GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ ο Καμμένος...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει (που όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει) τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο ανε...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει (που όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει) τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για...
 την απόφασή του να στηρίξει τον Λ.Παπαδήμο:
«Αλλαξε στάση η ΝΔ, μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος.» Συμπλήρωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί της αντιμνημονιακής πολιτικής, συμβιβαζόμενος «όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν να πάρουν υπουργεία, οι κατ' επάγγελμα υπουργοί».
Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι, ενώ για το θέμα των CDS επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να δίνει στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Επέμεινε στις καταγγελίες του ότι ο αδελφός τού προέδρου του ΠΑΣΟΚ «εργάζεται σε εταιρεία, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας».
Τέλος, για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του τέως πρωθυπουργού ανέφερε: «Εγώ τον πολέμησα όταν ήταν στην εξουσία, τώρα τον κλοτσάνε όλοι όσοι τον έγλυφαν όλο το προηγούμενο διάστημα.»

10 σχόλια

  1. τώρα τον κλοτσάνε όλοι όσοι τον έγλυφαν όλο το προηγούμενο διάστημα.»
    ==
    Ναι! Ετσι ειναι . Μονο που το ηλιθιο βλακογιοργο ειναι διανοητικα αναπηρο και ηλιθιο και δεν καταλαβαινει τετοια.
    Δεν ειπα οτι "κανει πως δεν καταλαβαινει".
    ΔΕΝ καταλαβαινει σταληθεια.

    Και απλα διαβαζει οτι συνεχιζουν να του δινουν οι πληρωμενοι προπαγανδιστες του..
    Που ασφαλως εχουν καθε συμφερον να συντηρουν αυτο το αθλιο σκατοπραμμα το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ..
    Οι καιροι ειναι δυσκολοι!
    Που θα ξαναβρουν δουλεια αυτοι οι αλητες??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο... τώρα θέλει διαπραγμάτευσης με ΙΣΡΑΗΛ, ΡΩΣΟΥΣ, ΗΠΑ .. Με ΠΑΣΟΚ--ΝΔ--ΛΑ--ΓΟΣ—ΔΥ.ΣΗ λύση δεν υπάρχει τα ES—ES θέλουν τα πετρέλαια μας όπως και οι άλλοι ΟΚ αφού δεν έχουμε την δύναμη να τα βγάλουμε μόνοι μας..

    ΤΏΡΑ θέλει κάποιους πατριώτες να τα διαπραγματευτούν για την ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι για την τσέπη τους.

    ΌΧΙ άλλα δάνεια, όχι άλλη δόση, όχι άλλες περικοπές ΣΤΙΛ Παπαδήμα μην ετοιμάσουμε το χαλί στους ακόμα και σε Ισραηλαμερικανορωσους.. Μην γίνομε Λιβύη...

    Φαίνεται καθαρά τώρα το τι παίζετε , ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΏΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΉ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..ΠΩΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ; ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΆΡΓΗΣΉ ΤΟΥ 13-14 ΜΙΣΘΟΎ; καλύτερα να εργάζεται ένας από μια οικογένεια; και ο άλλος λαός;

    Εκλογές, καθαρά λόγια, και κρεμάλες...

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ 150 ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ !!
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ :

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΤΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ

    (Πρωθυπουργος ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ )

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    (Πρωθυπουργος ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κεντρώος θα πει, ισορροπία εργαζομένου ,εργοδότη , πλούσιου με φτωχού, γραμματιζούμενου με αγράμματου, κ.τ.λ...

    ΑΝ πάνε όλες οι πλευρές στα άκρα από όποια μεριά και να προέρχεται ΛΈΓΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ..Και εμάς μας λένε ότι στηρίζουν τον ΦΑΣΙΜΣΟ 255 βουλευτές!!!!!

    Αλήθεια για την πολιτική αυτή; μας ζήτησαν ποτέ την ΨΉΦΟ ΜΑΣ για όλα αυτά ;;; να πάνε να γαμηθούνε, η θα τους γαμήσουμε ,ας διαλέξουν ΤΏΡΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !!!
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οποιος κανει σαματα, λεει βαριες κουβεντες, δεν σημαινει απαραιτητα οτι λεει και αληθειες.
    ετσι που καταντησε η Ελλαδα και ο λαος της, ας μην παραπονιεται ο καθε παπανδρεου που βαλεται απο τους καθε λογης καμμενους.
    εργο δικο του, (και των προκατοχων του στην εξουσια), ειναι αυτο το τρισαθλιο ερειπειο που λεγεται χρεοκοπημενη Ελλαδα και υπερΜαλακας λαος.
    απο τη στιγμη που αυτος ο ελεεινος ΟΧΛΟΣ, πιστεψε κι εμπιστευτηκε γιωργακηδες και κωστακηδες, γιατι να μην πιστεψει και τον (πολλες φορες αποδεδειγμενα μπουρδολογο), καμμενο.

    παιδια, ας μην κοροιδευομαστε.
    παμε κατα διαολου,ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

    γκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια. _____________

    Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.
    Κατά την αφήγηση όμως ο μάγειρας δέχεται ερώτηση από τον δημοσιογράφο για το αν ο Καντάφι κατά καιρούς έχει βοηθήσει Ευρωπαϊκές χώρες για να έρθει η απάντηση «βόμβα».

    Ο Καντάφι το 2005 έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου αυτός να κατασκευάσει τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη. Ναι καλά ακούσατε!

    Δείτε το βίντεο και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο 9:51 όπου ο μάγειρας εξομολογείται το μεγάλο μυστικό το οποίο όπως και να χει θα συζητηθεί πολύ.

    Για ποιο λόγο λοιπόν και με ποια ανταλλάγματα, ο Καντάφι έδωσε το τεράστιο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Γιώργο Παπανδρέου και που επενδύθηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα;

    Το σίγουρο είναι πως τόσα χρήματα δεν τα δίνει κανείς αν δεν έχει να λαβαίνει το ανάλογο αντάλλαγμα είτε πρόκειται για τον ηγέτη ενός κράτους, είτε για έναν ισχυρό επιχειρηματία.

    Μήπως ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δώσει σαφέστατες εξηγήσεις για το όπως φαίνεται πολύ σοβαρό ζήτημα;

    Μάλιστα ο μάγειρας αναφέρει πως ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο χώρες συμμετείχαν στους βομβαρδισμούς κατά του Λιβυκού στρατού.

    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...
    "My life with Gaddafi family" (Eng. and sub. in all languages)
    Φόρτωση...14992

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη LiceSaPoternice την 2 Ιαν 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ........ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση