στο κόμμα με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την περικοπή του δημοσίου χρέους, το λεγόμενο του PSI. Συγκεκριμένα φέρεται να επισήμανε ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου πρέπει να έχουν αποφασιστεί οι διαδικασίες που θα ακολουθήσει το Κίνημα. Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος δεν θα είναι σε θέση να μετέχει σε διαδικασίες ανάλογες με τη σημερινή ή άλλες, καθώς θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία ολοκλήρωσης του PSI. Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για το τι θα κάνει, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Πρόσθεσε ακόμη πως ο ίδιος δεν είναι κατά των καταστατικών διαδικασιών, οι οποίες προβλέπουν εκλογή Προέδρου με καθολική ψηφοφορία μελών και φίλων, αλλά όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημείωσε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να καταθέσει τις φιλοδοξίες του, «εφόσον του ζητηθεί».
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες, σχολιάζοντας μια φράση του κ. Παπανδρέου ότι θα κάνει το χρέος του, αντέδρασε, ζητώντας διευκρίνιση «ποιο απ' όλα» τα χρέη εννοεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε ότι στην εισήγηση του κ. Παπανδρέου υπάρχουν πολλές ασάφειες, οι οποίες δεν βοηθούν κανέναν. Πρότεινε σε περίπτωση που τα πράγματα δεν ξεκαθαριστούν, να συνεδριάσει εκ νέου το Πολιτικό Συμβούλιο για να πάρει σχετικές αποφάσεις.
Μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠAΣΟΚ είναι οι: Βασίλης Έξαρχος, Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγλίτης, Πέτρος Ευθυμίου, Μαριλένα Κοππά, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μανώλης Μπετενιώτης, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννης Μαγκριώτης, Χρήστος Παπουτσής, Θεόδωρος Πάγκαλος, Κώστας Πανταζής, Φώφη Γεννηματά, Χάρης Καστανίδης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ʼννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Ρέππας, Ανδρέας Λοβέρδος, Απόστολος Κακλαμάνης, Παντελής Οικονόμου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Έφη Χαλάτση, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Σωκράτης Ξυνίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Νίκος Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Κώστας Σκανδαλίδης, Κώστας Ασκούνης, και Ευάγγελος Βενιζέλος. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Ραγκούσης επρόκειτο να προσέλθει αργότερα.
Όπως ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της Ιπποκράτους, ο κ. Παπανδρέου στη σημερινή συνεδρίαση «είναι έτοιμος να μιλήσει». «Αντί να μαθαίνουμε από τις τηλεοράσεις τι γίνεται ή τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ, ας μιλήσουμε κι εμείς», είπαν χαρακτηριστικά.
«Το αν θα φύγει ή θα μείνει ο κ. Παπανδρέου δεν μπορούμε να το υποδείξουμε εμείς», παρατηρεί ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης. «Πρέπει, όμως», συμπληρώνει, «να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ για να γνωρίζουμε με ποιον θα "περπατήσουμε" πολιτικά τις επόμενες μέρες στην κυβέρνηση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

19 σχόλια

  1. Κουβέλης-ΔΗΜΑΡ-δεκανίκι ΠΑΣΟΚ :
    Ο ορισμός των τουρκολάγνων.
    ___________________________________
    Διαβάστε τι βρήκαν μόνο να πούνε οι γελοίοι της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη για το ότι ο Γιλμάζ δήλωσε πως επί Τσιλέρ, τούρκοι πράκτορες, βάζανε φωτιές στην Ελλάδα:

    «Οι δηλώσεις του κ. Γιλμάζ υποχρεώνουν την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας να μιλήσει υπεύθυνα για το όλο ζήτημα. Τα όσα αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και αποτελούν στοιχεία που αναμφισβήτητα διαμορφώνουν αρνητικό πολιτικό περιβάλλον στις ελληνοτουρικές σχέσεις».

    Αλλά τί να περιμένεις από τον γελοίο Κουβέλη όταν έχει μαζί του την Ρεπούση !!!
    Και τα ξεπουλημένα Τομάρια πασοκ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TI TO KAΛYTERO EXETE EΣEIΣ AΠO TON ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ.ΦΑΓΑΤΕ ΗΠΙΑΤΕ ΞΑΠΛΑΡΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ Ε ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ .ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΑΔΗΦΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ?
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουβέλης-ΔΗΜΑΡ-δεκανίκι ΠΑΣΟΚ :
    Ο ορισμός των τουρκολάγνων.
    ___________________________________
    Διαβάστε τι βρήκαν μόνο να πούνε οι γελοίοι της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη για το ότι ο Γιλμάζ δήλωσε πως επί Τσιλέρ, τούρκοι πράκτορες, βάζανε φωτιές στην Ελλάδα:

    «Οι δηλώσεις του κ. Γιλμάζ υποχρεώνουν την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας να μιλήσει υπεύθυνα για το όλο ζήτημα. Τα όσα αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και αποτελούν στοιχεία που αναμφισβήτητα διαμορφώνουν αρνητικό πολιτικό περιβάλλον στις ελληνοτουρικές σχέσεις».

    Αλλά τί να περιμένεις από τον γελοίο Κουβέλη όταν έχει μαζί του την Ρεπούση !!!
    Και τα ξεπουλημένα Τομάρια πασοκ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΑ πράσινα αρχίδ@@άκια του όλα:
    Στην Αρβανιτάκη διασκέδασε ο ΓΑΠ τραγουδώντας «τα καράβια μου καίω»..

    Ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγο του Άντα πήγαν στο Gazarte που τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε την τελευταία στιγμή, λίγα λεπτά πριν βγει στην σκηνή η Ελευθερία Αρβανιτάκη και κάθισε στα πρώτα τραπέζια.
    Το τραγούδι «τα καράβια μου καίω» φέρεται να το καταχειροκρότησε ιδιαίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στον οποίον ελάχιστοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. are giwrgo...ta fidia einai ola panw soy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λάθος 9,27

    στον κωλο του ειναι
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AKOY ΘΡΑΣΣΟΣ Ο ΕΚΔΟΡΕΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΔΥΟ ΜΠΑΤΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ Ο ΤΑΡΑΣ ΜΠΟΥΛΠΑ .ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ...ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην ευρουπαιστανη
    ειπεν η πρεσβεια..

    τα σχολια σας
    ψυχοθεραπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!...
    Είκοσι λεπτά στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αφιέρωσε το Mega.

    Ένα πεντάλεπτο ρεπορτάζ και σχολίων θα καταλαβαίναμε ότι έχει νόημα.
    Είκοσι λεπτά συζήτησης με σενάρια επί σεναρίων ενώ το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει ακόμα και ενώ...υπάρχουν τεράστια θέματα στην επικαιρότητα !

    Ποιον αφορά η διαδοχολογία στο ΠΑΣΟΚ.
    Με εξαίρεση τους συγγενείς των δελφίνων, τους ίδιους τους δελφίνους και μερικούς ακόμα, κανένας δεν ενδιαφέρεται για τη διαδοχολογίας στο ΠΑΣΟΚ.
    Το πονηρό γελάκι του Πρετεντέρη αποδεικτικό της απαξίωσης που δείχνει και ο ίδιος...
    ΑΛΛΑ....
    και για το πα$$$$$$$οκικό χρήμα
    που ρέει
    στους αφεντικούς ΜπομπολαιοΒαρδινογιάννηδεςς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ά ρε Γιώργο!
    Τα είχες όλα και τα έχασες με τη βλακεία του δημοψηφίσματος!
    Το κακό είναι ότι οι εισηγητές Καστανήδηδες κλπ. επιμένουν και τώρα για την ορθότητα της εισήγησης!
    Επαναλαμβάνω: Το δημοψήφισμα είναι απόλυτα δημοκρατικό εγαλείο, υπό μία προϋπόθεση.
    Να το είχες θέση στους Ευρωπαίους ΠΡΙΝ τη συμφωνία.
    Όταν το έθεσες ΜΕΤΑ,ουσιαστικά τους περιφρόνησες κλονίζοντας την εμπιστοσύνη και τη σοβαρότητά σου, ότι ΔΕΝ εφαρμόζεις όσα έχεις συμφωνήσει.
    Οι ζαβολιές "τιμωρούνται" και στα μικρά παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλά αδεια μπουκάλια βλέπω

    Διψασμενοι ολοι τους,

    τους αρεσουν τα αλμυρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ?

    Ναι, το Πασόκ. Πάντως ο Γεωργάκης έχει λήξει πολιτικά.
    Ο μόνος που ξεπέρασε και τον μπουχέσα σε μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος Ηρακλης ρε Βούλγαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαλυσατε μια χωρα σε 2 χρονια και τωρα ασχοληστε με το πασοκ ενω η χωρα βυθιζεται!!!!
    Συνταμα θα δωσετε λογο για τα αισχη σας, συντομα θα ερθει μια κανονικη κυβερνηση, μια δημοκρατικη κυβερνηση που θα σας περασει απο ειδικο δικαστηριο!!!!
    πλεον αυτο που μας ενδιαφερει ως πολιτες αυτου του τοπου. ειναι να σας δουμε να σαπιζετε στη φυλακη, γιατι η οποια ελπιδα ειχαμε να σωθουμε, τωρα με τη μαριονετα Παπαδαμο, τη χασαμε και αυτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ) ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ).....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γ. Παπανδρέου: Δεν παραιτούμαι!!!
    Γαντζωμένος στην καρέκλα του, παρά τις ισχυρές πιέσεις των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, ο πρώην Πρωθυπουργός, κράτησε κλειστά τα χάρτια του ρίχνοντας πόρτα...

    Βαράνε τον ΓΑΠ αλλά αντέχει...

    Μα καλάαααααα !
    Δεν ξέρουν με τι ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΑ έχουν μπλέξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιοι που γραφαν παραπάνω ακόμα κόπτονται για τη πασοκάρα, α ρε Γιώργο τα χες όλα κι έκανες ζαβόλια λέει ο κρετίνος από πάνω, δ πιάνεται χαράτσια μπροστά στο γιωργάκη λέει ο άλλος ο καραμαλακας, κι χώρα έχει μπει στη χειροτερή της κρίση από το β παγκόσμιο. Αυτά είναι τα ζώα τα πασοκοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση