GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22χρονη δασκάλα (στα Χανιά) αποπλανούσε 15χρονους...

Δικογραφία για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκων σχηματίστηκε, μετά από έρευνα, σε βάρος 22χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου, σε χωριό τ...

Δικογραφία για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκων σχηματίστηκε, μετά από έρευνα, σε βάρος 22χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου, σε χωριό των Χανίων Κρήτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, προφασιζόμενη ότι...
 θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενημερώθηκε σχετικά και εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες, για την περαιτέρω επιτόπια διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων.
Από ψηφιακή έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπίστηκαν, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διάλογοι της 22χρονης με 15χρονο ανήλικο, μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη. Οι ηλεκτρονικοί διάλογοι ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.
Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και την αποπλάνησή του από την 22χρονη δασκάλα. Ειδικότερα, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες, αφού προηγουμένως τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής, δύο εξωτερικές μνήμες, ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM και μια συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM.
Από την έρευνα, που διενήργησε εξειδικευμένος Αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα κατασχεθέντα πειστήρια και στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 22χρονης, καθώς και στο «προφίλ» της στο facebook, εντοπίστηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.
Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων αποπλάνησης ανηλίκων.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

14 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS-SOS-SOS...

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΔΑΜ ,ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ..ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑααα! που Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κ.τ.λ., αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ τα ΠΤΥΕΛΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κατά του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ της πολιτείας, να τις εξευμενίζουμε ως ΚΑΤΟΧΕΙΡΩΜΕΝΑ πεπερασμένο ΥΨΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΑΞΊΩΜΑ! δηώ και οι βουλευτές δεν έχουν επιπλέον αντικείμενο νομοθετικού έργου, και εξάσκησης ελέγχου του ευνομούμενου, Η ΜΗ μόνον τη προστασία δικαιωμάτων των σκύλων που φυλάνε τα ψηφο-αμνοερίφια τους!

    Αλλά με τι θα ασχοληθούν οι εισαγγελείς, ως προς το σκάνδαλο της Σκύρου ή ακόμα και την προέλευση των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ, την προστασία του περιουσιακού ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Σκύρου ή με τις υπεκφυγές της δικαιοσύνης για την ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ του ΔΙΚΑΙΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου, και τη νομιμοποίηση καταχραστών, ΠΟΛΙΤΙΚΟΒΑΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΒΑΤΩΝ της δημόσιας περιουσίας,

    Γιατί το ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ είναι αμφίδρομο, όταν λένε όποιος έχει στοιχεία να τα δώσει στη δικαιοσύνη, ΚΑΙ ΠΑΕΙ λοιπόν ο ΠΟΛΙΤΗΣ στη δικαιοσύνη και καταγγέλλει το βιασμό, ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο επί μισθό δημοσίου υπαλλήλου ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι γιατί την παρθενιά την πήραν οι πρόγονοι επί ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΡΑ το δικαίωμα ΕΠΙβασίας είναι κεκτημένο ΔΙΑΙΘΝΕΣ εθιμικό δίκαιο των επιγόνων, ΟΠΩΣ και του ΝΤΕΚΤΑΣ στη Κύπρο, και του Αιγύπτιου ΜΩΗΣΗ στη Παλαιστίνη! αλλά έχουν και το άλλο εχέγγυο του λόγου, ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ της δικαιοσύνης? όταν κι ο επί μισθό δημοσίου υπαλλήλου πρόεδρος της έδρας λέει το ΜΑΚΡΥ του, "..αφού δεν ενδιαφέρεται ο.." δηλαδή ο κατά συρροή υποθάλπων συνεργός και διαχρονικά ηθικός αυτουργός, αλλά ταυτόχρονα ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ δεν αυτομαστιγώνεται, γιατί έχει ΗΔΗ γυρισμένη την πλάτη του στο ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟ! και που ξέρεις, μπορεί ΚΑΙ να σκέπτεται αν δεν ήταν κι ο ίδιος μυημένος, τι πολιτική κάλυψη μπορεί να έχουν οι φευδάρχες της διαφθοράς, ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?

    Μα εδώ δεν είναι οι ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ αξίες ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ που μετράνε! ΑΛΛΑ το ένστικτο επιβίωσης της δικαιοσύνης των επιβητόρων και της ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ των μπανιστιρτζήδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικα η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Χωρις οικτο. Χωρις ελεος..

    Φυσικα ειναι δυνατον να υπαρξουν διαφοροποιησεις αγαπητοι μου ανθρωποι δημοκρατες,ως προς τον τροπο εκτελεσης αυτων των σκυλιων..

    Φερ ειπειν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ κρεμασμα αναποδα σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι και αστο εκει να ψοφησει..
    Σε περιπου 72 ωρες θα ειναι ψοφιο..
    Ψοφιο ψοφιμι λεμε.

    Γουρουνια παγκαλο τουρκογλου-μπενιζελ κοτσαρισμα σε μια κοτσαδουρα αυτοκινητου και ...κινηση-ρυμουλκηση με ταχυτητα 50 χιλιομετρων/ωρα..
    Τα γουρουνισματα τους /γουρουνοουρλιαχτα να ακουγονται χιλιομετρα μακρια..

    Λοιπα γατιά λοβερδο καχριμακα αδελφη του μαικλ τζακσον διαμαντοπουλ και λοιπα ενα ενα στην κρεμαλα..
    Ελλειψει χρονου τσουβαλιασμα και στο φουρνο ..
    Ουτε μα ουτε ξεμα ..στον φουρνο ρε τους ζουλαπηδες ..

    Αυτο αγαπητοι μου ΠΡΕΠΕΙ να γινει ΑΜΕΣΑ..
    Και επειδη αυτοι οι μπασταρδοι δινουν αυξησεις και επιδοματα και υπερωριες ΜΟΝΟΝ στα σκυλια "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" ΜΑΤ και τετοια που τους φυλανε ...
    Θα χρειαστει καποιος .."ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" ..
    Μπατσος γουρουνι δολοφονος
    η καραβανας συνταγματαρχης ..

    ΠΑΝΤΩΣ καποιος που θα τους συλλαβει και θα τους εκτελεσει οπως αναφεραμε παραπανω..

    Συμφωνειτε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχερά τα παιδιά, εμείς ψοφάγαμε στη μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ

    Καλά οι γονείς των παιδιών ανώμαλοι είναι εκεί στη κρήτη;

    Οι γονείς των καλων σπιτιών εδώ εις Αθήνας αγοράζουν, εισάγουν απο χώρες της Ασίας κοπελίτσες παιδοκομους, "τροφούς" των παιδιών τους,

    και τα μεγαλώνουν με χριστιανικές!!!! αρχές για να μη γίνουν ...

    παιδόφιλοι και κωλομπαράδες σαν κατι αλλους λεβέντες,

    κρητικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα επρόκειτο περί καβλιάρας κρητικιάς φρονώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    Εσύ από ίδρυμα είσαι; Γύρνα γρήγορα πίσω. Είσαι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 10 Ιαν 2012 2:22:00 μ.μ.

    Όχι, ρε βλάκα, αυτή η μάνα έτυχε να μην καταλαβαίνει τι καλό έκανε η δασκάλα στο παιδί. Αυτά γίνονται συχνά εδώ και κανείς δεν κατακρίνει. Αντιθέτως. Μπορεί να μην είναι η "δασκάλα" δασκάλα, αλλά απλώς μία μεγαλύτερη κοπέλα, ή και γυναίκα.

    Κανείς στην Κρήτη δεν έχει αντίρρηση γι κάτι τέτοιο, αρκεί η δουλειά να γίνει με το μαλακό, διότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον "μαθητή". Αλλιώς, είναι ο σωστός τρόπος θα έλεγα, για να οδηγηθεί ένας έφηβος από την εφηβεία στον ανδρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ. ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ "ΔΙΔΑΞΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΤΗΝΗ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να κανουμε...
    Ειχε αγαπη στα τρυφεραδια.Προτεινω να συνταξιοδοτηθει αμεσα δια το εργο της, χωρις χρονοτριβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ!!

    ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΣΠΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΕΝΩ Η ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΑΦΜ ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!


    Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

    ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

    ΤΡΧΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΠΣΠΑ ΣΚΟΥΦΑ 45 ΚΟΛΩΝΑΚΙ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αχ και να μας αποπλανουσε και μας καμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ρε παίδεια λιγοι ειναι οι τυχεροι στισ μερες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση