GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκήρυξη εκλογών αμέσως μετά τις 20 Μάρτη, που λήγει το ομόλογο...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη Ακολουθουν προσωπικες εκτιμησεις μου . Στις 20 Μαρτη 2012 (ημερα Τριτη) ληγει η πασιγνωστη  προθεσμια του ομολόγου ...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Ακολουθουν προσωπικες εκτιμησεις μου. Στις 20 Μαρτη 2012 (ημερα Τριτη) ληγει η πασιγνωστη  προθεσμια του ομολόγου των 14,4 δισ. ευρω.Αμεσως μετα  θα προκηρυχθουν εκλογες, ανεξαρτητα του τι θα γινει μ'αυτο  το ομολογο,αν θα ειναι...
 δυνατη ή οχι η εξοφληση του,αν θα  προκυψει (ατακτη ή «κατα μία εννοια συντεταγμενη»)  χρεωκοπια ή οχι.
Αν γινει δυνατη (;;) η εξοφληση και δεν προκυψει χρεωκοπια, θα επιλεγει η λυση της αμεσης προκηρυξης εκλογων. Αν  προκυψει η οποιαδηποτε χρεωκοπια,τα πραγματα οδηγουνται  απο μονα τους στην αμεση προκηρυξη εκλογων.Εκτος κι «αν θελουν» οι λεγομενοι και επαυξανομενοι αγανακτισμενοι να  περικυκλωνουν και να μπλοκαρουν τη Βουλη επ' αοριστο,πραγμα  που ουτε η επεμβαση του στρατου (συμπεριλαμβανομένων και των  στρατων των νατοϊκων κρατων) δεν θα μπορεσει να σταματησει,...« καὶ πύλαι ᾅδου οὐ κατισχύσουσιν » αυτων.

8 σχόλια

  1. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ.
    Ο τόπος μας είναι καταδικασμένος να χρησιμοποιείτε από τον καθένα που θέλει να τα αρπάξει. Δεν υπάρχουν άμυνες, δεν βρίσκονται οι κατάλληλοι να καταδείξουν που το πάνε τα αρπακτικά έτσι ώστε να σταματήσουν ότι πρόστυχο πάει να στηθεί. Λαός λεηλατημένος από κλέφτες και αντί να απαιτήσουμε να γυρίσουν τα κλεμμένα να προσδοκούν κάποιοι να τους πετάξουν κανά κόκαλο ή ακόμα χειρότερα να μην χαμπαριάζουν τι τους γίνετε.
    Τελευταία γίνονται παζάρια για τις ιαματικές πηγές μεταξύ υπουργείου και τοπικών Δήμων. Άκουσα από το τοπικό κανάλι το ΣΤΑΡ Λαμίας ότι καλό θα είναι τα «ψωρονέρια» να δοθεί η εκμετάλλευση τους στον Δήμο. Αυτά τα ιαματικά λουτρά λειτουργούν για δεκαετίες έτσι που μια πόλη και όχι μόνον εξυπηρετείτε και όποιος έχει πρόβλημα να βρίσκει ίαση στα νερά αυτά. Έχω οστεοαρθρίτιδα, δεν μου κάνουν τίποτα τα αντιφλεγμονώδη και κάνοντας 30 με 40 μπάνια κάθε χρόνο λυτρώθηκα, πιστεύω δεν είμαι ο μόνος. Είναι τρείς γούρνες με το νερό που αναβλύζει. Στην μεγάλη έχει βάλει σκέπαστρο ο τότε κοινοτάρχης της Δαμάστας όταν βρέχει να το αντιμετωπίζει ο κόσμος. Όποιος θέλει διευκολύνεται χωρίς να πληρώσει μία. Ρε χαϊβάνια όσοι στηρίζετε την εκμετάλλευση τους θυμηθείτε τι πληρώνουν για να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα όσοι έχουν την ατυχία και πάνε στις Πλαζ.
    Ο δήμος Λαμιέων έκανε την αναβάθμιση των πεζοδρομίων στην πόλη μας, δόθηκαν ένα μπαούλο λεφτά και παρέλαβε ένα έργο για κλάματα. Οι πλάκες που μπήκαν, με ψεύτικα υλικά είναι ξεκόλλητες και το καλοκαίρι από τα νερά που τρέχουν ποτίζοντας τις γλάστρες ή ρίχνωντας νερό αυτοι που γειτνιάζουν, το νερό λιμνάζει κάτω από τις ξεκόλλητες πλάκες και πατώντας της εκτοξεύετε και σου λερώνει το παντελόνι ή όπου σε πιάσει. Ο Δήμος τα παίρνει από το κάθε μετρητή νερού 60 ή 70 ευρώ ανά δίμηνο και σχεδόν τα μισά από τον λογαριασμό της ΔΕΗ . Είμαστε καμιά 80.000 χιλιάδες δημότες κάντε την σούμα, λίγα παίρνει ; Άσε που η βόρεια πόλη έχει μόνο δύο κεντρικούς δρόμους και τον έναν τον πεζοδρόμησε και δόθηκε στις καφετέριες και γίνετε το μπάχαλο με πάρα πολλά αυτοκίνητα να μποτιλιάρονται κάθε τόσο. Να πάρει και άλλα, ως πόσα ακόμα ;
    Μην κάνετε όπως το άλλο τοπικό κανάλι που δίνει τον λόγο σ΄έναν καραγκιόζη που έχει νομίζω δική του εφημεριδα και έλεγε ο βλάκας για το πανεπιστήμιο να μην φύγει από την πολη ……. με τίποτα. Ρε βλάκα να καταδικασθούν οι φοιτητές ηλίθιε παίρνοντας ένα υποβαθμισμένο πτυχίο μιας και δεν έχει ούτε τους απαιτούμενους καθηγητές η σχολή. Η διαμαρτία σου βλάκα να είναι στους τοπικούς φορείς ώστε να μεριμνήσουν να καταξιωθεί το πανεπιστήμιο βλάκα για να το δηλώνουν ηλίθιε και νέοι φοιτητές γιατί όπως πάει ……. . Και όχι ηλίθιε να μην μείνουν ξενοίκιαστα τα διαμερίσματα και τα φαγάδικα θα στερηθούν πελάτες, βλάκα, μισόχαζε.
    Σοβαρευτείτε εάν το μπορείτε ή αλλάξτε επάγγελμα. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή να λέτε το μαύρο άσπρο.
    Τα ψωρονέρια λειτουργούν , έχουν την ανάγκη από κάποια πρόσθετα έργα διότι χωρίς αυτά οι λουόμενοι δεν εξυπηρετούνται ; Ε ! όχι βέβαια, λειτουργούν για δεκαετίες έτσι.
    Ερωτώ εάν είσαι άνεργος και όχι μόνο θα μπορέσεις να πληρώσεις τα 10 ή 20 ευρώ που θα σου ζητηθούν κάποτε και πρέπει να κάνεις 20 με 40 μπάνια ; Δέστε τι γίνετε στην θάλασσα πόσα πληρώνουν χαϊβάνια. Λογικευτείτε δεν μας απέμεινε φράγκο και μπορεί να τα χρειασθείτε και εσείς χαϊβάνια κάποτε και γιατί όχι να βρεθείτε και εσείς άνεργοι , τι θα κάνετε τότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...
    ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΕΟΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΤΟ 89. Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 48%. ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΧΟΥΝΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΜΑΡΙΑΣ, Κ.Α Π. ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ? ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ότι και άν κάνει ο μαλάκας σου το ειδικό δικαστήριο δέν το γλυτώνει.
    Άν γίνει η παραπομπή πρίν τις βουλευτικές εκλογές θα ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λιντζέρηδες και σία που δέν τον πολυσυμπαθούνε.
    Άν γίνει η παραπομπή μετά τις βουλευτικές εκλογές ακόμα και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άν παραμείνει μετά το 10% που θα πάρει οι βουλευτές του θα είναι μιά ασήμαντη μειοψηφία με εναντίον του όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, εκείνον τον Παπακωνσταντίνου, αφήστε τον σε μένα..
    Εχει το θράσος και μιλάει αυτός ο αλήτης, το πουλημένο τομάρι που θάπρεπε ήδη να ήταν στη φυλακή, ο πούστης .

    Αυτός ο απόπατος με τη παρέα του τον γιωργάκη και την υπόλοιπη συμμορία εσκεμμένα ενορχήστρωσαν με τα λόγια τους την απαξίωση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, παραποιόντας ταυτόχρονα τα στατιστικά στοιχεία, για να μας ρίξουν στις δαγκάνες του ΔΝΤ.

    Στο σχέδιο Ανάν για το ξεπούλημα της Κύπρου, μάθαμε οτι ο γιωργάκης και η πασοκοπαρέα ειχαν πληρωθεί απο ξένες δυνάμεις για να το υποστηρίξουν και ειναι σίγουρο οτι το ίδιο έχει συμβεί με το ξεπούλημα, την καταστροφή και την εξαθλίωση της Ελλάδας.

    Αυτά τα τομάρια ειναι πουλημένοι προδότες και ειναι εχθροί της Ελλάδας

    Καριόλη Παπακωνσταντίνου
    μαζί με το μουνόπανο τον Γιωργάκη


    θα σας γαμίσει ο κόσμος
    η τύχη σας ειναι προδιεγραμένη +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτος κι «αν θελουν» οι ιθυνοντες,οι λεγομενοι και επαυξανομενοι αγανακτισμενοι,με αιτημα την αμεση προκηρυξη εκλογων, να περικυκλωνουν και να μπλοκαρουν τη Βουλη επ' αοριστο,πραγμα που ουτε η επεμβαση του στρατου (συμπεριλαμβανομένων και των στρατων των νατοϊκων κρατων) δεν θα μπορεσει να σταματησει,...« καὶ πύλαι ᾅδου οὐ κατισχύσουσιν » αυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εκλογές μας μάραναν.
    Εάν οι πολιτικοί μας ενδιαφέρονταν για την Πατρίδα, τότε δεν θα είχαν πολλά κομματικά ψηφοδέλτια. Θα είχαν ένα ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο και ο πολίτης θα ψήφιζε τους ΈΝΤΙΜΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΎΣ από όλες τις παρατάξεις.
    Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, οι έντιμοι και ικανοί, σίγουρα θα εύρισκαν κοινά αποδεκτή γραμμή διακυβέρνησης! Θα είχαμε έτσι, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΡΑΦΗ
    ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :

    «Εκτος κι «αν θελουν» να
    συμβει, οι λεγομενοι και επαυξανομενοι αγανακτισμενοι ,
    με αιτημα την αμεση προκηρυξη εκλογων, να περικυκλωνουν και
    να μπλοκαρουν τη Βουλη επ' αοριστο,πραγμα που ουτε η
    επεμβαση του στρατου (συμπεριλαμβανομένων και
    των στρατων των νατοϊκων
    κρατων) δεν θα μπορεσει να σταματησει,...«καὶ πύλαι ᾅδου
    οὐ κατισχύσουσιν» αυτων.».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΡΦΕΙ Ο «21 Ιαν 2012 8:54:00 μ.μ.»
    -----------------------------------
    ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΡΑΦΗ
    ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :

    «Εκτος κι «αν θελουν» να
    συμβει, οι λεγομενοι και επαυξανομενοι αγανακτισμενοι ,
    με αιτημα την αμεση προκηρυξη εκλογων, να περικυκλωνουν και
    να μπλοκαρουν τη Βουλη επ' αοριστο,πραγμα που ουτε η
    επεμβαση του στρατου (συμπεριλαμβανομένων και
    των στρατων των νατοϊκων
    κρατων) δεν θα μπορεσει να σταματησει,...«καὶ πύλαι ᾅδου
    οὐ κατισχύσουσιν» αυτων.».
    ----------------------------------
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ
    («να συμβει» και «με αιτημα
    την αμεση προκηρυξη εκλογων»).
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ,
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση