GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΩΤΗΜΑ...

Από την Κατερίνα Αποστόλου ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γιώργο σε ρωτάω πραγματικά, ήξερες ότι ο Κουλούρης θα συμπεριφερόταν έτσι και δε...


Από την Κατερίνα Αποστόλου

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Γιώργο σε ρωτάω πραγματικά, ήξερες ότι ο Κουλούρης θα συμπεριφερόταν έτσι και δεν τον έβαλες στο ψηφοδέλτιο;
Αφού το ήξερες γιατί δεν...
τους έβγαζες όλους έξω Γιώργο;
Σου είπαμε άλλαξε τα όλα, όχι άλλαξε μόνο τον Κουλούρη.

8 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα άλλαξε όλα Κατερίνα μου ο Γιώργος,σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε Πασόκ, είναι να μη πει κάτι ο Γιώργος,ο Κίμωνας ήταν η αρχή...ο Γιώργος τα άλλαξε όλα Κατερίνα μου...εσύ ακόμα δεν το κατάλαβες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
    ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ.
    ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΑΛΛΟ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Α ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ Κο ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του· για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση. Το όραμα αυτό αλλά και η πορεία για την εκπλήρωσή του προσδιορίζουν την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠA.ΣO.K.

    http://www.pasok.gr/portal/resource/section/orama

    Κιμωνα ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΣΕΞ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. … Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει αν ο ”κύριος” Κουλούρης , όταν κατάφεραν τελικά οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν , άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, ή κατέβασε απλώς το παράθυρο ? ..
    Το ρωτάω γιατί ( απ’ όσο ξέρω – και ξέρω καλά) , εάν δεν άνοιξε ο ίδιος την πόρτα του , ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ στους αστυνομικούς να την ανοίξουν , διότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ηλεκτρονικό σύστημα που αποτρέπει το άνοιγμα των θυρών από έξω
    … Μικρή λεπτομέρεια να μου πείτε , αλλά έχει , νομίζω , την σημασία της για τα λεγόμενα του ….

    Κατά τ’ άλλα , τι να σχολιάσει...
    κανείς … …
    __________________________________
    Δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα.

    Είναι γελοίο αλλά και τραγικό ότι αυτοί κυβέρνησαν 25 χρόνια,
    έφτιαχναν νομοσχέδια, διόριζαν διευθυντές, έκαναν προσλήψεις, αποφάσιζαν για την παιδεία και την οικονομία.

    Αυτοί που δεν θα τους ήξερε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους νομοθετούν και θέτουν εαυτούς υπεράνω του νόμου!

    Αλλά το πιο τραγικό είναι ότι διαπαιδαγώγησαν και διέπλασαν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους, για αυτό δεν εξεγέρθηκαν ακόμη και οι πέτρες με όσα βλέπουμε τα 2 (για να μην πω τα 20) τελευταία χρόνια.

    Κάθονται και βλέπουν αυτό το βίντεο με αυτόν τον οχετό αμοραλισμού και κατινισμού λες και βλέπουν σκηνή από ελληνική σαβουροσειρά της tv.

    Ένα χυδαίο σαβουροσήριαλ έγινε η πολιτική και η ζωή σε αυτόν τον τόπο και γνωρίζουμε τους σεναριογράφους και τους ατάλαντους πρωταγωνιστές, αλλά καθόμαστε και παρακολουθούμε απαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λυση ειναι μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη αυτου του μισοτρελλου "κουλουρη" και κρεμασμα επι τοπου..
    Πεταμμα το κουφαρι του στο χαντακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση