GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες στον Παπούλια...


9 σχόλια

  1. Καλά δέ βρέθηκε ένα αυγουλάκι για τη μάπα του Γερμανοθρεμένου Καρολάκου που η πιό σκληρή δουλειά που έχει κάνει ήταν να κουβαλάει τις παντόφλες της Μάργκαρετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποδοκίμασαν τον Κάρολο Παπούλια στη Χαλκίδα.
    Τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών δέχτηκε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά την διάρκεια της Τελετής Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

    Όλα εδώ πληρώνονται.....

    Αν φθάσαμε στο σημείο να γιουχάρουμε και τον πρόεδρο τότε , φανταστείτε πόσο μας έχουν εκνευρίσει οι πολιτικοί με τις επιλογές τους, πόση ζημιά μας έκαναν και οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν ακόμη είναι οι πολιτικοί, πολύ ζώα.

    Κε Παπουλια εχεις πεσει στα ματια των πολιτων κανοντας αβαντες σε ΓΑΠ και Παπαδημο. Ξεκινησες στραβα το 81, σε πεταξαν εξω απο το ΥΠΕΞ οι αμερικανοι το 87 χωρις να βγαλεις τσιμουδια, εγινες "δανειστης" του μεγαλου δημαγωγου το 93 και κατέληξες δουλοφρων στους ξενους τοκιστες το 2012.

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

    Το πιο ακριβοπληρωμενο σκρινιο σε καιρο φτωχιας και ανεργιας ΟΛΟ το ''φιλοτιμο'' του ειναι οσο ενα μηδενικο στο τραπεζικο του λογαριασμο..

    Ανεύθυνος Πρόεδρος ΒΙΤΡΙΝΑ.
    Μια φορά που τον χρειαστήκαμε για να κάνει την δουλειά του στον σχηματισμό κυβέρνησης και αυτός τα θαλάσωσε....
    Αυτός ο Θεσμός πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Τζάμπα λεφτά χαλάμε για την συνταξιοδότηση των εκάστοτε βιτρίνων...

    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ...
    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 5 ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

    ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Σε 5 συλλήψεις πολιτών που αποδοκίμασαν έντονα τον Κάρολο Παπούλια στην Χαλκίδα προχώρησε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Οι πολίτες που φώναζαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατία "ντροπή σου" και "παραιτήσου τώρα" ανάγκασαν τον Πρόεδρο...της Δημοκρατίας να αναχωρήσει πολύ νωρίτερα από τον Αγιασμό, δεκαπέντε μόλις λεπτά μετά την άφιξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, ρε γαμώ το, ίχνος φιλότιμου δεν έχει ο κωλόγερος; Βλέπει να τον φτύνουν κι αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει. Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος στην θέση του δεν θα είχε παραιτηθεί.

    Αλλά τι περιμένεις απ' αυτόν που δάνειζε τον "σιδερένιο" και μάλωνε τον Σαμαρά που μίλησε για Β/Ήπειρο. Άθλιο κομματικό σκουλήκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... και έφυγε σκεπτικός.... "πως θα ξοδέψω το 30αράκι του Ιανουαρίου ;"...


    "Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας";;;
    Από πότε διώκεται ρε παιδιά η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης;
    Θα τρελλαθούμε εντελώς...

    Ο υποστηρικτης μιας χουντικης κυβερνησης δεν δικαιουται να επιονομαζεται Προεδρος της Δημοκρατιας.
    Με 30 χιλιαρικα μηνιατικο συν ολα τα εξοδα της καθημερινοτητας του πληρωμενα απο μας,φυσικα κ δυσκολευεται να τα αφησει.
    Ο πρωτος Πολιτης αυτης της χωρας ειναι
    και αρχιλαμογιο !

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε πορνογερε γυαλοχαρτο που θες στον κωλο διορισμενο κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγιασμός των υδάτων ή Άγιασε το στόμα όλων όσω γιούχαραν ?

    Οι συλλήψεις ως προς τι ?

    Και εγώ εάν γιουχάρω την γλάστρα μου
    θα συλληφθώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποδοκιμασιες στον παπουλια!!!.πολυ σωστα.αυτος φτεχει για ολα τα κακα αυτου του τοπου, α γιατι μερικοι νομιζουν οτι ο ελληνικος λαος ειναι μαλακας και κοιματε ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. [B][I][U]παπουλια μιας και που εκανες μπουρδελο την προεδρια της δημοκρατιας.....ανοιγει ο φακελος τσαμουρια για να πληρωσεις και εσυ και οι συγχωριανοι σου την καταντια της τοτε ελλαδας καθως και την σημερινη μορφη της[/U][/I][/B]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση