GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηθοποιός η κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη...

Από το celebnews.gr Την πρώτη της εμφάνιση ως επαγγελματίας ηθοποιός κάνει η Αμαλία Αρσένη, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη...

Από το celebnews.gr
Την πρώτη της εμφάνιση ως επαγγελματίας ηθοποιός κάνει η Αμαλία Αρσένη, κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη. Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Στάλερχοφ» του Φράντς Ξάβερ Κρετς, το οποίο έχει μεταφράσει η Κοραλία Σωτηριάδου και φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
Σε συνέντευξή της, η Αμαλία τόνισε ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να...
γίνει ηθοποιός. Οι γονείς της το είδαν με απόλυτα θετικό μάτι: «Ανεξάρτητα από την οικογενειακή παράδοση, ένας µαγνήτης µε καλούσε προς το θέατρο. «Να κάνεις αυτό που θες και αγαπάς», ήταν πάντα η συµβουλή τους. Μου εξήγησαν βέβαια τα προβλήµατα και τις δυσκολίες, µια που το θέατρο και η πολιτική µοιάζουν. Την πολιτική την απέρριψα νωρίς. Στο θέατρο µε έσπρωξε η αγάπη µου για τη ζωή και τον άνθρωπο – όσο φιλοσοφικό κι αν ακούγεται αυτό. Μου αρέσει να δουλεύω µε τους ανθρώπους, µε τους χαρακτήρες τους, µε τον λόγο και τη λογοτεχνία, να προσφέρω, να προβληµατίζω, να προβληµατίζοµαι».
Αρνήθηκε ότι σπούδασε στο εξωτερικό λόγω επωνυμίας: «Οχι, δεν ήταν ο κύριος λόγος, αλλά θα ήθελα να µε κρίνουν αυτόνοµα. Οµολογώ ότι ειδικότερα στο Λονδίνο, όπου σπούδασα Κλασικό Θέατρο (σ.σ. Σαίξπηρ και Ιακωβιανό Μεσαιωνικό στη London Academy of Music), τα πράγµατα ήταν ακόµη πιο αυστηρά. Και ό,τι κατέκτησα το κατέκτησα µόνη µου. Ως παιδί πολιτικών, ήξερα. Από τη µία είναι ευλογία, τιµή µου και χαρά µου να έχω τους γονείς που έχω, από την άλλη όµως είναι ένας βάρος και µια σκιά. Είναι κρίµα να σε κρίνουν από αυτό. Οπως συµβαίνει µε τη συµµαθήτριά µου Παυλίνα Βουλγαράκη, που έχει µια τόσο ωραία φωνή. Γι’ αυτό κι εγώ λέω: πρώτα δες µε και άκουσέ µε, και µετά πες ό,τι θες. ∆υστυχώς, η κοινωνία δεν το αντιµετωπίζει έτσι. ∆εν είναι όµως δική µου αδυναµία, αλλά των άλλων».
Της μένουν τρεις μήνες για να πάρει το πτυχίο της και όπως λέει θα γυρίσει να το πάρει. Αλλωστε το οφείλει και στον εαυτό της αλλά και στους δικούς της. Μέχρι τότε θα έχει ξεκινήσει παραστάσεις με πρώτη και καλύτερη το Στάλερχοφ, όπου υποδύεται ένα 14χρονο κορίτσι που ζει σε φάρμα της Βαυαρίας. Οσο για το ποιους θα ήθελε να έχει στην πρεμιέρα της;
«Δυστυχώς δεν πρόλαβα να γνωρίσω τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Είμαι πολύ συγκινημένη που κάνω το πρώτο μου ξεκίνημα και θα ήθελα να ήταν εδώ. Ιδίως ο παππούς μου, που είχε αγάπη για το γερμανικό θέατρο, το είχε μελετήσει, είχε γράψει και βιβλία. Και η μητέρα μου ξεκίνησε για το θέατρο. Τώρα έχω τις θείες μου, που είναι και πολύ αυστηρές».

3 σχόλια

  1. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας εθνοσωτήρες , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιό είναι το χειρότερο ελληνικό blog; ψηφίστε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γουρούνι 1000 κιλών... όχι δεν είναι ο Πάγκαλος ________





    Κάθε χρόνο στην Ταιβάν γίνεται διαγωνισμός για το βαρύτερο γουρούνι. Όσο μεγαλύτερο το γουρούνι τόσο μεγαλύτερη η τύχη που φέρνει στον ιδιοκτήτη του. Αποτέλεσμα να ταΐζονται τα γουρούνια με καθετήρα σε σημείο που να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Φέτος το βαρύτερο ήταν...

    1069 κιλά και αφού το έγδαραν στόλισαν το δέρμα του (που βλέπετε στην φώτο) με ζωγραφιές, φρούτα και κοσμήματα. Το διαγωνισμό παρακολούθησαν 100.000 άτομα!!


    ---------------------------------
    Μη σας μπαίνουν πονηρές ιδέες για τα δικά μας παχύδερμα
    γιατί αυτά τα έθιμα θέλουν λαούς ξύπνιους και όχι αποχαυνωμένους και μαστούρηδες για τούρκικα σήριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση