GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή σύγκρουση ΔΟΛ - Γ. Παπανδρέου...

Eπίθεση στα μίντια , στα συμφέροντα και στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο Γ. Παπανδρέου κατά την εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠAΣOΚ, επι...

Eπίθεση στα μίντια, στα συμφέροντα και στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο Γ. Παπανδρέου κατά την εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠAΣOΚ, επισημαίνοντας ότι ευθύνονται για την εσωτερική κρίση της χώρας. «Δεν ήμασταν όσο έπρεπε αποφασιστικοί απέναντι σε ένα σύστημα πελατειακό, αντιπαραγωγικό, κομπραδόρικο, το οποίο ευθύνεται για την εθνική κρίση».
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Μπεγλίτης, έκανε συγκεκριμένες τις αναφορές του. «Έπρεπε να ονομαστικοποιήσουμε τα συμφέροντα», είπε και κατονόμασε τον πρόεδρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εκδότη του Βήματος Στ. Ψυχάρη, ο οποίος όπως σημείωσε, ζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας ζήτησε...
τη γνώμη του πρωθυπουργού, ο οποίος του απάντησε ότι αν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις να δώσει το δάνειο χωρίς να ρωτά τον πρωθυπουργό. Αλλά επειδή δεν τους πληρούσε δεν έλαβε το δάνειο των 10 εκ. ευρώ.
Μετά από αυτό, μετέφερε ο κ. Μπεγλίτης ότι ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, άρχισε ευθεία και ανοιχτή σύγκρουση και ευθεία υπονόμευση όταν η κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών και η κυβέρνηση προσπαθούσαν για τη συγχώνευση της Εθνικής με την Alpha Bank, η οποία αν πετύχαινε θα είχε πολύ θετικές επιπτώσεις για την οικονομία".
Κατόπιν, αναφέρθηκε στη δικαστική εξουσία και στη διερεύνηση από αυτή των κατηγοριών που διατυπώθηκαν για παιχνίδια του αδελφού του με τα CDS. «Η δικαιοσύνη έπρεπε να αποφασίσει αμέσως και μην καθυστερεί καθιστώντας όμηρο και υπόλογο τον πρωθυπουργό», τόνισε.
Ο πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη  Σταύρος Ψυχάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.
Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία.
Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»

37 σχόλια

  1. Ρόμπα κάνει ο Ψυχάρης τον ΓΑΠ: «Να μας πει ο ΓΑΠ γιατί συναντηθήκαμε τελευταία, γιατί μας ζήτησαν να πάμε από την πίσω πόρτα και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο»!!
    ______________________________________________
    Ο πρόεδρος του ΔΟΛ αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου για τον ίδιο, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας στα όσα ο κ Παπανδρέου ανέφερε στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη,
    Σταύρος Π. Ψυχάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων, μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.

    »Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»
    ______________________________________________
    Ήμαστε μάρτυρες της απόλυτης ξεφτίλας του Έλληνα.
    Έχουν φτάσει στο σημείο να παραδέχονται τα πιο ειδεχθή εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Δημόσιου συμφέροντος και δεν κουνιέται φύλο.

    Τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά!

    Άντε ρε ξυπνήστε να τους φάμε τους αχρείους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ!!!ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό Ψυχάρης κι όλοι οί άλλοι σάν τόν ψυχάρη ήσαν οί κύριοι υποστηρικτές σου καί νονοί σου, ρέ αχριμαλάκα,
    από εποχής Σάπιου ακόμη!!!!

    Τά περί ##ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ κ.ά.μαλακίες σου##,πού οδήγησαν τόν Απλό Ελληνα Πολίτη στήν απόλυτη αναξιοπρέπεια καί φτώχεια καί μάς διέσυρες ώς Λαόν Διεθνώς,
    ρέ αρχικάθαρμα,Ανθέλληνα,Προδότη.

    O Ψυχάρης κι οί άλλοι νονοί σου καί MEGAλοκαναλάρχες-νταβατζήδες σου,
    σέ υποχρέωσαν νά τά πής καί νά ασκήσης???

    ΓαποΚαριόλη Εθνοπροδοτη!!!!
    Άχρηστε!!!!!
    Μέγιστε εχθρέ καί κουκουλοφόρε τής Ελλάδος!!!!


    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ..Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η.
    ηλίθιε,
    βραβευμένε στόκε
    - ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΣΟΚ

    Ο εισηγητης της διαρχιας στα παρασκηνια ειναι ο δρ Κουτσουκος ο ανθρωπος που κινει τα αορατα νηματα στο ΠΑΣΟΚΕίμαι μια μορφή μίνι δυαρχίας.

    "Εκλογές με εμένα πρόεδρο του ΠαΣοΚ και άλλον πρωθυπουργό ο οποίος θα εκλεγεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα. Συνέδριο μετά τον Μάιο για την εκλογή προέδρου στο ΠαΣοΚ στις οποίες διαδικασίες δεν θα είμαι υποψήφιος" ειπε ο ΓΑΠ.


    Οποτε με Βαγγελη μπροστα το ΠΑΣΟΚ θα ανασανει γιατι θα γινει σκούπα από στους ανίκανους πολιτικα γκευ και πολιτικες πορνες ειπε ο Δρ Κουτσουκος σε συναξη πρασινοφρουρων....

    Βαγγελη προχωρα
    σε θελει ολη η χώρα

    Μικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι μαρκα ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟ είσαι Μίκο?


    Γιατί κατηγόρησε ο ΓΑΠ τους δικαστές;
    ____________________________________
    Απίστευτος είναι ο λόγος που ο ΓΑΠ κατηγόρησε της δικαιοσύνη, στην οποία δεν υπάρχει πρόβλημα να επιτίθεται ο ίδιος αρκεί να μην το κάνουν οι άλλοι. Ο λόγος λοιπόν που ο ΓΑΠ τα έχει πάρει στο κρανίο με τη δικαιοσύνη είναι ότι
    δεν εκδικάζεται γρήγορα η αγωγή του αδερφού του Αντρίκου εναντίον του Καμμένου για τα CDS

    Επι λέξη ο ΓΑΠ ανέφερε:

    «δεν μπορεί η δικαιοσύνη να αργοπορεί τόσο για τα CDS ώστε να αιωρείται μια κατηγορία εναντίον του αδελφού μου...»

    Ωραίος ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας!

    Απαιτεί ξεχωριστή και ειδική αντιμετώπιση για τον εαυτόν του... ο κλασικός κομματάρχης δηλ. που μας παρουσιάστηκε σαν ο αντεξουσιαστής που θα τελείωνε ειδικά τέτοιες συμπεριφορές...

    Δεν έχει πάτο η κατρακύλα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ

    Ο εισηγητης της διαρχιας στα παρασκηνια ειναι ο δρ Κουτσουκος ο ανθρωπος που κινει τα αορατα νηματα στο ΠΑΣΟΚΕίμαι μια μορφή μίνι δυαρχίας.

    "Εκλογές με εμένα πρόεδρο του ΠαΣοΚ και άλλον πρωθυπουργό ο οποίος θα εκλεγεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα. Συνέδριο μετά τον Μάιο για την εκλογή προέδρου στο ΠαΣοΚ στις οποίες διαδικασίες δεν θα είμαι υποψήφιος" ειπε ο ΓΑΠ.


    Οποτε με Βαγγελη μπροστα το ΠΑΣΟΚ θα ανασανει γιατι θα γινει σκούπα στους ανίκανους πολιτικα γκευ και πολιτικες πορνες ειπε ο Δρ Κουτσουκος σε συναξη πρασινοφρουρων....

    Βαγγελη προχωρα
    σε θελει ολη η χώρα

    Nικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα, ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκε για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Δεν τολμάτε κλέφτες, απατεώνες να τους κάτσετε στο σκαμνί ούτε για τις περιπτώσεις που η Γερμανική δικαιοσύνη τους ενοχοποιεί, διότι θα ξεράσουν τις δικέ σας κλεψιές ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ΠΤΩΧΕΥΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.
    Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας και εσύ στο κουμάντο αυτού του δύστυχου τόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Εάν σου έμεινε τσίπα ευθιξίας δεν πρέπει να εμφανίζεσαι δημόσια και περισσότερο σαν πολιτικός.
    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα, ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκε για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Δεν τολμάτε κλέφτες, απατεώνες να τους κάτσετε στο σκαμνί ούτε για τις περιπτώσεις που η Γερμανική δικαιοσύνη τους ενοχοποιεί, διότι θα ξεράσουν τις δικέ σας κλεψιές ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ΠΤΩΧΕΥΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.
    Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας και εσύ στο κουμάντο αυτού του δύστυχου τόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Εάν σου έμεινε τσίπα ευθιξίας δεν πρέπει να εμφανίζεσαι δημόσια και περισσότερο σαν πολιτικός.
    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξεφτιλα γιωργακη....ρομπα εγινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δρ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ MEGA-ΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ @@@ΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    Ο εισηγητης της διαρχιας στα παρασκηνια ειναι ο δρ Κουτσουκος ο ανθρωπος που κινει τα αορατα νηματα στο ΠΑΣΟΚΕίμαι μια μορφή μίνι δυαρχίας.

    "Εκλογές με εμένα πρόεδρο του ΠαΣοΚ και άλλον πρωθυπουργό ο οποίος θα εκλεγεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα. Συνέδριο μετά τον Μάιο για την εκλογή προέδρου στο ΠαΣοΚ στις οποίες διαδικασίες δεν θα είμαι υποψήφιος" ειπε ο ΓΑΠ.


    Οποτε με Βαγγελη μπροστα το ΠΑΣΟΚ θα ανασανει γιατι θα γινει σκούπα στους ανίκανους πολιτικα γκευ και πολιτικες πορνες ειπε ο Δρ Κουτσουκος σε συναξη πρασινοφρουρων....

    Βαγγελη προχωρα
    σε θελει ολη η χώρα

    Nικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα αρχίδ@@ του όλα: Όλη μέρα στο Youtube τη βγάζει ο Καρχιμάκης... είσαι θεός ρε!

    Τι κι αν σήμερα συνεδρίαζε το ΠΣ του ΠΑΣΟΚ;
    Ο Καρχιμάκης τους έχει γραμμένους όλους στα παπάρια του και τις ώρες πριν τη συνεδρίαση έβλεπε βίντεο στο Youtube και έκανε και Like... όσο για το τι κάνει Like...
    μόνο τυχαίο δεν είναι το παρακάτω βίντεο:
    Wish You Were Here (Alive)


    Δείτε και τη δραστηριότητά του σήμερα το μεσημέρι, όπως την κατέγραψε στο twitter του,
    λίγο πριν το ΠΣ του ΠΑΣΟΚ:
    ,
    ,
    ,



    (dexiextrem@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος Ψυχάρης ρε ΓΑΠ;

    εδώ σε εφτυσε ολος ο κόσμος, αφού τα κανατε σκατα ρε ο Ψυχάρης σε φταιει;

    Αντε τώρα να εκλεξεις αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ κανένα χασοδίκη συνταγματολογο, κανένα βραβευμένο δικηγορίσκο, μπας και σε διορίσουν σε καμια επιτροπή,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ

    ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    Αει τώρα στη μανα σου ανίκανε.

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ουτε οι δικηγόροι, ουτε οι φαρμακοποιοι ουτε οι ταξιτζήδες δεν θα σας ψηφίσουν, αν και τους καλύψατε.

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PERIMENETE BLAKES EKSIXRONISTES TOY BLAXOBENIZELOY...(MEGABENIZELOY) NA SAS DOSOYN BOHTHEIA H PASOKZTHDES..XAXAXAXA ME AYTO TO PLEYRO NA KOIMASTE!!!O PAPANDREOY EFYGE KAI ESEIS TO .POYL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι τα διαπλεκόμενα του φταίνε του ψυχάκια:
    Τα έβαλε με τον Ψυχάρη

    Το έργο είναι γνωστό και το έχουμε ξαναδεί το φθινόπωρο του 2007 πριν από τι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Γιωργάκης εμφάνισε τον εαυτόν του σαν θύμα του ΔΟΛ και κατάφερε έτσι να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κερδίσει άνετα τον Βενιζέλο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα ο ΓΑΠ κάνει πάλι το ίδιο:
    Στο ΠΣ του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Ψυχάρη ότι τον πολεμάει επειδή δεν πήρε "χαριστικό δάνειο 10 εκ ευρώ από την Εθνική"... παράλληλα "επιτέθηκε" και κατά των δικαστικών και τραπεζιτών
    - (ναι αυτών των τραπεζιτών που διοργάνωναν τραπέζια προς τιμήν του το 2008),
    που "με την αδράνειά τους δεν προχώρησαν σε μεταρρυθμίσεις και αναγκαίες αλλαγές"...

    Τώρα τι μεταρρυθμίσεις έπρεπε να κάνουν οι δικαστές και οι τραπεζίτες και δεν τις έκαναν μόνο το θολωμένο μυαλό του ΓΑΠ ξέρει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ανίκανέ Γιώργο. Σου έφταιγε στης εκλογές που έχασες το 07 το ότι σε υπονόμευαν αλλά όταν άνοιγες το στόμα σου τότε δεν έπειθες, ο Μητσοτάκης που το πήρε χαμπάρι το έλεγε και μπράβο μόνον όταν διεκδικούσες την πρωθυπουργία Όταν ο ηλίθιος ΠΑΣΟΚΟΣ σε επέλεξε για πρωθυπουργό δεν το ξανά είπε ρε όχι γιατί έγινες σοφός αλλά δεν έπρεπε να σε ξεβρακώνει. Μονός σου ξεβρακώθηκες, « Λεφτά υπάρχουν αλλά και επικοινωνία με ΔΝΤ και θα έδινες επιδόματα….. χάσου Χαϊβάνι είσαι λίγος για Πρωθυπουργός.
    ΧΑΣΟΥ,ΧΑΣΟΥ ΧΑΪΒΑΝΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ανίκανε Γιώργο.
    Σου έφταιγε στις εκλογές που έχασες το 07 το ότι σε υπονόμευαν, αλλά όταν άνοιγες το στόμα σου …… τότε δεν έπειθες. Ο Μητσοτάκης που το πήρε χαμπάρι το έλεγε και ότι δεν κάνεις αγορίνα μου για Πρωθυπουργός. Μπράβο του μόνον όταν διεκδικούσες την πρωθυπουργία το έλεγε. Όταν ο ηλίθιος ΠΑΣΟΚΟΣ σε επέλεξε για πρωθυπουργό δεν το ξανά είπε, όχι γιατί έγινες σοφός αλλά δεν έπρεπε να σε ξεβρακώνει. Μονός σου ξεβρακώθηκες, « Λεφτά υπάρχουν αλλά και επικοινωνία με ΔΝΤ και θα έδινες επιδόματα….. χάσου Χαϊβάνι είσαι λίγος για Πρωθυπουργός.
    ΧΑΣΟΥ,ΧΑΣΟΥ ΧΑΪΒΑΝΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ κοίταξε τη φάτσα σου στο καθρέφτη και αναρωτήσου αν ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα τι μεταρρυθμίσεις έπρεπε να κάνουν οι δικαστές και οι τραπεζίτες και δεν τις έκαναν μόνο το θολωμένο μυαλό του ΓΑΠ ξέρει......

    Πάλι μπέρδεξε τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ,
    ο Νικολάκης
    ή
    επίτηδες το έκανε, ο χαλιμάς των Πασάδων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ξέκωλα του ΔΟΛ και του Κουρή εχουν ξεχυθει σε καναλια blog ραδιοφωνα να συμαζεψουν τα ασυμμαζευτα'
    Καθίκια δεν μπορείτε να χωνεψετε
    οτι ένας πολιτικος αρχηγος
    (ικανος η ανικανος είναι ανευ σημασιας ) βγηκε και σας
    κατονόμασε.
    Ρεμαλια τελειώσατε ρεεεεεεεεε!
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε βενιζέλε πιστεύεις αυτό που είπε ο άλλος κουράδας ότι είμαστε μαλάκιδες εμείς ο απλός κόσμος και εσείς οι φωστήρες που τα κάνατε σκατά και θα τα φάτε ρε πούστηδες, είσθε οι φωστήρες, οι διανοητές !!!
    Ρε βλάκα έφτιαξες νόμο και είναι στα πλούτοι του, στα κλεψιμαίικα ο υπουργός που είπε η Γερμανική δικαιοσύνη ότι λαδώθηκε. Άρπαξε πρόστυχοι εκατομμύρια ευρώ από τα υποβρύχια, από άλλες αγορές ρε κλέφτες τι άρπαξε που δεν αποκαλύφθηκε τι του δώσανε για να ανεβάσουν το ποσό της αγοράς και παίρνατε δάνεια να τα πληρώσετε και πλήρωσε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ. Αλλά πέρασε πενταετία και τα κακουργήματα γράφτηκαν στο χιόνι, χάθηκαν πια, ξεχάστηκαν αυτά, εάν κάνει άλλα και δεν προλάβει να τα γράψει στο χιόνι τηλεφωνήστε μου τότε « ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Φρόντισες με τον νόμο σου της ατιμωρησίας να είναι στα πλούτοι του και θέλεις ΚΟΠΑΝΕ να πάρεις το κουμάντο του Τόπου, ΒΛΑΚΑ. Ο κοσμάκης από την ανικανότητα σας είναι στα συσσίτια ρε Νεόπλουτοι ανίκανοι, πούστηδες.
    ΝΤΡΟΠΗΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΟΠΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ, ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΦΤΩΣΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τους ψηφισατε και θα τους ξαναψηφισετε..
    εχουν βρει τα κουμπια σας
    καημενα πασοκια,
    το φοβο,τον φθονο,τη θολουρα,
    την αφραγκια,την αγραμματοσυνη..
    και θα σας βαλουν να σφαχτειτε μεταξυ σας για ενα κοκκαλο.
    προγευση πηρατε μονο τα τελευταια δυο χρονια..
    ΟΡΜΑ ΑΖΩΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο δρ Κουτσουκος ο ανθρωπος που κινει τα αορατα νηματα

    και παίζει εξ αποστάσεως το πουλί του!

    Ρε καραγκιόζη τσανακογλύφτη "υποψήφιε" δόκτωρα μόνος σου τα γράφεις τα σχόλια. Τέτοια ψωνάρα είσαι, σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. EYTIXOS POY ENAS POLITIKOS EIPE GIA TON PSIXARI O MPOYXESAS MONOMLOGIA HTAN.TORA POY TA DAMALIA TSAKONONTE KANTA STHN AKRH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Ψυχάρης ακολουθεί πιστά όσα διδάχθηκε από το Χρ. Λαμπράκη, ώστε να ελέγχει και να κατεβάζει μη αρεστές κυβερνήσεις.
    Είναι γνωστή η στήριξη του Λαμπράκη στον αποστάτη το 1965 Στεφ. Στεφανόπουλο, τότε που ο λαός έκαψε τις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ.
    Είναι, επίσης, γνωστή η φράση του Ψυχάρη στο ΒΗΜΑ για το Γιώργο Παπανδρέου: "παραιτηθείτε κ. Πρόεδρε".
    Ο Ψυχάρης είναι απεχθής! Βρωμερός τύπος!Τόσο στην ψυχή όσο και στη μορφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τωρα εξιγουνατι γιατι ο Πρετεντερης και η Τρεμη εβγαζαν τοση χολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χωρις το μεγκα
    το πασοκ θα ειχε πεσει σε ενα χρονο..
    μη παριστανετε τις παρθενες πασοκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειναι τοσο,μα τοοοοοοοοσο,τσακωμενοι με το μεγκα,που βαλανε τον καψη στην κυβερνηση..
    ο πασοκομαλακας ψηφοφορος θα καταπιει τα παντα,τη φτωχεια,την ανεργια,τη μιζερια,
    αρκει να κυβερναει η ομαδα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο μονος τροπος να διορθωθει το πασοκ
    ειναι να παρουν παπαρηγα/τσιπρας 40% σε τρεις συνεχομενες εκλογες..
    οταν σε θεωρουν φτωχο και δεδομενο
    σε πηδανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το 1965 που προετοιμαζόταν το πραξικόπημα του 1967 ο Λαμπράκης με τα ΝΕΑ βφήκε υποστηρίζοντας τον αποστάτη Μητσοτάκη. Στις πλατείες των πρωτευυσών οι πολίτες άρπαξαν από τα περόπτερα την εφημερίδα και την έκαψαν. Την άλλη μέρα η εφημερίδα άλλαξε ρότα ! Σήμερα δεν υπάρχουν πολίτες! Υπάρχουν άτομα με συμφέροντα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα κόμματα έχουν νταβατζήδες τα ΜΜΕ
    και αραιά και που συμπλέκουν τα
    μπούτια σαν λεσβίες που τρίβουν τις
    βαγγίνες τους αντικριστά.
    Ουουουούστ συναλλασσόμενοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχει παλαβώσει τελείως !

    Ο άνθρωπος που έταζε λαγούς με πετραχήλια για να γίνει πρωθυπουργός και αφού έγινε με δικές του επιλογές και αποφάσεις έφτασε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού σήμερα αισθάνεται υπερήφανος για αυτά που έκανε !

    Έλεος!

    Ακόμα και ο θεός μας ξέχασε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η λουλού ο Μπεγλίτης επιβεβαιώνει τη συνάντηση του ΓΑΠ με τον Ψυχάρη αλλά λέει ότι ο ΓΑΠ του ζήτησε αντικειμενική ενημέρωση...

    ...το πιστέψαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ανοησία στο ζενίθ. ο πυροσβέστης πυροβολείται από τους χαζοβιόληδες και βραβεύεται ο εμπρηστής!

    Να χαρείτε τα μυαλά σας και να σας χαίρεται η μάνα σας που σας καμαρώνει, λεβέντες της Ρωμιοσύνης!

    Άραγε πόσοι να ειναι στην Ελλάδα που σκέπτονται όμοια με σας; είσαστε η πλειοψηφία;

    Τόση χαζομάρα πια που τη θαυμάζουν οι Ευρωπαίοι. Να κάνουμε εξαγωγή να τα οικονομήσουμε για να βρει ο Σαμαράς ο Μέγας!!! Τρομάρα να σας έλθει .
    κοιτάχτε λίγο τα μούτρα σας στον καθρέφτη. Τι βλέπετε; τίποτα. Αν βλέπατε δε θα γράφατε τόσα χαζά!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση