GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σοβαρές δυσκολίες» στο PSI που δεν λέγονται δημόσια, παραδέχεται ο Βενιζέλος...

« Υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στην εξέλιξη του PSI », παραδέχτηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, διευκρι...

«Υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στην εξέλιξη του PSI», παραδέχτηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, διευκρινίζοντας πως όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές.
«
Κωλύομαι να μιλήσω δημόσια για το PSI που διαπραγματευόμαστε νυχθημερόν αλλά θα έπρεπε να μπορώ ώστε να ξέρει ο λαός τι γίνεται
», συμπλήρωσε με...
νόημα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι «η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές την ώρα που διαπραγματεύεται το PSI».
Επισήμανε ακόμη ότι «δεν μπορεί να πάμε σε εκλογές προτού συμφωνήσουμε για το νέο δανειακό πρόγραμμα», ενώ υπογράμμισε ότι «η διαρκής παραγωγή αβεβαιότητας δεν βοηθά τη χώρα».
Προηγήθηκε παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριξε εκ νέου πως πρέπει να βελτιωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης και πως χρειάζεται να δοθεί και άλλος χρόνος στην κυβέρνηση Παπαδήμου για να προχωρήσει τις απαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές και αυτές να αρχίσουν να αποδίδουν τους πρώτους καρπούς.
«Χρειάζεται νέα κυβέρνηση και ένας άλλος χρόνος διαφορετικά θα εμπλακούμε σε νέα προβλήματα. Ή θα πρέπει να γίνουν εκλογές τώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή προκήρυξη εκλογών σε χρόνο που θα μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα σοβαρά προβλήματα», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.
Σημειώνεται πως την Τετάρτη, ο ισπανικός επενδυτικός όμιλος Vega αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα», προκαλώντας ανησυχίες στο ελληνικό οικονομικό επιτελείο. Μάλιστα, ο όμιλος φέρεται να ετοιμάζει και αγωγές κατά των αξιωματούχων που χειρίζονται την απομειώσει του ελληνικού χρέους.
Την πληροφορία μετέδωσαν οι Financial Times. Όπως αναφέρεται το «Vega Asset Management» - πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά hedge fund που κατέχουν ελληνικά ομόλογα - απειλεί να κινηθεί νομικά στην περίπτωση που οι ζημίες από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους κριθούν πολύ μεγάλες. Δημοσιεύεται επιπλέον και επιστολή του Jesus Saa Requejo, ανώτατου στελέχους του ομίλου Vega, με την οποία προειδοποιεί για νομικές ενέργειες.

3 σχόλια

  1. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Ο κ. Παπαγεωργίου δεν έχει πάει στρατό ως ανίκανος Ι5
    και είναι διευθυντής στην ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά αν κάποιος είναι Ι-5 είναι ανάπηρος σίγουρα στο μυαλό; Αυτό είναι φασισμός φιλαράκο αν δεν ξέρεις τι έχει κάποιος άνθρωπος:10:28...Αν είναι έτσι και ο τυφλός Βουλευτής κ.Κουρουπλης είναι σκάνδαλο; τι φασισμός είναι αυτός τελικά από μερικούς μερικούς...Και αν είναι κουτσός !!! βάζεις και ένας εισαγγελέας και κάτι μας είπες !!
    ------------------------------------
    Το PSI τι είναι; Το έχομε γράψει 1.000.000 φορές τα φανς δανείζουν μερικές ευρωπαϊκές χώρες με επιτόκιο 1% τεράστια ποσά, αυτές επενδύουν νόμιμα σε αλλά ΦΑΝΣ σε διαφορά οικονομικά προϊόντα με επιτόκιο 4-8%, από τα δεύτερα ΦΑΝΣ δανειζόμαστε εμείς με επιτόκιο 7-8% .. αυτό λέγετε ευρωπαϊκή ένωση; η ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ καραμπινάτη; ..

    Μας ανάγκαζαν και δώσαμε και επαναγορασθούν με όσα αποθεματικά είχαν τα τα ασφαλιστικά ταμεία μας κ.τ.λ με λίγα λόγια όπου υπήρχε δημόσιο χρήμα τα δώσαμε να πάρομε τα δικά μας ομόλογα και ότι απέμεινε σε ΑΥΤΟΥΣ ζητάνε ναι κούρεμα αλλά θα σας ΔΑΝΕΊΖΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΕ 8% επιτόκιο..

    Με τα χαράτσια και το αγγλικό δίκαιο
    θα πάρουν και της μικρο καταθέσεις που από αυτές πληρώνονται τα ΧΑΡΆΤΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ,και μετά θα αρχίσουν η κατασχέσεις που όποιος έχει διαβάσει το μεσοπρόθεσμο λέει ότι η κατασχενη περιούσια ιδιωτών από χρέη στο δημόσιο ΘΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ....

    Ρωτήσετε οικονομολόγους ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ να δούμε τι θα σας πούνε;

    ΠΈΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΌΜΕΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ
    ΠΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΗΠΑΣ ; ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ @@@@@ ΤΟΥΣ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΩΛΥΕΣΑΙ.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ.ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΠΑΣ ΕΣΒΗΣΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση